2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aleyküm selam betülüm...
sana tavsiyem nescafe ile çalışma...beyni uyuştururmuş, algılama zayıflarmış..birde gece uykuya dalamazsın uyutmuyor meret..
ben türk kahvesiyle çalışıyorum, yada çay,ıhlamur vs ile...
bilhassa türk kahvesi süper oluyor :KK14:

Ah ahretim sen benim o son hafta neler içtiğimi bir bilsem ... Uyumamak için mide fesatı geçiriyorum , wc den çıkamıyorum :KK52:

Ne yaptın arapçayı , yarım ünite çıktı mı bugün ?

Ya betülcüm senin çalışılan ünite sayın 2 gözüküyor tabloda :26:

Ben bir yerde bir hata mı yaptım ?

Ausum ben onu farkettim ama bir bildiğin vardır diye seslenmedim :26::26::26: Tablodakiyle birlikte 20 ünitem bitti hatta 21. de yolda :KK9::KK9::KK9: yani sen 18 ünite deha ekle istersen 19 ekle nasıl olsa dediğim gibi çalışıyorum az kaldı bitmesine :KK34::KK34: ayy ne karışık yazmışı umarım anlatabilmişimdir :KK17::KK17::KK17:

Ausum ben onu farkettim ama bir bildiğin vardır diye seslenmedim :26::26::26: Tablodakiyle birlikte 20 ünitem bitti hatta 21. de yolda :KK9::KK9::KK9: yani sen 18 ünite deha ekle istersen 19 ekle nasıl olsa dediğim gibi çalışıyorum az kaldı bitmesine :KK34::KK34: ayy ne karışık yazmışı umarım anlatabilmişimdir :KK17::KK17::KK17:

Ay canım benim ya ne bildiğim olacak , düpedüz senin üniteleri görmemişim :KK17::KK17:

Yok bugün bakınca yahu bu betül hem çalışıyor o kadar hem listede 2 üniteciği var dedim , çok utandım yahu .

Hemen düzeltiyorum canım .

Kendime de bu hatamdan dolayı ceza veriyorum , bu gece 1 ünite çalışacağım , sırf ceza diye :KK31:

aleyküm selam betülüm...
sana tavsiyem nescafe ile çalışma...beyni uyuştururmuş, algılama zayıflarmış..birde gece uykuya dalamazsın uyutmuyor meret..
ben türk kahvesiyle çalışıyorum, yada çay,ıhlamur vs ile...
bilhassa türk kahvesi süper oluyor :KK14:

Gazelim tavsiyen için teşekkür ederim :KK42: zaten nescafe benim mideme dokunur içemem sevmem tadını da :KK20::KK20::KK20: Bitkiciyim ben çay , papatya,melisa , rezene, zencefil,nane,ıhlamur vs. içerim ama Türk kahvesini de pek içmem de bugün özellikle içtim uykum açılsın diye işe yaradı... :KK68::KK68::KK68: Sen ne yaptın Arapçayı? :44::44::44:

Ay canım benim ya ne bildiğim olacak , düpedüz senin üniteleri görmemişim :KK17::KK17:

Yok bugün bakınca yahu bu betül hem çalışıyor o kadar hem listede 2 üniteciği var dedim , çok utandım yahu .

Hemen düzeltiyorum canım .

Kendime de bu hatamdan dolayı ceza veriyorum , bu gece 1 ünite çalışacağım , sırf ceza diye :KK31:

Utanacak ne var Ausum sen hastaydın yeni yeni hareketleniyorsun kk'da... Sen iyi olda canım olur mu utanmak falan ne demek :KK34::KK34::KK34: Hem cezana bir şey diyememyeceğim bence güzel bir şeye vesile oluyorsam bana ne mutlu :KK1::KK1::KK1: son haftaya 1 ünite eksik girmene sebep oluyorum :KK14::KK14::KK1::KK1:

Utanacak ne var Ausum sen hastaydın yeni yeni hareketleniyorsun kk'da... Sen iyi olda canım olur mu utanmak falan ne demek :KK34::KK34::KK34: Hem cezana bir şey diyememyeceğim bence güzel bir şeye vesile oluyorsam bana ne mutlu :KK1::KK1::KK1: son haftaya 1 ünite eksik girmene sebep oluyorum :KK14::KK14::KK1::KK1:

Öyle bir ceza bulayım ki dedim , hem sen bana itiraz etme hem bana yarasın :KK9:

Ciddiyim ben , geçen dönemde hiç çalışam yokken dolmaya söz verdim diye 1 ünite çalışmıştım . Arada bana yarıyor size verdiğim sözler , sanki evde kamera var da beni göreceksiniz gibi çalışıyorum .

