ne olmuş yani, kurban ol sen o 1 üniteye...
daha aramızda kitap açmayanlarda var....
Ausum son 5 dakikadır senin hal ve gidişattaki smileylerine gülüyorum.:))) Çok hoşsun canım arkadaşım, sen çok yaşa e mi...:))) Ben de bugün son yardımcı kitaplarımı aldım internet üzerinden, eğer önümüzdeki hafta sonu edebiyatı bitirirsem bana tekrar için bol bol vakit kalıyor. Sosyolojide de ara sınavdan önceki son 2 haftam, ondan sonra da edebiyatın ara sınav maratonu başlayacak, bana şans dileyin.
benim gibi mesela
Selam. Ben de katılabilir miyim aranıza :)
Sosyoloji son sınıfım. 3'ü arada kaynattım. Yani 3. sınıftan 3 dersim ile 4. sınıfın tüm derslerini almış bulunuyorum.
Toplamda sorumlu olduğum ünite sayısı 42
Bitirdiğim üniteler bu akşam itibariyle 35
Kalan ünite 7
Herkese Allah zihin açıklığı versin. Kolaylıklar dilerim.
aus hal ve gidişatımı gördüm ..
ve kendimi sorumlu hissettim bi yazayım dedim.
canım çalışıyorum ama üniler yarım kalıyor tam bitirmeden yazmak istemiyorum.
ayrıca neden üniteleri yarım bırakıyorsun bide üniteleri yani adam gibi çalışsana..
nys bugün pazar tatil yaa
onun için pazartesi çalışacağım inşallah
off gözdecim ama sen hemen hemen bitiriyorsun kitapları
birazda bana at ders çalışma aşkından
hadiii....
Sen bitirmişte gelmişsin zaten , tebrikler .
Hoş geldin , ekledim listeye . Finallerde de buradayız
Dur ben sana yollayayım o aşktanBen de çok var herkese yeter
Canım ya neden yarıda bırakıyorsun , hepsi birbirine karışmıyor mu ?
Pazartesi senden planlı programlı bir çalışma bekliyorum , aaaaa sen böyle değildin , ne oldu yahu ?
Merhaba arkadaşlar bu ders çalışma sayfası nedir biriniz yardımcı olur musunuz banabende işletme 2. Sınıftayım ünite sayım 19 düzenli çalışamıyorum bir de evli çocuklu ve çalışan biriyim yardım ederseniz mutlu olurum
Kızlar ben de katıldım aranıza. Adalete kayıt oldum ben de bu yıl ikinci üniversite olarak. Ama çok yüksek tutmam lazım notlarımı, sadece mezun olmak yetmeyecek bana. Hukuk fakültesine geçmek için kaydoldum çünkü. Ben henüz başlamadım çalışmaya. Sınavlarım ve birtakım meşguliyetlerim vardı. Bugün yada yarın başlayacağım. Normalde 1 hafta kala çalışmaya başlayarak rahatlıkla yetiştiririm derslerimi ama dediğim gibi hedefim yüksek bu defa. O yüzden benim için oldukça erken bir başlangıç aslında. :)
Kitaplarımın hepsi elime geçmedi. 4 dersimin kitabı var yalnızca. Adalet okuyanlar bu mesajıma bir tepki verebilir mi? Danışmak istediklerim var. :44:
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Üniteler bitmek üzere de.. Daha tekrar var soru bankaları var. geçmiş yıl soruları var.
gün geçtikçe panik oluyorum. bir yandan da kpss var.
Merhaba arkadaşlar bu ders çalışma sayfası nedir biriniz yardımcı olur musunuz banabende işletme 2. Sınıftayım ünite sayım 19 düzenli çalışamıyorum bir de evli çocuklu ve çalışan biriyim yardım ederseniz mutlu olurum
Hoş geldin.
listeye baktım , adalette okuyan 3 arkadaş daha var , geldiklerinde okuyup cevaplar sen sorularını girdiğinde yaz bence .
Toplam ünite sayısını da yazar mısın vizede çalışacağın ?
[/B]
Malesef bilmiyorum sorumlu olduğum ünite sayısını henüz.Elimde sadece dört kitabım var. Onlar toplam 19 ünite eğer yanlış saymadıysam. Diğer kitaplar gelince tam sayıyı söylerim ben.
Adalet okuyan arkadaşlara sorum da yardımcı kaynak tavsiyesi olacaktı. Çoğu aşina olduğum dersler zaten ama isteğim sınıf geçmek değil derece yapmak benim. Soru bankası önerileri isteyecektim.
Adalet 1 . sınıf idilhira şuan topikte eğer okursa mutlaka yardımcı olacaktır arkadaşım sana .