ben çeko okuyorum DoLmA. Bende senin gibi yapıyorum kitapların özetlerini çıkartıp yazıorum bide bölüm sonunda ünite özeti oluyor ya onlaara çalışıyorum. özetler bittikten sonra ise tamamen ezbere başlayacağım oda bayram haftasında olcak inşbuyıl mezun olmak istioyurm ama matematik geçen konular pek bana göre değil. özellikle para ve banka ile türk vergi sis. zorlıcak beni :18::18:
4cü sınıftayım şuan ama sanırım 1 yıl uzatıcam okulu :S
yardımsever oluşun çok güzel bişey..evet memnun olurum listede yer almakla ama listeye eklenince neler yapmam gerekiyo açıklama yaparsan çok sevınirim
LOLİSS iyiki doğmuşsun canım...hayırlı yaşlara inşallah....
auscum 2 üniteyle geldim demeyi çooook isterdim ama malesefffff
bir ünite eklermisin auss
ama çok yoruldum bugün yaa, sabahtan beri temizlikle uğraştım, az öncede dersimi çalıştım....tempomu dayanır buna yaaa
4.sınıf işletme..sorumlu olduğum bölüm sayısı 12Bölümünü , kaçıncı sınıf olduğunu ve vizede kaç üniteden sorumlu olduğunu söylüyorsun , listeye yazıyoruz .
Sonrasında da her ünite bitiriminde bildiriyorsun , listeden düşüyoruz .
Bir nevi motivasyon şekli işte , işe yarıyor ama .
Onun dışında topikte her türlü sohbet muhabbet , bilgi alışverişi serbest
Olsun canım benim , 1 büyüktür 0 dan felsefesine göre süpersin arkadaşım
4.sınıf işletme..sorumlu olduğum bölüm sayısı 12peki üniteleri bitirince tekrara geçtiğimizde ne olcak yani yine ünite ünite tekrarlarımızı mı bildircez?süper bi topikmiş hem ders çalışmaya motive hem muhabbet
ausencia cümlenin sonundaki simgede yanlışlıkla olmuş msjı gônderince gördüm alakasız olmuş
tanıştığıma memnun oldum ausYok üniteler bitince sen tekrarını yapmaya devam edersin , burada da muhabbete gelirsin .
Bak tanışalım başlayalım mesela ,
Ben aus
Uluslararası İlişkiler 4 . sınıf . 12 sene ara verip ikinci kez üni. hayatına başladım .
Ha bu arada yaş 34. Evli ve bir çocuklu
Olsun , güzel olmuş
tanıştığıma memnun oldum ausanlamı ne?ispanyolca yokluk anlamına geliyoda ama başka anlamda kullandın herhal bravo hem uluslarası ilişkiler hem 12 yıl aradan sonra azmine hayran kaldım ben bekarım bende zamanında bi konu açmıştım zamanın olursa bakmaya..ah ah
Ausencia nın kelime anlamı yokluk evet ama ben Goran Bregoviç'in en sevdiğim parçasının ismi olduğu için senelerdir bu ismi kullanırım nette .
[video=youtube;OEjley5HKBE]http://www.youtube.com/watch?v=OEjley5HKBE[/video]
Ben Otelcilik mezunuyum ama Siyaset her zaman ilgi alanımdı ve oğlum biraz büyüdüğünde bende tekrar okumaya karar verdim . Bu bitince sıra yüksekte
Açtığın konulara bakayım ilk fırsatta
sağol betülcüm, amin inşallah....bitecek bu aöf başka yolu yok :) yani inşallah
evet özetler kolaylık sağlıyoray inşallah uzatmazsında bitirirsin tabi bende öyle..şu açıköğretime bulaştığıma bulaşacağına pişman oldum inanki çünkü bayağı zorlandım bende işletme okuyorum çekoda iyidir yani türk vergi sistemi bu bölümdede vardı Allah kolaylıklar versin..bayramda ders çalışabilcek misin?
Amiiin :) ailende gittiyse ve ev uygunsa tabiki ders çalışmakla en iyisini yaparsın bide çalışıyomuşsun çok iyi olmuş senin için kaçırılmaz bir fırsat olmuşAllah inş hepimize kolaylık verirevet canım çalışabileceğim çünkü ailem şehir dışında ben ist. kaldım gelen gidende olmayacak dolayısıyle sessizlik işime gelecek ve ders çalışıyor olacağım okadar verimli olurmu bilmiyorum ama tatili iyi değerlendirmem lazım hem iş hem ders götüremiyorum çünkü çok yorucu oluyor
bide arada aklım supernatural filmine gitmese açıppp izlemesem daha süper olcak
senin nasıl geçicek bayramda çalışabilcekmisin:44:
Şimdi bi kez daha dinledim çok süper bi şarkı ya insana huzur veriyor ve annemin müptalası olduğu brezilya dizileri aklıma geldi dinledikçe...Ausencia nın kelime anlamı yokluk evet ama ben Goran Bregoviç'in en sevdiğim parçasının ismi olduğu için senelerdir bu ismi kullanırım nette .
[video=youtube;OEjley5HKBE]http://www.youtube.com/watch?v=OEjley5HKBE[/video]
Ben Otelcilik mezunuyum ama Siyaset her zaman ilgi alanımdı ve oğlum biraz büyüdüğünde bende tekrar okumaya karar verdim . Bu bitince sıra yüksekte
Açtığın konulara bakayım ilk fırsatta
Şimdi bi kez daha dinledim çok süper bi şarkı ya insana huzur veriyor ve annemin müptalası olduğu brezilya dizileri aklıma geldi dinledikçe...Auscum 1 tane ünite çalıştım..Hanemden bir tane düşebilirsin ama ne üniteymiş arkadaş çalış çalış bitmiyor maaaşallah bir ünite bir kitaba bedel yani :18: bayramda ne yapmayı düşünüyorsun?
Herkese merhabalarrr :))
Ausum, kaç ünite çalıştım ve özet çıkarttım sayamadım, ama toplamda 11 oldu sosyoloji onu biliyorum.:))) Bugün de kalan 3 üniteyi yaparsam her şey rayına oturmuş olacak. Bu haftayı da verimli bir şekilde kullanırsam değmeyin keyfime..:)) Herkes bayram telaşında şimdi, ben kutlamamı yarın yaparım, herkese kolaylıklar diliyorum...
Canım tatil kampına gömüldün diye yokluğuna ses etmiyorum
Güzel geçiyordur umarım , eşin Sarp'a bakma görevini itina ile yerine getiriyor mu ?
AUS Kurban BAYRAMIN Mübarek olsun..Sağlıkla huzurla ve her yıl başta eşin ve oğlun sonra tüm sevdiklerinle kutlayacağın daha nice bayramlar dilerim:98:Yarın sabahtan aile , eş dost ziyareti ...Oldu akşam .Bana bitti bayram
2. gün oğlum doğum günü
Sonrasında eşim çalışacak
Canım tatil kampına gömüldün diye yokluğuna ses etmiyorum
Güzel geçiyordur umarım , eşin Sarp'a bakma görevini itina ile yerine getiriyor mu ?