2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aus beni de ekler misin?

insan kaynakları okuyacağım 34 tane ünitem var ( eksik kitap var)

bugün kayıt oldum

Teşekkür ediyorum yardımın için 2.cvp verensin..heralde ya kimse yardımcı kitap kullanmıyor ya da burda herkes önceden muhabbeti olanlara cvp veriyor..ana kitabı çalışıyorum..benimde aklımdan geçiyordu murat yayınları ama teredddüt içineyim..çünkü sistem değitikten sonra yardımcı kitapları iyi seçmek gerektiğine inanıyorum..yeniden tavsiyen için saol

AUSENCİNA cvpsız bırakmamak adına cvp verdiğin için ince düşüncenden dolayı teşekkürler..mutlaka geçmiş senelerden çalışan vardırda inşallah yardımcı olurlar..bu sene artık bitirmeliyim okulu

Ausencina, canım ben ünite bildirimini zamanında eksik söylemişim İngilizce 6 üniteymiş vize için ben 4 biliyordum Yani gerçek ünite sayım 30 oluyor bu durumda

Bu arada 1 ünite daha bitirdim ekler misin ?

Son düzenleme:
Herkese yeniden merhabaaa :))) 12 saatlik uzuuun bir yolculuktan sonra bayram tatili başlamıştır. Gelir gelmez evde neti çalışır bulmak da ayrı bir sürpriz oldu. Aşırı yol yorgunuyum, ama canım arkadaşlarımı habersiz bırakmamak için geldim, gördüm, yazıyorum... Geçmişi okuyamadım, affedin umarım herkes iyidir. Yarından itibaren çalışmaya başlıyorum, her gün 2 ünite bitirmem lazım ama ondan önce eskileri bir toparlayacağım pazartesiye kadar...

inşallah çok iyi vakit geçirirsiniz canım, bende sıkı bir tempoyla çalışmaya başlamak istiyorum..
hep birlikte çabuk biten ünitelerle yazarız buraya inşallah...

eftelyaaaaaaa
uyku tutmadı mı ben gibi

gazelllllllll canım ya yeni gördüm msjı evet uyku tutmamıştı
bende okuyup çıktım derste çalışamıyorum 2 gündür.. fazla dolanmayım topikte kızar kızlar dedim
seni görmemiştim canım k. bakma:26:

selamunaleyküm çaliskan bacılar
ben de araniza yeni katildim,umarim azim verir bi topic bana
okul onc okuyorum,3. sinifim.
unite sayisini aksam yazarim

Hoşgeldin

Hemen ekliyorum , ünite sayısını yazmayı unutma ama .

Azim garantili topiğiz biz

Bende bu sene İng. 3-4 zorunlu , geçen sene muaftım .
Henüz başlamadım çalışmaya.
Aramızda bu konuda bize gönüllü yardımcı olacak arkadaşlar var , başımız sıkıştıkça onlara sorarız

Tabloda hata olabiliyor bazen , ama şu da var belki bir dersinin toplam ünite sayısı farklıdır.

Ausencia ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden çıkartamadim acaba sen 3. takım cuma zayıflama yarışmasndamiydin :26:

Haziranda 4. takımdan mezun oldum canım , ama mezun oldum olalı 20 kilo aldım

Tamam canım , bu ara herkes ya hasta ya bayram telaşında zaten .Bayramdan sonra bomba gibi başlayacağız diye umuyorum bende.

Bizi unutma da gerisi kolay

aus beni de ekler misin?

insan kaynakları okuyacağım 34 tane ünitem var ( eksik kitap var)

bugün kayıt oldum

Hadi bakalım hayırlı olsun , ekliyorum hemen .

Hoş geldin

Rica ederim canım .

Arkadaşların gözünden kaçmıştır mesajın , yoksa yardımcı kitap tavsiyeleri mutlaka gelirdi .

Dur tekrar soralım ;

YARDIMCI KİTAP TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİZ ARKADAŞLAR ?

Ausencina, canım ben ünite bildirimini zamanında eksik söylemişim İngilizce 6 üniteymiş vize için ben 4 biliyordum Yani gerçek ünite sayım 30 oluyor bu durumda

Bu arada 1 ünite daha bitirdim ekler misin ?

Hemen düzeltiyor ve 1 üniteni ekliyorum canım .
İngilizce ünite sayısı herkesin kafasını karıştırdı bu sene zaten . Bende hala 3 mü 6 mı çalışacağım bilmiyorum .

