2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar , güzel günler herkese

İşte olanların işleri , evde olanların ev işleri , okulda , kursta olanların dersleri bomba gibi geçsin bugün .

Hasta olanlar şifa bulsun

Üniteleri herkesin bugün mucizevi şekilde 3 er 5 er ilerlesin

Aman yok yok okeye falan dalma sakın , çifte gideceğim , okyi vuracağım derken sabah olur alimAllah

Evet tatlım çok zaman geçiyor başında , ben son hafta ambargo koyuyorum kendime , hemen hemen hiç oturmuyorum başına.

Günaydın canım arkadaşım, ne güzel başlamışsın güne...

Ben ikinci kısımdayım bugün, birazdan ev işleri beni bekler, ardından da vakit kalırsa 1-2 ünite okuma ve fosforlu kalemle çizme yapacağım...Hepinizi çok çok öpüyorum...

çok sağol canım
bizde birşey anlamadık
ilk doktora gittiğimde hastaydım zaten ama bu kadar değildi
2 günde zatüreye nasıl çevirdi anlamadık
daha iyiyim şimdi çok şükür yarın iğnelerim bitiyor toplarlanıyorum yavaş yavaş bende öptüm çok

sağol canım arkadaşım
evet sorma herkes hasta hastanelere girilmiyor hiç
ben ilk devlet hastanesine gittim ayakta duramıodum özele gittik
özellerde adamı yolmaktan başka birşey yapmıyorlar
hasta olan devlet hastanesinde dahada hasta oluyor
baksana ocağı bitircez ne yağmur ne kar
valla ben 22yaşındayım hayatım boyunca hiç böyle hasta olmamıştım
hatta iğne yediğimi bile hiç hatırlamıorum en son 4-5 yaşlarında falandırım heralde
ne virüsü ne mikrobuysa artık bi ara ben ölüyorum galiba dediğimi bile hatırlıyorum
sanada çok geçmiş olsun canım
Allah herkese şifa versin

Allah razı olsun ablam hepinizden
çok şükür toparlandım
hafif bir halsizlik var hala ama artık oda geçer gider
bende anlamadım noldu bana böyle
hastalığı ağrıyı sızıyı geçtim ayağa hiç kalkamadım
aman çok dikkat edin
bana anaokulundan geçti bence
çocuklar hep hastaydı
iyileştim çok şükür az kaldıda dersler nolcak hiç bilmiyorum
ilk defa başıma böyle birşey geldi
bir yandan kısmet böyleymiş diyorum ama ne biliyim içim huzursuz hep
3 derse çalışıcam sadece diğerlerine bakamam bile heralde
yinede geçerim inşallah çok istiyorum bu sene bitmesini biliyorsun

Evet canım ya iyi düşünelim iyi olsun diye evrene mesaj göndererek başladım güne

Ooooo bugün yoğunsun sen , ben yazdığım hiç bir kategoriye girmiyorum , birazdan arkadaşa gideceğim , bana da bol çeneler

İğneler seni toparlamıştır bayağı canım .

Ama düzeldim diye hemen ayaklanma , tekrarlar Allah muhafaza.

Yattığın yerden okusan yavaş yavaş.

İnşaAllah gözdem bu sene mezun olursun , 3 ders düşük olanlarsa belki diğerlerinden de kurtarırsın , zaten vizeden de 7-8 soru çıkıyor .

herkese günaydın..hayırlı günlerimiz olsun inşallah..
korkulu bir rüya olan arapçaya başlıyorum..gazam mübarek olsun
üniteyi bitirebilirsem diğer derslerden birer ikişer özet tekrarı yapıcam inşallah..
bende durum bu, sizler ne alemdesiniz???

slm kızlar nasılsınız benım unıtelerım bıttı çok şükür yogun oldugum için gelemıyorum siz ne alemdesınız ben sımdı özet tekrarıyla soru çözmeye başlıcam hepimiz emgımızn karsılıgını alalım inş

Öteki alemdeyim ben gazelim Tam evden çıkacaktım ki , finansbanktan kurye aradı , onu bekliyorum , kartı bugün almam gerek .

