2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Auscuğum, 9 ünite daha ekler misin edebiyata, 3 dersim daha bitti böylece, sadece 2 dersim kaldı ama ne iki ders...Orhun Türkçesi ve Osmanlıca..Onları da önümüzdeki hafta sonuna bıraktım, şimdi hafta içi sosyoloji olacak yine. Ama iyi gidiyorum değil mi?? :)))

Dolmacığım, doğumgünün kutlu olsun, yeni yaşın sana daha çok sağlık, mutluluk ve huzur getirsin...

Aramıza yeni katılan arkadaşlara da kocaman bir merhaba...:)))

İyi ne kelime arkadaşım , süper gidiyorsun :KK9:

Akşam sadece listeye ekleyip çıkmak zorunda kaldım , yazamadım ama heeeey maşaAllah demek istiyorum sana .

Kem gözlerden sakınsın Rabbim :KK6::KK6:

İyice teyze moduna bağlamadan sana kocaman sevgilerimi yollayarak gideyim ben en iyisi :KK9:

iyi akşamlar bende 2.universite kapsamında ilahiyat okuyorum.1.sınftayım.40 unite ve 7 ders var tam manası ile aşlayamadım sayılır
ahlak esasları 2 ünite bitirdim.ibadet esaslarında 1 ünite bitirdim.arapçadan korkuyorum calışmakistiyorum ama cok zor

Hoş geldin aramıza.

İlahiyat bölümünde çok arkadaşımız var burada . Arapça korkulu rüyası olanlar geçen sene güzel notlar aldı . İnşaAlllah seninde öyle olur .

Ekliyorum listeye adını.

3unite daha calistim.herkezeselam

Selamlar fountain :KK3:

Gözükmüyorsun ne zamandır . Nasıl gidiyor çalışmalar ?

Hemen ekliyorum listeye .

Ausum bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 20 oldum :KK52:

:21::21::21:

Aman da aman 20 lerde olmuş.

Harikasın canım , aynen devam .:KK19:

Günaydınlar herkese
:KK3:

Nasıl gidiyor bakalım ? Kaldı 6 haftaa :KK52:

Listede adı olup , ünite bildirimi yapmamış bir kaç arkadaş var , bir de henüz çalışmaya başlamayanlar , yakında feci takibe geçeceğim haberiniz ola
:KK24:

Kadınlar Kulubü Enleri seçiliyor yine her sene olduğu gibi . Aşağıda linki veriyorum , girip ankete katılın sizde . İlgi alanınız olan yerleri doldurup diğerlerini boş bırakabilirsin , çok keyifli bir yarışma oluyor .

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html

:124:
Auscum HOŞGELDİN VE TOPARLANMANA SEVİNDİM AMAN İYİ OL HEP :KK34: NE ZAMANDIR DERS ÇALIŞAMIYORUM Hastayım diye ses çıkarmıyorsun amma bu ses çıkartmaman fırtına öncesi sessizliğe mi dellalet yoksa ne halin varsa göre mi dellalet :nazar: PAZARTESİ BOMBE GİBİ GELİYORUM :KK55: JET HIZIYLA HEMENCECİK KALAN ÜNİTELERİMİ BİTİRİP TEKRARLARA GEÇECEM :KK55: SADECE TEK Bİ GÜNCÜK DAHA İSTİYORUM SENDEN YARIN MALÜM DOĞUM GÜNÜM O YÜZDEN DOĞUM GÜNÜMDE DE OTURUP ÇALIŞMIYAYIM YANİ DİMİ :KK9: YARIN YOOOOĞĞĞĞUUUM BEEENNN :KK52:

Nice mutlu musmutluuu yıllara DoLmA'cım:KK16:

günaydınlar arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim :KK1: öncelikle herkese zihin açıklığı ve başarılar diliyorum ben bu konuda çok çokkk yeniyim dikey geçişle fark ders alarak 5.dönemden başladım bu yıl. Etrafımdaki herkes nokta atışla çalışıyo bende biraz baktım ama hiçbir bilgim olmayan bir konuda direk soru cvp yapınca herşey çok havada kaldı :44: daha doğru düzgün açıköğretimin nasıl bir işleyişi var onu bile çözemedim :KK52:
şimdi toplamda 9 dersim var ders programıda yaptım geç kaldım ama bugün start veriyorum bana verebileceğiniz önerileriniz varsa açığım sizler nasıl çalışıyosunuz nelere dikkat etmeliyim birde arkadaş diyoki ilk sınavda 8ünite varsa 4ünden sorumlusun bu doğrumu ayyy çok üzgünüm ya bu işe hiç bulaşmasamıydım kendimi kör cahil gibi hissettim :KK52:
yardımcı olursanız sevinirim 5 dk sonra ilk ders çalışma zilimi çalıyorum sabahtan 1 saat öğleden sonra 1 saat :KK52:gelirim yine