Ohhh bayramda tam kafa tatili olacak seninkisi canım , Gelen giden yok , gidilecek yok

Hadi bakalım iyi değerlendir bence de .

ausum 1 ünite daha eklermisin,..
yavaş gidiyorum ama napıyiiiimmm :126::126:

Bu sene senden 2 ünite bitti bugün duyamayacağız gazal galiba

Uzun geldi değil mi aöf ?

Ama iyi gidiyorsun yine de arkadaşım , nazarlara gelmeyesin

ben önce aöf nin kitaplarından konuları çalışıp
sonra da karacanın nokta atış sorularına çalışıyorum
çok detay ve çıkmış sorular var onda
genel tekrar oluyo
4.sınıfım,hiç alttan dersim kalmadı bu çalışma sistemiyle

Auscuğumm Dersaneden geldim persim çıktı bugün ünite bildiririmimi gece yapabilirim
Çünkü daha çalışmam gereken kpss konularım var :126:

Son düzenleme:
Auscuğumm Dersaneden geldim persim çıktı bugün ünite bildiririmimi gece yapabilirim
Çünkü daha çalışmam gereken kpss konularım var :126:

sen nasıl böldün zamanını betul kpss aöf arası
ben haftada 2 gün aöf çalışyorum(o günlerde eşim işte)
5 gün kpss,ama 2şer konu bile bitiremedim 1ayda:44:

sen nasıl böldün zamanını betul kpss aöf arası
ben haftada 2 gün aöf çalışyorum(o günlerde eşim işte)
5 gün kpss,ama 2şer konu bile bitiremedim 1ayda:44:

Loliss ben dershane ile bir gidiyorum... dershane ders notlarımı okuyorum ezber varsa ezberliyorum ve günde 1 tane aöf ünitesi bitirmeye çalışıyorum. Vaktimin çoğunu matematiğe ayırıyorum .:126:
Birde ben daha aöf kaydımı bayramdan sonra yaptıracağım.Kitaplarımı alamadım yani.Yardımcıdan çalışıyorum şuanda kitaplarım gelince ona da bakmayı düşünüyorum ALLAH(C.C) izin verirse . ALLAH(C.C) seninde yardımcın olsun.

Son düzenleme:

rica ederim canım bende yeniyim buralarda yardımcı olmak güzel :)) ayrıca ben bugün ing yardımcı kitap aldım murat yayınlarından. ayrıca vize ve finalde çıkan soru kitapçığını aldım. aslın aöf kitaplarına dikkatli çalışmak yeterli sanırım. yardımcı kitap benm bölümün 35tl şuan cnm :):44:

yok be ausum, ne nazarı, keşke üniteler şöyle ikişer üçer gitse de nazar değecek diye korksam ama nerdeee....
aöf nin kitaplar sandığımdan çok çok daha uzunmuş...
inan tembellik değil, içimde çalışma isteği var, hatta elimde kitap olmadıkça bişey yapacakmışım, bişeyi unutmuşum veya hani biyere gidersin de sanki bişey unutmuşsun gibi hissedersin ya, aynen öyleyim, çalışma isteği var ama kitabı alıyorum elime 3 sayfa 5 sayfa 10 sayfa 15 ..20... derken artık bunalmaya başlıyorum..bıkkıınlık geliyor...
hakkımızda hayırlısı bakalım, zor olacak ama inşallah bitecek bi şekilde... yani inşallah

hangi bölümde okuyorsun?ing.de yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim ana kitap yani okulun verdiği kitapları itinayla çalışıyorum hatta nostalji yapıp altlarını çizerek çalışıyorum özet çıkarıyorum daha iyi oluyo en azından tekrar ettiğim zamanlarda özetlerden çalışırım..ama buna rağmen sınavlarda çıkabilcek sorularıda çözmek görmek adına yardımcı kitap düşünüyorum..bi arkadaşım leon yayınları dedi bilemedid valla

teşekkürler yardımın için ama ben geçen sene ana kitabı çalışıp soru çözmek adına nokta atıştan çözmùştüm ama hiç çıkmadı sınavda ben işletme 4.sınıfım..belki senin bölüm farklıysa tabiki..ama bu sene nokta atışta hiç rağbet yok geçen sene dumur etti herkesi benim kafamda oldu çorum yani çünkü egem diyen var murat diyen var leon diyen var sende nokta atış diyosun..yani kesin olarak memnun olabilirsin diyosan nokta atış alcam zaten tek bi yardımcı kitap alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…