2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Yarın oldu bugün , hadi bakalım şimdi de hafta sonunun bahane etmezsin umarım .

Yahu gazel sen unuttun galiba son haftalarda nasıl stres yaptığını , hadi ahretlik bir gazla 2 şer 2 şer hallet şu üniteleri de şükür bitti yazıp bir rahatla .

ausum bana ordan 4 ünite daha ekle canım. Haftayı böylece kapatıyorum hayırlısıyla.

"Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" dersini bitirdim.

Ne güzel ya , 4 ünite bir ders taktiği ile harika gidiyorsun

Hani nerde , sen çalışıyorsun da ben mi görmüyorummmmm ?

Kaç gündür çalıştım dediğini görmüyorum .

Çok üniten var bir de :26:

Ben aöf topiğine ilk geldiğim de bir sen bir de gazel yazar dururdunuz , ne çalışkanlar yahu derdim

Aaaa evet ya atlamışım kuzum , hayret nasıl atlamışım , senin azalınca benimde azalıyor , hemen seninkinden de benimkinden de 3 ünite düşüyorum canıım .

Canım benim , sağol çok . Toparladım evet , şimdi tek duamız inşAllah aklı başında değildir de Rabbim onu afferder.

Yoğunsun çok , Allah sana kolaylıklar versin .Hemen ekliyorum tatlım .

Aus ablacım 1unite daha bitirdim toplam 24oldu
kalan 34

Ohhh ohhh bak gece gece güzel hızlanmışsın .

Gazel duy duuuy , sen gece Ankaranın bağları büklüm büklüm yolları diye oynarken gözde ne üniteler bitirdi

Kolay gelsin arkadaşım , Allah zihin açıklığı versin .

Pazartesi senden bomba gibi ünite bildirimi bekliyorum o zaman

yok bu gün çalışacam ahretlik sözüm söz inşallah...
ya zor derslere geldim de ondan saldım böyle..en az 30 sayfa bir ünite oku oku bitiremiyorum....
sıkılıyorum, yoksa içimde çalışma isteği olmadığından değil aslında istiyorum ama bıkkınlık geldi bana...
bu gidişle zar zor belki üniteleri yetiştiririm ama test çözmeye zamanım kalmayacak hele tekrara hiç hiç kalmayacak

Bende geldim aranızaa .) İşletme 3.sınıfım.Aralığa az kaldı daha 3 ünite bitirebildim :/

Günaydınlar

Bugün toparlandım biraz daha , dün akşam arkadaşlarımla beraberdim .Kafam dağılsın diye geceye kadar oturduk , lafladık .

Artık gözüm üzerinizde :82:

Auscum HOŞGELDİN VE TOPARLANMANA SEVİNDİM AMAN İYİ OL HEP NE ZAMANDIR DERS ÇALIŞAMIYORUM Hastayım diye ses çıkarmıyorsun amma bu ses çıkartmaman fırtına öncesi sessizliğe mi dellalet yoksa ne halin varsa göre mi dellalet PAZARTESİ BOMBE GİBİ GELİYORUM JET HIZIYLA HEMENCECİK KALAN ÜNİTELERİMİ BİTİRİP TEKRARLARA GEÇECEM SADECE TEK Bİ GÜNCÜK DAHA İSTİYORUM SENDEN YARIN MALÜM DOĞUM GÜNÜM O YÜZDEN DOĞUM GÜNÜMDE DE OTURUP ÇALIŞMIYAYIM YANİ DİMİ YARIN YOOOOĞĞĞĞUUUM BEEENNN

Amin canım inşaALLAH(C.C) RABBİM(C.C) günahını affetsin...

Teşşekkür ederim.. RABBİM(C.C) hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)....aminnn

Auscuğum, edebiyata 4 ünite ekler misin? İki ders bitti, bugünlük bu kadar yeter, yarın da iki ders bitirirsem şahane olacak. :)))

Bende geldim aranızaa .) İşletme 3.sınıfım.Aralığa az kaldı daha 3 ünite bitirebildim :/

Hoş geldinnn .

Hemen ekleyeyim listeye ama vizede sorumlu olduğun ünite sayısınıda yazar mısın ?

Hmmmm sana yarın bir parti düzenlemeli o zaman

Hastasın diye gözünün yaşına bakmazdım da ben iyi değildim .

Hele pazartesi gelsin bak nasıl yakandayım

Auscuğum, edebiyata 4 ünite ekler misin? İki ders bitti, bugünlük bu kadar yeter, yarın da iki ders bitirirsem şahane olacak. :)))

Aferin benim güzel , çalışkan arkadaşıma

4 ünite de yarın halledersin sen şimdi

ne olmuş yani, bende 1 ünite bitirdim, hemde kocamaaaaan 1 ünite

Hıhh , ne 1 ünite mi sadece

toplam 48 ünite var 24 ünden sorumluyum.hosbuldukk.)

ne olmuş yani, kurban ol sen o 1 üniteye...
daha aramızda kitap açmayanlarda var....

Ausum son 5 dakikadır senin hal ve gidişattaki smileylerine gülüyorum.:))) Çok hoşsun canım arkadaşım, sen çok yaşa e mi...:))) Ben de bugün son yardımcı kitaplarımı aldım internet üzerinden, eğer önümüzdeki hafta sonu edebiyatı bitirirsem bana tekrar için bol bol vakit kalıyor. Sosyolojide de ara sınavdan önceki son 2 haftam, ondan sonra da edebiyatın ara sınav maratonu başlayacak, bana şans dileyin.

2unite bitirdim çok mutluyum
1dersim daha bitmiş oldu böylece
yarında kalan derslerden bi tane secip baslıcam
artık uykusuzluktanda ölücem valla
yarın sabah yine kurs var
Ama sonra butun gunu kendime tatil vericem
akşamada ders
hepinize iyi geceler
yarın görüsürüz

Selam. Ben de katılabilir miyim aranıza :)
Sosyoloji son sınıfım. 3'ü arada kaynattım. Yani 3. sınıftan 3 dersim ile 4. sınıfın tüm derslerini almış bulunuyorum.
Toplamda sorumlu olduğum ünite sayısı 42
Bitirdiğim üniteler bu akşam itibariyle 35
Kalan ünite 7
Herkese Allah zihin açıklığı versin. Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…