2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bence açıktan okuyorum. hiç çalışamadım bu sınavlara ilk sınavlarda kötüydü :2:

beden hiç anlamıyorum bu nescafeyi sevenleri..damak tadı elbette ama ne bileyim hiç olsada içsem dediğimi bilmem yaa,
binde birdir öyle kokusu burnuma falan gelirse belki canım çeker okadar...benim arkadşlar falan günde 3-4 fincan içiyorlar, anlamıyorum bi türlü...zevk işte...
arapçayı ne sen sor ne ben anlatayım..koca bir günde bir ünitesini bitirebildim buyur sen yorum yap nasıl olduğunu
çok zor bi ders çookk...

Ah ahretim sen benim o son hafta neler içtiğimi bir bilsem ... Uyumamak için mide fesatı geçiriyorum , wc den çıkamıyorum

Ne yaptın arapçayı , yarım ünite çıktı mı bugün ?

ben hep diyorum sana ahretim, sen bütün vaktini sefa sürerek, son haftayı cefa çekerek geçiriyorsun
hem takdir ediyorum bir haftalık çalışmayla o notları alabilmene, hemde kendini paralamana kızıyorum...
bu sefer iki üç gün önce başla bari yarın falan başlasan accık biraccık rahat edersin
bu arada ausum burak fena öksürüyor, aile boyu şu hastalığı bi atamadık...benim grip geri mi nüksetti nedir, burnum çeşme, eşimde aynı...malum burak da hem nezle hem öksürük...duymuşsundur siyah turpun içini oyup bal koyup, sızan bal suyunu içince öksürüğe çok faydası oluyormuş..onu yaptım gündüz, akşama kadar sızmış bal..içirdim ağladı sızladı tadı çok kötü..
ama zorlada olsa içirdim..inşallah faydası olur...yarın doktora götürecem bakalım...kötü değil öyle ateş falan yok şükür oynuyor gülüyor ama öksürük için bi götüreyim diyorum..
allahım şu kış bi geçse de hastalıklar bi bitse..kışı bu yüzden sevmiyorum..kış geldimi hastalıklara buyur diyoruz resmen...allah muhafaza etsin şükür yinede...
bu arada arapçanın bir ünitesini bitirdim çok şükür...fıkıh dersimin de özet kitabından bütün ünitelerini tekrar yaptım...çok iyiyim dimi pek bi sevindim...bir dersin tekrarı aradan çıktı...
günde bir arapça ve başka bir dersin özetinin tamamı diye düşünüyorum bakalım uygulayabilecekmiyim...hayırlısı...
sen nasıl oldun, kabuklar dökülmeye başladımı?? yusuf paşam nasıl...
bu kreş olayı hastalıkları da çok getiriyor dimi...:26:

[sıze=3]betülcümde demiş zaten sana hastaydın olur o kadar
Napıyım auscanım
öğlen dersim vardı ondan sonrada bize yakın bi avm var orada bi arkadaşımın yanına gittim biraz lafladık
Yalnız bugün süper bi hava vardı güneşli ve parlak bi hava Insanın içi açılıyor bu havalarda
Bundan önceki günler sisliydi ve pusluydu güneşi özlemişiz yahu
Hıı tabiki ders çalıştığımıda atlamak istemiyorum sabah bi tekrarımı yaptım
[/sıze]

Sondan başlayayım ahretim , hem de nasıl ... Yusuf hep hasta . Allah şükür dediğin gibi neşesi ,enerjisi yerinde şuan ama öksürük oluyor , 2 gün dursa 3. gün burnu akmaya başlıyor , bu ara birde yediklerinden alerji oldu kırmızı kırmızı . Off offf , kreş iyi güzel ama bu hasta olma durumu çok fena .
Bende de öksürük devam , bu illet virüs çok kötü oldu bu sene .Geldi mi gitmiyor , gitti sanıyorsun yeniden başlıyor .

Siyah turp çok faydalıymış evet , içini oydun balı koydun bir gece beklettin değil mi ? Balda mümkünse kestane balı olsun .

