Betül canım geçmişten alıntılayamadım , çok çok tebrik ediyorum . Çok güzel notların . Çalışmanı karşılığını almışsın tatlım , aynen devam
Dolmam seni de kocaman öpüp tebrik ediyorum , 45 var bir tek demişsin o da devede kulak
Biberon canım seni de tebrik ediyorum çok çok , notların yine göz kamaştırıyor , bak Osmanlıca 70 de olmuş
Atladığım birileri varsa kusura bakmayın , cidden eşim haber vermese hiç bilmeyecektim bugün açıklandığını bile . Oğlum biraz koltukta uyuklama moduna geçti de yazmaya fırsat buldum şimdi .:26:
Betül canım geçmişten alıntılayamadım , çok çok tebrik ediyorum . Çok güzel notların . Çalışmanı karşılığını almışsın tatlım , aynen devam
Dolmam seni de kocaman öpüp tebrik ediyorum , 45 var bir tek demişsin o da devede kulak
Biberon canım seni de tebrik ediyorum çok çok , notların yine göz kamaştırıyor , bak Osmanlıca 70 de olmuş
Atladığım birileri varsa kusura bakmayın , cidden eşim haber vermese hiç bilmeyecektim bugün açıklandığını bile . Oğlum biraz koltukta uyuklama moduna geçti de yazmaya fırsat buldum şimdi .:26:
Hepiniz ayrı ayrı tebrik ederim canlarım...35 ve 40 finalerde halledilir bana göre... ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun ALLAH(C.C)...(AMİN ECMAİN)...
Auscum yusufunda kötü bir şeyi yoktur inşaALLAH(C.C)... ALLAH(C.C) şifasını versin amin ecmain..
Sağol balımYok yahu ne zekası , hep senin okunup üflenmiş optik okuyucuların sayes,nde
Bakalım finalde de böyle iyi geçer umarım .
temel bilgi teknolojileri 40
hukuk 45
iktşsat 45
iletişim 50
ingilizce 50
matematik 90
muhasebe 35
davranış bilimlerine girşi 55
Sağol canım betülümAsıl kocaman tebrikler sana .
Yok canım , Allaha şükür kötü bir şeyi yok , okulda hastalanmış yine .Öksürük , sümük , huysuzluk , ilki alaka bekleme
Valla ne diyeceğimi bilemedim , son haftalarda göz ucu ile bakıp girmiştin sen değil mi limon ?
Finallerde bazanın altında bile kalsa kitaplara oluru var bu işin
Tebrik ediyorum çok.
Aaaaaa ağlamak ne demekŞaka yapıyorsun değil mi ?
45 e ağlanır mı hiç yahu ?
Hemen bitir o kalan ünitelerini ve tekrara geç , 45 olan derse ağırlık ver , oldu bitti işte .
Tebrik ediyorum gerçekten seni , hatırlıyorum 30 u altına düşmemek için girdin sınava ama süper notların . İŞin sırrı ne acep ?
kılzar hayırlı akşamlar oralarada harıl harıl çalışan bi motor sesi geliyormu..... yada yumurta ile tavuk hesabımı yapıyorum desem............. çıldiricim:) bi daha tembellik yapmayacam ausencia(( sonrası çok acı oluyo..........
yok canım göz ucu değil kitap açmadım ciddi olrak vaktim hiç yoktu finale inş biraz çalışacağım bakalım. mattan memnunum bi tek
Sadece 45 değil ausum yılın son günü patlak verdim valla toplu ağlayış bu
Evet ausum hemen dediğin gibi çaılışyım inşallah geçerim
çok ama çok teşekkür ederim inan belli bir programım yokşu saatte şunu yapayım , şu saatte soru çözeyim gibi... Ama günümün büyük bir kısmını kpss ye çalışarak geçiriyorum ve günde en az 1 en fazla 2 ünite aöf bitirmeye çalışıyorum... En azından vizeye çalışırken öyle yapmıştım , finaller içinde aynı tempoyu yakalamak istiyorum zaten bir de dersaneye gidiyorum etüt ana dersler derken orda vakit geçiyor... (kpss için) sende çok ama çok haklısın, anne olmak, başlı başına bir sorumluluk zaten... Estagfurullah yol göstermek değilde nacizane fikrim haftada 2 ders bitirsen daha iyi olur... Işten gelince hafta içi 1 dersi hafta sonu da 1 dersi bitirsen rahat rahat geçersin diyorum ben... Kpss içinde en temelden başlaak istiyorsan ihtiyacın konu anlatımlı modüler setini öneririm , soru bankası olarakta ihtiyaç , yargı diyorum ben...allah(c.c) yar ve yardımcın olsun allah(c.c)...(amin ecmain...)
sağol canım bende geçen gün ihiyacın konu anlatımlı stini almıştım acaba doğru seçim mi derken senin önerin sayesinde doğru yaptığımı anladımSoru bankası vardı ihtiyacın tam set yaptım yani önerilerini dinleyeceğim canım çok sağol iyi seneler
herkesin notları çok iyi maşallah. ben son 1 hafta çalıştım.
2 ders 30, 2 ders 45, 1 ders 55, 1 derste 65 almışım.
çalışmayınca ancak bu kadar öıkıyor işte. bu sefer daha çok çalışmam lazm
Valla bende bilmiyorum çok şaşkınım yani ben de şu an
İnsanın bi hedefi olmalı 30 da olsa dermişim
Şaka bi yana da başta Allah yardım ediyor sonra ümidimi kırmıyorum ben hiç bir zaman.
Bir de hani 20 soru ya.Her şıktan 4 cevap var.Geçen yıl burada duymuştum.
O taktiği biraz uyguladım doğru mu değil mi bilmiyorum ama uyguladım yine de
Bende sadece son hafta çalışanlardanım , ondan önce bakamıyorum maalesef .
Ama 2 hafta kala başlasak o bile yetecek aslında.
Tebrikler yine de hiç fena ve finalde kurtarılamayacak notlar değil.
[/B]
Geliyor geliyor kayscım , o sesi en iyi ben bilirim . Bu finaller içinde bir daha sona bırakmayacağım dedim ama hala çalışmaya başlamadım .
Allah zihin açıklığı versin , yardımcın olsun , su gibi geçsin okudukların inşaAllah .
Oooooooooooo bir de itiraf , göz ucu ile bile değil . Dur ben değil smileylar konuşsun
İleğenine bakıver
Ben çıktım öpüyorum herkesi .
Tekrar tebrikler herkese .
Kötü notlar için can sıkmak yok , hedef finaller