2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

valla aus bende istiyorum çalışmak, bi an önce bitsin de sıkışmayayım diyorum ama elim kitaba gitmiyor hiç...havalarda güzel bu ara, sanırım ondan...kendimi sışarılara atasım var...:KK1:
bu gece çalışamam arkadaşımın kınası var oaraya gidecem nasipse, ama yarın allah izin verirse söz...yarın çalışacam..:KK6:

Yarın oldu bugün , hadi bakalım şimdi de hafta sonunun bahane etmezsin umarım .:KK20:

Yahu gazel sen unuttun galiba son haftalarda nasıl stres yaptığını , hadi ahretlik bir gazla 2 şer 2 şer hallet şu üniteleri de şükür bitti yazıp bir rahatla .

ausum bana ordan 4 ünite daha ekle canım. Haftayı böylece kapatıyorum hayırlısıyla.

"Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" dersini bitirdim.

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Ne güzel ya , 4 ünite bir ders taktiği ile harika gidiyorsun :KK9:

Aaa abla ya ben çalışıyorum valla
sen gazele kız:KK1:
hem o bitirdikten sonra baya bi tekrarda yapıo
simdi yayılsın böyle sonra tekrara vaktim kalmadı diye aglayacak:KK52:
ben bugun yine gece çalısıcam
ing ödevim vardı onu falan yaptım bugun
çalısıyorum yani boş durmuyorum:KK1:
Ah ah gazel hanım gibi kınalarda gezmiyoruz biz:KK52:

Hani nerde , sen çalışıyorsun da ben mi görmüyorummmmm ? :KK52:

Kaç gündür çalıştım dediğini görmüyorum .

Çok üniten var bir de :26:

Ben aöf topiğine ilk geldiğim de bir sen bir de gazel yazar dururdunuz , ne çalışkanlar yahu derdim :KK9:

Bu arada aus ablacım hatırlatma icin tesekkur ederim bende öyle yapmayı dusunuyordum zaten:KK1:
bide yazmıştm ama atladın galiba
sorumlu unitelerim 58olcak
biten 23
kalan 35:KK52:
duzeltirmisin onları azcık seviniyim 3unite eksildi ya :KK8:

Aaaa evet ya atlamışım kuzum , hayret nasıl atlamışım , senin azalınca benimde azalıyor , hemen seninkinden de benimkinden de 3 ünite düşüyorum canıım .

Ausum , yoğunum ama memnunum halimden şikayetim yok :KK8: :KK6:

Kendini toparlamana sevindim... Sen hep iyi ol inşaALLAH(C.C) emi... :21:

Bu arada bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 18 ünitem bitti :KK55: :KK55: :KK55:

Kpss çalışayım , sabahta dersanem var nasipse :93:

Hadi kızlar ALLAH(C.C) yardımcımız olsun (amin)

Gözde
Gazel
Loliss
Biberon ve adlarını bilmediğim diğer arkadaşlar... :KK17:

İyi çalışmalar ALLAH(C.C)'a emanet olun :93:

Canım benim , sağol çok . Toparladım evet , şimdi tek duamız inşAllah aklı başında değildir de Rabbim onu afferder.

Yoğunsun çok , Allah sana kolaylıklar versin .Hemen ekliyorum tatlım .

Aus ablacım 1unite daha bitirdim toplam 24oldu
kalan 34:KK55:

Ohhh ohhh bak gece gece güzel hızlanmışsın .

Gazel duy duuuy , sen gece Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları diye oynarken gözde ne üniteler bitirdi :KK76:

Gecenin bu saati olmuş, ben hala pörtlek gözlerle edebiyat için özet sitesi, bloglar araştırıyorum...Sosyolojiden soru bankası olmayınca edebiyatı sona bıraktım, ama şansım yaver gidiyor. Şöyle bir orhun türkçesi kitabının 1. ünite özetine bakayım dedim, ufak çaplı bir dejavu yaşadım. Sosyolojideki kültür dersimin 2.ünitesiyle fotokopi gibiler. :21: Allah yüzüme gülüyor, ne diyeyim, ama bu hafta sonundan itibaren edebiyata başlamam şart, yoksa yetişmeyecek. :KK53: Herkese kolaylıklar diliyorum, yarın ve öbürgün benden ses çıkmayabilir, iyice gömüleceğim kitaplarıma...

