- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Auscuğum, 9 ünite daha ekler misin edebiyata, 3 dersim daha bitti böylece, sadece 2 dersim kaldı ama ne iki ders...Orhun Türkçesi ve Osmanlıca..Onları da önümüzdeki hafta sonuna bıraktım, şimdi hafta içi sosyoloji olacak yine. Ama iyi gidiyorum değil mi?? :)))
Dolmacığım, doğumgünün kutlu olsun, yeni yaşın sana daha çok sağlık, mutluluk ve huzur getirsin...
Aramıza yeni katılan arkadaşlara da kocaman bir merhaba...:)))
İyi ne kelime arkadaşım , süper gidiyorsun
Akşam sadece listeye ekleyip çıkmak zorunda kaldım , yazamadım ama heeeey maşaAllah demek istiyorum sana .
Kem gözlerden sakınsın Rabbim
İyice teyze moduna bağlamadan sana kocaman sevgilerimi yollayarak gideyim ben en iyisi
iyi akşamlar bende 2.universite kapsamında ilahiyat okuyorum.1.sınftayım.40 unite ve 7 ders var tam manası ile aşlayamadım sayılır
ahlak esasları 2 ünite bitirdim.ibadet esaslarında 1 ünite bitirdim.arapçadan korkuyorum calışmakistiyorum ama cok zor
Hoş geldin aramıza.
İlahiyat bölümünde çok arkadaşımız var burada . Arapça korkulu rüyası olanlar geçen sene güzel notlar aldı . İnşaAlllah seninde öyle olur .
Ekliyorum listeye adını.
3unite daha calistim.herkezeselam
Selamlar fountain
Gözükmüyorsun ne zamandır . Nasıl gidiyor çalışmalar ?
Hemen ekliyorum listeye .
Ausum bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 20 oldum
Aman da aman 20 lerde olmuş.
Harikasın canım , aynen devam .
Kadınlar Kulubü Enleri seçiliyor yine her sene olduğu gibi . Aşağıda linki veriyorum , girip ankete katılın sizde . İlgi alanınız olan yerleri doldurup diğerlerini boş bırakabilirsin , çok keyifli bir yarışma oluyor .
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html