günaydınlar arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim :KK1: öncelikle herkese zihin açıklığı ve başarılar diliyorum ben bu konuda çok çokkk yeniyim dikey geçişle fark ders alarak 5.dönemden başladım bu yıl. Etrafımdaki herkes nokta atışla çalışıyo bende biraz baktım ama hiçbir bilgim olmayan bir konuda direk soru cvp yapınca herşey çok havada kaldı :44: daha doğru düzgün açıköğretimin nasıl bir işleyişi var onu bile çözemedim :KK52:
şimdi toplamda 9 dersim var ders programıda yaptım geç kaldım ama bugün start veriyorum bana verebileceğiniz önerileriniz varsa açığım sizler nasıl çalışıyosunuz nelere dikkat etmeliyim birde arkadaş diyoki ilk sınavda 8ünite varsa 4ünden sorumlusun bu doğrumu ayyy çok üzgünüm ya bu işe hiç bulaşmasamıydım kendimi kör cahil gibi hissettim :KK52:
yardımcı olursanız sevinirim 5 dk sonra ilk ders çalışma zilimi çalıyorum sabahtan 1 saat öğleden sonra 1 saat :KK52:gelirim yine

Hoş geldin arkadaşım . Başladın mı çalışma bölmeyeyim dersini:KK9:

Listeye ekledim adını , Kamu Yönetimi 3 , vizede kaç üniteden sorumlusun toplamda onu da yazar mısın ?

Evet vizede her dersin yarı ünitesinden sorumluyuz , 8 ise 4 , 10 ise 5 gibi...Finalde tüm kitaptan .

Kaç üniten varsa ona göre bir çalışma programı ayarla bence , 6 hafta kaldı , son haftayı da tekrar ayırırsın . BU arada telaş yapma bende daha başlamadım :KK52:

Günaydın ausummm, nihayet aynı anda karşılaştık bugün. :))) Canımsın benim, özellikle senin ve diğer arkadaşların beni motive etmesi bana ne kadar iyi geliyor bilemezsin.:KK19:

Ben hemen ünite bildirimi yapayım, 2 ünite sosyolojiye eklersen çok sevinirim. :)))

KK'nın enleri seçiliyor demek...Ama bizim topik bence ödüle layık ama kategori koymamışlar galiba bize. :KK43:(

Günaydın ausummm, nihayet aynı anda karşılaştık bugün. :))) Canımsın benim, özellikle senin ve diğer arkadaşların beni motive etmesi bana ne kadar iyi geliyor bilemezsin.:KK19:

Ben hemen ünite bildirimi yapayım, 2 ünite sosyolojiye eklersen çok sevinirim. :)))

KK'nın enleri seçiliyor demek...Ama bizim topik bence ödüle layık ama kategori koymamışlar galiba bize. :KK43:(

Canım benim :KK19:

Ohh ohhh siftahı senden bereketi Allahtan 2 ünite geldi sabah sabah :KK9:

Var canım , ben en iyi buluşma grubuna yazacağım bizim topiği bir de en faydalı başlığa .

Hem buluşuyoruz hem faydalıyız :KK8::KK8:

Hoş geldin arkadaşım . Başladın mı çalışma bölmeyeyim dersini:KK9:

Listeye ekledim adını , Kamu Yönetimi 3 , vizede kaç üniteden sorumlusun toplamda onu da yazar mısın ?

Evet vizede her dersin yarı ünitesinden sorumluyuz , 8 ise 4 , 10 ise 5 gibi...Finalde tüm kitaptan .

Kaç üniten varsa ona göre bir çalışma programı ayarla bence , 6 hafta kaldı , son haftayı da tekrar ayırırsın . BU arada telaş yapma bende daha başlamadım :KK52:

36 ünitem var cnm :26: sosyal politikadan 2 ünite bakabildim bir saatte (sadece soru cvp )
yani hazırlıdığım gers proğramını yenilemeliyim :KK1: 1 saat biraz az gibi oldu zaten evde çalışamam oğluşum oyun istiyo işte ne çalıştım o
birde sadece soru cvp çalışın yeter diyo herkes sizler nasıl çalışıyosunuz :26:

36 ünitem var cnm :26: sosyal politikadan 2 ünite bakabildim bir saatte (sadece soru cvp )
yani hazırlıdığım gers proğramını yenilemeliyim :KK1: 1 saat biraz az gibi oldu zaten evde çalışamam oğluşum oyun istiyo işte ne çalıştım o
birde sadece soru cvp çalışın yeter diyo herkes sizler nasıl çalışıyosunuz :26:

Soru cevap yetmez arkadaşım , kredili sistemden sonra özellikle aöf her satırsan soru çıkarır oldu . Bence aöf kitaplarından üniteleri mutlaka bir kez bile olsa oku geç .

