Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Auscuğumm Dersaneden geldim persim çıktı bugün ünite bildiririmimi gece yapabilirim
Çünkü daha çalışmam gereken kpss konularım var :126:
yok be ausum, ne nazarı, keşke üniteler şöyle ikişer üçer gitse de nazar değecek diye korksam ama nerdeee....
aöf nin kitaplar sandığımdan çok çok daha uzunmuş...
inan tembellik değil, içimde çalışma isteği var, hatta elimde kitap olmadıkça bişey yapacakmışım, bişeyi unutmuşum veya hani biyere gidersin de sanki bişey unutmuşsun gibi hissedersin ya, aynen öyleyim, çalışma isteği var ama kitabı alıyorum elime 3 sayfa 5 sayfa 10 sayfa 15 ..20... derken artık bunalmaya başlıyorum..bıkkıınlık geliyor...
hakkımızda hayırlısı bakalım, zor olacak ama inşallah bitecek bi şekilde... yani inşallah
Ausencina çok ilgili ve duyarlı bir konu sahibisin tebrik ediyorum
hangi bölümde okuyorsun?ing.de yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim ana kitap yani okulun verdiği kitapları itinayla çalışıyorum hatta nostalji yapıp altlarını çizerek çalışıyorum özet çıkarıyorum daha iyi oluyo en azından tekrar ettiğim zamanlarda özetlerden çalışırım..ama buna rağmen sınavlarda çıkabilcek sorularıda çözmek görmek adına yardımcı kitap düşünüyorum..bi arkadaşım leon yayınları dedi bilemedid valla
selamlar..
işletme 3. sınıf tekrarı yapmaktayım, 4 den 2 ders alabildim göz gezdirme dışında çalışmadığım için..
kendimden şüpheliyim, hiç düzenli çalışabilen biri değilim sevmiyorum sıkılıyorum üşengecim ama çalışmaya niyetliyim bayramdan sonra :)) başlamam ayrı dert, sürdürmem ayrı dert inşallah olur.. bir de kpss var bakalım..
toplamda 30 ünitem var gibi görünüyor...
kolay gelsin herkese :)
Günaydınlar herkese
Tatil başladı başlamasına da bizim eve daha uğramadı , eşim bugün çalışıyor , hava yağmurlu burada .
Oğlumla sabahtan beri kesme , boyama , oyun hamuru yaptık , şimdi mutfağa girişeceğim , bayram tatlısı , böreği , sarması ...
Hadi el öpmeye bekliyorum sizi bayramda
Çok yoğunsun canım , inşAllah çalışmalarının karşılığını alacaksın
Allahın izni ile bitecek canım ya , sen birer birer olsa da sistemli çalışmaya devam et , öyle bile gitsen 1 ay kala ünitelerinin hepsi bitecektir ve tekrar için koskoca 30 günün kalacak
Rica ederim ne demek
Azıcık motive ediyorsa bu topik , yardımcı olabiliyorsa ne mutlu bana .
Bu arada listede adın yok , eklenmek ister misin ?
Günaydınlar herkese
Tatil başladı başlamasına da bizim eve daha uğramadı , eşim bugün çalışıyor , hava yağmurlu burada .
Oğlumla sabahtan beri kesme , boyama , oyun hamuru yaptık , şimdi mutfağa girişeceğim , bayram tatlısı , böreği , sarması ...
Hadi el öpmeye bekliyorum sizi bayramda
günaydın auscum, bende bugün cam falan silecem, üff hiç de sevmem silmeyi.. odaları silip süpürüp vs uğraşıcam....mutfağa en son girecem çünkü mutfağa girildimı çıkılmıyor...
tatlıya karar vermedim henüz ne yapsam acaba? hazır yufkadan baklava yapayım diyordum ama geçen bayram onu yapmıştım, bu bayram ne yapsam acaba,
ben sana yardıma geleyim önce senin evi halledelim, sonra benimkini ne dersin
Hoşgeldin aramıza arkadaşım
Bayramdan sonra bir çoğumuz için slogan oldu zaten .Hep beraber üstesinden geleceğiz bu hain ünitelerin
Ekliyorum adını listeye , sık sık takipte ol , bayramdan sonra tam gaz çalışmaya başlıyoruz
Sana da kolay gelsin gazel...
