Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efenim selamun aleyküm
ausencia der mi çalışyor son dk golcüsü diye tanınırdı ama
Aleyküm selam kuzum
Yok yahu ne çalışması , ilk sayfada tablo var , bak bakalım ausencianın karşısında tek bir çizik var mı
Ben konu sahibesiyim sadece Ders çalışmaya çoooook var daha .
Naber
çalıştığım ünite sayısı:2
biraz ağır gidiyorum ünitem sayım çok ama bitecek..
Teşekkür ederim Ausenica canım. Şimdilik mesajlarıma cevap yazarken zorlanıyorum, sayfayı bulamıyorum kim nereye yazmıştı diye arıyorum, inşallah çözecem kısa zamanda
Hoşbuldum canım, annenizle yaşıtsam sizde benim oğlumla yaşıtsınız sanırım :) Hangi bölümü okuyorsun yaşın kaç canım, sana da kolaylıklar başarılar diliyorum, sevgilerimi yolluyorum
Evet canım bende çok araştırdım yazdığın avantaj ve dezavantajlar benim için de mevcut. Özellikle Atatürk'ün materyali olmaması kötü. Çünkü bende bilgisayardan ders çalışamayan biriyim ama bunun için çözüm üretmek çok zor değil ki bütünleme olması en iyisi. Çünkü Anadolu ya bütünleme olmadığı için kayıt yaptırmak istemiyorum. Ama İstanbul da kafamı kurcalamıyor değil. diplomada isminin yazacak olmasında mütevellit Ama dediğin gibi ücreti çok fazla geldi onunda bana. Bu gidişle sınıf arkadaşı olacağız gibi canım
Bölüm , sınıf , vizede sorumlu ünite sayısını yazarsan hemen eklerim canım
bölümüm çeko
sınıf 3
ünite sayımı bilmiyorum toplam 9 dersim var :26:
bölümüm çeko
sınıf 3
ünite sayımı bilmiyorum toplam 9 dersim var :26:
auscum msj kutun dolmuş yollayamadım...silermisin bişey gönderecem...
Siftahı benden, bereketi Allah'tan..
1 ünite bitti..
ahanda akşam olmadan geldimKredili sistemle ilgili kafanızı karıştıranları sorarsanız daha kolay açıklayabiliriz.
Çünkü kredili sistem anlatılırken çok karmaşık gibi duruyor ama yaşarken kolay
Bölüm , sınıf , vizede sorumlu ünite sayısını yazarsan hemen eklerim canım
Hadi bakalım , yazdım bunu bir kenara , akşama kadar geldin geldin
Gazelin oğlunun tahlilleri pek iyi çıkmamış , misafir baskını var şimdi konuşamadık detaylı ama dua edelim arkadaşlar , çabuk iyileşsin .
O 1 ler 11 oluverir göz açıp kapayıncaya kadar , 11 ler ikiye katlanıverir bir aya
Gazelin oğlunun tahlilleri pek iyi çıkmamış , misafir baskını var şimdi konuşamadık detaylı ama dua edelim arkadaşlar , çabuk iyileşsin .