Oooo çok iyi çalışmışsın canım , sistemde güzel . Tekrarların birikmeden bu şekilde arapçadan da sıkılmadan bitirirsin .

Sorma gazel sorma cidden kendimi yıpratıyorum ama can çıkar huy çıkmaz , ne kadar öyle yapmayacağım desem de bak 10 gün kaldı yine başlamadım :26:

yine akşam oldu ve ben çalışmadım

kore dizilerine kafayı taktım

bir gece bekletmedim, turpu oyup bir iki kaşık koydum balı, bal kestane balı değil ama hakiki bal, eşimin babası arıcı..özel hakiki göndermişti..onu koydum ya, sonra su bardağına oturttum turpu, öğen falandı...akşama kadar sızmış bal, hatta daha sıvı bir hale gdönüşmüş..bir buçuk tatlı kaşığı içirebildim çok ağladı kokusu tadı fena olunca...
inşallah faydası olur bakalım...
gerçekten ne virüsmüş aus yaa, illet etti herkesi...millet kırılıyor yaa...sınav yaklaştı dersler bi yandan, hastalıklar bi yandan...evle falan ilgilenemiyorum afedersin poh götürecek heryeri
aman hastalıklarımız bi geçsin inşallah da, evi falan taktığım yok...
allah dert verip dermanını aratmasın..
iyi çalışmışım dimi yaa bak gazlandım iyice
inşalah çabuk bitmez gazım
dediğin gibi arapçadan sıkılmam hemde tekrarlar azalmış olur..

içine zencefil eklemekte işe yarıyor.

akşamları yatırmadan önce sür bal ve zencefil karıştırıp içirebilirsiniz çok faydalıymış :d

okuldaki tüm arkadaşlarım anne olunca baya bilgi ediniyorum.

öksürüğe birde ayağa viks sürüp çorapla yatmakta iyi geliyor bunu denedim

çocuklarınıza bal süt ze

viksi bende duymuştum canım sürdüm onuda,,uyuttum şimdi çoraplarını giydirdim..inşallah faydası olur...

ben denediğimde sabaha öksürüğüm geçmişti inş olur kendi hastalıklarımız neysede çocuklarınki çok zor ya

hiç sorma canım kendimde hastayım burnum çeşme gibi, boğazım şiş..öksürük bi yandan..
ama kendimi unuttum resmen...keşke onlar iyi olsun da...inşallah dayanırız napalım...

Kizlar calismalar nasil gidiyor ben darlandim iktisat 3 zor geliyor matematiksel iktisat yetiyor artiyor

Herkese iyi akşamlarrrr...Bıraktığımdan beri 4 sayfa ilerlemişsiniz ama okuyamadım geriye dönük, umarım herkes iyidir...

Ben hala eller havaya modundayım, fena çarpacak beni de son hafta ama bugün kapak kaldırmadım. Şimdi Sarp'ı uyutacağım, belki bu gece başlarım ufaktan, bir başlasam gerisi gelecek de başlayamadım işte...

Oğlanı uyutup geliyorum, uğramazsam bilin ki derse oturdum, hepinizi çok çok öpüyorum....

herkese günaydın canlarrr...
gününüz çok çok güzel geçsin inş..
size kucak dolusu sevgi gönderiyorum..

dikkat et gözdecim kendine zatürre önemli..
iğneler bitiyormuş biraz daha dinlenip sonra derslere başlarsın canım...

tekrar geçmiş olsun canım

İyi akşamlar hevim , nasılsın canım ?

Oooo ne güzel işte fazladan 11 yapmışım seni , sen toplam 8 demişsin , ben 3 olanın üzerine 8 ekledim .