ALLAH(C.C) yardımcın olsun...(amin)...
teşekkürler yardımın için ama ben geçen sene ana kitabı çalışıp soru çözmek adına nokta atıştan çözmùştüm ama hiç çıkmadı sınavda ben işletme 4.sınıfım..belki senin bölüm farklıysa tabiki..ama bu sene nokta atışta hiç rağbet yok geçen sene dumur etti herkesi benim kafamda oldu çorum yani çünkü egem diyen var murat diyen var leon diyen var sende nokta atış diyosun..yani kesin olarak memnun olabilirsin diyosan nokta atış alcam zaten tek bi yardımcı kitap alırım
ÖĞRENCİ ADI BÖLÜM / SINIF SORUMLU OLUNAN ÜNİTE SAYISI(VİZE) ÇALIŞILAN ÜNİTE SAYISI KALAN ÜNİTE SAYISI HAL ve GİDİŞAT 01 Ausencia Uluslararası İlişkiler 4 26
26 :119: 02 GzdBky
Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4
61 18 43 Topiğin son mohikanı gözde yılmadan çalışmaya devam 03 gazeldustubaglara
İlahiyat 2
44 9 35
Bakalım ne zaman günde 2 ünite haberi alabileceğiz gazel hanımdan??? 04 sedulu
İşletme 4
24
24
Kasım ayında çalışmaya başlayacak 05 december90
Kamu Yönetimi 3/4
33
33 Haber alınamıyor 06 Gareng
Dış Ticaret 2
24
24
Neden gittin bilmiyorum ama geri dön lütfen. 07 Biberon
Türk Dili Ve Edebiyatı 2
23
3 20
Edebiyata ara veren biberon , sosyoloji ile devam
etmekte08 glsen
İşletme 1
32
9 23
Haber alınamıyor:26: 09 mmis
Sosyoloji 1
27
2 25
Haber alınamıyor:26: 10 DatluCadu
Sosyoloji 1
Uzaktan Eğitimden çok sevgili Misafir sanatçımız 11 piyonist
İşletme 4
24
2 22
Tüm gün kk dayım , ne vakit çalışayım ki diyen öğrenci modeli 12 z_e_l_i_s
Ç.E.K.O 4
30
30
İş Sağlığı ve Güvenliği dersi ile çalışmaya başladı. 13 kgokce
Adalet 2
30
30
Hamilelik haberi ile topiğimizi şenlendiren gökçeye hayırlı doğumlar diliyoruz 14 5February
Kamu Yönetimi 3/4
42
4 38 Ünite bildirimleri bu ara gelmeye başladı şükür 15 eftelya__
Sağlık Kurumları İşltmeciliği1
28 8 20 2 şer 2 şer derken fena değil durum , kaldı 20 16 Biberon part 2 Sosyoloji 1 49 9 40 Bayramda eşinden paşaya bakma sözü alan biberon , çalışma rekoru kıracak gibi. 17 anzer_bali Adalet 2 37
37 Henüz hiç çalışası yokmuş 18 loliss Türk Dili ve Edebiyatı 4 28 19 9 Kem gözlerden uzak Çok çok iyi gidiyor lolisscim . 19 Fountain İktisat 3 34 4 30 Yakında hızlanacağım diyen fountain , kursa da başladı. 20 GamzeLi İşletme 4
Ünite sayısı bildirimi bekleniyor 21 cglaa16 İşletme 2 64
64 Ders çalışmaya bayramdan sonra başlayacakmış. 22 ozdn İktisat 4
Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 23 do_major İşletme 4 12 1 12 Artık hızlansam iyi olacak diyerek siftahı yaptı 24 hayatiyasamak İşletme 3/4 28
28 Bu sene azimliyim dedi , günlerdir ses yok. 25 EMLEB İktisat 3 51 2 50 Toiğimizin ikinci hamilesi
Hayırlı doğumlar diliyoruz26 destanhanim İşletme 3 20
20 Dükkanda çalışırken uykusu gelen destana bir çare bulalım lütfen ! 27 _ada_ Sosyoloji 1 49
49 Ada da bu sene hem kpss hem aöfçü.. 28 eliz16 Maliye 1 28 5 23 Kitap kapaklarını açtım , artık beni kimse tutamaaaaz dedi 29 Probisss Türk Dili ve Edebiyatı 1 23 5 18 Aramızda ünitelerini ilk bitirecek kişi olacak gibi 30 Pantera14 Ç.E.K.O 3 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 31 kays_ İlahiyat 1 49
49 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 33 LiLiquM Kamu Yönetimi 3 48 13 35 İş, ev , ders...
