- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
valla aus bende istiyorum çalışmak, bi an önce bitsin de sıkışmayayım diyorum ama elim kitaba gitmiyor hiç...havalarda güzel bu ara, sanırım ondan...kendimi sışarılara atasım var...
bu gece çalışamam arkadaşımın kınası var oaraya gidecem nasipse, ama yarın allah izin verirse söz...yarın çalışacam..
Yarın oldu bugün , hadi bakalım şimdi de hafta sonunun bahane etmezsin umarım .
Yahu gazel sen unuttun galiba son haftalarda nasıl stres yaptığını , hadi ahretlik bir gazla 2 şer 2 şer hallet şu üniteleri de şükür bitti yazıp bir rahatla .
ausum bana ordan 4 ünite daha ekle canım. Haftayı böylece kapatıyorum hayırlısıyla.
"Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" dersini bitirdim.
Ne güzel ya , 4 ünite bir ders taktiği ile harika gidiyorsun
Aaa abla ya ben çalışıyorum valla
sen gazele kız
hem o bitirdikten sonra baya bi tekrarda yapıo
simdi yayılsın böyle sonra tekrara vaktim kalmadı diye aglayacak
ben bugun yine gece çalısıcam
ing ödevim vardı onu falan yaptım bugun
çalısıyorum yani boş durmuyorum
Ah ah gazel hanım gibi kınalarda gezmiyoruz biz
Hani nerde , sen çalışıyorsun da ben mi görmüyorummmmm ?
Kaç gündür çalıştım dediğini görmüyorum .
Çok üniten var bir de :26:
Ben aöf topiğine ilk geldiğim de bir sen bir de gazel yazar dururdunuz , ne çalışkanlar yahu derdim
Bu arada aus ablacım hatırlatma icin tesekkur ederim bende öyle yapmayı dusunuyordum zaten
bide yazmıştm ama atladın galiba
sorumlu unitelerim 58olcak
biten 23
kalan 35
duzeltirmisin onları azcık seviniyim 3unite eksildi ya
Aaaa evet ya atlamışım kuzum , hayret nasıl atlamışım , senin azalınca benimde azalıyor , hemen seninkinden de benimkinden de 3 ünite düşüyorum canıım .
Ausum , yoğunum ama memnunum halimden şikayetim yok
Kendini toparlamana sevindim... Sen hep iyi ol inşaALLAH(C.C) emi...
Bu arada bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 18 ünitem bitti
Kpss çalışayım , sabahta dersanem var nasipse :93:
Hadi kızlar ALLAH(C.C) yardımcımız olsun (amin)
Gözde
Gazel
Loliss
Biberon ve adlarını bilmediğim diğer arkadaşlar...
İyi çalışmalar ALLAH(C.C)'a emanet olun :93:
Canım benim , sağol çok . Toparladım evet , şimdi tek duamız inşAllah aklı başında değildir de Rabbim onu afferder.
Yoğunsun çok , Allah sana kolaylıklar versin .Hemen ekliyorum tatlım .
Aus ablacım 1unite daha bitirdim toplam 24oldu
kalan 34
Ohhh ohhh bak gece gece güzel hızlanmışsın .
Gazel duy duuuy , sen gece Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları diye oynarken gözde ne üniteler bitirdi
Gecenin bu saati olmuş, ben hala pörtlek gözlerle edebiyat için özet sitesi, bloglar araştırıyorum...Sosyolojiden soru bankası olmayınca edebiyatı sona bıraktım, ama şansım yaver gidiyor. Şöyle bir orhun türkçesi kitabının 1. ünite özetine bakayım dedim, ufak çaplı bir dejavu yaşadım. Sosyolojideki kültür dersimin 2.ünitesiyle fotokopi gibiler. Allah yüzüme gülüyor, ne diyeyim, ama bu hafta sonundan itibaren edebiyata başlamam şart, yoksa yetişmeyecek. Herkese kolaylıklar diliyorum, yarın ve öbürgün benden ses çıkmayabilir, iyice gömüleceğim kitaplarıma...
Kolay gelsin arkadaşım , Allah zihin açıklığı versin .
Pazartesi senden bomba gibi ünite bildirimi bekliyorum o zaman