Yarın sabah bildirimimi yaparım kısmetse .

Öyle bir ceza bulayım ki dedim , hem sen bana itiraz etme hem bana yarasın :KK9:

Ciddiyim ben , geçen dönemde hiç çalışam yokken dolmaya söz verdim diye 1 ünite çalışmıştım . Arada bana yarıyor size verdiğim sözler , sanki evde kamera var da beni göreceksiniz gibi çalışıyorum .

Yarın sabah bildirimimi yaparım kısmetse .

Evet buna itirazım yok o zaman :KK9::KK9::KK9: Ausum bende yarına sana bol bol ünite bildirimi yapmak istiyorum son 1 buçuk drsim kaldı bitmesine nasipse :KK6::KK6::KK6: Sadece ingilizceyi geçende dediğim gibi 1 ünite eksik çalışacağım öyle işte sonrası tekrarlar cumartesiden itibaren nasipse ALLAH(C.C) izin verirse :KK17::KK17::KK17: kpss yi çok askıya aldım bu hafta önümüzdeki haftada öyle olcak umarım açığı kapatabilirim ara tatilde ALLAH(C.C) izin verirse:KK6::KK6::KK6:

Son düzenleme:
Evet buna itirazım yok o zaman :KK9::KK9::KK9: Ausum bende yarına sana bol bol ünite bildirimi yapmak istiyorum son 1 buçuk drsim kaldı bitmesine nasipse :KK6::KK6::KK6: Sadece ingilizceyi geçende dediğim gibi 1 ünite eksik çalışacağım öyle işte sonrası tekrarlar cumartesiden itibaren nasipse ALLAH(C.C) izin verirse :KK17::KK17::KK17: kpss yi çok askıya aldım bu hafta önümüzdeki haftada öyle olcak umarım açığı kapatabilirim ara tatilde ALLAH(C.C) izin verirse:KK6::KK6::KK6:

İnşaAllah canım vizedeki gibi çalışmlarının karşılığını gösterecektir sana Rabbim .

Kpss içinde ara tatil çok iyi fırsat olacak sana .

Hadi bakalım dualarımız seninle :KK16:

ablacım biten ünitelerimi 20 yaparmısın
azıcık moral olsun bana az kaldı az:21::21:
yetiştiricem inat damarım tuttu hissediyorum:KK52::KK52::KK52:
hesap yaptım her gün 1 ders bitirirsem çarşamba bitiyor perşembe cumada son kez göz atarım olur biter yetti gitti:KK52::KK52::KK52:

yahu ben birkaç gün yoktum neler değişmiş böyle
mesaj falan geliyor mesajınız alıntılandı diye
kendimi ajan tarafından takip ediliyormuş gibi hissediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
beğen butonu falanda yok:KK1:

İğneler seni toparlamıştır bayağı canım .

Ama düzeldim diye hemen ayaklanma , tekrarlar Allah muhafaza.

Yattığın yerden okusan yavaş yavaş.

İnşaAllah gözdem bu sene mezun olursun , 3 ders düşük olanlarsa belki diğerlerinden de kurtarırsın , zaten vizeden de 7-8 soru çıkıyor .

bugün hiç yatmadım ablacım ya
biliyorsun annemde çalışıyor
ev berbat durumdaydı
evi süpürdüm sildim mutfağı temizle banyoyu temizle
hiç oturmadım ama iyi hissediyorum kendimi
sadece sesim düzelmedi hala biraz boğazımda ağrı var birazda öksürükle hırıltı
düzeldim diye ayaklandım inşallah bidaha kötü olmam
yarında iğnelerim bitiyor
valla bu hastalığımda birçok şeyin değerini anladım biliyormusun
özellikle yalnızlık çok kötü birşeymiş
bi çorba yapanım bile yoktu
annemde 1 gün izin alabildi dahada alamadı
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın
kimseyi anasız babasız koymasın valla
sağlığımızın kıymetini kaybedince anlıyormuşuz gerçekten:KK19:

ablacım biten ünitelerimi 20 yaparmısın
azıcık moral olsun bana az kaldı az:21::21:
yetiştiricem inat damarım tuttu hissediyorum:KK52::KK52::KK52:
hesap yaptım her gün 1 ders bitirirsem çarşamba bitiyor perşembe cumada son kez göz atarım olur biter yetti gitti:KK52::KK52::KK52:

Hah şöyleeee , ben bilirim senin o damarını , o geldi mi tamamdır :KK52::KK52:

Aus ablandan tecrübe ile sabittir , bir günde bir ders bitiyor :KK1: Ortalama ünite sayfa sayısı 25 olunca bitiyor , çok daha fazla ise bilemem tabii.

