2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

oyun bölümünde misin dolmam..
ayy kafalar yemeğe çalışıyor desene..
ben orada daha çok oyun oynuyorum canım bak görürsün beni ya çok hoş oyunlar var canımm
heme yaz kız bende yazayım

oyun bölümünde misin dolmam..
ayy kafalar yemeğe çalışıyor desene..
ben orada daha çok oyun oynuyorum canım bak görürsün beni ya çok hoş oyunlar var canımm
heme yaz kız bende yazayım

Yok hevim ya oyun bölümünde değilim öyle geziniyordum konuları
Zaten biliyosun şu an içime öküzün alası oturmuş durumdayım hiç ne oyun ne konu gözümde hevi :26:

dolmam ben aynı msjı 2 kez gönderdim demi sana ondan aslın olan msjı gönderemiyorum 5 dakika beklemem gerekiyormuş ayyy

Hevim canım ben gidiyim artık başım da felakettin bi şekilde ağrıyor
YARIN bi ara inşallah uğrarım..
Öpüyorum hevicim en tatlı rüyalar

Hevim canım ben gidiyim artık başım da felakettin bi şekilde ağrıyor
YARIN bi ara inşallah uğrarım..
Öpüyorum hevicim en tatlı rüyalar

dolmacım msjda attım lütfen öyle yapma canım benim
iyi uykular tatlı rüyalar canım
seni kocaman öpüyorum

ausum 2 ünite bitirdim bugün çok şükür...
aslında kitabı bitirmek istiyordum ama hiç canım istemedi 2 yi zor bitirdim...
mazhepler tarihine çalışıyorum, kafam beynim sulandı

kızlar notlar acıklanmıs en dusuk notum matematıksel ıktısat 35 almısım malesef ama bır dahakıne toparlarım dıger 7 dersım 45 55 60 65 70 arası bunları gecerım tek sorun en dusuk 35 aldıgım matematıksel ıktısat bakalım bıraz daha sıkı calısmam lazım

[sıze=3]ausum
Hevim
Biberoncum
Gazelcim
Betülcüm
[/sıze]

[sıze=3]ve tüm topik arkadaşlarım
2014 yılı hepimiz için sağlık mutluluk huzur ve bol şanslar versin..hepimizin elbet vardır bi dileği ve bunun için dualar ederiz..işte bu yeni yepyeni yıl o dileklerimizin hayırlısıyla geçekleşeceği yıl olsun tüm dualrımızın kabul olacağı yıl olsun..
[/sıze]

[sıze=3]iyi seneler olsun hepimize[/sıze] :119::119::119::119::119::119:

Evet sonuçlar açıklanmış tek bi dersim 45 almışım ya aman napacaz bilmiyorum

45 bendede var ama gecebılırız ben cok fazla calısamamıstım normaldır 45 az daha calısırsam gecebılırım sorun 30 35 alınan dersler bıraz zorlar matematıksel ıktısat olunca bırde

Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı herkes istediği gibi notlar almıştır inşallah nasıl notlar :26: Benim biraz kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…