yardımcı kitapları kaldırdıklarını nerden duydun canım:44:
bak burda var senin dersin kitapları
Kamu Yönetimi
merhaba cnm sana bıse sorabılır mıyım cok acıl aöf ıle ılgili ne olur yardımcı olur musun baana ;?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardımcı kitapları kaldırdıklarını nerden duydun canım:44:
bak burda var senin dersin kitapları
Kamu Yönetimi
https://ogrenci.anadolu.edu.tr/
2013 - 2014 Kayıt yenileme linki yukarıdadır .
16 - 25 Eylül tarihleri arasında kayıtlar devam etmekte , 26-27 Eylülde mazaretli kayıtlar yapılmaktadır .
selam hanımlar
nasılsınız
2 gündür bende ders çalışma konusunda tık yok
utanarak yazdım valla
içimde hiç rahat değil
bu akşamda misafir vardı ev birbirinde
çalışabilirmyiim hiç bilmiyorum:26:
bu arada yemek yarışmasına katıldım yine
sütlü tatlılar kategorisine
yorumlarınızı beklerim
lütfen bana cevap veırımısınız arkadaslar ben mazeretten dolayı kaydımı yaptırmadım ve bugun lıseden mezun oldugunmu oğrendım yarın sabah kayıt yaptırmayı dusundum sımdı netten kayıt yaptırcaktım fakat netten kayıtlar bıtmıs suan cok moralım bozuldu ben netten kayıt yaptıramadım yanı ben kayıt yaptıramıcakmıyım? lutfen yardımcı olun...
arkadaşım
26-27 eylülde mazeretli kayıtlar varmış
ee daha var vaktin
şimdi ben anlamadım ki
netten kayıt yapmayacaksın heralde
direk büroya gidip sen öğren bence yarın
çünkü bende bilmiyorum:26:
ınanın cok moralım bozuldu netten kayıt sart dıyolar, cıktı gerekıyomus nette okudum, yarın buroya gıdıcem daha detaılı oğrenıcem ya kayt yaparlar mı acaba ya, ya netten yaptırmadım dıye kayıt yapmazlar o yuzden korkuyorum.ama ben mazeretlılerdedım hatta sınav kağıdmı bıle sakladım mazeret olarak onu gostercektım ben ne bılıyım netten kayıtların bıteceğini bıze 1 kasıma kadar uzatıldı denıldı ben o yuzden netten kayıt yapmadım nıye boyle yaptılar ya..
lütfen bana cevap veırımısınız arkadaslar ben mazeretten dolayı kaydımı yaptırmadım ve bugun lıseden mezun oldugunmu oğrendım yarın sabah kayıt yaptırmayı dusundum sımdı netten kayıt yaptırcaktım fakat netten kayıtlar bıtmıs suan cok moralım bozuldu ben netten kayıt yaptıramadım yanı ben kayıt yaptıramıcakmıyım? lutfen yardımcı olun...
ınanın cok moralım bozuldu netten kayıt sart dıyolar, cıktı gerekıyomus nette okudum, yarın buroya gıdıcem daha detaılı oğrenıcem ya kayt yaparlar mı acaba ya, ya netten yaptırmadım dıye kayıt yapmazlar o yuzden korkuyorum.ama ben mazeretlılerdedım hatta sınav kağıdmı bıle sakladım mazeret olarak onu gostercektım ben ne bılıyım netten kayıtların bıteceğini bıze 1 kasıma kadar uzatıldı denıldı ben o yuzden netten kayıt yapmadım nıye boyle yaptılar ya..
Merhabalar öncelikle :)
Ben bu sene aöf maliye bölümünü kazandım kayıt da oldum vs. her şey tamam . Tek sorunum çalışma sıkıntısı nasıl çalışacağım hangi konuya çalışacagım nelerden soru çıkacak kitapta 4 ünite var her sınav döneminde bir üniteden mi soru çıkıyor inanın çok kafam karıştı etrafta bu konu hakkın da bilgi alabileceğim hiç kimse yok. Belki sorum çok saçma da olabilir ama lütfen bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim çok ama çok teşekkürler şimdiden . <3
geçmiş olsun canım, dolgu da zor olur yaa, neyseki önden falan değil....
bak sen o mısıra....
dün gece senin hal ve gidişat yorumunu görünce burnumu çeke çeke gittim, aldım inkılabı elime..okudum da okudum, ama ne çare bitmedi kör olasıca yaa, bi saydım sayfaları 27 sayfaymış
allahım yarabbim ne vicdansız bu aöf...bir ünite 30 a yakın sayfaysa nasıl bitecek bunlar yaa...
ah murat ah....bi çıksa hemen alıp öpüp başımın üzerine koyacam
bende dün toparladım bugün rahatım biberonum...sadece bulaşığım var onu halledip derse başlıcam inşallah...
inşallah şifayı kapmamışsındır.....üff kış geliyor hastalıklara merhaba
bende hep buraktan çekiniyorum...inşallah hasta olmazlar...
grip aşısı yaptıracaz burağa...bende olsam diyorum, bilemiyorum...
