2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ausum hadi ben kaçar ALLAH(C.C)'a emanet ol gece de ünite bildirimi yaparım ya da yarın toptan yaparım diyorum nasipse

Herkese iyi akşamlarrrr :)))

Gzdcim, canım benim, çok çok geçmiş olsun...Bence de şu an dersler yerine sağlığına odaklan, onlar hallolur bir şekilde ama sağlık ihmale gelmez, aman diyeyim...

Gazelim, sen de hastaymışsın, derdime düştüm affet beni, sana da çok çok geçmiş olsun, dikkat et canım benim....

Dolmam, ausumun dediği gibi sana nispet yapalım, biraz da biz muhabbeti döndürelim dedik ama sende hiiiç oralı olmadın bakıyorum. (Şair burada, gelen azarları savuşturma metodu olarak "en iyi savunma saldırıdır" anlayışını benimsemiştir.)

Bir de iyi haberlerim var...Atatürk aöf, ingilizce, türk dili ve inkılap tarihi dersleri için 2.üniversite okuyanlara muafiyet getirmiş, yani bu dönem sınava girsek bile muaf sayılıyoruz bu derslerden. Bu durumda benim bütünleme ders sayım indi 2'ye, gerçi diğerlerinden biri muaf olsa daha sevinecektim ama buna da şükür. Darısı anadolu aöf'nin başına...

Son düzenleme:
Ausum hadi ben kaçar ALLAH(C.C)'a emanet ol gece de ünite bildirimi yaparım ya da yarın toptan yaparım diyorum nasipse

Tamam canım , öpüyorum seni , sende Allah'a emanet ol canım

Ayy biberonum ( biberonum diyorum hala bir değişiklik yok ) ne güldüm şairin benimsemesine .

Derslerle kafayı sıyırmış hatun modeli bu olsa gerek .

Hmmm harika habermiş muafiyetler . Bende bu sene Türk dilinden muafım , geçen sene de İng den muaftım .

Naber arkadaşım bu arada ?

Bak köftelerin resmini ekledim gördün mü yazdım burada sana özellikle , hani senle konuşurken yoğurduğum

deli gibi yorgundum bitkindim amaa 1 ünite bitirdim bugün
10 gün kaldı yetişmicek yinede oldugu kadar diyorum artk ben

Eee bir edebiyatçıya bu yakışırdı ausum. Ben dünden beri araştırıyorum ausum, içime sinen bir şey olmadı, hatta seçenekleri sana ileteceğim bakalım seçeriz.

İyiyim canım, gerçekten iyiyim, bugün moralim nedense en üst seviyede, böyle şarkılar falan geçiyor içimden, Allah bozmasın...

Görmedim ausum, hemen bakmalıyım, ben kaçırmışım o mesajını, eee ne de olsa benim de emeğim var. Sen yoksa bana çaktırmadan çok mu konuşuyorsun diyorsun yani?

deli gibi yorgundum bitkindim amaa 1 ünite bitirdim bugün
10 gün kaldı yetişmicek yinede oldugu kadar diyorum artk ben

Yetişecek hissediyorum ben

Süpersin bu arada pantera , azimle ünite bildiren ender kişilerdensin

Aaaaa teessüflerimi iletirim , sen çok konuştun da ben eksik kaldın mı hiç ? Hatta sürekli pardon canım sözünü kestim dedim bir ara

Daha bir açılayım sana muhteşem seslendirmelerimi de yapacağım

Tamam bekliyorum seçenekleri , en alasını bulursun sen o kelime zenginliğinin içinden

Bak hala dokunduruyor...:))) Şair burada da tecahül-i arif (bilmezden gelme) sanatı uygulayacaktı ama dayanamadı.:)))

3 tane "beğen" borcum var sana, başkalarını da beğenmem gerekiyormuş, öyle dedi yıldız bana... Ben de buradan ileteyim, içimde kalır.

Hmmm seslendirme, bir aralar kuzenimle çok yapardık biz, bak gördün mü ortak bir nokta daha, bende de var bir güzellikler o konuda.

Ahh ausum sorma, şimdi de seçemiyorum daha doğrusu aklıma gelmiyor...Mitoloji deneyeyim dedim, kapılmamış bir tane bile yok. Şöyle afilli bir şey olsun diyorum, bakalım...

Son düzenleme:

Evet ya gönlümce tık tık tık beğenemiyorum hepiciğinizi

Ay karşılıklı yapalım o zaman seslendirme , sen hacivat ol ben karagöz

Bugün tuhaf bir enerji var bende de

Bak gazel yine tükkan tükkan dolaşıyor

Hmmm dikkatimden kaçmış biberon hanım imzan da pek dokundurmalıymış ( bu ne demek diye hiç sorma , google a yazsam bunu mu demek istediniz diye başka bir şey yazardı )

Aus takipte...

Yapalım, yapalım, bayılırım öyle şeylere ben, ama biz gülmekten biraz zor yaparız gibime geliyor.

