2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Evet bu dolma usulu azar oluyor
Sepet değil çuval dolusu diyebiliriz
Sensörlerimi çatlattınız ne iyi ettiniz kıskandırmakla
Tabiki ausum darısı en rahat en anlayark şekilde sizlerinde başınıza

Evet bu dolma usulu azar oluyor
Sepet değil çuval dolusu diyebiliriz
Sensörlerimi çatlattınız ne iyi ettiniz kıskandırmakla
Tabiki ausum darısı en rahat en anlayark şekilde sizlerinde başınıza

Tamam azarlama modundan çıktıysan hal hatır sorabilirim şimdi sana

Naber ?

Ben de iresmi dedim zaten
E tabiki iyi olcan ausum çiçekleri attın üzerinden ooohhh yan gelip yatıyosun rahatlıktan

Hmmm iresmi de ki -i yi ileğenin -i si gibi sandım ben

Şükür dolmam ya , çiçek böcek ne varsa attım

Heviden bulaştı kelimelerin önüne i eki katmak
Aman auscum Allah daha da iyi etsin
Bu msj alıntıları site yönetiminden otomatik olarak mı geliyor özel msj kısmına ausum yoksa sen mi yapıyosun :26:

Heviden bulaştı kelimelerin önüne i eki katmak
Aman auscum Allah daha da iyi etsin
Bu msj alıntıları site yönetiminden otomatik olarak mı geliyor özel msj kısmına ausum yoksa sen mi yapıyosun :26:

Bende sen yapıyorsun sanıyordum

Ay dolmam ya yeni sistem bu şekilde imiş , istersen kontrol panelinden kapatıyorsun bu şekilde mesaj gelmiyor o zaman .

Beğenilerde aşağıda solda yıldız var ya o oldu artık , butonu değişti .

Hıııı ausum yıldızın yanındakide kötü içerik msjı için şimdi basayımı senin için
En azından kendimize ait msjları bu şekilde görebiliyoruz yooook kontrol panelinden kapatmam kapatamam imkanı yok gazelin dediği gibi zinhar kapatmam sonra 42 saat arıyoruz hangi msjdı yok bana biri yoladımı diye

Bence de , ben onur belgesi alacağınada inanıyorum hadi bakalım RABBİM(C.C) hakkında hayırlısını versin...(amin)

Oy çok geçmiş olsun gazelim... Halsizlik herkeste var sorma ya Ben de final konlarıla pek bir haşır neşirim bildiğin gibi gazelim evet epeydir görüşemedik

Aleykümselam canım çok üzüldüm canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)... Sen iyi olda dersleri halledersin hayırlısıyla inşaALLAH(C.C)

Betülüm tebrik ediyorum koskoca topikte bir tek sen yokluğumu farketmişsin
Bu yeni beğen butonunu bende beğenmedim alışamadım nevrim döndü yahu :111::111:
Nasılsın betülüm nasıl gidiyor

Farketmez olur muyum Dolmam Buraya yazamasamda uzaktan talip ettiğimi biliyorsun genelde Ben de gazelede dediğim gibi final konuşarımla haşır neşirim Sorma bende sevmedim bu yeni beğeni Sen nasılsın?

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin bu ingilizce çok uzun ya uğraştırıyor ya beni onu günlere bölüp çalışayım en iyisi diyrum zaten 6 ünite ya 5 ünitesini çalışacağım sence hata mı yaparım :26::26::26:
Sen nasıl oldun bakalım...

Teşekkürler betülüm
Finaller yaklaştık bizim etekler tutuştu betülüm ya ne yapacaz bilmiyorum valla saçmalıdığımdan kalkıp şimdi yardımcı kitap almaya koyuldum kitapçılarda diyoki abla sınav gelmiş çatmış bize artık gelmez aöf kitapları şu an kpss revaçta diyorlar
Evet ya betülcüm ne olmuş böyle burası ya ama yine de şükürki alıntı msj özele geliyorda haberin oluyor bundan önce öylede değildi en azından biraz iyi olmuş

Zinhar kapatma dolmam o zaman

Bas bas kible beni , bu kadın ders çalışmıyor bizi de kötü etkiliyor de sebep olarak

İyiyim canım benim , sen nasılsın ?

Yooo finalin 3 ünitesine sıkı çalış muhtemelen 12 soru oradan geliyor , diğerinden de 8 . İngilizce kaçtı senin ?

o zaman o 45 almamdaki sebepte bu kadındır diyeyim hatta aöfye yazı göndereyim bu şekilde de aklanayım ben
Ooooyyy oooyyy şaka yaptım şaka yaparkende nasıl içim acıdı
Senin sayende kendimizi toparlıyoruz ausum bu güzel topik güzel insanlar ve en baş güzel sen

Aynen ALLAH(C.C) yardımcımız olsun dolmam alıntı iyi olmuş tek tek alıntı takip etmiyoruz en azından

İngilizce 12 üniteden sorumluyuz vize final ben sadece finalleri dedim sana 1 ünite eksik çalışayım diye ing1 65 notum :26::26::26:

Son düzenleme:

Bir daha beğenmeme izin vermedi mesajını dolmacım , arada başkalarını da beğenmem gerekiyormuş , ooo hep dolmayı hep dolmayı olmaz dedi sistem

Sağol balım

Betülüm ben çıkıyorum artık
Nanakalarından öpüyorum
Allah zihin açıklığı versin
Görüşürüz betülcüm

Yok ya vizede 3 üniteden sorumlu idik , finalde de 6 .

Bizde öyle yani , ing 1 de başka mı bilemem tabii .:26: Bir araştır istersen , eğer vizede 6 ya çalıştıysan belki hepsine çalıştın da haberin yok zaten .

Bir daha beğenmeme izin vermedi mesajını dolmacım , arada başkalarını da beğenmem gerekiyormuş , ooo hep dolmayı hep dolmayı olmaz dedi sistem

Sağol balım

aaaa işin içinde sitem varsa o zaman bilki ausm beğenmeme butonunda ben çalışıyorum vardiyalı olaraktan
Ausum canımmmm ben çıkıyorum artık
Öpüyorum nanaklarından hemide dooodaaamaan
En tatlı rüyalar da diliyorum
Görüşürüüüzz ausucuuummmm

Tamam canım , az takılayım bende ufak ufak giderim

Betülüm ben çıkıyorum artık
Nanakalarından öpüyorum
Allah zihin açıklığı versin
Görüşürüz betülcüm

Dolmam hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol bende derslere devam edeyim hayırlısıyla

Evet canm bizim toplam 12 ünite vize de 6 sından sorumluyduk.. yok yok doğru çalıştımm ing 3 öyle canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…