öyle olmuş auscum amannn olsun kız..

auscum ben şimdi ünite çalıştım ama sana söylemiyorum zaten önceden benim nasıl çalışkan bir insan olup çalışacağımı bildiğin için eklemiştin onun için şimdi eklemene gerek yok gibi şekerim...:13:

oyyy dolmacımmm canım arkadaşım hoşgeldinnn
sitem etme amaa canımmm dur sarılayım özledim kız seni nerelerdesin bakayım hıııı..
yok dolmacım vallaha billaha görmedim yeşillendiğini görsem zaten sana selam vermeden gidermiydim canım benim

ben hemen bildirim yaptım çıktım bazen 1 gün girmiyorsun 2. gün geliyorsun ya bende 2. gün sordum bu kız nerede diye sen geldin canımm yoksa ben seni hiç unuturmuyum aklımdan geçsede kelimlere dökemedim senin yokluğunuuu...

gel bi dodaman öpeyimde barışalım canım benim:54

ayrıca aşk olsun ileğenlerimizin de mi hatrı yok dolmamm...:26:
:

Son düzenleme:
Kizlar calismalar nasil gidiyor ben darlandim iktisat 3 zor geliyor matematiksel iktisat yetiyor artiyor

Sesin soluğun çıkmıyor hiç fountain , bende dedim heralde harıl harıl ders çalışıyor .

Arada gel sohbet edelim

Kaç ünite çalıştın şimdiye kadar sende tabloda 0 gözüküyorsun ?

ah teşekkürler teşekkürler inşallah hep beraber bitiririz nice üniteler..

Uğramamışsın , bildim ki derse oturmuşsun

Hadi bakalım gelsin ünite bildirimleri o zaman

Günaydın hevicim

Ben bugüne de şimdiden 2 ünite daha yazayım mı sen nasıl olsa çalışırsın

Dolma bize trip mi atıyor ne bu arada ? Pepee oldu çıktı iyice

Anammmm ben bu mesaja cevap yazmamışım , dolmam iyice olacak şimdi :18:

Sana artık ders sormam ben tatlım , tekrar mecburi değil bu topikte

yine akşam oldu ve ben çalışmadım

kore dizilerine kafayı taktım

İzle izle oradan çok soru gelecekmiş

Herkese merhabalarrr :)))

Ünite bildirimiyle geldim.

Ausum 3 ünite düşer misin canımcım, inkılabı bugün bitirmeye kararlıyım, son ünitem kaldı ama onu da bugün bitiririm büyük ihtimalle...:))

Herkese merhabalarrr :)))

Ünite bildirimiyle geldim.

Ausum 3 ünite düşer misin canımcım, inkılabı bugün bitirmeye kararlıyım, son ünitem kaldı ama onu da bugün bitiririm büyük ihtimalle...:))

Günaydın canım , 3 üniteye 3 alkış smiley

Toplamda 4 mü oldu şuanda ? Anam senin de benden pek bir farkın yokmuş

Günaydın bu arada canım

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet ve gelelim ausun dün betülcüğe verdiği söze :18::18::18::18::18:

Bir ara aldım kitabı elime hadi dedim bismillah , 3 sayfa sonra baktım gözlerim kapanıyor , ders çok sıkıcı .

Azıcık uyumuşum hatta

Neyse dedim kalk aus , ders değiştir , diğer dersi aldım , onun da 6-7 sayfasına çalıştım ve yine gözler kapanmaya başladı .

Toplamda bir o dersten bir bu dersten 10 sayfa çalıştım yani , sözümü azıcıkta olsa tuttum :26:

Günaydın canım , 3 üniteye 3 alkış smiley

Toplamda 4 mü oldu şuanda ? Anam senin de benden pek bir farkın yokmuş

Günaydın bu arada canım

Günaydın canımın içi, 4 oldu evet, 1 üniteye vize zamanı çalışmıştım hatta...Dedim ya bu sefer durum kötü, ama hafta sonu toparlarım şimdi, bugün de inkılap özetini çıkarırım kısa kısa akşam, yarın da cuma belki türkçe cümle bilgisini bitiririm en kolay ders o.:))) Oğlan varken ancak bu kadar oluyor, biraz ünite oku sonra onun yapamadığı angry birds bölümünü oyna, biraz daha izin al oku sonra candy crush oyna... şeklinde devam ediyor... Hafta sonu gelse de eşime paslasam azıcık, ben de hiç olmazsa baba dersleri çalışırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…