Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah inş hepimize kolaylık verir evet canım çalışabileceğim çünkü ailem şehir dışında ben ist. kaldım gelen gidende olmayacak dolayısıyle sessizlik işime gelecek ve ders çalışıyor olacağım okadar verimli olurmu bilmiyorum ama tatili iyi değerlendirmem lazım hem iş hem ders götüremiyorum çünkü çok yorucu oluyor
bide arada aklım supernatural filmine gitmese açıppp izlemesem daha süper olcak
senin nasıl geçicek bayramda çalışabilcekmisin:44:
Amiiin :) ailende gittiyse ve ev uygunsa tabiki ders çalışmakla en iyisini yaparsın bide çalışıyomuşsun çok iyi olmuş senin için kaçırılmaz bir fırsat olmuş ne işle yapıyosun?Bide bu supernatural dediğin film neyin nesi oluyo ben mi geri kaldım biraz bu filmlerde acaba bilemedim bide sen onu bi de bakıyım biliyim :26: benim bayram biraz buruk geçicek gelen filan olur ama ben yinede çalışmayı düşünüyorum çünkü artık bitsin istiyorum şu okul :18:
CNACUN kurban bayramın mübarek olsun her yıl ailenle sağlıkla huzurla ve mutlulukla kutlayacağın daha nice bayramlar diliyorum Görünmedin bugün sıkı bir çalışmaya mı başladın yoksa
valla şuan sessizlik eşliğinde çalışmak güzel oluyor ama kafamı çok veremiyorum nerde çalıştıgımı sormusun sanırım özel bi firmada destek uzmanı olarak çalışıyorum cnm haftaiçi eve gelince pert oldugmdan çok çalışamıyorum oyüzden bayram tatili önemli benim için. sloganım: Tek geri gelmeyen şey ZAMAN diyerek çalışmaya çalışıyorum supernatural de güzel bi dizi netten bakmanı tavsiye ederim başroldeki iki genç ilgi çekici gelebilir :26:
senin bayramın neden buruk geçicek ki
DoLmA seninde Kurban bayramın mübarek olsun sevdiklerin ailen tüm çevrenle nice mutlu bayramlara inş
sıkı bi tekrar modundayım 20 ünite bitirdim onların tekrarını yapıorum şimdi snra inş yeni derslere geçicem
senin nasıl gidiorrr
Evet nerede çalıştığını sormaya çalışmıştım ama yazamamışım güzelmiş destek uzmanı:112: supernaturale bakıcam bir ara merak ettim doğrusu benim bayramım buruk geçicek çünkü geçen sene canım babamı kaybettim ben ve ilk ayrı geçen bayramımız diyebilirim anne ve babanın hayatımızdaki yeri o kadar büyük ve önemliki...sana tavsiyem şu teknolojik devirde bol bol videolarını çek biz bu kadar teknolojinin içerisinde olmamıza rağmen bi tane bile video çekmemişiz onu farkettik sadece fotoğraflardan ibaret...
çok teşekkürler ne güzel valla cidden tam gaz çalışıyomuşsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende dün ve bugün çalıştım 1 er ünite şeklinde çalışıyorum üniteler çok uzun:97: tekrarlar geçemedim şu üniteler bitseydi işim daha kolay olucaktı...bayramın ilk günü ya daha gelen olmaz yarından sonra bayağı bi kalabıklar olur bizde ama annem ve ablama yıkarım
Gerçekten çok yardımcı oluyor, sadece arada seviyorum Sarp'ı, onun dışında ilgilenme babaya ait.:)) Daha hala işin içinden çıkamadım, ama bugün yarın toparlarım artık, üniteler de uzamaya başladı çünkü. Nerede o ilk ünite rahatlığı? :)))
Herkesin bayramı sağlıklı, mutlu, huzurlu geçsin, hepimize iyi bayramlar diliyorum....
merhaba arkadaşlar
herkese iyi bayramlar
AUS Kurban BAYRAMIN Mübarek olsun..Sağlıkla huzurla ve her yıl başta eşin ve oğlun sonra tüm sevdiklerinle kutlayacağın daha nice bayramlar dilerim:98:
Bu arada auscum bugün biraz zorlansamda yine 1 ünite çalıştım benimde boludan arkadaşlarım geldi gezeriz burada çok güzel bir hava var..bugün bayramın ilk günü millet kurban derdinde o yüzden gelen olmaz şu anlık sakin görünüyor ev
geçmişi okumaya fırsatım olmadı kızlar,
hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah, rabbim nice bayramlara sağlık huzur ve berektle eriştirsin...aminn...
valla şuan sessizlik eşliğinde çalışmak güzel oluyor ama kafamı çok veremiyorum nerde çalıştıgımı sormusun sanırım özel bi firmada destek uzmanı olarak çalışıyorum cnm haftaiçi eve gelince pert oldugmdan çok çalışamıyorum oyüzden bayram tatili önemli benim için. sloganım: Tek geri gelmeyen şey ZAMAN diyerek çalışmaya çalışıyorum supernatural de güzel bi dizi netten bakmanı tavsiye ederim başroldeki iki genç ilgi çekici gelebilir :26:
senin bayramın neden buruk geçicek ki
Evet nerede çalıştığını sormaya çalışmıştım ama yazamamışım güzelmiş destek uzmanı:112: supernaturale bakıcam bir ara merak ettim doğrusu benim bayramım buruk geçicek çünkü geçen sene canım babamı kaybettim ben ve ilk ayrı geçen bayramımız diyebilirim anne ve babanın hayatımızdaki yeri o kadar büyük ve önemliki...sana tavsiyem şu teknolojik devirde bol bol videolarını çek biz bu kadar teknolojinin içerisinde olmamıza rağmen bi tane bile video çekmemişiz onu farkettik sadece fotoğraflardan ibaret...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN LOLİSS ...
