2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

selam hanımlar
nasılsınız
2 gündür bende ders çalışma konusunda tık yok
utanarak yazdım valla
içimde hiç rahat değil
bu akşamda misafir vardı ev birbirinde
çalışabilirmyiim hiç bilmiyorum:26:

bu arada yemek yarışmasına katıldım yine
sütlü tatlılar kategorisine
yorumlarınızı beklerim

https://ogrenci.anadolu.edu.tr/

2013 - 2014 Kayıt yenileme linki yukarıdadır .

16 - 25 Eylül tarihleri arasında kayıtlar devam etmekte , 26-27 Eylülde mazaretli kayıtlar yapılmaktadır .

lütfen bana cevap veırımısınız arkadaslar ben mazeretten dolayı kaydımı yaptırmadım ve bugun lıseden mezun oldugunmu oğrendım yarın sabah kayıt yaptırmayı dusundum sımdı netten kayıt yaptırcaktım fakat netten kayıtlar bıtmıs suan cok moralım bozuldu ben netten kayıt yaptıramadım yanı ben kayıt yaptıramıcakmıyım? lutfen yardımcı olun...

ya lutfen barı sız yardımcı olurmusnuz lutfen bı sorunum var aöf le ılgılı?

arkadaşım
26-27 eylülde mazeretli kayıtlar varmış
ee daha var vaktin
şimdi ben anlamadım ki
netten kayıt yapmayacaksın heralde
direk büroya gidip sen öğren bence yarın
çünkü bende bilmiyorum:26:

ınanın cok moralım bozuldu netten kayıt sart dıyolar, cıktı gerekıyomus nette okudum, yarın buroya gıdıcem daha detaılı oğrenıcem ya kayt yaparlar mı acaba ya, ya netten yaptırmadım dıye kayıt yapmazlar o yuzden korkuyorum.ama ben mazeretlılerdedım hatta sınav kağıdmı bıle sakladım mazeret olarak onu gostercektım ben ne bılıyım netten kayıtların bıteceğini bıze 1 kasıma kadar uzatıldı denıldı ben o yuzden netten kayıt yapmadım nıye boyle yaptılar ya..

mazeretli olanların kayıtlarını burodan yapıyor olabilirler
tam bilmiyorum
belkide mazeretli olanlar için farklı bir kayıt adresi vardır
yarın hemen öğrenin bakalım
bende merak ettim
inşallah olursunuz

Liseden yeni mezun olduysanız yeni kayıt olacak sizinkisi, kayıt yenileme değil. Yeni kayıtın süreleri geçti diye biliyorum, 26-27 eylül kayıt yenilemenin; yani 2.sınıf ve üzerinin kayıt yenileme mazeret tarihi. Siz yine de yarın bir aöf bürosuna sorun, en sağlıklı bilgiyi onlar verirler...

Günaydınlar herkese
Dün gelemedeim , evlilik yıldönümümüzdü 8 yılı devirdik

Hoş gelmedim de dün ,gelince baktım ki ne bir ünite bildirimi var , ne çalıştım da ünite bitmedi 2 sayfa kaldı diyen var

Eliz merhabalar , hoşgeldin .

Aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır , tabloda maliye 1 derslerine bak , ara sınav ve finalde sorumlu olduğun üniteler yazıyor .
Ben senin yerine baktım vizede 28 üniten var ama yanlışlık olmasın sen yine de kontrol edersin .

Eğer bizimle çalışmak istersen , tabloya ismini eklerim haber verirsen

http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Daha beterlerinide yazacağım az kaldı canımın içi , hala bitti dememişsin .

Sen ki , günde 3-4 ünite çalışan gazel , 27 sayfacık mı gözünü korkuttu şimdi , hadi canım inanmam

Yok canım , gönder sen , bende başının tatlı belası olayım , arada garenge de saracağım
Faekında mısın bu arada , senle ben benziyoruz da , Sarpla Yusufta

Hadi bakalım , sende sıvıyorsun kolları yani.
Su gibi akıp geçsin

Aferin sana gözdecim aferin

Sen mutfaktan çıkamıyorsun ki , ders çalışasın .

