öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum, 2014 hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve güzel günler getirsin. Hepinizi çok çok öpüyorum...
Sonuçlar açıklanmış, bütün tahminlerim osmanlıca hariç aynen geldi.:))) osmanlıcaya da 60 demiştim o da 70 geldi.Umarım hepimiz finallerde çok daha iyi notlar alırız...
arapça ııı 60.00
ilh2001 tefsir 85.00
ilh2002 günümüz fıkıh problemleri 55.00
ilh2003 islam düşünce tarihi 60.00
ilh2004 islam mezhepleri tarihi 40.00
ilh2005 din psikolojisi 55.00
tar201u atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi ı 55.00
tür201u türk dili ı 55.00
sonuçlarım bu
Mezhepler tarihim 40
canım benim üzülme gayet iyi bence notların 40 olanı da finallerde daha yüksek alıp kurtaracağına inanıyorum
ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00
İLH2002 GÜNÜMÜZ FIKIH PROBLEMLERi 55.00
İLH2003 İSLAM DÜŞÜNCE TARİHİ 60.00
İLH2004 İSLAM MEZHEPLERİ TARİHİ 40.00
İLH2005 DİN PSİKOLOJİSİ 55.00
TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 55.00
TÜR201U TÜRK DİLİ I 55.00
sonuçlarım bu
mezhepler tarihim 40
canım tebrik ediyorum seni başarılarının devamını diliyorumDers çaılma yöntemini sormak istiyorum canım ben sana.kpss ye de hazırlanıyor muşsun bende gireceğim kpss ye ama daha çalışmaya başlamadım program yaptın mı kendine.ben çalışıyorum eve gelince de yemek çocuk ev işi derken yorgunluktan uykum geliyor.hafta sonu evdeyim ama o zaman da hiç kitap açamıyorum :26: Bana bir yol gösterir misin
ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00
sonuçlarım bu
mezhepler tarihim 40
yaa ben yeni fark ettim acıklandığını. bir ders 35 biride 40 okadar calıştım zaten sınavdan sonra korkmuştum zorlanmıştım.
pc den korkmştum ii geldi. 65 üstu not yok finallere artık.....
Kızlar sınav öncesi buraya yazmıştım sınavlar açıklanınca notlarımı paylaşacağım diye.
Hedefim her dersten en az 30 almaktıSadece 1 tanesi 30dan düşük.
ULUSAL YARGI AĞI PROJESİ | =60
MEDENİ USUL HUKUKU=60
MEMUR HUKUKU=50
CEZA HUKUKU=40
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU=20 işte buna çalışmam lazım finalde.yoksa kesin kalırım.
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ=50
TÜRK DİLİ=55
BÜRO TEKNOLOJİLERİ=100
Bikaç saat çalışmayla şu 100'ü de gördüm ya artık çalışmak için bi nedenim kalmadı
canım benim aklımdan sen geçiyordun duymadı mı acaba falan demiştim.yusuf için çok üzüldüm.allah acil şifalar versin inşallah.bende de var o düşük nottan ama çalışacağız artık öpüyorum seni çok canım yusuf u da öpüyorum çok geçmiş olsun tekrarsonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .
Geçmişe göz ucu ile baktım . Finallerde hallederiz hepsini umarım .
Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece ingilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.
Güzel yani , ben memnunum.
Herkesi çok çok çok öpüyorum , güzel bir yeni sene diliyorum .
çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .
arkadaşlar 40 gecer mi??? 35 kalır muhtemelende???
Sonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar Yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .
Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece İngilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.
Çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .
canım benim aklımdan sen geçiyordun duymadı mı acaba falan demiştim.yusuf için çok üzüldüm.allah acil şifalar versin inşallah.bende de var o düşük nottan ama çalışacağız artık öpüyorum seni çok canım yusuf u da öpüyorum çok geçmiş olsun tekrar
Sonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar Yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .
Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece İngilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.
Çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .
ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00
sonuçlarım bu
mezhepler tarihim 40
Kızlar sınav öncesi buraya yazmıştım sınavlar açıklanınca notlarımı paylaşacağım diye.
Hedefim her dersten en az 30 almaktıSadece 1 tanesi 30dan düşük.
ULUSAL YARGI AĞI PROJESİ | =60
MEDENİ USUL HUKUKU=60
MEMUR HUKUKU=50
CEZA HUKUKU=40
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU=20 işte buna çalışmam lazım finalde.yoksa kesin kalırım.
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ=50
TÜRK DİLİ=55
BÜRO TEKNOLOJİLERİ=100
Bikaç saat çalışmayla şu 100'ü de gördüm ya artık çalışmak için bi nedenim kalmadı
yaa ben yeni fark ettim acıklandığını. bir ders 35 biride 40 okadar calıştım zaten sınavdan sonra korkmuştum zorlanmıştım.
pc den korkmştum ii geldi. 65 üstu not yok finallere artık.....
Betül canım geçmişten alıntılayamadım , çok çok tebrik ediyorum . Çok güzel notların . Çalışmanı karşılığını almışsın tatlım , aynen devam
Dolmam seni de kocaman öpüp tebrik ediyorum , 45 var bir tek demişsin o da devede kulak
Biberon canım seni de tebrik ediyorum çok çok , notların yine göz kamaştırıyor , bak Osmanlıca 70 de olmuş
Atladığım birileri varsa kusura bakmayın , cidden eşim haber vermese hiç bilmeyecektim bugün açıklandığını bile . Oğlum biraz koltukta uyuklama moduna geçti de yazmaya fırsat buldum şimdi .:26:
Çok süper notlar valla diyorum hep zekana hayranım ausum son anda çalıştın hepsinin üstesinden geldin tebrik ediyorum
Allah razı olsun ausum öyle mi diyosun inan inşallah devede kulaktırda kurtarırım canım sıkıldı valla
Zaten bahane arıyoruz ağlamaya
Şen şakrak dolma gözü yaşlı dolma oldu ausum yaa :84::84::84::84::84: