2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Amin arkadaşım :KK16:

Şaka yaptığını biliyorum :KK52: :KK52: :KK52:

Kız gerçekten de özleniyor ya :KK52: :KK9: :KK9:

Bünye alışkanlık yapmış :KK9: :KK9: :KK9:

Bu arada sözleneli 4 yıl olmuş maşaallah maşallah:nazar: Allah nazarlardan saklasın Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :KK34: bunu da demeden geçemedim :KK16:

Bu arada sözleneli 4 yıl olmuş maşaallah maşallah:nazar: Allah nazarlardan saklasın Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :KK34: bunu da demeden geçemedim :KK16:

Amin ALLAH(C.C) razı olsun :21: :21: :21:

Aşkımla işleri resmiyete dökmek için kpss ye çabalıyoruz işte :KK16: :KK16: :KK16:

Güzel duların için teşekkür ederim RABBİM(C.C) sen ve erkek arkadaşınıda tamamına erdirsin inşaALLAH(C.C) :21: :21: :21:

Son düzenleme:
Amin ALLAH(C.C) razı olsun :21: :21: :21:

Aşkımla işleri resmiyete dökmek için kpss ye çabalıyoruz işte :KK16: :KK16: :KK16:

Güzel duların için teşekkğr ederim RABBİM(C.C) sen ve erkek arkadaşınıda tamamına erdirsin inşaALLAH(C.C) :21: :21: :21:

Ben aşka aşık olan biriyim ve ne güzel ikinizinde böyle çaba göstermesi Allah çabalarınızı boşa çıkarmasın :KK16: benim içinde dilediğin dilek için çok teşekkür ediyorum ne diyeyim Allah daima gönlüne göre versin :KK16: bizde resmiyete dökmek için çabalayanlardanız :KK34: betül arkadaşım diyorumki bizde resmiyete dökmek için çabalayanlar topiği mi açsak :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

Ben aşka aşık olan biriyim ve ne güzel ikinizinde böyle çaba göstermesi Allah çabalarınızı boşa çıkarmasın :KK16: benim içinde dilediğin dilek için çok teşekkür ediyorum ne diyeyim Allah daima gönlüne göre versin :KK16: bizde resmiyete dökmek için çabalayanlardanız :KK34: betül arkadaşım diyorumki bizde resmiyete dökmek için çabalayanlar topiği mi açsak :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

Amin arkadaşım :KK16: :KK16: :KK16:

Açalım bak ne çok misafirimiz olur :KK52: :KK52: :KK52:

Ausada rakip çıkarız :KK9: :KK9: :KK9:

Kızlar meraba bende aöf kamu yönetimi 2.sınıftayım...ve sizden yardım bekliyorum derslere nasıl çalışıyorsunuz benim tekrar hepsinden kaldım o yüzden bu yıl 2 yi bitirmek istiyorum ne yapmam nasıl Bi çalışma yöntemi olarak bana yardımcı olun lütfen :):)evliyim ama çocuğum yok daha..istiyorum ama bebek olmadan biraz okulu ilerletmek istiyorum nasıl çalışıyım

Kızlar meraba bende aöf kamu yönetimi 2.sınıftayım...ve sizden yardım bekliyorum derslere nasıl çalışıyorsunuz benim tekrar hepsinden kaldım o yüzden bu yıl 2 yi bitirmek istiyorum ne yapmam nasıl Bi çalışma yöntemi olarak bana yardımcı olun lütfen :):)evliyim ama çocuğum yok daha..istiyorum ama bebek olmadan biraz okulu ilerletmek istiyorum nasıl çalışıyım

mrb;hoşgeldin aramıza :KK34: ana kitaptan konu özetlerini çıkarıp sonrada sınava kadar konu özetlerine çalışıp yardımcı kitaplardan da soru çözüyorum ben bu şekilde 4.sınıfa kadar geldim :KK52:

Ben geldiiim.. :KK16:
Bütün ünitelerimi bitirdim de geldiim. :KK16:
Çok fena grip oldum.. İyileşeyim testlere yoğunlaşacağım yeniden. :KK6:

Canlar aöf ye nasıl çalışıyorsunuz okulun kitaplarından mı yoksayardımcı kitap da alıyor musunuz ben de sadece okul kitapları var yardımcı kitap ya da soru bankası alıyorsanız önerenileceğiniz yayın var mı