Hemen bakıyorum , sabah sabah canım çok çekerse sorumlusu sensin ona göre

Merhabalar ,

Yeni kayıt dönemi 02-17 Eylül tarihleri arasında idi.
Bu yüzden netten kayıt yapmamazsın artık .
Aöf bürosu ile görüş ama mazaret dönemide yok yeni kayıtta , sanırım bu sene için kayıt yaptırmanız mümkn değil.
Özel sebebiniz ne ise kayıt olamamakta , onu dile getirin büroda , belki imtiyazlı durumlar söz konusudur.

Ausummmm, nice mutlu yıllara, daha nice güzel gününüz, ayınız, yılınız olsun inşallahhh.

Ben dün akşam aynı şey eşime söyledim, dedim benim ruh ikizim var ya kk'da, oğullarımız da birbirine benziyor. Eee, madem benziyorsunuz, yetiştirdiğiniz çocuklar da benzeyecek tabii dedi.

Bak bak adaşımın yaptıklarına, ben dün gece gece bakma gafletinde bulundum, evde tatlı aranmaktan bir hal oldum. Yorum bile yazamadım, bugün yazacağım ama buradan da söyleyeyim, gözdeciğim, ellerine sağlık her ikisi de muhteşem görünüyor...

Sağol canım benim .Rabbim hepimize yuvasında huzur nasip etsin .

Evet ya , bende eşime anlatmıştım seni . Hangisiydi dedi ? Yarışmaya katılan dedim Beraber izlemiştik seni .

Gazelin evdeki ismi , inegöldür mesela , gözdecim ''hamarat kız var ya o ''diye anılır

Sorma ya , bende şimdi baktım , gidip mutfağa karamelli çikolata götürdüm .Zaten kilolar yine aldı başını gitti bende Ne güzel kilo vermiştim ama yok anacım , benim bünye kiloya müsait

Başlıyor musun bugün üniteleri devirmeye ?

Amin canım benim, en önemlisi huzur dediğin gibi...

Ben dün akşam uyuyamadım, uykum kaçtı. Sabah bana diyor ki yine kk'da mı sabahladın? :))) Sanki her gün sabahlıyorum.:)) Yok dedim, derslerime baktım netten, bir de forumları gezdim sosyolojiyle ilgili.

Bugün Sarp'ın huysuz günü, artık sabahtan anlaşılıyor. Şimdi tutturdu dışarıya çıkalım diye, markete ve anahtarcıya uğrayacağız ama çıktığımıza pişman olmaktan korkuyorum.( Bakalım, gelince bir maceramız olursa anlatırım. Uyutup uyanınca gitseydik iyiydi, şimdi dışarıda kendini yerlere atacak ben adım gibi eminim. Umarım beni yanıltır...

Üniteleri devirmem lazım ausum, ama içime biraz su serpildi dün akşam sınav tarihlerine baktım. Aöf'nin dönem sonu sınavları 25-26 ocak'ta, Atatürk aöf'nin de 11-12 ocak'ta...Yani ikisinin arasında 13 gün var, hani aynı anda ikisine çalışamazsam 13 günde birşeyler yaparım dedim, mutlu oldum.:)) Yalnız bahar dönemi bu kadar şanslı değil, aralarında 8 gün var. Olsun, o da bir şeydir.:))

Kızlar işletme 3.sınıftayım 8 dersim var.ama sınav ne zaman bakıyorum ama anlamıyorum.1.ara sınav 2.ara sınav felan yazmışlar.güzdönemi ve bahar dönemi sınavım ne zaman benim acaba bilen varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

aus ablacımm
nice uzun uzun mutlu ve huzurlu seneler diliyorum size
Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın
tatlımı beğenmenede çok sevindim
kızmışsın ama birde mutfaktan çıkmıyorsun diye
geliyorum bekleyin dönüşüm çok muhteşem olacak

bende diyorum gözde ablam niye yorum yapmamış
bekliyorum orda da yorumunu

gazelin ismine bittim inegöl
benimkide çok güzelmiş şımardım bak

Önce sana kalpten dua edeceğim , Sarp Paşa bugün kendini yere atmadan eve gelsin diye. O kadar iyi biliyorum ki o duyguyu . 4 sene geçti hala bu konuda bir yöntem geliştirebilmiş değilim . Umursamasam ayrı bir facia , umursasam ayrı olay.
Birde gelip geçenn bakması , aaa ne oldu ne istiyor ki diye akıl vermeleri ayrı bir sinir bozucu.

