aleyküm selam betülüm...
sana tavsiyem nescafe ile çalışma...beyni uyuştururmuş, algılama zayıflarmış..birde gece uykuya dalamazsın uyutmuyor meret..
ben türk kahvesiyle çalışıyorum, yada çay,ıhlamur vs ile...
bilhassa türk kahvesi süper oluyor
Ya betülcüm senin çalışılan ünite sayın 2 gözüküyor tabloda :26:
Ben bir yerde bir hata mı yaptım ?
Ausum ben onu farkettim ama bir bildiğin vardır diye seslenmedim :26::26::26: Tablodakiyle birlikte 20 ünitem bitti hatta 21. de yoldayani sen 18 ünite deha ekle istersen 19 ekle nasıl olsa dediğim gibi çalışıyorum az kaldı bitmesine ayy ne karışık yazmışı umarım anlatabilmişimdir
aleyküm selam betülüm...
sana tavsiyem nescafe ile çalışma...beyni uyuştururmuş, algılama zayıflarmış..birde gece uykuya dalamazsın uyutmuyor meret..
ben türk kahvesiyle çalışıyorum, yada çay,ıhlamur vs ile...
bilhassa türk kahvesi süper oluyor
Ay canım benim ya ne bildiğim olacak , düpedüz senin üniteleri görmemişim
Yok bugün bakınca yahu bu betül hem çalışıyor o kadar hem listede 2 üniteciği var dedim , çok utandım yahu .
Hemen düzeltiyorum canım .
Kendime de bu hatamdan dolayı ceza veriyorum , bu gece 1 ünite çalışacağım , sırf ceza diye
Utanacak ne var Ausum sen hastaydın yeni yeni hareketleniyorsun kk'da... Sen iyi olda canım olur mu utanmak falan ne demekHem cezana bir şey diyememyeceğim bence güzel bir şeye vesile oluyorsam bana ne mutlu son haftaya 1 ünite eksik girmene sebep oluyorum
Öyle bir ceza bulayım ki dedim , hem sen bana itiraz etme hem bana yarasın
Ciddiyim ben , geçen dönemde hiç çalışam yokken dolmaya söz verdim diye 1 ünite çalışmıştım . Arada bana yarıyor size verdiğim sözler , sanki evde kamera var da beni göreceksiniz gibi çalışıyorum .
Yarın sabah bildirimimi yaparım kısmetse .
Evet buna itirazım yok o zamanAusum bende yarına sana bol bol ünite bildirimi yapmak istiyorum son 1 buçuk drsim kaldı bitmesine nasipse Sadece ingilizceyi geçende dediğim gibi 1 ünite eksik çalışacağım öyle işte sonrası tekrarlar cumartesiden itibaren nasipse ALLAH(C.C) izin verirse kpss yi çok askıya aldım bu hafta önümüzdeki haftada öyle olcak umarım açığı kapatabilirim ara tatilde ALLAH(C.C) izin verirse
İğneler seni toparlamıştır bayağı canım .
Ama düzeldim diye hemen ayaklanma , tekrarlar Allah muhafaza.
Yattığın yerden okusan yavaş yavaş.
İnşaAllah gözdem bu sene mezun olursun , 3 ders düşük olanlarsa belki diğerlerinden de kurtarırsın , zaten vizeden de 7-8 soru çıkıyor .
ablacım biten ünitelerimi 20 yaparmısın
azıcık moral olsun bana az kaldı az
yetiştiricem inat damarım tuttu hissediyorum
hesap yaptım her gün 1 ders bitirirsem çarşamba bitiyor perşembe cumada son kez göz atarım olur biter yetti gitti
yahu ben birkaç gün yoktum neler değişmiş böyle
mesaj falan geliyor mesajınız alıntılandı diye
kendimi ajan tarafından takip ediliyormuş gibi hissediyorum
beğen butonu falanda yok
Hah şöyleeee , ben bilirim senin o damarını , o geldi mi tamamdır
Aus ablandan tecrübe ile sabittir , bir günde bir ders bitiyorOrtalama ünite sayfa sayısı 25 olunca bitiyor , çok daha fazla ise bilemem tabii.
