2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aferin sana , bir de iyi bir şeymiş gibi gelip buralara yazıyorsun .

Ahh ahh ben yokum tabii , sende gözde de iyice serdiniz

aynen ausum bir elimde cımbız bir elimde ayna, umurumda mı dünya....:119::119::119::126::126::126::124::124::124:
smilelerim anlatıyor galesizliğimi
bugünlerde böyle takılıyorum...bilmiyorum ne zaman toplancam

aynen ausum bir elimde cımbız bir elimde ayna, umurumda mı dünya....:119::119::119::126::126::126::124::124::124:
smilelerim anlatıyor galesizliğimi
bugünlerde böyle takılıyorum...bilmiyorum ne zaman toplancam

Bak hala yazıyor

Git ders çalışşşşşşşşşşşşşşşş Sınava kaldı 40 gün , eee sen son haftalar memleketesin çalışamıyorsun da... Kaldı mı sana 35 gün

Kaç üniten kaldı geride , 21 .

Bugün çalışmaya başlasan o uzuuuuuuun üniteleri , son 15 gün kalır tekrara ama o da her gün çalışırsan ....

Ehhh sen daha cımbızınla dolaş bakalım

Aynen öyle meyve filan yüzüne bakmıyorum ancak hasta olunca yemek zorunda kalıyorum şu an olduğu gibi elime mecbur aldım mandalina annem gördü tabiiki şaşırdı diyoki ucuzluk olcak amn yarabbim neler görüyorum benimde ilgi alanıma abur cubur giriyor ne geliyosa başımıza ondan geliyor ya zaten

valla aus bende istiyorum çalışmak, bi an önce bitsin de sıkışmayayım diyorum ama elim kitaba gitmiyor hiç...havalarda güzel bu ara, sanırım ondan...kendimi sışarılara atasım var...
bu gece çalışamam arkadaşımın kınası var oaraya gidecem nasipse, ama yarın allah izin verirse söz...yarın çalışacam..

Ne demek ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana her zaman beklerim mat ing ne istersen sor amma sözel sorma sakın ha çook teşekkür ediyorum biberoncum hiç sorma fena şifayı kapmışız mecbur antibiyotik kullanıyorum ki ben ilaç kullanma karşıtıyım boş boşuna karaciğeri ve böbreği yormanın anlamı yok amma işte iltihaplanınca mecbur kullandım işte..sende dikkat et o zaman feleket bi salgın varmış ona göre tedarikli ol :2:

ausum bana ordan 4 ünite daha ekle canım. Haftayı böylece kapatıyorum hayırlısıyla.

"Türkiye'nin Toplumsal Yapısı" dersini bitirdim.

sağlıktır hiç ihmale gelmez ama ben söylüyorum sanki gidiyormuyum hemen Inşallah hayırlı haberler alırsın rica ederim

Aaa abla ya ben çalışıyorum valla
sen gazele kız
hem o bitirdikten sonra baya bi tekrarda yapıo
simdi yayılsın böyle sonra tekrara vaktim kalmadı diye aglayacak
ben bugun yine gece çalısıcam
ing ödevim vardı onu falan yaptım bugun
çalısıyorum yani boş durmuyorum
Ah ah gazel hanım gibi kınalarda gezmiyoruz biz

Bu arada aus ablacım hatırlatma icin tesekkur ederim bende öyle yapmayı dusunuyordum zaten
bide yazmıştm ama atladın galiba
sorumlu unitelerim 58olcak
biten 23
kalan 35
duzeltirmisin onları azcık seviniyim 3unite eksildi ya

Tamam canım hemen ekliyorum .

Nasıl gidiyor bakalım ?

Ausum , yoğunum ama memnunum halimden şikayetim yok

Kendini toparlamana sevindim... Sen hep iyi ol inşaALLAH(C.C) emi...

Bu arada bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 18 ünitem bitti

Kpss çalışayım , sabahta dersanem var nasipse :93:

Hadi kızlar ALLAH(C.C) yardımcımız olsun (amin)

Gözde
Gazel
Loliss
Biberon ve adlarını bilmediğim diğer arkadaşlar...

İyi çalışmalar ALLAH(C.C)'a emanet olun :93:

Son düzenleme:
ALLAH(C.C) razı olsun sağol...

Yemem mi yerdim de sabah dersanem var

Kokudan bayıltıyım milleti

Senden de Allah razı olsun bende bu gibi etkenler olabileceği için amma..demiştim dersanede herkese soğan dağıt kampanya var dersin arada kaynarsın

Senden de Allah razı olsun bende bu gibi etkenler olabileceği için amma..demiştim dersanede herkese soğan dağıt kampanya var dersin arada kaynarsın

Amin

Bak bu güzel fikir Sabah erken kalkıp soğanları ucuza kapatabilmem için bir toptancı bulayım

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar bende araniza yeni katildim benide listenize ekler misiniz.
Adim Seda kamu yonetimi 7. Yariyil Turkiye'nin toplumsal yapisi toplamda 4 unite var tek ders. Sadece 1 unite bitirebildim. Bu arada benimle ayni bolumde okuyan var mi? Ve hangi kaynaklardan yararlaniyorsunuz kizlar???

Gecenin bu saati olmuş, ben hala pörtlek gözlerle edebiyat için özet sitesi, bloglar araştırıyorum...Sosyolojiden soru bankası olmayınca edebiyatı sona bıraktım, ama şansım yaver gidiyor. Şöyle bir orhun türkçesi kitabının 1. ünite özetine bakayım dedim, ufak çaplı bir dejavu yaşadım. Sosyolojideki kültür dersimin 2.ünitesiyle fotokopi gibiler. Allah yüzüme gülüyor, ne diyeyim, ama bu hafta sonundan itibaren edebiyata başlamam şart, yoksa yetişmeyecek. Herkese kolaylıklar diliyorum, yarın ve öbürgün benden ses çıkmayabilir, iyice gömüleceğim kitaplarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…