Gezmelerdeyim , ders hak getire .

Sana kolay gelsin , Allah zihin açıklığı versin .

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer Olsun sen ünitelerini bitirmişsin ya , geç haber versen de olur

Süper ya 10 gün tekrar yaparsın ve inşaAllah karşılığını da alırsın çalışmalarının

Selamünaleyküm kızlar

Bende biraz sonra kahve eşiliğinde başlayacağım derse... kahve içmek adetim değildir :26: ama uyku halim var sürekli sınav psikolojisimi acaba ? :44::44::44:

Selamünaleyküm kızlar

Bende biraz sonra kahve eşiliğinde başlayacağım derse... kahve içmek adetim değildir :26: ama uyku halim var sürekli sınav psikolojisimi acaba ? :44::44::44:

Ve aleyküm selaaaaam betülcüm

Yok yok sınav psikolojisi falan değil bence mevsimsel bir şey var herkesin üzerinde , benimde hiç bir şey yapasım yok , uyusam saatlerce uyurum ama uyku da yok Her gün 2 de 3 de yat , 6:30 da kalk robot gibiyim .

Haklısın olabilirde birde benim uyku düzenim pek kalmadı, aöf kpss deyince sürekli halsiz geziniyorum :26::26::26: Haklısın ya kahveyi deneyeceğim , birde sürekli bitki çayı içince daha da gevşiyor vücut

Ve sonunda tüm konular bitti geriye pazartesi gününden itibaren tekrar yapmak kaldı.

Haklısın olabilirde birde benim uyku düzenim pek kalmadı, aöf kpss deyince sürekli halsiz geziniyorum :26::26::26: Haklısın ya kahveyi deneyeceğim , birde sürekli bitki çayı içince daha da gevşiyor vücut

Ya betülcüm senin çalışılan ünite sayın 2 gözüküyor tabloda :26:

Ben bir yerde bir hata mı yaptım ?

ablacım selam ,

sen son hafta zaten bir başlıyorsun maşallah notlarda harika yani

Her gün akşam 2 ünite çalışmaya adadım kendimi .

annemin rahatsızlığı nedeniyle geçen haftadan beri işten gel yemek hazırla topla derken saat oluyor 10:30 benim uyku yavaştan geliyor 1,30 -2 de yatıyorum ders çalışıp sabahta güç bela kalkıyorum

ve şu anda öyle halsizim ki kolum kalkmıyor ya

Aaa sen başladın mı çalışmaya tatlım ?

Eee söyleyiver de tabloda 0 durma öyle aus ablan gibi

Annene çok geçmiş olsun , önemli bir rahatsızlık değildir umarım .

Sana da Allah kolaylık versin , günü kurtaracak kolay şeyler hazırla yemek olarak , kahvaltı falan yapın , sende yorma kendini .

Evet başladım ama fırsatım olmadı buraya girip yazmaya ablacım . işler inanılmaz yoğun

şU AN HATIRLAMIYORU KAÇ ÜNİTE BİTİRDİĞİMİ EVE GEÇTİĞİMDE BAKAR YAZARIM .

Çok sağol , Boyun fıtığı bel fıtığı var ameliyat olacak bakalım gün bekliyoruz .

Sağol allah razı olsun ablacım . kolay şeyler hazırlıyorum zaten normal tencere yapsam 11 de felan anca yeriz

Selamünaleyküm kızlar

aleyküm selam betülüm...
sana tavsiyem nescafe ile çalışma...beyni uyuştururmuş, algılama zayıflarmış..birde gece uykuya dalamazsın uyutmuyor meret..
ben türk kahvesiyle çalışıyorum, yada çay,ıhlamur vs ile...
bilhassa türk kahvesi süper oluyor

Çok çok geçmiş olsun canım , o ikisi bende de var .Yıllarca ne çektim , ameliyattan önce fizik tedaviye gitti mi ? Ben o şekilde düzeldim.

Ünitelerini unutma da seni şu 0 dan kurtaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…