inş hemen mezun olup gönlüne göre bir iş bulursun canımhem gezzz hem çalış ohhh misssss
ahh canım yaa ben görmedim özür dilerim
çooooooookkk teşekkür ederim
allah razı olsun
Çok teşekkürler seninde başın saolsun o zaman ve babanı Allah başından eksik etmesin sağlıklı ömürler versin...GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN DE ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUNfotoyu beğendiğine sevindim kendi elcağızlarımla çizdim eşini ve seni tamda olmuştur yani mütevazilik yapıyosun olur mu bayram demeden seyran demeden muntazam çalışıyorum bugünde 1 ünite çalıştım gözünden kaçmıştır belki 3 ünite oldu sabah gelen olmayınca oturdum çalışmaya zaten sıcağı sıcağına sabah çalışamayınca hiiiç çalışamıyorum
ausum yusuf paşamın doğum günü kutlu olsun, rabbim hasretlerini ve acılarını yaşatmasın...ömrü uzun, düğünü güzün olsun
yaptığın pastanın resmini istiyorum ona göresakın unutma...
bu arada dün gece 1 ünite daha bitirdiminşallah bugünde bir ünite bitiririm ama baya yorgunum yaa, etlerle kıymalarla misafirlerle uğraştım,...
sabahtan beri işte şimdi oturabildim :)
herkese iyi bayramlar bacılarım....hamilellik nedeiyle aöf ye geldiyse kipatlarım almaya gidemedim 2 kez gitttiğimde de 1 tane bile kipatım yoktu sonra eşim gidecek almaya güya belim sırtım ağrıyor diyeee ama nerdeee adam gidecek alacakdaaa bende başlayacamda ohhh offfff
neyseee
gazelcim yusufçuğumuzun doğumgününü de kutlarım sağlıkla yaşasın güzel büyüsün inşallahhh bacım....
aus gözde biberon gazel :) ve diğer bacılarım hepizi öpüyomm kocamannn
abinin olması ne iyi tek olmaktansa en azından daima sana destek çıkabilecek bi kardeşin olması çok güzel bence benimde bi abim var her ne kadar pek anlaşamasakta iyiki var ama diyorum her zaman en çokta bu son günlerdehıımm demek evlenme yolundasın söz filan oldu mu?evet hem ders hem gezme güzel oluyo bugün çocuk gibi bi girdim bi çıktım
doğaldır abilerle pek anlaşılmazbizimde öyle çok anlaştığımız söylenemez ama yuvarlanıp gidiyoruz
yok canım bu yaz isteme söz nişan biarada olcak kısmetse.. aileler falan biliyor ama oda aöfde buyaz mezun olma durumu var olursa hepsini yapıp askere göndercez gelincedeevleniriz die düşünüyoruz yani haziranda belli olcak dielimm
Ne güüüzzzelll maaşşşaaalllah diyeyiminşallah hayırlısıyla herşey gönlünce olur cnacuncum supernaturale baktım vampir filmi :18: ben küçükken ablama abime takılıp o kadar çok korku gerilim ne varsa izlerdimki sonrada iyice gerim gerildiğim için klasik olarak odama gidemezdi yani diyeceğim o zamanlardan depoladım benim internet bu aralar bi tuhaf düzelince tam olarak izlerim teşekkürler nasıl geçiyor bayram tatil veeee ders çalışmak?
Aminnnnnnnnnnnnn
valla nasıl geçsin. yatağın içine ders çalışrak evin içinde dolaşarak netten film izliyerek :):) 2 dersim kaldı sadece özet çıkıp çalışılcak onlarda bitince son güne kadar tekrar yapcam
senin nasıl giidiyorr
BULANTI KUSMAK VS YOK BE BACIMMM AMA BEL VE SIRT AĞRIM VAR FECİ SANKİ DERHAL REGL OLUCAKMIŞ GİBİ AĞRIYOR NORMALMİ BİLEMEDİKDE ...DOKTORDA İYİSİNDEN BULAMADIKKK NE BİLEMM ÖYE GEÇİRYOZ GÜNLERİ BAKALIM...Gösterene kadar itinayla söylerdim canım benim
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bayıldım fotoya beğenmek ne kelieme , aynı benim adam ve ben
Ya sen ne ara 3 ünite çalıştın toplamda , dur hemen düzelteyim .
Teşekkür ederim gazel teyzesi
Pastayı hazır aldım tatlım yaaBenim pastalar meşhurdur ama bu sefer bayram telaşı ile hazıra kaçtım .
Ben etleri eşime devrettim bu bayram ilk kez , tavsiye ederim pek iyi oluyormuş böyle
Gökçecim nasılsın güzel arkadaşım
Bulantın , kusman , ağrın sızın var mı ?
bende bugün bi ünite çalıştım böylelikle bi dersi bitirmiş bulunuyorumyatakta filan hiç çalışamam mutlaka masaya geçip çalışmalıyım ben bugün hava bağı bozdu yağmur rüzgar çok kasvetli bi hava var buralarda..sen istanbulda yaşıyordun dimi?orada da bozmuştur heralde hava?