Hadi bakalım hemen 20 yapayım ben .
biter biter
ben senin gibi öyle her satırı okuyamam ablacım ama yalap şalapta olsa biter
Evet canım değişti , beğen butonu sol altta yıldız oldu . Ama bir kişiyi sürekli beğenemiyorsun , mesela ben seni beğendim şimdi arada başka 3-4 kişi beğenip sana geri dönebiliyorum
Mesaj alıntılarının gelmesini istemiyorsan da kullanıcı kontrol panelinden ''alıntı mesajı almak istemiyorum '' diye düzenliyorsun , gelmiyor hiç.
bugün hiç yatmadım ablacım ya
biliyorsun annemde çalışıyor
ev berbat durumdaydı
evi süpürdüm sildim mutfağı temizle banyoyu temizle
hiç oturmadım ama iyi hissediyorum kendimi
sadece sesim düzelmedi hala biraz boğazımda ağrı var birazda öksürükle hırıltı
düzeldim diye ayaklandım inşallah bidaha kötü olmam
yarında iğnelerim bitiyor
valla bu hastalığımda birçok şeyin değerini anladım biliyormusun
özellikle yalnızlık çok kötü birşeymiş
bi çorba yapanım bile yoktu
annemde 1 gün izin alabildi dahada alamadı
Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın
kimseyi anasız babasız koymasın valla
sağlığımızın kıymetini kaybedince anlıyormuşuz gerçekten
ayy tuhaf olmuş ya eskisi güzeldi
beğenilmek güzel duyguydu yahu
neyse ben kapatmayayım ayarları kim neyi alıntılamış göremem bu sefer
eskisi daha iyiydi ne diye yine değiştirdiler ki
neyse ben kaçıyorum ablacım
20 ünite diye yazdırdım sana ama 5i ni şimdi çalışıcam
çalışıp bitireyim hemencecik orayada eklenmişken
hepinizi öpüyorum çoooookkkkkkkkk
Herkese iyi akşamlarrrr :)))
Gzdcim, canım benim, çok çok geçmiş olsun...Bence de şu an dersler yerine sağlığına odaklan, onlar hallolur bir şekilde ama sağlık ihmale gelmez, aman diyeyim...
Gazelim, sen de hastaymışsın, derdime düştüm affet beni, sana da çok çok geçmiş olsun, dikkat et canım benim....
Dolmam, ausumun dediği gibi sana nispet yapalım, biraz da biz muhabbeti döndürelim dedik ama sende hiiiç oralı olmadın bakıyorum.(Şair burada, gelen azarları savuşturma metodu olarak "en iyi savunma saldırıdır" anlayışını benimsemiştir. )
Bir de iyi haberlerim var...Atatürk aöf, ingilizce, türk dili ve inkılap tarihi dersleri için 2.üniversite okuyanlara muafiyet getirmiş, yani bu dönem sınava girsek bile muaf sayılıyoruz bu derslerden. Bu durumda benim bütünleme ders sayım indi 2'ye, gerçi diğerlerinden biri muaf olsa daha sevinecektim ama buna da şükür.Darısı anadolu aöf'nin başına...
Günaydınlar , güzel günler herkese
İşte olanların işleri , evde olanların ev işleri , okulda , kursta olanların dersleri bomba gibi geçsin bugün .
Hasta olanlar şifa bulsun
Üniteleri herkesin bugün mucizevi şekilde 3 er 5 er ilerlesin
Ne güzel bi güne başlama msjı olmuş öyle ausum
Ben de diyorum bugünüm her zamankinden niye böyle güzel geçti
Yazılarında okudum ausum ( buda sanki iş üzerinde yakalımışım seni gibi oldu) vizelerde bana verdiğin sözden dolayı çalışmaların beni çok mutlu etmişti yine mi söz verdin yarına başlıyomusun hoş artık gördüm senin zekayı ausum sınav öncesi ne söz ne dürtüklemeye ihtiyacın varmış
selammm.. 10. ünitemi bitirmiş olmanın gururuylan aus ablama sesleniyorumgeçmiş olsun bu arada noldunuz yahu böyle sınav öncesi hastalık nazar mı değdi noldu..