Hadi bakalım hemen 20 yapayım ben .

yahu ben birkaç gün yoktum neler değişmiş böyle
mesaj falan geliyor mesajınız alıntılandı diye
kendimi ajan tarafından takip ediliyormuş gibi hissediyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
beğen butonu falanda yok:KK1:

Evet canım değişti , beğen butonu sol altta yıldız oldu . Ama bir kişiyi sürekli beğenemiyorsun , mesela ben seni beğendim şimdi arada başka 3-4 kişi beğenip sana geri dönebiliyorum :KK52:

Mesaj alıntılarının gelmesini istemiyorsan da kullanıcı kontrol panelinden ''alıntı mesajı almak istemiyorum '' diye düzenliyorsun , gelmiyor hiç.

Hah şöyleeee , ben bilirim senin o damarını , o geldi mi tamamdır :KK52::KK52:

Aus ablandan tecrübe ile sabittir , bir günde bir ders bitiyor :KK1: Ortalama ünite sayfa sayısı 25 olunca bitiyor , çok daha fazla ise bilemem tabii.

Hadi bakalım hemen 20 yapayım ben .

biter biter
ben senin gibi öyle her satırı okuyamam ablacım ama yalap şalapta olsa biter:KK52::KK52::KK52::KK52:

Evet canım değişti , beğen butonu sol altta yıldız oldu . Ama bir kişiyi sürekli beğenemiyorsun , mesela ben seni beğendim şimdi arada başka 3-4 kişi beğenip sana geri dönebiliyorum :KK52:

Mesaj alıntılarının gelmesini istemiyorsan da kullanıcı kontrol panelinden ''alıntı mesajı almak istemiyorum '' diye düzenliyorsun , gelmiyor hiç.

ayy tuhaf olmuş ya eskisi güzeldi
beğenilmek güzel duyguydu yahu:KK12::KK12::KK12::KK12::KK52::KK52::KK52::KK52:
neyse ben kapatmayayım ayarları kim neyi alıntılamış göremem bu sefer
eskisi daha iyiydi ne diye yine değiştirdiler ki:KK37:

neyse ben kaçıyorum ablacım
20 ünite diye yazdırdım sana ama 5i ni şimdi çalışıcam:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
çalışıp bitireyim hemencecik orayada eklenmişken:KK54:
hepinizi öpüyorum çoooookkkkkkkkk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bugün hiç yatmadım ablacım ya
biliyorsun annemde çalışıyor
ev berbat durumdaydı
evi süpürdüm sildim mutfağı temizle banyoyu temizle
hiç oturmadım ama iyi hissediyorum kendimi
sadece sesim düzelmedi hala biraz boğazımda ağrı var birazda öksürükle hırıltı
düzeldim diye ayaklandım inşallah bidaha kötü olmam
yarında iğnelerim bitiyor
valla bu hastalığımda birçok şeyin değerini anladım biliyormusun
özellikle yalnızlık çok kötü birşeymiş
bi çorba yapanım bile yoktu
annemde 1 gün izin alabildi dahada alamadı
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın
kimseyi anasız babasız koymasın valla
sağlığımızın kıymetini kaybedince anlıyormuşuz gerçekten:KK19:

Hem de nasıl gözdecim , bende su çiçeği olup yatak döşek yatınca i Allahım dedim ya buna da şükür ama sağlık ne kıymetini bilmediğimiz bir şeymiş iyiyken .

Aferin sana bu arada , iğneler biter bitmez ayaklanmışsın , bırak b.. götürmedi ya evi , bak kızdırıyyorsun aus ablanı , azıcık canının kıymetini bil kuzum , bu kadar hamaratlığa madalya yok .

