ausum denk gelemedik bu akşam...
neyse sabah okuyacakmışsın geçmişi,
dudaklarım patlak gibi ausumiğrenç görünüyorum yaaa :84:
eşim diyor ki, gören de kocası ağzını burnunu yamultmuş diyecekler diyo
benim uçuklardan fırsattan istifade edip ben dövdüm diye heriflik taslayacakmış etrafa karşı
karıyı benzettim maksat anladın mı
neyse azcık tadını çıkarsın da görüşecez onla
canımm ausumm benim
aa ütü mü var bi ileğen..
sana kolay gelsin canım yapta bitsin hemencik inş
iyi geceler tatlı rüyalar auscum kocaman öpüyorum seni
görüşmek üzere
ben yusufu yerimmmmm yaaaa
bay mikrop şarkısına da bayıldım..
ya bu sonuçlar neden açıklanmadı hala
bu arada finaller için toplam 36 üniteden sorumluyumm ausscummm eklersin canım listeyee
sonuçlar acıklandıktan sonra başlıcam çalışmaya not durumuna göre tabi
canlarım konu dışına çıkıp fikir danışmak istiyorum sizlere...
eşimin cidde'den bir arkadaşı yeni evlendi ve bize gelecekler...
türkiye'ye ilk defa geliyorlar, haliyle türkçe bilmiyorlar...eşim arap soyundan olduğu için onun için problem yok arapçası çok iyi...
neyse ki, biraz ingilizce anlıyorlarmış,..çat pat anlaşırız..
sorun bu değil de, ben ne ikram edicem?
haliyle bi kaç gün kalacaklar...
güzel ağırlamak istiyoruz eşimle, çünkü adam eşimle çok samimi...
şimdi sizden ricam fikir vermeniz...
yemeklerden ziyade kahvaltılık tarifler için fikir verin...güzel masalar hazırlamak ve memnun etmek istiyorum...
ne zaman gelecekleri tam belli değil... ama şimdiden kafamda planlayım istiyorum...
ausum bugün 2 ünite bitirdim çok şükür...biraz dinlenecem....
3 kitap fulledimallaha şükür toplam 12 ünitem bitti....sana zahmet listeye bi cızık atıver
hepsinin bittiği günleri de görürüz inşallah
Bu arada 1 ünitem bitti auscum canıımmm
Günaydınlar
Çok kasvetli bir hava var bugün burada . İç karartıcı ama ben nedense bayılırım böyle havalara , daha bir içim şenlenir
İşlerimi bitirdim , kahvemi aldım , biraz kitap okuyacağım köşeme çekilip , ders değil tabii ki
Çok güldüm gazelim ya , benimde başıma benzeri gelmişti . Bazen farkında olmadan dudağımı ısırırım ben ( çocukluğuma inmek gerek) Böyle şişer , o günde mutfakta hazırlık yaparken misafirlerime ısırıp durmuşum . Anaaaam gelenlerin dilinden kurtulamadım bir türlü .
Ne oldu ahretim geçmişte okuyup görmem gereken bir şeyler mi var , hemen bakıyorum şimdi , seni de öpüyorum , uçuklarını bulaştırma bana ama
Sağol tatlım , bitirdim gece ileğenimi . Ütü sepetim boş olunca ertesi gün üzerimden büyüüük bir yük kalkmış oluyor .
Melodisini hayal gücüne bıraktım artık , bir gün gelin de Yusuftan dinleyin
Ekledim canım üniteleri , hayırlı uğurlu olsun
Bende sonuçları bekliyorum , bu hafta içi cuma gibi olur belki .
Onlar açıklanmadan benimde içimden kapak açmak gelmiyor .
Eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gazele misafir geliyormuş
Panik yok ahretim panik yok , sen onları en muhteşem şekilde ağırlayacaksın , hiç şimdiden onu mıu bunu mu yapsam diye telşa yapma .
Baktım kızlarla harika sofralar kurmuşsunuz zaten , hele dolmanın sucuklu yumurtasına bir yutkundum ki
Tatlım çok bol bol tutmuşsun listeyi , yorma o kadar kendini bence .
Birde ben kahvaltıda çok pratik bir patates yaparım fırında , herkes bayılır . Patates püresi borcama konur , bol tereyağlı ve üzerine bol kaşarla fırına verilir , sıcak sıcak dilimlenerek servis edilir .
Birde Arap kültürüne çok yakın bir arkadaşım var benim , istersen sorayım kahvaltıda ne yer ne içerler diye ?
Zahmet ne demek gazel hatun zahmet ne demeeek , derhal
Aferin dolmama .
Yahu dolma senin adın neden dolma
Amanda aman yusufun bi de şarkısı mı varmış hemde mikrop şarkısıKuzum hasta mı oldun sen :26:
Ama ama ama ben kıyamam ki hiç sana .
Hadi çık sen , bir güzel dinlen .
Sabaha bomba gibi uyan inşaAllah .