Evet Ankaravalla ya insanın çalışınca üstünden yük gidiyor 9 dersss benim off off
evt canım burdada bozdu hava dün geceden beri yağıyor yagmur sen Ank. sanırım profilinde öyle yazıordu
beni listeye eklediğinden beri itinayla ders çalışıyorum ihmal etmemeye özen gösteriyorum AUSCUM hatta bugünde 1 ünite çalıştım veeee 1 dersimi bitirmiş oldum sermaye dersi pek bi uzundu konular sıkılmadım desem yalan olurama bir ders bitirdiğimede mutlu oldum üzerimden bi yük kalktı oğlunu doğum günü nasıldı?demek çikolataylıydı ben sana çikolatalıysa at bi dilim ordan dememişmiydim:117: bu arada senin doğum günün ne zaman
BULANTI KUSMAK VS YOK BE BACIMMM AMA BEL VE SIRT AĞRIM VAR FECİ SANKİ DERHAL REGL OLUCAKMIŞ GİBİ AĞRIYOR NORMALMİ BİLEMEDİKDE ...DOKTORDA İYİSİNDEN BULAMADIKKK NE BİLEMM ÖYE GEÇİRYOZ GÜNLERİ BAKALIM...
sizleri sormalı sizler nasılsınızzzz... ne ders çalışabiliyorum nedeee gönlümce zevkli yemekler yapabiliyorummm neyse dünyadan bezmiş bi haldeyimmm niye bilmemmm ufff ufff
çok öpüyom topicdeki herkesiii :)
herkese slmlar
aaaa aus gelmiş
hoşgelmiş...nerelerdesin kuzum sen bakıyım, bayram gezmeleri bitmedi mi hala
dün ve bugün ünite bildirmedim herhalde, toplam 13 ünitem bittişükürler olsun, yavaş da olsa ilerliyorum dimi aus
bu arada az önce baktım bu çalıştığım dersin son ünitesi 16 sayfa acaba yatmadan bir ünite daha bitirirmiyim ki ? :26: 3 dersim fullenmiş olacak inşallah...
Geldim tatlım geldim
Bayram bize bitti bugün ya , eşim çalışmaya başladı bile...
Aman da aman da tam gaz devam . Oooooo oooo 16 sayfacık nedir ki , hadi bitiver onu da gülüm
3 ders bitecek demek haaa
pastayı acaippppppppp canım çekti eşimeeee baklava sipariş etmiştim azcıkda yaş pasta al mı desem neeeSüpersin süpeeeeer , ne mutlu bu topik işe yarıyorsaaaa
Son kalan dilimin sana fotosunu çektim canım , sonrada oğlumla yedik
Eki Görüntüle 832157 Yemiş kadar ol artık
Benim doğum günüm 02.02 canım .
Aman da aman teyzesinin gülü daha şimdiden annesinin belini ağrıtmaya mı başladı .
Kilo durumun ne ?
Evet Ankaraistanbula bayağıdır gelemiyorum kimbilir ne değişmiştir..güzel şehir ama tam gezmelik yaşamalık değil bence..ama oradada yaşayan oraya alıştığı için halinden memnun oluyor tabiki haklısın 9 ders biraz fazla insanın üstüne üstüne geliyor bide çalışma ekonomisi dersleri biraz ağır ama atlatırsın geçiyo bitiyo bi şekilde sende maaşşşaaalllah azimlisin iyi çalışıyorsun eminim geçersin bu arada senin doğum günün ne zaman?
evet ausum 3 dersim bitmiş olacak nasipse inşallah...son birkaç gündür diş ağrısı çekiyorum, ve bir taraftan başıma vuruyor ağrısı, bayram pek iyi geçmedi..zaten fena yağmur var burda iki gündür evdeyiz...yarın biraz gezelim dedik ama hava böyle olursa çıkamayız yine...amaaan kurban bayramı iş güç bayramı derler yahakkaten öyle, etler kıymalar valla kokusundan bi hal oldum..
neyse şükür hayırlısıyla atlattık, allah nice bayramlara eriştirsin...paşa için özel bişey yaptnız mı, yoksa kendi aranızda mı yediniz pastacıkları....
bu arada sana hep sorayım diyorum ama hep unutuyorum, gerçi şimdi tpiği yemek topiğine çevirme gazel diyecen ama ben gene de sorayım
sen bi ara bi pasta yapmıştın, sanırım ramazan ayındaydı, onun üzerine karamelize ettiğin bi sos dökmüştün...çok güzel görünüyordu onu nasıl yapıyorsun? birde sertleşiyormu o karamel, malum pasta dolaba girince donarmı?
bende hep pasta yapınca üzerini nasıl süslesem diye düşünürüm, genelde damla çikolata serpiştiririm ama o senin karamelize şekerin çok hoştu,
ausencia beni de ekler misin?
insan kaynakları ve yönetimine yeni kayıt oldum
33 ünitem vardı 2 matematik 1 almanca bitirebildim sadece.
30 ünitem kaldı.
pastayı acaippppppppp canım çekti eşimeeee baklava sipariş etmiştim azcıkda yaş pasta al mı desem neee
bu bayram hiç bi şey yapamadımmm
bacımm 4 hafta önce tartıldıydım 46 ydım oda sağlık ocağında tarttılar o evde baskül yok en yakın zamanda alacazzz ahhh ihmalkarlıkkk :)
olsam olsam 48imdir haniigenel kilom 47-48 ama belimmm adeta reg olucakmış gibi ağrıyorrr ya ahyırlısı.. bu aradaa benim eşşek kafalı docam gidipde aöf bürosundan almadı kipatlarımı bende hafiften başlayavcam murat ın adalet 2.kitabını alacam pazartesiiii inşlh... başlıyacamm... ama zaten bu zaman zarfında aöf hariç master derslerme çalışyom hiç çalışmıyo sanmayın 1 sunum yaptım onun raporu ve kamu yönemi ile idari hukuk dersi çalışyom ufakdan vede 2 unum daha hazırlamam gerek biri acilll öyleeee yatmıyom hani...
herkese iyi çalışmalarrr bacılarımm
aus senin oğluş ne etti okuluuu o alışmıştırda sen alıştınmııı yahuuu..
bak gel 2.ci yappp beraberrr çıkara aradanhahahahaha