Hoşgeldin arkadaşım , sana da kolay gelsin
Bölümünü ve sınıfını yazar mısın ? Listeye adını ekledim ama bölümün yok :26:
Biberoncuğum bizim Atatürk sosyoloji bölümünün derslerine nereden bakıyorduk bir yardımcı olabilir misin canım
http://www.atauni.edu.tr/userfiles/100919-95b8d081649e35c8d66c25245a714c58.pdf
Buradan görebilirsin canım, derslerin yüklenmesi de pazartesi başlıyor. Benim kesin kaydım tamamlandı, sayfamda dersleri görebiliyorum da, henüz içerik yok.:)))
Bu dönem ing. ve istatistik varmış bunlar beni zorlar diğerleri çerez
Bende pazartesi yaptıracağım kayıt ön kayıt yaptırmıştım zaten canım
Bölümdaşım benim
Ben bugün sınava girdim, sınav sırasında babam bahçede beni beklerken, girmek istediğim kurumda çalışan biriyle konuşmuş. Adam demiş ki, artık cemaatler yarışıyor parti işi de değil. Cemaatten değilseniz mülakatta elerler demiş. Girse bile iki gün sonra başlarlar başını kapat, kapalı giyin diye. Bir de ben asker çocuğuyum mümkün değil onların hiç şansı yok demiş. Yazıklar olsun bu ülkeye, emeklerime yazık.
günaydıınn şekerlerimm
valla akşamda çalışamadım dinleniyorum çünkü bu hastalıktan kurtulmak için herkesçikler ünite bildiriyo utanıyom valla
telafi etçem ama hafta sonuda çalışamam ama pazartesi başlıyorum nasipse
ders çalışma tekniğinizi anlatırmısınız sadece okuyormusunuz yoksa anlayana kadar ezber mi yapıyonuz ben unutuyom ki::44:
şimdi üniteyi bitiriyorum soruların nerdeyse hepsini doğru cevaplıyorum biay sonra hiç bişey kalmıyo yaa:84: nasıl pekiştiricez fikirciklerinizi bekliyorumm ama
Ben daha kitaplarımı bu hafta aldım, ne zaman çalışmaya başlarım orası muamma.. Hiç çalışasım yok..
Garenciğim, öncelikle geçmiş olsun, bir sınav daha devirmişsin. Ama hemen moralini bozma, senin gibi donanımlı birini gözü kapalı eleyeceklerini sanmıyorum mülakatta da. Sonrasında girdiğinde seni mutsuz eden bir durum olursa yine önünde pek çok seçenek var. Şimdiden üzüntü yapma kendine, bakalım neler olacak...
herkese selamm
yine macera dolu bir gün geçirdim
saatlerdir kapıda oturuyorum
kardeşimi dersaneye bıraktım geldim kapıda kaldım kilit bozulmuş
sinirlerim alt üst
bütün planım mahvoldu bugün
neyse ben ünite bildirimimi yapayım
aus ablacım dün gece 1 ünite bitirdim sorularını falanda çözdüm bitti
bugünde 2 ünite hedefim var
herkese iyi çalışmalar
o hedef bende hep var gözdem ama iş icraate gelince hedefler hayal oluyor bende :26:
benimde inkılaptan 1 ünitem kaldı, bi bitirsem inklap dersi full olacak, hemen türk diline geçicem, ama o kalan bir ünite öyle uzun ki
30 sayfaya yakın ünite mi olur yaa...okuya okuya sıkılıyor insan, bi süre sonra okurken farkına varıyorum sanki hiçbişey anlamıyorum da öylesine roman okur gibi okuyorum resmen..
hani öyle pür dikkat okumak kalmıyor 10 saydan sonra...
zaten uzamanlar da hep diyor, bir insanın pür dikkat anlaması sadece 20 dakkaymış...ondan sonrası algı zayıflar ve anlama oranı çok düşermiş...
ne 20 dakkası yahu
ben aöf kitaplarını okurken rahat 2 saata yakın sürüyor...demekki boşuna çalışıyorum ben
selamlar bacılarımmm.. ben daha aöf den kipatlarımı dahi alamadımmm:) ve bugun öğrendimki hamileyimde bu yıl bana çok zor olucakkkk çok bakalım nasıl üstesinden geleceğim... görüşürzzz
o hedef bende hep var gözdem ama iş icraate gelince hedefler hayal oluyor bende :26:
benimde inkılaptan 1 ünitem kaldı, bi bitirsem inklap dersi full olacak, hemen türk diline geçicem, ama o kalan bir ünite öyle uzun ki
30 sayfaya yakın ünite mi olur yaa...okuya okuya sıkılıyor insan, bi süre sonra okurken farkına varıyorum sanki hiçbişey anlamıyorum da öylesine roman okur gibi okuyorum resmen..
hani öyle pür dikkat okumak kalmıyor 10 saydan sonra...
zaten uzamanlar da hep diyor, bir insanın pür dikkat anlaması sadece 20 dakkaymış...ondan sonrası algı zayıflar ve anlama oranı çok düşermiş...
ne 20 dakkası yahu
ben aöf kitaplarını okurken rahat 2 saata yakın sürüyor...demekki boşuna çalışıyorum ben
selamlar bacılarımmm.. ben daha aöf den kipatlarımı dahi alamadımmm:) ve bugun öğrendimki hamileyimde bu yıl bana çok zor olucakkkk çok bakalım nasıl üstesinden geleceğim... görüşürzzz
Ausum da gelmişşş, harıl harıl geçmiş okuyordur şimdi...Hoşgeldin canımın içi...
valla canım inkılapta bende aynen öyleydim
uyuklamaya falan başlıyordum hatta bir süre sonra
zaten kötü geçiyordu hep inkılap sınavlarım
bu okulun kitaplarında bir problem var bence
bende oku oku birşey anlamıyorum
ayyy canım yaa
çok sevindim
teyzemi oluyoruz biz şimdi
oyyy ooyyyyy
tebrik ederim canım arkadaşımmmmm
ausum şu işin peşine bi düş ahretim
sen bulur buşurur çıkarırsın ne olduğunu :)
Neyse hafta sonu diye sizde çok konuşmamışsınız , ünite bildiren de bir tek gözde olmuş.
Naber güzel arkadaşım ? Nasıl geçti hafta sonu ?
Garengcime ne oldu ya :26: Neden UI olmuş , kendi istedi sanırım ama neden ? Gareng geri geeeel