Kolay gelsin arkadaşım , Allah zihin açıklığı versin .

Pazartesi senden bomba gibi ünite bildirimi bekliyorum o zaman :KK34:

yok bu gün çalışacam ahretlik sözüm söz inşallah...
ya zor derslere geldim de ondan saldım böyle..en az 30 sayfa bir ünite oku oku bitiremiyorum....
sıkılıyorum, yoksa içimde çalışma isteği olmadığından değil aslında istiyorum ama bıkkınlık geldi bana...
bu gidişle zar zor belki üniteleri yetiştiririm ama test çözmeye zamanım kalmayacak :KK14::KK14: hele tekrara hiç hiç kalmayacak :KK5:

Bende geldim aranızaa .) İşletme 3.sınıfım.Aralığa az kaldı daha 3 ünite bitirebildim :/

Günaydınlar :KK3:

Bugün toparlandım biraz daha , dün akşam arkadaşlarımla beraberdim .Kafam dağılsın diye geceye kadar oturduk , lafladık .

Artık gözüm üzerinizde :82:

Auscum HOŞGELDİN VE TOPARLANMANA SEVİNDİM AMAN İYİ OL HEP :KK34: NE ZAMANDIR DERS ÇALIŞAMIYORUM Hastayım diye ses çıkarmıyorsun amma bu ses çıkartmaman fırtına öncesi sessizliğe mi dellalet yoksa ne halin varsa göre mi dellalet :nazar: PAZARTESİ BOMBE GİBİ GELİYORUM :KK55: JET HIZIYLA HEMENCECİK KALAN ÜNİTELERİMİ BİTİRİP TEKRARLARA GEÇECEM :KK55: SADECE TEK Bİ GÜNCÜK DAHA İSTİYORUM SENDEN YARIN MALÜM DOĞUM GÜNÜM O YÜZDEN DOĞUM GÜNÜMDE DE OTURUP ÇALIŞMIYAYIM YANİ DİMİ :KK9: YARIN YOOOOĞĞĞĞUUUM BEEENNN :KK52:

Yarın oldu bugün , hadi bakalım şimdi de hafta sonunun bahane etmezsin umarım .:KK20:

Yahu gazel sen unuttun galiba son haftalarda nasıl stres yaptığını , hadi ahretlik bir gazla 2 şer 2 şer hallet şu üniteleri de şükür bitti yazıp bir rahatla .

Ben aöf topiğine ilk geldiğim de bir sen bir de gazel yazar dururdunuz , ne çalışkanlar yahu derdim :KK9:

Aaaa evet ya atlamışım kuzum , hayret nasıl atlamışım , senin azalınca benimde azalıyor , hemen seninkinden de benimkinden de 3 ünite düşüyorum canıım .

Canım benim , sağol çok . Toparladım evet , şimdi tek duamız inşAllah aklı başında değildir de Rabbim onu afferder.

Gazel duy duuuy , sen gece Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları diye oynarken gözde ne üniteler bitirdi :KK76:

[/QUOTE

Amin canım inşaALLAH(C.C) RABBİM(C.C) günahını affetsin...

Teşşekkür ederim.. RABBİM(C.C) hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)....

Amin canım inşaALLAH(C.C) RABBİM(C.C) günahını affetsin...

