2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...
ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN BACIM....:nazar:

Senin yüzünden psikolojim bozuldu bee , tablodaki durumum kaç gündür sayende ne yazıyor okusana . Dilimede dolandı feci halde , eşim tuhaf tuhaf bakıyor , yok o değil 2. çocuktan vazgeçecek biraz daha söylersem bu şarkıyı :))
Bende başlamadım daha çalışmaya , de hele bana suç bende mi ????
HEY HEYYYYY TAKSİİİ
BÜTÜN İŞLERİM GİTTİ AKSİİİ
HEYYYYY
DUR TAKSİİİİ
:)
İlk orta fakülte
Bitirdim ben güzelce
Bir baltaya sap olup
Kurtulurum sandım böylece
Nerde abi nerde
Ekmek aslanın midesinde
Bugün git yarın gel
Her gün başka bir engel
Hey hey taksi
Bütün işlerim gitti aksi
Hey dur taksi

HEYYY aussss bacımmmm ben dediydim..2.ciyi yappp diyeee:KK66:
:KK16::KK16:

Görüyorum görüyorum takibimdesin :82:, çeyiz modundasın bu aralar :KK9:

Ama benden kurtuluş yok ona göre , önce okuuul bitecek :KK52:

:) senden bişey kaçmıyorrr ablacık :KK1:

evet şu sıralar kendimi mutlu etme çabasındayım :KK1:

o okul bitcek başka yıolu yok sloganı var desene topicte:KK9:

Heh şöyle gülücük koy mesajlarına bakayım :KK16:

İyi olacak benim yakışıklı Burakcım , zaten iyi de , şu dönemide bir atlatsın .

Ben şuan söküğünü dikemeyen terzi modeliyim zaten , sana söyleniyorum ama ben bırak hastalanmayı , çocuk kreşe başladı diye ağlayan kadınım :KK52::KK52:

allah nasip ederse benimki de okula başlayınca omuzunda ağlayacak bir vakit ayırırsın bana dimi :)
ah ah o günleri görecekmiyiz acaba :)
nasip..inşallah..

rabbim şifa versin canım
inşallah kötü bişey çıkmaz kalbini ferah tut sen

allah razı olsun canım...çok çok teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi olur...

Alerji testi sonucunu almış , alerjik bronşit demiş dr.
Bursaya gidecekler , bulunduğu yerdeki hastane tam teşekküllü değil maalesef.
Ben şimdi biraz araştırdım , değerleri yollarsa bana , korktuğu kadar bir şey yok gibi.
Ama gazel çok üzgün .

Hoşgeldin kays.
Ekliyorum hemen . Aramızda ilahiyatta gazel var bir tek , 2. sınıf .

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Linkten derslerine ve ünite sayına bakabilirsin , yanılmıyorsam vizeye kadar 40 üniten var :KK31:

Bak bir de doktor alerji testi yapmama gerek yok demişti...Ondan sonra bilinçli hastalara kızıyorlar kendi kendinizin doktoru olmayın diye, başka çare bırakıyorlarmış gibi...:KK19: Gazelim, üzme canını, mutlaka bir çaresi vardır. Hem iyi tarafından bak, en azından teşhis edildi, tedavi bundan sonrasında çok daha kolay olacak. Daha dün ne kadar önlem alsam üşütüyor diyordun, bak sebebi başkaymış. En kısa sürede iyileşecek Burak, ama sen lütfen kendini üzme...

Ausum, kays Atatürk ilahiyatta, dolayısıyla kafadan bir 49 yazalım oraya.:)) Ama belki ilahiyat farklıdır, yine 7 dersi var ama, ünite sayısı daha az olabilir...Kayscığım, geçen seneki ilahiyat müfredatını buraya link atıyorum, inceleyebilirsin...

http://www.atauni.edu.tr/userfiles/115426-9fcecb9de68a06360f8b0686cffa7acf.pdf

Bu arada bu sene bayağı Atatürk aöf'den katılım var, ayağım uğurlu mu geldi ne...:KK1:

kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...

Amin canım benim, sen lütfen canını üzme, kötü bir şey çıkmayacak bak göreceksin. Ausumun dediği gibi, ufaklıklar her şeyi hissediyorlar, annesini üzgün görmesin; onun senin güler yüzüne, dirayetine ihtiyacı var...

allah nasip ederse benimki de okula başlayınca omuzunda ağlayacak bir vakit ayırırsın bana dimi :)
ah ah o günleri görecekmiyiz acaba :)
nasip..inşallah..

allah razı olsun canım...çok çok teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi olur...

Omuzda ne demek ?