Ben de bugün kitapçıya gittim, malum tatil yaklaşıyor, biraz kitap bakındım. Uzun zamandır almak istediğim iki kitap vardı, Ahmet Batman'ın Soğuk Kahve ve Sabah Uykum. İkisini de aldım, normalde birini okuyup fikir sahibi olmadan diğerini almam ama çok hoşuma gitti. Tam başucu kitabı, okumadıysan tavsiye ederim ausum, kısa kısa hikayeler var içinde, yatmadan bir tane okumak için...

Hmmm dikkatimden kaçmış biberon hanım imzan da pek dokundurmalıymış ( bu ne demek diye hiç sorma , google a yazsam bunu mu demek istediniz diye başka bir şey yazardı )

Düşeyazmak gibi oldu bu dokundurmalı, güzel bir kalıp.:))) Yukarıda bahsettiğim kitaptan bu söz, kitapçıda sayfalarını karıştırırken gördüm, çok hoşuma gitti...

Hmmm , ben kısa hikayeleri severim , denemeleri daha çok sevsem de . Bir solukta biter ama hep , öyle her gece birer tane ile kalmaz bende .

Hikaye temaları aynı mı hep ? Aşk mı mesela ? O zaman sıkılabilirim de ....

Düşeyazmak gibi oldu bu dokundurmalı, güzel bir kalıp.:))) Yukarıda bahsettiğim kitaptan bu söz, kitapçıda sayfalarını karıştırırken gördüm, çok hoşuma gitti...

Birazdan sayfa rengi tamamen mora dönüşecek , güller ve oklanmış kalpler arka fonda olacak gibi hissetim muhabbetin gidişatından

Aslında hikayeden ziyade deneme daha uygun bir tanım bu kitap için, sanki okurla sohbet ediyormuş gibi yazmış. Tamamen aşk değil ama yüzdeye vurursak önemli bir dilimi kaplıyor olabilir, ben de daha başlamadım ama hissiyatım o yönde...

Deneme ise türü aşksa da okunur ,yani ben okurum . Ama kısa aşk hikayelerinden pek hoşlanmam . Aşk dediğin Barbara Cartland vardı eskiden heyyy gidi heeeey , onun gibi uzun uzun yazılır

Deneme ise türü aşksa da okunur ,yani ben okurum . Ama kısa aşk hikayelerinden pek hoşlanmam . Aşk dediğin Barbara Cartland vardı eskiden heyyy gidi heeeey , onun gibi uzun uzun yazılır

Vay, benim nesil işte, ne varsa bizde var... Barbara olsun, Danielle Steel olsun, az okumadık gençliğimizde. Yok, şimdi birkaç sayfa okudum ausum, bayağı bayağı deneme bu. Şöyle bir yorumlara da göz attım, seveni de çok sevmeyeni de...Bakalım, okuyup karar vereceğiz.

Hatta ben yavaş yavaş o moda geçeyim diyorum, yatayım bir güzel, birkaç sayfa kitap, sonra da mis gibi bir uyku...Bugün rekor kırıp bütün gün ütü yaptım, biraz (!) birikmiş dersler nedeniyle. Yarın da bir evi silip süpürdüm mü, öbür gün dersimin başındayım. Çok çok öpüyorum ausum...

Tamam canım benim

Biraz birikmiş tabii , epey birikse 48 saat sürerdi

Çok öptüm canım , sana keyifli okumalar .

selam
4 ünite(ki bu 1 ders demek oluyo)bitirdim:124::124::124:
diyorum ve kaçıyorum
iyi geceler

Korkunçlu ders mi

Hadi gözün aydın o zaman arzucum , kolay kalanlarda su gibi geçer şimdi .

saol ablacım hepsi birbirinden korkunçlu aslında ama bu daha bi korkunçlu gelmişti sankim dersler değilde zaman su gibi geçiyor gibi geliyor bana daha çok

selam
4 ünite(ki bu 1 ders demek oluyo)bitirdim:124::124::124:
diyorum ve kaçıyorum
iyi geceler

Bende tebrikler diyorum her bir ünite için canım ve iyi geceler diliyorum

saol ablacım hepsi birbirinden korkunçlu aslında ama bu daha bi korkunçlu gelmişti sankim dersler değilde zaman su gibi geçiyor gibi geliyor bana daha çok

Şişşşt zaman değil o akıp geçen zaman değil

Daha koskoca 12960 dakika var yaklaşık

Şişşşt zaman değil o akıp geçen zaman değil

Daha koskoca 12960 dakika var yaklaşık

hahahaha alemsin vallaha ya iyi güldürdün beni gece gece bayada çok varmış hee dur azcık okeye falan takılayım

yalnız şaka maka şu meretin başına iki dakka ne var ne yok diye oturuyorum bi bakıyorum 65 dakka hoop uçmuş gitmiş.. yasaklamam lazım kendime bilgisayarı...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…