Bak sana Yusufun hastalanınca söylediği şarkıyı armağan ediyorum ;
Bay mikrop bay mikrop dolmayı hasta edemezsiiiinnnn
Bay mikrop bay mikrop dolmayı sen yenemezsiiiinnnnn
Ekledim canım üniteleri , hayırlı uğurlu olsun
Bende sonuçları bekliyorum , bu hafta içi cuma gibi olur belki .
Onlar açıklanmadan benimde içimden kapak açmak gelmiyor .
Eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gazele misafir geliyormuş
Panik yok ahretim panik yok , sen onları en muhteşem şekilde ağırlayacaksın , hiç şimdiden onu mıu bunu mu yapsam diye telşa yapma .
Baktım kızlarla harika sofralar kurmuşsunuz zaten , hele dolmanın sucuklu yumurtasına bir yutkundum ki
Tatlım çok bol bol tutmuşsun listeyi , yorma o kadar kendini bence .
Birde ben kahvaltıda çok pratik bir patates yaparım fırında , herkes bayılır . Patates püresi borcama konur , bol tereyağlı ve üzerine bol kaşarla fırına verilir , sıcak sıcak dilimlenerek servis edilir .
Birde Arap kültürüne çok yakın bir arkadaşım var benim , istersen sorayım kahvaltıda ne yer ne içerler diye ?
Zahmet ne demek gazel hatun zahmet ne demeeek , derhal
Aferin dolmama .
Yahu dolma senin adın neden dolma
Günaydınlar
Çok kasvetli bir hava var bugün burada . İç karartıcı ama ben nedense bayılırım böyle havalara , daha bir içim şenlenir
İşlerimi bitirdim , kahvemi aldım , biraz kitap okuyacağım köşeme çekilip , ders değil tabii ki
ben yusufu yerimmmmm yaaaa
bay mikrop şarkısına da bayıldım..
Günaydınlar
Konu yemek olunca yettim gari hevi
Kalk gidek birlikte yiyek yusufu
dolmacımm bak buraya da yazayım da nirdesin gelmedin deme geldim saatlerdir seni bekliyorum ayoll
insan bu kadar da bekletilmez ki olmaz ki böyle aaaaa
dolmacım bugün gezerken çok yoruldum hem senin için hem kendim için gezdim yaaa
dolmacımm bak buraya da yazayım da nirdesin gelmedin deme geldim saatlerdir seni bekliyorum ayoll
insan bu kadar da bekletilmez ki olmaz ki böyle aaaaa
dolmacım bugün gezerken çok yoruldum hem senin için hem kendim için gezdim yaaa
Geldim hevim geldim ama ben 8e doğru demiştim sözümdede durdum bak dediğim satte geldim sen ne zman geldin
Ne iyi etmişsin çok mersi canım benim yerimede adım attığın için
Yeşilde yanıyosun trafik lambası gibi ama hani nirdesin
Yine yeşillendi fındıık dallar amanın niye yeşillendi fındık dalları..( atmasyon tamda bilmiyorum)
Yeşil yeşiil senin yeşiil gözlerin (bunu da tam bilmiyorum sırf yeşil olsun diye)
Bi de yeşil ördek türküsü mü vardı hiç bilmiyorum onu
Bütün yeşillerle ilgili şarkıları sıraladım hevi
Yazın bile yeşil daha napıyım
hoşgeldin dolmacım baktım saat 7:15 dolma gelmez ben en iyisi dağınık olan odamı toplayım bide çantamı değiştireyim dedim işte ancak canım yorgun argın bitkin yaptım bi baktım aaa sen gelmişsin canımm
ben hemen şarkıları söylüorum sana canım..
yine yeşillendi fındık dalları acep ne hal oldu yarin halleri...
bak yeşil yeşilllll şarkısı var dolmam senin dediğin gibi bi şarkı yok
bir de yeşil ördek gibi daldım göllere sen düşürdün beni dilden dillere başım alıp gidem gurbet ellere ne sen beni unut ne ben senii offf anamm offfff
bende yeşil yaptım yazımı tam yeşerdik dolmamm
Yarına hazırlık çantası mı oohh ne güzel hevim iyi yapmışsın
İçimiz dışımız yeşil oldu dimi hevi küf tuttuk kız burada
Küf tutunca da tam takım oldu hiç bir eksik kalmadı herhal
aşkolsun dolmam küf müf tutmadık biz sadece bitkisel hayata girdik ot gibi yaşıyoruz işte..
bide topik küf tutsa tam olur canım
hevi kıız şu an itibariyle şu renkle harbi olarak gözümü aldın
Aman allahım nöremiyorum nayır nayır nayır nolamaz nalan naptınmoduna girdim resmen
sana küf tutmadığımızı gösteriyorum dolmammmm hem küf böyle olar mı mı..
nayırrr nolmazzz nalancımm..
Küf tutmadığımızı göstericem diye nözümden noluyodum napma nütfen nidaha nevi (hevi diyemiyorum h ler çıkmıyor ya)
ahh canım seninki küf tutmak değil..
başka bişey canım bnm ayyy nevi mi oldum ben ayyy