Sarp da boyamayı sevmiyor...Ne koyduysam önüne sürrealist resim yapmaktan başka bir işe yaramadı.:))) Oğlumun içinde Picasso var belki de, kendini böyle dışavuruyor.:)))
Yolla canım bakayım, mailim var mı sende, yoksa yazayım mı özelden? Güzel güzel çalışırız beraber, benim de sosyolojide ingilizce var bu sene...
kızlar ilkumuttan alayım kitabı dedim ama hala basılmamış olduğu için bugün nt girdim baktım murat yayınları var aldım bugun..okulun kıtabından çalışmak çok zor çunkı tek kıtap butun dersler ıyı oluyor...kurs arastırdım matematıksel ıktısat ve veremediğim tic hukuku bu donekı adıyla anayasa huk var ondanda gıtsem ve geçsem dıyorum...ders başı 200 tl geneli..yarın ders çalışmaya başlıyorum artık kıtap var.bahanem kalmadı))
selam hanımlar
nasılsınız
2 gündür bende ders çalışma konusunda tık yok
utanarak yazdım valla
içimde hiç rahat değil
bu akşamda misafir vardı ev birbirinde
çalışabilirmyiim hiç bilmiyorum:26:
bu arada yemek yarışmasına katıldım yine
sütlü tatlılar kategorisine
yorumlarınızı beklerim
Günaydınlar herkese
Dün gelemedeim , evlilik yıldönümümüzdü 8 yılı devirdik
Yok canım , gönder sen , bende başının tatlı belası olayım , arada garenge de saracağım
Faekında mısın bu arada , senle ben benziyoruz da , Sarpla Yusufta
Aferin sana gözdecim aferin
Sen mutfaktan çıkamıyorsun ki , ders çalışasın .
Hemen bakıyorum , sabah sabah canım çok çekerse sorumlusu sensin ona göre
Ausummmm, nice mutlu yıllara, daha nice güzel gününüz, ayınız, yılınız olsun inşallahhh.
Ben dün akşam aynı şey eşime söyledim, dedim benim ruh ikizim var ya kk'da, oğullarımız da birbirine benziyor. Eee, madem benziyorsunuz, yetiştirdiğiniz çocuklar da benzeyecek tabii dedi.
Bak bak adaşımın yaptıklarına, ben dün gece gece bakma gafletinde bulundum, evde tatlı aranmaktan bir hal oldum. Yorum bile yazamadım, bugün yazacağım ama buradan da söyleyeyim, gözdeciğim, ellerine sağlık her ikisi de muhteşem görünüyor...
Sağol canım benim .Rabbim hepimize yuvasında huzur nasip etsin .
Evet ya , bende eşime anlatmıştım seni . Hangisiydi dedi ? Yarışmaya katılan dedim Beraber izlemiştik seni .
Gazelin evdeki ismi , inegöldür mesela , gözdecim ''hamarat kız var ya o ''diye anılır
Sorma ya , bende şimdi baktım , gidip mutfağa karamelli çikolata götürdüm .Zaten kilolar yine aldı başını gitti bende Ne güzel kilo vermiştim ama yok anacım , benim bünye kiloya müsait
Başlıyor musun bugün üniteleri devirmeye ?
Ausummmm, nice mutlu yıllara, daha nice güzel gününüz, ayınız, yılınız olsun inşallahhh.
Ben dün akşam aynı şey eşime söyledim, dedim benim ruh ikizim var ya kk'da, oğullarımız da birbirine benziyor. Eee, madem benziyorsunuz, yetiştirdiğiniz çocuklar da benzeyecek tabii dedi.
Bak bak adaşımın yaptıklarına, ben dün gece gece bakma gafletinde bulundum, evde tatlı aranmaktan bir hal oldum. Yorum bile yazamadım, bugün yazacağım ama buradan da söyleyeyim, gözdeciğim, ellerine sağlık her ikisi de muhteşem görünüyor...
Sağol canım benim .Rabbim hepimize yuvasında huzur nasip etsin .
Evet ya , bende eşime anlatmıştım seni . Hangisiydi dedi ? Yarışmaya katılan dedim Beraber izlemiştik seni .
