2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

45 bendede var ama gecebılırız ben cok fazla calısamamıstım normaldır 45 az daha calısırsam gecebılırım sorun 30 35 alınan dersler bıraz zorlar matematıksel ıktısat olunca bırde

İnşallah dediğin gibi olur 50 olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu 45 biraz riskli gibi ya da şu anki psikolojik durumumdan iyice batırmış görüyorum durumumu

Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı herkes istediği gibi notlar almıştır inşallah nasıl notlar :26: Benim biraz kötü

Benim bi dersim 45..ona canım sıkıldı zaten sıkkındı oooh bu da iyi oldu yani..
Senin kaç kurtulabilecek puanlar almışsındır umarım :26:

Merhaba kızlar sonuçlar açıklanmış diye haberi vereyim dedim amaaa herkes çoktan duymuş

Umarım notlarınız iyidir... Dolmam , hevim , ausum , gazelim ve diğer topik arkadaşlarım özledim hepinizi

merhaba kızlar sonuçlar açıklanmış diye haberi vereyim dedim amaaa herkes çoktan duymuş

Umarım notlarınız iyidir... Dolmam , hevim , ausum , gazelim ve diğer topik arkadaşlarım özledim hepinizi

kuzum ya sorma iyi diyelim iyi olsun notlar ama benim çalışmam lazım Ne yapacağım bilmiyorum.şu tarih dersinden geçemedim gitti Bu arada beni öslemedin mi

benim bi dersim 45..ona canım sıkıldı zaten sıkkındı oooh bu da iyi oldu yani..
Senin kaç kurtulabilecek puanlar almışsındır umarım :26:

benim bi tane 35 bi tane de 50 var en düşük olarak çok çaılşmam lazım çok ama yapmıyorum ya.şu tarih ten bir türlü geçemiyorum.nasıl çalışmalıyım ben buna ya ezberleyeyim mi kitabı

Merhaba kızlar sonuçlar açıklanmış diye haberi vereyim dedim amaaa herkes çoktan duymuş

Merhaba betülüm bizde seni özledik kalp kalbe karşıymış inanki biraz sonra sana yeni yıl msjı göndercektim hatta yine de gönderirim ne olcakki sanki..
valla betülüm nolsun ya benim bi tane 45 var
Senin notlar nasıl inşallah iyidir ve eminim iyiydir de

kuzum ya sorma iyi diyelim iyi olsun notlar ama benim çalışmam lazım Ne yapacağım bilmiyorum.şu tarih dersinden geçemedim gitti Bu arada beni öslemedin mi

Çalışırsın ve yaparsın inşaALLAH(C.C)... moralini bozma lütfennn... Kusuruma bakma senide özledim yazdım sanıyordum seni aklımdaydın heyecanıma ver lütfennn

benim bi tane 35 bi tane de 50 var en düşük olarak çok çaılşmam lazım çok ama yapmıyorum ya.şu tarih ten bir türlü geçemiyorum.nasıl çalışmalıyım ben buna ya ezberleyeyim mi kitabı

Sözel bende de yok ünv.sınavına hazırlanırken bile başıma dert olmuştu hele tarih
yardımcı kitaplardan çaılşsan çalıştın mı bilemiyorum da :26:

çalışırsın ve yaparsın inşaallah(c.c)... Moralini bozma lütfennn... Kusuruma bakma senide özledim yazdım sanıyordum seni aklımdaydın heyecanıma ver lütfennn

tamam kuzum şaka yapıyordum ben zaten biraz kafa dağıtmak istedim notlardan sonra Neyse inşallah hepimiz final sınavında geçer notlar alırız.allah hepimizin yardımcısı olsun.yeni yılını şimdiden kutluyorum canım 2014 sana dilediğin herşeyi nasip etsin inşallah

merhaba canım,
Dolmam evet kalp kalbe karşıymış hepinizi aklımdaısnız ama o kadar sıkışık ki şu ara durumum doğru düzgün nete giremiyorum girdiğimde de ders çalışmak zorundayım cevap yazamıyorum sizlere... moralini bozma 45 o kadar da kötü bir not değil dolmam benim... Notlarım ; 50 ,60 ,60 ,60 ,65 , 70 , 70... ALLAH(C.C) hakkımızda hayırlısını versin inşaALLAH(C.C)... (amin ecmain...)

amin canım... Canım , üzülme bu kadar... ALLAH(C.C) ömür boyu mutlulukların en güzelerini yaşatsın hepimize inşaALLAH(C.C)...(amin ecmain)...

MAAŞALLAH BETÜLÜM MAAŞALLAH
TEBRİK EDİYORUM SENİ HELAL OLSUN HEM KPSS HEM AÖF HAKKINDAN GELDİN
VALLA BETÜLÜM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH FİNALDE BENİM YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMAZ ŞU 45 TE GEÇERİM ÇOK SAOLSIN

ALLAH(C.C) razı olsun dolmam... Çıkmayacak inşaALLAH(C.C) betülüm dediydi dersin dönem sonunda... o diploma senin olacak nasipse...(amin ecmain) senin moralin neden bozuk bir durumu var sınav sonuçlarından farklı olarak

Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum, 2014 hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve güzel günler getirsin. Hepinizi çok çok öpüyorum...

Sonuçlar açıklanmış, bütün tahminlerim Osmanlıca hariç aynen geldi.:))) Osmanlıcaya da 60 demiştim o da 70 geldi. Umarım hepimiz finallerde çok daha iyi notlar alırız...

canım tebrik ediyorum seni başarılarının devamını diliyorum Ders çaılma yöntemini sormak istiyorum canım ben sana.kpss ye de hazırlanıyor muşsun bende gireceğim kpss ye ama daha çalışmaya başlamadım program yaptın mı kendine.ben çalışıyorum eve gelince de yemek çocuk ev işi derken yorgunluktan uykum geliyor.hafta sonu evdeyim ama o zaman da hiç kitap açamıyorum :26: Bana bir yol gösterir misin

senden de allah razı olsun betülüm içime su serpttin inşallah dediğin gibi olurda artık bitiririm hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…