İyi akşamlar herkesee :))

Ausum ben 2 ünite daha bitirdim, sosyolojiye ekler misin acaba?? :))

Ausum çok teşekkür ederim :21: :21: :21: :KK19:

Bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 21 ünite oldu :KK55: :KK55: :KK55: kaldı 9 ünite :KK52: :KK52: :KK52:

Şimdi kpss çalışmam lazım :KK6: :KK6: :KK6: hadi ALLAH(C.C) kolaylık versin herkese...(Amin) :KK16: :KK16: :KK16:

Çok az kaldı canım ya , hadi biraz daha gayret , inşaAllah tüm bu emeklerinin karşılığını alacaksın .

Kusura bakma canım görmemiştim sohbete katılmayı isterim tabi canım sınav 14 15 Aralık değil mi ben bir sitede Kasım ayı diye okudum ondan tedirgin oldum

Ne demek canım ne kusuru .

Kasım ayında yanılmıyorsam Atatürk üni. aöf sınavı var , Anadolu aöfün 14-15 Aralık .

Ausencia, internetten araştırdım. 34 ünitem varmış toplamda. Eksik olan kitapları hala tamamlayamadım. Bugün 2 üniteyle bir başlangıç yaptım ben. Yazarsan sevinirim. :)

Tabii ki hemen yazıyorum ve o 2 ler biran önce 22 , 32 olsun klasik aöf temennimizi sana da yapıyorum :KK9:

Evet üstünde bi tane koca kestane vardı dün gibi hatırlıyorum :KK9: işte ben her ne kadar kestaneli yesemde yusufunki bi başka görünüyordu :KK53: :KK53: :emir_bebek: yaaa aus cidden doğum günü kutlaman çok hoştu ya videoya bayıldım zaten böyle bebekliymiş sevimli şeyleri çok severim gelde bi odama bi bak istersen :nazar: gelen çocuklar akın akın ediyorlar odama oyuncak süs eşyaları müzesi gibi :KK9: :KK9: yani deyişim o ki tam bana göre bi video seçmişsin tebrik ediyorum kaçtır izliyorum biliyomusun çok mutlu ettin beni :KK9: :KK9:

:KK16::KK16::KK16:

O avatarın sahibi böyle bir videodan hoşlanır diye düşündüm , beğenmene çok sevindim canım .

Merhabalar , tam yerine geldin . Burada beraber çalışarak motive oluyoruz .

Aramıza katılmak istersen listeye adını yazaabilirim .

Çocuk henüz yokken bir an önce hallet bence de . Benim son senem oğlum bu sene kreşte ama daha önce evdeydi ve çalışmak imkansıza yakın oluyordu .

Ben geldiiim.. :KK16:
Bütün ünitelerimi bitirdim de geldiim. :KK16:
Çok fena grip oldum.. İyileşeyim testlere yoğunlaşacağım yeniden. :KK6:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tebrik ediyorum canım benim .

Harikasın , süpersin , harikuladesin :KK24::KK24::KK24:

İyi akşamlar herkesee :))

Ausum ben 2 ünite daha bitirdim, sosyolojiye ekler misin acaba?? :))

Canım ekliyorum hemen , kolay gelsin çok , farkındayım duramıyorusunuz buralarda çok .

Canlar aöf ye nasıl çalışıyorsunuz okulun kitaplarından mı yoksayardımcı kitap da alıyor musunuz ben de sadece okul kitapları var yardımcı kitap ya da soru bankası alıyorsanız önerenileceğiniz yayın var mı

Ben sadece aöf kitaplarından çalışıyorum ve bu şekilde geçen sene gayet iyi geçti sınavlarım .

Günaydınlaaaar :KK3:

Acaba bugün bende çalışmaya başlasam mı diyorum :KK31:

Gelmeyenler , çalışmayanlara yoklama yapacağım yakında :KK53:

Harbiden az kaldı .

Şu son 40 günü aramayalım sonra , unutmayalım ki bu sene FF yok :KK52:

bende geldim aranıza :) işletme 3.sınıfım benide eklermisiniz. 9 dersim var yani 36 unite ama 7 derse çalışmayı düşünüyorum :KK1: şuan kitapların özetlerini çıkardım özetleri temize geçiyorum :)

X