Yoğunum yoğun slogonı ile geri döndü.34 betulyakup Kamu Yönetimi 3 30 12 18 Bir açıldı pir açıldı 35 sevinccc Maliye 1 40
40 37 lilas85 Sağlık Kurumları İşltmciliği1 32
32 38 beren660 İlahiyat 1 68 16 52 Müthiş bir tempo ile başladı 39 arzu_91_03 Felsefe 4 35
35 Ünitelerine baş belası adını koyan arzuya derslerini sevmesi için terapi başlattık 40 7esra4 İlahiyat 1 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 41 korkakfare İşletme 4 /2 Ünite sayısı bildirmi bekleniyor. 42 idilhira Adalet 1 34 21 14 Tempolu çalışmasından dolayı kendisini tebrik ediyoruz 43 cnacun Ç.E.K.O 4 36 18 18 18 ünite ile sıkı bir giriş yaptı 44 prettygirl59 Muhasebe 1 32
32 45 _asmunikal_ İşletme 4 35
35 Çalışma programı arıyor kendine 46 zedgeliGunler Okul Öncesi Öğretmenliği 3 Ünite sayısı bildirimi bekleniyor. 47 limon1988 İnsan Kaynakları 1 34
34 48 gonul323 İşletme 3/4 30
30 Bayramdan sonracılardan 49 50
yardımsever oluşun çok güzel bişey..evet memnun olurum listede yer almakla ama listeye eklenince neler yapmam gerekiyo açıklama yaparsan çok sevınirimÇok yoğunsun canım , inşAllah çalışmalarının karşılığını alacaksın
Allahın izni ile bitecek canım ya , sen birer birer olsa da sistemli çalışmaya devam et , öyle bile gitsen 1 ay kala ünitelerinin hepsi bitecektir ve tekrar için koskoca 30 günün kalacak
Rica ederim ne demek
Azıcık motive ediyorsa bu topik , yardımcı olabiliyorsa ne mutlu bana .
Bu arada listede adın yok , eklenmek ister misin ?
selam hatun milleti;
asuncia, beni de alan mı listeye :)
bu sene tarih bölümüne girdim, 1. sınıfım. ayy az önce baktıydım, karıştırdım şimdi ama herhalde 32 ünitem vardı. 2 ünite çalıştım. zaten kitapları alalı da 3 gün oldu :)
bu topak iyi olmuş, gaza getirir.
hepiciğinizin motivasyonu çok olsun :121:
Selamlar , hoşgeldin .
Aldım gitti , ekledim , epey gaza geliyoruz ama hep reklamdan sonra der gibi bayramdan sonra sloganı ile ...
eyvallah
ders kitaplarının kokusunu özlemişim, not tutarak çalışıyom şimdi, ders de tarih olunca not tutmak epey zamanımı alıyor, hayırlısı bakalım.