Bağrımı , böğrümü hazırladım arkadaşımmm :KK9:

Bak bir de doktor alerji testi yapmama gerek yok demişti...Ondan sonra bilinçli hastalara kızıyorlar kendi kendinizin doktoru olmayın diye, başka çare bırakıyorlarmış gibi...:KK19: Gazelim, üzme canını, mutlaka bir çaresi vardır. Hem iyi tarafından bak, en azından teşhis edildi, tedavi bundan sonrasında çok daha kolay olacak. Daha dün ne kadar önlem alsam üşütüyor diyordun, bak sebebi başkaymış. En kısa sürede iyileşecek Burak, ama sen lütfen kendini üzme...

Ausum, kays Atatürk ilahiyatta, dolayısıyla kafadan bir 49 yazalım oraya.:)) Ama belki ilahiyat farklıdır, yine 7 dersi var ama, ünite sayısı daha az olabilir...Kayscığım, geçen seneki ilahiyat müfredatını buraya link atıyorum, inceleyebilirsin...

http://www.atauni.edu.tr/userfiles/115426-9fcecb9de68a06360f8b0686cffa7acf.pdf

Bu arada bu sene bayağı Atatürk aöf'den katılım var, ayağım uğurlu mu geldi ne...:KK1:

Kays sen benm linki boşver bu linke bak o vakit .

Teşekkür ederim biberoncum :KK19::KK19:

Atatürk aöf ün reklam yüzü oldun şekerim :KK12:

Kızlar kitaplar ne zaman dağıtılacak bilgisi olan?

Kitap dağıtımları başladı bürolarda ama bölümlere göre değişiyor , bazı kitaplar henüz temin edilemedi . Sık sık büroya uğrayın ya da telefonda bölümünüzün kitaplarını sorun .

günaydın kk nın güzel hatunları
ben dün gece yeni ünite bitirmedim
bitirdiğim dersin sorularını çözdüm iyice pekiştirdim ve dersi kaldırdım bir kenara
bugün yeni derse başlıyorum:21:

gazelim çok geçmiş olsun canım
neyseki asıl sebebi öğrenebildiniz
bunada şükür
sıkma sakın canını
dualarımız yavrunla
bizi haberdar et yine:KK16:

merhaba :)

ben son sınıf iktisat okuyorum

son 2 dersim kaldı :KK43:

mezun olucam :)

iktisadi kalkınma bide iktisat tarihi :KK43:

çalışmaya henüz başlamadım :KK43:

günaydınnn
hayırlı cumalar herkese:KK3:
evi topla 2 makina çamaşır katla,kızı yıka(ve hala mutfak dağınık duruyo)
bu saati ettik allah'a şükür
öğleden sonra başlarım derse artık inşallah...bugün bu dersi bitirmem lazımmm:KK6:
Günaydınnnnn =)))

Şükür ki sonun da güzelim kitaplarımın kapaklarını açtım :KK70:
günaydın...
başlamak başarmanın yarısı biliyosun
Allah zihin açıklığı versin:KK19:

Aminnnn :)))

Herkese hayırlı uğurlu olsun :KK70: Bitmez bu konular mızmızlanmayı bıraksam çok iş basaracağım :KK70:

Bu arada 7 ekim de de başlıyorum Tıbbi Sekreterlik kursuna :KK70:

günaydın kk nın güzel hatunları
ben dün gece yeni ünite bitirmedim
bitirdiğim dersin sorularını çözdüm iyice pekiştirdim ve dersi kaldırdım bir kenara
bugün yeni derse başlıyorum:21:

gazelim çok geçmiş olsun canım
neyseki asıl sebebi öğrenebildiniz
bunada şükür
sıkma sakın canını
dualarımız yavrunla
bizi haberdar et yine:KK16:

allah razı olsun gözdem...rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
bende uzun zamandır ders mers çalışmadım :KK50:
35 civarı ünite var, oh oh maşalah valla, oku oku bitmez yahu :KK6::KK6::KK6:

kızlar herkez çalışma yöntemini yazabilir mi merak ettim faydalı olabilir..?????

ben konuyu okuyorum 1 yada 2 kez sontra soruları çözüyorum yanlış yaptıgım soruların kenarına kucuk not alıyorum cevabını..matematık dersı ise mecbur çözmek için yazıyorum..sözelleri oku ve test çöz şeklinde..

Kitap dağıtımları başladı bürolarda ama bölümlere göre değişiyor , bazı kitaplar henüz temin edilemedi . Sık sık büroya uğrayın ya da telefonda bölümünüzün kitaplarını sorun .

Teşekkür ederim gidicem şimdi almaya umarım hepsini vardır :)

X