2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Auscuğum , 1 ünite daha ekler misin?

Ders çalışacağım derken acıktım :125:Gece gece yesem kilo yapar Yemeyeceğim şunun şurasında sabaha ne kaldı hayırlısıyla

selamlar..
işletme 3. sınıf tekrarı yapmaktayım, 4 den 2 ders alabildim göz gezdirme dışında çalışmadığım için..
kendimden şüpheliyim, hiç düzenli çalışabilen biri değilim sevmiyorum sıkılıyorum üşengecim ama çalışmaya niyetliyim bayramdan sonra :)) başlamam ayrı dert, sürdürmem ayrı dert inşallah olur.. bir de kpss var bakalım..
toplamda 30 ünitem var gibi görünüyor...

kolay gelsin herkese :)

Auscuğumm Dersaneden geldim persim çıktı bugün ünite bildiririmimi gece yapabilirim
Çünkü daha çalışmam gereken kpss konularım var :126:

Çok yoğunsun canım , inşAllah çalışmalarının karşılığını alacaksın

Allahın izni ile bitecek canım ya , sen birer birer olsa da sistemli çalışmaya devam et , öyle bile gitsen 1 ay kala ünitelerinin hepsi bitecektir ve tekrar için koskoca 30 günün kalacak

Ausencina çok ilgili ve duyarlı bir konu sahibisin tebrik ediyorum

Rica ederim ne demek

Azıcık motive ediyorsa bu topik , yardımcı olabiliyorsa ne mutlu bana .

Bu arada listede adın yok , eklenmek ister misin ?

Günaydınlar herkese

Tatil başladı başlamasına da bizim eve daha uğramadı , eşim bugün çalışıyor , hava yağmurlu burada .

Oğlumla sabahtan beri kesme , boyama , oyun hamuru yaptık , şimdi mutfağa girişeceğim , bayram tatlısı , böreği , sarması ...

Hadi el öpmeye bekliyorum sizi bayramda

ben çeko okuyorum DoLmA. Bende senin gibi yapıyorum kitapların özetlerini çıkartıp yazıorum bide bölüm sonunda ünite özeti oluyor ya onlaara çalışıyorum. özetler bittikten sonra ise tamamen ezbere başlayacağım oda bayram haftasında olcak inş buyıl mezun olmak istioyurm ama matematik geçen konular pek bana göre değil. özellikle para ve banka ile türk vergi sis. zorlıcak beni :18::18:
4cü sınıftayım şuan ama sanırım 1 yıl uzatıcam okulu :S

Hoşgeldin aramıza arkadaşım

Bayramdan sonra bir çoğumuz için slogan oldu zaten .Hep beraber üstesinden geleceğiz bu hain ünitelerin

Ekliyorum adını listeye , sık sık takipte ol , bayramdan sonra tam gaz çalışmaya başlıyoruz

günaydın auscum, bende bugün cam falan silecem, üff hiç de sevmem silmeyi.. odaları silip süpürüp vs uğraşıcam....mutfağa en son girecem çünkü mutfağa girildimı çıkılmıyor...
tatlıya karar vermedim henüz ne yapsam acaba? hazır yufkadan baklava yapayım diyordum ama geçen bayram onu yapmıştım, bu bayram ne yapsam acaba,
ben sana yardıma geleyim önce senin evi halledelim, sonra benimkini ne dersin

Amin inşaALLAH(C.C) canım hepimiz alcağız emeklerimizin karşılığını.... ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun... (Amin)

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım... bana da daha bayram gelmedi Dershaneye gideceğim nasipse Oğlunla sana mutlu bayramlar dilerim ALLAH(C.C) yardımcın olsun (amin)

Sana da kolay gelsin gazel...
ALLAH(C.C) yardımcın olsun...(amin)...

hoşbuldum teşekkürler :) çok çalışcam dedim hep lafta kaldı bu sefer daha bi kararlıyım yoksa buraya da yazamazdım

bayramdan sonra hepimize kolay gelsin inşallah :)

birebir aynı sorular çıkmadı evet
ama dediğim gibi çok ayrıntılı soruları sorduğu için benim işime yaradı açıkçası
belki bölüme göre de değişebilir soruların tutma ihtimali

Ausencia'cım bana 2 ünite daha yazarmısın 20 üniteden sonra benden bi süre ünite duyamayabilirsinz 20 ünitenin tekrarı ve ayrıntısına giriyor olacağımm

selam hatun milleti;

asuncia, beni de alan mı listeye :)

bu sene tarih bölümüne girdim, 1. sınıfım. ayy az önce baktıydım, karıştırdım şimdi ama herhalde 32 ünitem vardı. 2 ünite çalıştım. zaten kitapları alalı da 3 gün oldu :)

bu topak iyi olmuş, gaza getirir.

hepiciğinizin motivasyonu çok olsun :121:

yardımsever oluşun çok güzel bişey..evet memnun olurum listede yer almakla ama listeye eklenince neler yapmam gerekiyo açıklama yaparsan çok sevınirim

Selamlar , hoşgeldin .

Aldım gitti , ekledim , epey gaza geliyoruz ama hep reklamdan sonra der gibi bayramdan sonra sloganı ile ...

Selamlar , hoşgeldin .

Aldım gitti , ekledim , epey gaza geliyoruz ama hep reklamdan sonra der gibi bayramdan sonra sloganı ile ...

eyvallah

ders kitaplarının kokusunu özlemişim, not tutarak çalışıyom şimdi, ders de tarih olunca not tutmak epey zamanımı alıyor, hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…