NİCE NİCE GÜZEL SENELER DİLİYORUZ SANA !
Eki Görüntüle 830664
Pastanı büyük tuttuk , tüm topiğe ancak yeter
Eki Görüntüle 830665 Eki Görüntüle 830665 Eki Görüntüle 830665
LOLİSS iyiki doğmuşsun canım...hayırlı yaşlara inşallah....
auscum 2 üniteyle geldim demeyi çooook isterdim ama malesefffff
bir ünite eklermisin auss
ama çok yoruldum bugün yaa, sabahtan beri temizlikle uğraştım, az öncede dersimi çalıştım....tempomu dayanır buna yaaa
Yarılandı tatil biberoooooon Sıkı çalış bu fırsat zor geçer ele .
Amin canım , sana da hayırlı bayramlar diliyorum
İyi bayramlar lolisscim
Sana doğum günü kutlaması yaptık , pastanı kestik yedik topikte ama sen görmedin
Teşekkür ederim canım
Sana da tüm hayırlı bayramlar diliyorum , bayram gibi geçen hayatın olsun hep
Ay o sondaki smileydaki ben ve eşim mi Çok yakışıklı çıkmış fotoda
Hmmmm hemen ekliyorum , bende işler kesat kimse ünite bildirmemiş diyordum
Gazelcim amin canım benim.
Senin de bayramın mübarek olsun güzel arkadaşım .
Süper sloganmış Hal ve gidişatına hemen yazayım
Babana Allahtan rahmet diliyorum canım .Bende anneciğimi erken kaybettim . Henüz bekardım . Rabbim babamın eksikliğini göstermesin diyorum şimdi , o da 70 e geldi neredeyse .
Kendi yuvanı kurup , güzel anne-baba olup evlat yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim size
Çok teşekkürler ALLAH Annemi başımdan eksik etmesin sağlıkla başımızda olsun..Seninde hem anneni hem babamını başından eksik etmesin..Allah uzak etsin tabiki ama videolarını çek tabiki tek kardeşmisin?başın saolcun canım ya kötü bi durum bende 23 yıldır annem ve babamdan ayrı ilk bayramımı geçiyorum çok buruk bi duygu ama sninki daha kötü Allah sabır versin canım
şuan sen dedinde bende fark ettim cidden bizimde hiç videomuz yok sadece fotolar var çok haklısın sesi görüntüsü ayrı olur Allah korusun yaa
bende 9 ders var budönem mezun olmak istiyorum ama zor seneye sanırım bi 2 ders bırakıcam bırakırsam seneye çok az ders olcağı için kolay mezun olurum ohh ablaya anneye yık çalış misss
annemler olunca bende ders çalışıoyrum diyerek odama kaçıyorum. sen çalışıyormusun DoLmA iş olarak
Çok teşekkürler seninde başın saolsun o zaman ve babanı Allah başından eksik etmesin sağlıklı ömürler versin...GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN DE ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN fotoyu beğendiğine sevindim kendi elcağızlarımla çizdim eşini ve seni tamda olmuştur yani mütevazilik yapıyosun olur mu bayram demeden seyran demeden muntazam çalışıyorum bugünde 1 ünite çalıştım gözünden kaçmıştır belki 3 ünite oldu sabah gelen olmayınca oturdum çalışmaya zaten sıcağı sıcağına sabah çalışamayınca hiiiç çalışamıyorumYarılandı tatil biberoooooon Sıkı çalış bu fırsat zor geçer ele .
Amin canım , sana da hayırlı bayramlar diliyorum
İyi bayramlar lolisscim
Sana doğum günü kutlaması yaptık , pastanı kestik yedik topikte ama sen görmedin
Teşekkür ederim canım
Sana da tüm hayırlı bayramlar diliyorum , bayram gibi geçen hayatın olsun hep
Ay o sondaki smileydaki ben ve eşim mi Çok yakışıklı çıkmış fotoda
Hmmmm hemen ekliyorum , bende işler kesat kimse ünite bildirmemiş diyordum
Gazelcim amin canım benim.
Senin de bayramın mübarek olsun güzel arkadaşım .
Süper sloganmış Hal ve gidişatına hemen yazayım
Babana Allahtan rahmet diliyorum canım .Bende anneciğimi erken kaybettim . Henüz bekardım . Rabbim babamın eksikliğini göstermesin diyorum şimdi , o da 70 e geldi neredeyse .
Kendi yuvanı kurup , güzel anne-baba olup evlat yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim size
Çok teşekkürler ALLAH Annemi başımdan eksik etmesin sağlıkla başımızda olsun..Seninde hem anneni hem babamını başından eksik etmesin..Allah uzak etsin tabiki ama videolarını çek tabiki tek kardeşmisin?
valla aynen öyle yapıyorum arkadaşlarımda geldi hem gezip hem ders çaılşıyorum benimde aynen öyle oldu işte geçen sene mezun olamadım kaldı bu seneye 4 ders 3 dersi güz dönemine ait...bu sene bitmeli artık hayırlısıyla ama umarım sen seneye bırakmadan mezun olursun ben çalışmıyorum ah ah dua etde bende hayırlısıyla bi yere giriyim çalışıyım ama tabiki mutlu olacağım sevebileceğim bi iş olur iiiiinşşşşşallllah