Gazelin evdeki ismi , inegöldür mesela , gözdecim ''hamarat kız var ya o ''diye anılır
Sorma ya , bende şimdi baktım , gidip mutfağa karamelli çikolata götürdüm .Zaten kilolar yine aldı başını gitti bende Ne güzel kilo vermiştim ama yok anacım , benim bünye kiloya müsait
Başlıyor musun bugün üniteleri devirmeye ?
Amin canım benim, en önemlisi huzur dediğin gibi...
Ben dün akşam uyuyamadım, uykum kaçtı. Sabah bana diyor ki yine kk'da mı sabahladın? :))) Sanki her gün sabahlıyorum.:)) Yok dedim, derslerime baktım netten, bir de forumları gezdim sosyolojiyle ilgili.
Bugün Sarp'ın huysuz günü, artık sabahtan anlaşılıyor. Şimdi tutturdu dışarıya çıkalım diye, markete ve anahtarcıya uğrayacağız ama çıktığımıza pişman olmaktan korkuyorum.( Bakalım, gelince bir maceramız olursa anlatırım. Uyutup uyanınca gitseydik iyiydi, şimdi dışarıda kendini yerlere atacak ben adım gibi eminim. Umarım beni yanıltır...
Üniteleri devirmem lazım ausum, ama içime biraz su serpildi dün akşam sınav tarihlerine baktım. Aöf'nin dönem sonu sınavları 25-26 ocak'ta, Atatürk aöf'nin de 11-12 ocak'ta...Yani ikisinin arasında 13 gün var, hani aynı anda ikisine çalışamazsam 13 günde birşeyler yaparım dedim, mutlu oldum.:)) Yalnız bahar dönemi bu kadar şanslı değil, aralarında 8 gün var. Olsun, o da bir şeydir.:))
Kızlar işletme 3.sınıftayım 8 dersim var.ama sınav ne zaman bakıyorum ama anlamıyorum.1.ara sınav 2.ara sınav felan yazmışlar.güzdönemi ve bahar dönemi sınavım ne zaman benim acaba bilen varsa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...
merhaba cnm sana bıse sorabılır mıyım cok acıl aöf ıle ılgili ne olur yardımcı olur musun baana ;?
önce sana kalpten dua edeceğim , sarp paşa bugün kendini yere atmadan eve gelsin diye. O kadar iyi biliyorum ki o duyguyu . 4 sene geçti hala bu konuda bir yöntem geliştirebilmiş değilim . Umursamasam ayrı bir facia , umursasam ayrı olay.
Birde gelip geçenn bakması , aaa ne oldu ne istiyor ki diye akıl vermeleri ayrı bir sinir bozucu.
Sınav tarihleri benim kafamı karıştırdı canım ya , aşağıdaki alıntı yaptığım arkadaş sorunca bir daha baktım . Biz hep 14-15 aralık diyorduk ama sınav çizelgesi bambaşka şeyler yazıyor .
Sende bir baksana kuzum ya.
sınav takvimi aşağıdaki linkte ama bakınca şimdi benimde kafam karıştı :44:
2013-2014 öğretim yılı güz dönemi | anadolu üniversitesi
günaydınnn
aus doğum günün kutlu olsun canım...
hımm yeni kayıt sonaerdi diye biliyorum ama gidip bürodan öğrenmen daha doğru olur galiba
Slmm aus bugun dogum gununmus nice mutlu yillara dunde benim dogum gunumdu bugunde evlilik yil donumumuz:) 3.snemizi doldurduk ailemin yaninda oldugum ici bu sne esimle geciremedim malesef
kızlar ne zaman şimdi sınavlar amann uff akşam başladım sınavlara çalışmaya daha çok varmı?bu sitede karma karışık yazıyor...
Önce sana kalpten dua edeceğim , Sarp Paşa bugün kendini yere atmadan eve gelsin diye. O kadar iyi biliyorum ki o duyguyu . 4 sene geçti hala bu konuda bir yöntem geliştirebilmiş değilim . Umursamasam ayrı bir facia , umursasam ayrı olay.
Birde gelip geçenn bakması , aaa ne oldu ne istiyor ki diye akıl vermeleri ayrı bir sinir bozucu.
Sınav tarihleri benim kafamı karıştırdı canım ya , aşağıdaki alıntı yaptığım arkadaş sorunca bir daha baktım . Biz hep 14-15 Aralık diyorduk ama sınav çizelgesi bambaşka şeyler yazıyor .
Sende bir baksana kuzum ya.
Sınav takvimi aşağıdaki linkte ama bakınca şimdi benimde kafam karıştı :44:
2013-2014 Öğretim Yılı Güz Dönemi | Anadolu Üniversitesi