Bu akşamdan tezi yok dinlen , ders çalış tamam ama iş yapma :KK20:

ayy tuhaf olmuş ya eskisi güzeldi
beğenilmek güzel duyguydu yahu:KK12::KK12::KK12::KK12::KK52::KK52::KK52::KK52:
neyse ben kapatmayayım ayarları kim neyi alıntılamış göremem bu sefer
eskisi daha iyiydi ne diye yine değiştirdiler ki:KK37:

neyse ben kaçıyorum ablacım
20 ünite diye yazdırdım sana ama 5i ni şimdi çalışıcam:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
çalışıp bitireyim hemencecik orayada eklenmişken:KK54:
hepinizi öpüyorum çoooookkkkkkkkk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Tamam canım benim , ben yazmış bulundum artık , hemen git çalış :KK1:

Evet canım eskisi daha güzeldi ama sistemde güncelleme yapılması gerekliymiş , sonuç bu . Alışırız buna da .

selammm.. 10. ünitemi bitirmiş olmanın gururuylan aus ablama sesleniyorum :KK70: geçmiş olsun bu arada noldunuz yahu böyle sınav öncesi hastalık nazar mı değdi noldu.. :KK43:

Herkese iyi akşamlarrrr :)))

Gzdcim, canım benim, çok çok geçmiş olsun...Bence de şu an dersler yerine sağlığına odaklan, onlar hallolur bir şekilde ama sağlık ihmale gelmez, aman diyeyim...

Gazelim, sen de hastaymışsın, derdime düştüm affet beni, sana da çok çok geçmiş olsun, dikkat et canım benim....

Dolmam, ausumun dediği gibi sana nispet yapalım, biraz da biz muhabbeti döndürelim dedik ama sende hiiiç oralı olmadın bakıyorum.:KK1: (Şair burada, gelen azarları savuşturma metodu olarak "en iyi savunma saldırıdır" anlayışını benimsemiştir.:KK52::KK52:)

Bir de iyi haberlerim var...Atatürk aöf, ingilizce, türk dili ve inkılap tarihi dersleri için 2.üniversite okuyanlara muafiyet getirmiş, yani bu dönem sınava girsek bile muaf sayılıyoruz bu derslerden. Bu durumda benim bütünleme ders sayım indi 2'ye, gerçi diğerlerinden biri muaf olsa daha sevinecektim ama buna da şükür.:KK1: Darısı anadolu aöf'nin başına...

Şairini sevsinler senin :KK16: Bu şairli konuşmalarda aynen halil sezai modunda olmuş biberonum :KK9::KK9:
Güzel bi nispet olmuş tebrik ediyorum :KK9:
Her gün muhabbetin gözüne vuruyosunuz valla ne diyim kıskananlar çatlasın dermiş gibi :KK52::KK52:
Vaaay ne şanslısın ne ballı böreklsin biberoncum büte 2 ders kaldı demek iyiysin valla hadi gözün aydın arkadaşım :KK19:

Günaydınlar , güzel günler herkese :KK3:

İşte olanların işleri , evde olanların ev işleri , okulda , kursta olanların dersleri bomba gibi geçsin bugün .:KK76:

Hasta olanlar şifa bulsun :KK16:

Üniteleri herkesin bugün mucizevi şekilde 3 er 5 er ilerlesin :KK52:

Ne güzel bi güne başlama msjı olmuş öyle ausum :KK54:
Ben de diyorum bugünüm her zamankinden niye böyle güzel geçti :KK16:
Yazılarında okudum ausum ( buda sanki iş üzerinde yakalımışım seni gibi oldu :KK9: ) vizelerde bana verdiğin sözden dolayı çalışmaların beni çok mutlu etmişti yine mi söz verdin yarına başlıyomusun :KK19: hoş artık gördüm senin zekayı ausum sınav öncesi ne söz ne dürtüklemeye ihtiyacın varmış :nazar:

Ne güzel bi güne başlama msjı olmuş öyle ausum :KK54:
Ben de diyorum bugünüm her zamankinden niye böyle güzel geçti :KK16:
Yazılarında okudum ausum ( buda sanki iş üzerinde yakalımışım seni gibi oldu :KK9: ) vizelerde bana verdiğin sözden dolayı çalışmaların beni çok mutlu etmişti yine mi söz verdin yarına başlıyomusun :KK19: hoş artık gördüm senin zekayı ausum sınav öncesi ne söz ne dürtüklemeye ihtiyacın varmış :nazar:

Teşekkürler dolmaparem :KK17::KK17:

Tabii ya sabah sabah girdim buralardan her birinizi okudum üfledim :KK6:

Evet , betülcüğümün koca koca 21 ünitesini görmezden gelmişim bunca zaman , ceza verdim kendime bu gece 1 ünite çalışacağım .

Sen neler yaptın bakalım bugün ?

selammm.. 10. ünitemi bitirmiş olmanın gururuylan aus ablama sesleniyorum :KK70: geçmiş olsun bu arada noldunuz yahu böyle sınav öncesi hastalık nazar mı değdi noldu.. :KK43:

Bende 10. ünitenin şerefine sana tebriklerimi yolluyorum arzucum

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Nice nice onlara hep beraber :KK9:

X