Teşşekkür ederim.. RABBİM(C.C) hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)....aminnn

Auscuğum, edebiyata 4 ünite ekler misin? İki ders bitti, bugünlük bu kadar yeter, yarın da iki ders bitirirsem şahane olacak. :)))

Bende geldim aranızaa .) İşletme 3.sınıfım.Aralığa az kaldı daha 3 ünite bitirebildim :/

Hoş geldinnn .

Hemen ekleyeyim listeye ama vizede sorumlu olduğun ünite sayısınıda yazar mısın ?

Auscum HOŞGELDİN VE TOPARLANMANA SEVİNDİM AMAN İYİ OL HEP :KK34: NE ZAMANDIR DERS ÇALIŞAMIYORUM Hastayım diye ses çıkarmıyorsun amma bu ses çıkartmaman fırtına öncesi sessizliğe mi dellalet yoksa ne halin varsa göre mi dellalet :nazar: PAZARTESİ BOMBE GİBİ GELİYORUM :KK55: JET HIZIYLA HEMENCECİK KALAN ÜNİTELERİMİ BİTİRİP TEKRARLARA GEÇECEM :KK55: SADECE TEK Bİ GÜNCÜK DAHA İSTİYORUM SENDEN YARIN MALÜM DOĞUM GÜNÜM O YÜZDEN DOĞUM GÜNÜMDE DE OTURUP ÇALIŞMIYAYIM YANİ DİMİ :KK9: YARIN YOOOOĞĞĞĞUUUM BEEENNN :KK52:

Hmmmm sana yarın bir parti düzenlemeli o zaman :KK76::KK76:

Hastasın diye gözünün yaşına bakmazdım da ben iyi değildim .

Hele pazartesi gelsin bak nasıl yakandayım :KK51:

Auscuğum, edebiyata 4 ünite ekler misin? İki ders bitti, bugünlük bu kadar yeter, yarın da iki ders bitirirsem şahane olacak. :)))

Aferin benim güzel , çalışkan arkadaşıma :KK9::KK9:

4 ünite de yarın halledersin sen şimdi

ne olmuş yani, bende 1 ünite bitirdim, hemde kocamaaaaan 1 ünite :63:

Hıhh , ne 1 ünite mi sadece :63:

toplam 48 ünite var 24 ünden sorumluyum.hosbuldukk.)

Hoş geldinnn .

Hemen ekleyeyim listeye ama vizede sorumlu olduğun ünite sayısınıda yazar mısın ?

Hoş geldinnn .

ne olmuş yani, kurban ol sen o 1 üniteye...:KK14:
daha aramızda kitap açmayanlarda var.... :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Ausum son 5 dakikadır senin hal ve gidişattaki smileylerine gülüyorum.:))) Çok hoşsun canım arkadaşım, sen çok yaşa e mi...:))) Ben de bugün son yardımcı kitaplarımı aldım internet üzerinden, eğer önümüzdeki hafta sonu edebiyatı bitirirsem bana tekrar için bol bol vakit kalıyor. Sosyolojide de ara sınavdan önceki son 2 haftam, ondan sonra da edebiyatın ara sınav maratonu başlayacak, bana şans dileyin. :KK3:

2unite bitirdim çok mutluyum:KK1:
1dersim daha bitmiş oldu böylece
yarında kalan derslerden bi tane secip baslıcam
artık uykusuzluktanda ölücem valla
yarın sabah yine kurs var:KK5:
Ama sonra butun gunu kendime tatil vericem:KK1:
akşamada ders:KK1:
hepinize iyi geceler
yarın görüsürüz:KK16:

Selam. Ben de katılabilir miyim aranıza :)
Sosyoloji son sınıfım. 3'ü arada kaynattım. Yani 3. sınıftan 3 dersim ile 4. sınıfın tüm derslerini almış bulunuyorum.
Toplamda sorumlu olduğum ünite sayısı 42
Bitirdiğim üniteler bu akşam itibariyle 35
Kalan ünite 7
Herkese Allah zihin açıklığı versin. Kolaylıklar dilerim.

X