2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Sonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar Yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .

Geçmişe göz ucu ile baktım . Finallerde hallederiz hepsini umarım .

Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece İngilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.

Güzel yani , ben memnunum.

Herkesi çok çok çok öpüyorum , güzel bir yeni sene diliyorum .

Çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .

:KK19::KK19::KK19:

ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00
İLH2002 GÜNÜMÜZ FIKIH PROBLEMLERi 55.00
İLH2003 İSLAM DÜŞÜNCE TARİHİ 60.00
İLH2004 İSLAM MEZHEPLERİ TARİHİ 40.00
İLH2005 DİN PSİKOLOJİSİ 55.00
TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 55.00
TÜR201U TÜRK DİLİ I 55.00

sonuçlarım bu :KK5:
mezhepler tarihim 40 :KK5:

öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum, 2014 hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve güzel günler getirsin. Hepinizi çok çok öpüyorum...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sonuçlar açıklanmış, bütün tahminlerim osmanlıca hariç aynen geldi.:))) osmanlıcaya da 60 demiştim o da 70 geldi.:KK8::KK8::KK8: Umarım hepimiz finallerde çok daha iyi notlar alırız...

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler senin de yeni yılın kutlu olsun benim tarih dersi var o kötü :KK14: Ama inşallah çalışıp kurtaracağım.seni de tebrik ediyorum canım :KK9:

yaa ben yeni fark ettim acıklandığını. bir ders 35 biride 40 okadar calıştım zaten sınavdan sonra korkmuştum zorlanmıştım.
pc den korkmştum ii geldi. 65 üstu not yok finallere artık.....

Kızlar sınav öncesi buraya yazmıştım sınavlar açıklanınca notlarımı paylaşacağım diye.
Hedefim her dersten en az 30 almaktı :KK23: Sadece 1 tanesi 30dan düşük.
ULUSAL YARGI AĞI PROJESİ | =60
MEDENİ USUL HUKUKU=60
MEMUR HUKUKU=50
CEZA HUKUKU=40
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU=20 işte buna çalışmam lazım finalde.yoksa kesin kalırım.
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ=50
TÜRK DİLİ=55
BÜRO TEKNOLOJİLERİ=100
Bikaç saat çalışmayla şu 100'ü de gördüm ya artık çalışmak için bi nedenim kalmadı :KK53:

arapça ııı 60.00
ilh2001 tefsir 85.00
ilh2002 günümüz fıkıh problemleri 55.00
ilh2003 islam düşünce tarihi 60.00
ilh2004 islam mezhepleri tarihi 40.00
ilh2005 din psikolojisi 55.00
tar201u atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi ı 55.00
tür201u türk dili ı 55.00

Mezhepler tarihim 40 :KK5:

canım benim üzülme gayet iyi bence notların 40 olanı da finallerde daha yüksek alıp kurtaracağına inanıyorum

ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00

canım benim atatürk ilke ve inkılap tarihi 35 geldi ben ne yapayım Senin iyi gelmiş nasıl çalışıyorsun bu derse canım ya soru bankası falan aldın mı?banada yardımcı olur musun

canım tebrik ediyorum seni başarılarının devamını diliyorum :KK16::KK9::KK9::KK9: Ders çaılma yöntemini sormak istiyorum canım ben sana.kpss ye de hazırlanıyor muşsun bende gireceğim kpss ye ama daha çalışmaya başlamadım program yaptın mı kendine.ben çalışıyorum eve gelince de yemek çocuk ev işi derken yorgunluktan uykum geliyor.hafta sonu evdeyim ama o zaman da hiç kitap açamıyorum :26: Bana bir yol gösterir misin :KK16::KK16:

