Amin arkadaşım
Şaka yaptığını biliyorum
Kız gerçekten de özleniyor ya
Bünye alışkanlık yapmış
Bu arada sözleneli 4 yıl olmuş maşaallah maşallahAllah nazarlardan saklasın Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla bunu da demeden geçemedim
Amin ALLAH(C.C) razı olsun
Aşkımla işleri resmiyete dökmek için kpss ye çabalıyoruz işte
Güzel duların için teşekkğr ederim RABBİM(C.C) sen ve erkek arkadaşınıda tamamına erdirsin inşaALLAH(C.C)
Ben aşka aşık olan biriyim ve ne güzel ikinizinde böyle çaba göstermesi Allah çabalarınızı boşa çıkarmasınbenim içinde dilediğin dilek için çok teşekkür ediyorum ne diyeyim Allah daima gönlüne göre versin bizde resmiyete dökmek için çabalayanlardanız betül arkadaşım diyorumki bizde resmiyete dökmek için çabalayanlar topiği mi açsak
Amin arkadaşım
Açalım bak ne çok misafirimiz olur
Ausada rakip çıkarız
Amin arkadaşım
Açalım bak ne çok misafirimiz olur
Ausada rakip çıkarız
hangi şehirden yarışmamıza katılıyosun betülcüm
Kızlar meraba bende aöf kamu yönetimi 2.sınıftayım...ve sizden yardım bekliyorum derslere nasıl çalışıyorsunuz benim tekrar hepsinden kaldım o yüzden bu yıl 2 yi bitirmek istiyorum ne yapmam nasıl Bi çalışma yöntemi olarak bana yardımcı olun lütfen :):)evliyim ama çocuğum yok daha..istiyorum ama bebek olmadan biraz okulu ilerletmek istiyorum nasıl çalışıyım
Ausum çok teşekkür ederim
Bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 21 ünite oldukaldı 9 ünite
Şimdi kpss çalışmam lazımhadi ALLAH(C.C) kolaylık versin herkese...(Amin)
Kusura bakma canım görmemiştim sohbete katılmayı isterim tabi canım sınav 14 15 Aralık değil mi ben bir sitede Kasım ayı diye okudum ondan tedirgin oldum
Ausencia, internetten araştırdım. 34 ünitem varmış toplamda. Eksik olan kitapları hala tamamlayamadım. Bugün 2 üniteyle bir başlangıç yaptım ben. Yazarsan sevinirim. :)
Evet üstünde bi tane koca kestane vardı dün gibi hatırlıyorumişte ben her ne kadar kestaneli yesemde yusufunki bi başka görünüyordu yaaa aus cidden doğum günü kutlaman çok hoştu ya videoya bayıldım zaten böyle bebekliymiş sevimli şeyleri çok severim gelde bi odama bi bak istersen gelen çocuklar akın akın ediyorlar odama oyuncak süs eşyaları müzesi gibi yani deyişim o ki tam bana göre bi video seçmişsin tebrik ediyorum kaçtır izliyorum biliyomusun çok mutlu ettin beni
Kızlar meraba bende aöf kamu yönetimi 2.sınıftayım...ve sizden yardım bekliyorum derslere nasıl çalışıyorsunuz benim tekrar hepsinden kaldım o yüzden bu yıl 2 yi bitirmek istiyorum ne yapmam nasıl Bi çalışma yöntemi olarak bana yardımcı olun lütfen :):)evliyim ama çocuğum yok daha..istiyorum ama bebek olmadan biraz okulu ilerletmek istiyorum nasıl çalışıyım
Ben geldiiim..
Bütün ünitelerimi bitirdim de geldiim.
Çok fena grip oldum.. İyileşeyim testlere yoğunlaşacağım yeniden.
İyi akşamlar herkesee :))
Ausum ben 2 ünite daha bitirdim, sosyolojiye ekler misin acaba?? :))
Canlar aöf ye nasıl çalışıyorsunuz okulun kitaplarından mı yoksayardımcı kitap da alıyor musunuz ben de sadece okul kitapları var yardımcı kitap ya da soru bankası alıyorsanız önerenileceğiniz yayın var mı