Sınav tarihleri benim kafamı karıştırdı canım ya , aşağıdaki alıntı yaptığım arkadaş sorunca bir daha baktım . Biz hep 14-15 Aralık diyorduk ama sınav çizelgesi bambaşka şeyler yazıyor .

Sende bir baksana kuzum ya.

Sınav takvimi aşağıdaki linkte ama bakınca şimdi benimde kafam karıştı :44:

2013-2014 Öğretim Yılı Güz Dönemi | Anadolu Üniversitesi

günaydınnn
aus doğum günün kutlu olsun canım...
merhaba cnm sana bıse sorabılır mıyım cok acıl aöf ıle ılgili ne olur yardımcı olur musun baana ;?

hımm yeni kayıt sonaerdi diye biliyorum ama gidip bürodan öğrenmen daha doğru olur galiba

Son düzenleme:
Slmm aus bugun dogum gununmus nice mutlu yillara dunde benim dogum gunumdu bugunde evlilik yil donumumuz:) 3.snemizi doldurduk ailemin yaninda oldugum ici bu sne esimle geciremedim malesef

kızlar ne zaman şimdi sınavlar amann uff akşam başladım sınavlara çalışmaya daha çok varmı?bu sitede karma karışık yazıyor...

günaydınnn
aus doğum günün kutlu olsun canım...

hımm yeni kayıt sonaerdi diye biliyorum ama gidip bürodan öğrenmen daha doğru olur galiba

Slmm aus bugun dogum gununmus nice mutlu yillara dunde benim dogum gunumdu bugunde evlilik yil donumumuz:) 3.snemizi doldurduk ailemin yaninda oldugum ici bu sne esimle geciremedim malesef

Teşekkür ederim arkadaşlar ama doğum günüm değil , dün evlilik yıldönümümüzdü .
8 bitti , nice 80 lere

Mmis dün doğum gününmüş , hayırlı yaşlar , güzel ömürlerin olsun .Bugünde evlilik yıldönümünüzmüş , yuvanızda da ağız tadınız daim olsun.

kızlar ne zaman şimdi sınavlar amann uff akşam başladım sınavlara çalışmaya daha çok varmı?bu sitede karma karışık yazıyor...

Benimki senden daha çok karıştı . Ben 14-15 Aralık diye biliyordum sınavı ama sen soruca tekrar bakmak istedim , bu karmakarışık tablo ile karşılaştım .

Dur hele çözeriz , biz çalışmaya başlayalım da.

Bu arada listeye girmek ister misin ? Bizimle beraber çalışmak ,motive olmak için . İstersen ekleyeyim hemen .

Ausummmm, ne kadar içten dua etmişsin, çooook teşekkür ederim... Sarp dışarıda hiç yaramazlık yapmadı, hiç tutturmadı, uslu uslu nereye uğradıysam herkese de selam verip bye bye dedi.:)))) Allahım, büyüyor galiba, ben de bir kez daha gurur duydum oğlumla bugün.

Kafanız karışmasın, bu çizelgede yer alan tarihler, anadolu üniversitesinin örgün eğitim takvimi aynı zamanda...Yani 2 ara sınav olacaklar örgün öğretimde, ilk sınavlarına kasımda girecekler. Tek ara sınav olanlar da aralıkta...Zaten satırın sonunda yazıyor:

09-14 Aralık 2013 II. Ara Sınavlar (İki ara sınav yapan birimler için) (14-15 Aralık 2013 tarihinde Açıköğretim Fakültesi Sınavları olabilir.)

Bizimle ilgili olan 14-15 aralık ara sınav tarihimiz, örgünün dönem sonu sınavları bitince de yine 25-26 ocakta açıköğretimin dönem sonu sınavı var. Yani benim anladığım bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…