Çok ama çok teşekkür ederim inan belli bir programım yok :KK17: Şu saatte şunu yapayım , şu saatte soru çözeyim gibi... :KK17: ama günümün büyük bir kısmını kpss ye çalışarak geçiriyorum ve günde en az 1 en fazla 2 ünite aöf bitirmeye çalışıyorum... en azından vizeye çalışırken öyle yapmıştım , finaller içinde aynı tempoyu yakalamak istiyorum zaten bir de dersaneye gidiyorum etüt ana dersler derken orda vakit geçiyor... (kpss için) Sende çok ama çok haklısın, anne olmak, başlı başına bir sorumluluk zaten... Estagfurullah yol göstermek değilde nacizane fikrim haftada 2 ders bitirsen daha iyi olur... işten gelince hafta içi 1 dersi hafta sonu da 1 dersi bitirsen rahat rahat geçersin diyorum ben... :nazar::nazar::nazar: :KK34::KK34::KK34: Kpss içinde en temelden başlaak istiyorsan ihtiyacın konu anlatımlı modüler setini öneririm , soru bankası olarakta ihtiyaç , yargı diyorum ben...ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun ALLAH(C.C)...(amin ecmain...)

Son düzenleme:
ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00

Gazel canım sil bakayım o ağlak smileyi , sen hiç 40 görmedin diye şok olmuşsundur şimdi ama o çan eğrisinde en az cb ye denk gelir emin ol .

O dersten başla istersen şimdi , tekrarda da ona yönelirsin .

Bence gayet başarılı notların .

yaa ben yeni fark ettim acıklandığını. bir ders 35 biride 40 okadar calıştım zaten sınavdan sonra korkmuştum zorlanmıştım.

Tebrikler , 35 üstü notlar bence çanda geçmek için yeterli . Tabii bölüme göre farklıdır mutlaka ama finallerde biraz daha yükseltirsen oldu bitti bu iş.

Kızlar sınav öncesi buraya yazmıştım sınavlar açıklanınca notlarımı paylaşacağım diye.
MEDENİ USUL HUKUKU=60
MEMUR HUKUKU=50
CEZA HUKUKU=40
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU=20 işte buna çalışmam lazım finalde.yoksa kesin kalırım.
TÜRK DİLİ=55
BÜRO TEKNOLOJİLERİ=100
Bikaç saat çalışmayla şu 100'ü de gördüm ya artık çalışmak için bi nedenim kalmadı :KK53:

Tebrik ediyorum gerçekten seni , hatırlıyorum 30 u altına düşmemek için girdin sınava ama süper notların . İŞin sırrı ne acep ?

Son düzenleme:
sonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .

Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece ingilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.

çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .

canım benim aklımdan sen geçiyordun duymadı mı acaba falan demiştim.yusuf için çok üzüldüm.allah acil şifalar versin inşallah.bende de var o düşük nottan ama çalışacağız artık öpüyorum seni çok canım yusuf u da öpüyorum çok geçmiş olsun tekrar

Betül canım geçmişten alıntılayamadım , çok çok tebrik ediyorum . Çok güzel notların . Çalışmanı karşılığını almışsın tatlım , aynen devam :KK16:

Dolmam seni de kocaman öpüp tebrik ediyorum , 45 var bir tek demişsin o da devede kulak :KK1:

Biberon canım seni de tebrik ediyorum çok çok , notların yine göz kamaştırıyor , bak Osmanlıca 70 de olmuş :KK9:

Atladığım birileri varsa kusura bakmayın , cidden eşim haber vermese hiç bilmeyecektim bugün açıklandığını bile . Oğlum biraz koltukta uyuklama moduna geçti de yazmaya fırsat buldum şimdi .:26:

arkadaşlar 40 gecer mi??? 35 kalır muhtemelende???

Geçedebilir kaladabilir.Çana bağlı.
Kaba taslak anlatıyım.
Sınava tüm girenlerin notlarını topluyolar.Sonra kişi sayısına bölüyorlar.Çıkan sonuç çan oluyor.Çanın üstündeyse senin notun geçiyosun değilse kalıyosun.

Sonuçlar açıklanmış topik sahibi uyuyor ayakta . Eşim şimdi haber verdi , kusura bakmayın arkadaşlar Yusuf yine hastalandı okuldan aldım bugün , onunla ilgileniyordum .