Soru cevap yetmez arkadaşım , kredili sistemden sonra özellikle aöf her satırsan soru çıkarır oldu . Bence aöf kitaplarından üniteleri mutlaka bir kez bile olsa oku geç .

nerden soru çıkartır bilmiyorum ama zaten hiç ilgin ve bilgin olmayan bir konuda direk soru cvp yapınca taşlar yerine oturmuyo :KK52: önce üniteyi okuyup sonra soru cvp yapmayı deneyeyim uygun çalışma yöntemini bulana kadar sınav tarihi gelecek :KK1:
listeyede baktım kamu okuyanda azmış :44:

Nice mutlu musmutluuu yıllara DoLmA'cım:KK16:[/QUOTE

AAAAAYYYY CNACUNCUM ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK İNCESİN DÜN YOK OLMAMA RAĞMEN DÜŞÜNÜPTE MESAJ YOLLAMUŞSIN BUGÜN MESAJINI ALINCA ÇOK SEVİNDİM UNUTMADIĞIN VE KUTLADIĞIN İÇİ YENİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER HATIRLANMAK GÜZEL Bİ DUYGU :KK54:

AAAAAYYYY CNACUNCUM ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK İNCESİN DÜN YOK OLMAMA RAĞMEN DÜŞÜNÜPTE MESAJ YOLLAMUŞSIN BUGÜN MESAJINI ALINCA ÇOK SEVİNDİM UNUTMADIĞIN VE KUTLADIĞIN İÇİ YENİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER HATIRLANMAK GÜZEL Bİ DUYGU :KK54:

Hıhhhh herkesler kutladı ki ; geçmişe bakıver :KK34:

Düzeltme :Heh başlamışsın bakmaya :)))

Son düzenleme:
[video=youtube;b24zeynqlka]http://www.youtube.com/watch?v=b24zeynqlka[/video]

dolma canım doğum günün kutlu olsun , mutlu olsun , huzurlu olsun , olsun da olsunnnnnn ...

Bu videoda da bizden sana gelsin , sağdaki benim :KK9::KK9:

inan ne diyeceğimi bilemedim çok duygulandırdın beni auscum ağlarım ben şimdi ya:KK43: çok süüüpeeer bi doğum günü kutlaması olmuş düşüncene sağlık çooooook teşekkkür ediyorum :KK54: Bu arada sağdaki sensen diğer ikisi kim? çıkartamadım pek :KK52: :KK53:

hıhhhh herkesler kutladı ki ; geçmişe bakıver :KK34:

düzeltme :heh başlamışsın bakmaya :)))

gördüm gördüm diilere destan bi kutlama olmuş seninkisi harikasın ne diyeyim :KK16:amma alıntılı msj olmayınca zor buldum msjı :KK53: Görüncede çok mutlu oldum o da ayrı tabiki :KK19: Bu arada sözümde duruyorum vee bir üniteçalıştığımı da söylüyorum hanemde bir ünite sök at auscum :KK9:

inan ne diyeceğimi bilemedim çok duygulandırdın beni auscum ağlarım ben şimdi ya:KK43: çok süüüpeeer bi doğum günü kutlaması olmuş düşüncene sağlık çooooook teşekkkür ediyorum :KK54: Bu arada sağdaki sensen diğer ikisi kim? çıkartamadım pek :KK52: :KK53:

Bilmem o gözlüklü ve uzun gazel olabiliri ortadaki şuh biraz artık kim üzerine alınırsa , diğeri aynı ben :KK9:

Ne demek canım benim , hayırlı yaşlar diliyorum tekrar :KK19:

gördüm gördüm diilere destan bi kutlama olmuş seninkisi harikasın ne diyeyim :KK16:amma alıntılı msj olmayınca zor buldum msjı :KK53: Görüncede çok mutlu oldum o da ayrı tabiki :KK19: Bu arada sözümde duruyorum vee bir üniteçalıştığımı da söylüyorum hanemde bir ünite sök at auscum :KK9:

Hemen söküp atıyorum canım zevkle .

Bilmem o gözlüklü ve uzun gazel olabiliri ortadaki şuh biraz artık kim üzerine alınırsa , diğeri aynı ben :KK9:

Ne demek canım benim , hayırlı yaşlar diliyorum tekrar :KK19:

Hemen söküp atıyorum canım zevkle .
Ben de yeniden teşekkür ediyorum :KK16: iyiki varsın da diyorum ve iyiki de bu topikteyim en düşünceli en ilgili topik sahibi ilan ediyorum seni :KK9: doğum günüm dün bi kutlandı bugünde ayrı kutlancaktı annemlerle bi de çocukluk arkadaşlarımla ama yarına ertelendi :KK34: düğün gibi 40 gün 40 gece kutlayacaz nerdeyse :KK53:

Ben de yeniden teşekkür ediyorum :KK16: iyiki varsın da diyorum ve iyiki de bu topikteyim en düşünceli en ilgili topik sahibi ilan ediyorum seni :KK9: doğum günüm dün bi kutlandı bugünde ayrı kutlancaktı annemlerle bi de çocukluk arkadaşlarımla ama yarına ertelendi :KK34: düğün gibi 40 gün 40 gece kutlayacaz nerdeyse :KK53:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yakışır sana , dün kimle kutladın bakayım :KK6::KK6:

X