Benimde beklediğim notlar aynı , 100 , 75 , 65 , 65 , 55 . Sadece İngilizceden ağzımla kuş tutsam 30 olmaz diyordum ama 40 almışım ,40 ta çan eğrisine göre ingilizce için iyi bir not.

Çıkmam gerek şimdi , tebrik ediyorum tüm arkadaşlarımı . Kimse 30 ları 40 ları takmasın kafaya , finallere o derse ağırlık veririz .

Çok süper notlar valla diyorum hep zekana hayranım ausum son anda çalıştın hepsinin üstesinden geldin tebrik ediyorum :nazar:

canım benim aklımdan sen geçiyordun duymadı mı acaba falan demiştim.yusuf için çok üzüldüm.allah acil şifalar versin inşallah.bende de var o düşük nottan ama çalışacağız artık öpüyorum seni çok canım yusuf u da öpüyorum çok geçmiş olsun tekrar

Çok sağol arkadaşım , okulda hastayım ben uyumak istiyorum demiş , bende aldım eve geldik . Şimdi iyi gibi .

Göz ucu ile okudum hep , sende de bir tane düşük varsa gayet iyi notlar gelmiş o zaman .İnşallah kalmadan atlatalım bu seneyi , önümüzde koskoca 1 ay var , istesek güzel çalışabiliriz aslında.

ARAPÇA III 60.00
İLH2001 TEFSİR 85.00

MEDENİ USUL HUKUKU=60
MEMUR HUKUKU=50
CEZA HUKUKU=40
TÜRK DİLİ=55
BÜRO TEKNOLOJİLERİ=100

Hepiniz ayrı ayrı tebrik ederim canlarım...:KK19::KK19: :KK9::KK9::KK9::KK9: 35 ve 40 finalerde halledilir bana göre... ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun ALLAH(C.C)...(AMİN ECMAİN)...

Auscum yusufunda kötü bir şeyi yoktur inşaALLAH(C.C)... ALLAH(C.C) şifasını versin amin ecmain.. :KK16::KK16::KK16:

Betül canım geçmişten alıntılayamadım , çok çok tebrik ediyorum . Çok güzel notların . Çalışmanı karşılığını almışsın tatlım , aynen devam :KK16:

Dolmam seni de kocaman öpüp tebrik ediyorum , 45 var bir tek demişsin o da devede kulak :KK1:

Biberon canım seni de tebrik ediyorum çok çok , notların yine göz kamaştırıyor , bak Osmanlıca 70 de olmuş :KK9:

Atladığım birileri varsa kusura bakmayın , cidden eşim haber vermese hiç bilmeyecektim bugün açıklandığını bile . Oğlum biraz koltukta uyuklama moduna geçti de yazmaya fırsat buldum şimdi .:26:

Allah razı olsun ausum öyle mi diyosun inan inşallah devede kulaktırda kurtarırım canım sıkıldı valla :KK14:
Zaten bahane arıyoruz ağlamaya :KK43:
Şen şakrak dolma gözü yaşlı dolma oldu ausum yaa :84::84::84::84::84:

Çok süper notlar valla diyorum hep zekana hayranım ausum son anda çalıştın hepsinin üstesinden geldin tebrik ediyorum :nazar:

Sağol balım :KK17: Yok yahu ne zekası , hep senin okunup üflenmiş optik okuyucuların sayes,nde:KK1:

Bakalım finalde de böyle iyi geçer umarım .

Allah razı olsun ausum öyle mi diyosun inan inşallah devede kulaktırda kurtarırım canım sıkıldı valla :KK14:
Zaten bahane arıyoruz ağlamaya :KK43:
Şen şakrak dolma gözü yaşlı dolma oldu ausum yaa :84::84::84::84::84:

Aaaaaa ağlamak ne demek :KK53: Şaka yapıyorsun değil mi ?

45 e ağlanır mı hiç yahu ?

Hemen bitir o kalan ünitelerini ve tekrara geç , 45 olan derse ağırlık ver , oldu bitti işte .

X