2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Çok güldüm gazelim ya , benimde başıma benzeri gelmişti . Bazen farkında olmadan dudağımı ısırırım ben ( çocukluğuma inmek gerek ) Böyle şişer , o günde mutfakta hazırlık yaparken misafirlerime ısırıp durmuşum . Anaaaam gelenlerin dilinden kurtulamadım bir türlü .

Ne oldu ahretim geçmişte okuyup görmem gereken bir şeyler mi var , hemen bakıyorum şimdi , seni de öpüyorum , uçuklarını bulaştırma bana ama

canımm ausumm benim

aa ütü mü var bi ileğen..
sana kolay gelsin canım yapta bitsin hemencik inş
iyi geceler tatlı rüyalar auscum kocaman öpüyorum seni
görüşmek üzere

Sağol tatlım , bitirdim gece ileğenimi . Ütü sepetim boş olunca ertesi gün üzerimden büyüüük bir yük kalkmış oluyor .

ben yusufu yerimmmmm yaaaa

bay mikrop şarkısına da bayıldım..

Melodisini hayal gücüne bıraktım artık , bir gün gelin de Yusuftan dinleyin

ya bu sonuçlar neden açıklanmadı hala
bu arada finaller için toplam 36 üniteden sorumluyumm ausscummm eklersin canım listeyee
sonuçlar acıklandıktan sonra başlıcam çalışmaya not durumuna göre tabi

Ekledim canım üniteleri , hayırlı uğurlu olsun

Bende sonuçları bekliyorum , bu hafta içi cuma gibi olur belki .

Onlar açıklanmadan benimde içimden kapak açmak gelmiyor .

Eyvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gazele misafir geliyormuş

Panik yok ahretim panik yok , sen onları en muhteşem şekilde ağırlayacaksın , hiç şimdiden onu mıu bunu mu yapsam diye telşa yapma .

Baktım kızlarla harika sofralar kurmuşsunuz zaten , hele dolmanın sucuklu yumurtasına bir yutkundum ki

Tatlım çok bol bol tutmuşsun listeyi , yorma o kadar kendini bence .

Birde ben kahvaltıda çok pratik bir patates yaparım fırında , herkes bayılır . Patates püresi borcama konur , bol tereyağlı ve üzerine bol kaşarla fırına verilir , sıcak sıcak dilimlenerek servis edilir .

Birde Arap kültürüne çok yakın bir arkadaşım var benim , istersen sorayım kahvaltıda ne yer ne içerler diye ?

Zahmet ne demek gazel hatun zahmet ne demeeek , derhal
Bu arada 1 ünitem bitti auscum canıımmm

Aferin dolmama .

Yahu dolma senin adın neden dolma

aynen ahretim burda da öyle bir hava var ki, sanki akaşm üzeri, şimdi ışıklar yanacak gibi
ben hiç sevmem böyle havaları içim sıkılır ruhum daralır...
eşim bursaya gitti resmi işleri var...bende çok geç kalktım...mahmurluk var hala..gece 3 de yattım ama

benimde koca bir ileğenim var ausum
hangi ara ütülesem bilme valla...

panik değil ausum da, nasıl anlatsam adetlerini bilmiyorum ya, ne yerler ne içerler, o yüzden tedirginim..yoksa allah ne verdiyse yeriz de, masayı donatmak istiyorum ilk kez tanışacaz, birde yabancı birilerini hiç ağırlamadım ki
yemek konusunda sıkıntı yok et tavuk balık tarzı yapıcam et düşkünleriymiş
ama kahvaltı çeşitli olsun istiyorum...bu saydıklarımızı henüz düşünüyorum zaten, karar vermedim...

Amanda aman yusufun bi de şarkısı mı varmış hemde mikrop şarkısı
Yusufa söyle ausum dersinki dolma diye bi arkadaşım var hasta olmuş senin şarkıyı söyleyince hemen mikroplar pırlarını pırtlarını (öylemiydi ) alıp kaçmışlar ve iyileşmiş dersin
Okuyunca bi melodi tutturdum ben sanki oldu gibi çocukların içinde kala kala melodiyide tıngırdattık valla ausum ama yusuf paşa gibi olamaz tabiki keşke burda olsaydıda pıtı pıtı konuşur pıtı pıtı da şarkısını söylerdi
Ama bugün biraz daha iyiyim ausum hem hevinin hem senin sabaha bomba gibi uyanırsın dilekleriniz birleştide gerçekleşti
Bu arada bu bay mikrop bugün dilime takılmazsa iyiydir çünki hafiften arkalardan bi yerlerden tıngırdatıyor gibiyim

Geçmişi okudun deemii onun için soruyosun niye adın dolma diye deemii
Benim sucuklu yumurta şu aralar meşhur oldu ausum hiç sorma yok böyle bi lezzet bak sende eşine yusufa yapabilirsin hatta Allah nurlar içinde yatırsın canım babam yeğenlerime çok minik tava almıştı o da bizde kaldı ben onda yapıyorum görüntü çok şahane oluyor ve tek kişilik çokta pratik oluyor malzemede bol olunca pofidik oluyor Ah aha elde olsada sanada ikram etsem ausum işte gurbetlik napıcaksın
Çalıştıklarım için aferini aldık austan sırtımızda beynimizde yere gelmez artık
Ama bugün çalışamadım ausum yaa

Sanada en süper günaydınlar olsun ausum Gerçi günaydınlık bi satte kalmadı ama
Ne güzel ne güzel yapmıisın kahve eşliğinde kitap okumak
Bu arada ben de senin o patatesli tarife bayıldım ausum ya patatesin her halini seviyorum (bu da aşkın her hali gibi oldu ) senin tarifte süpere benziyor
Yine bu arada ausum senin safra taşın nooldu sonra bel fıtığın ne durumda iyiyim demişsin Allah daha da iyi etsin ama ben yine de bi sorıyım dedim :26:

selamlar saygılar kızlar canlar dostlar nasılsınız bugün çalışmalar nasıl gidiyor?ben hafta sonu kitap açmadım ya nedense hafta içi daha çok çalışıyorum işten gelince.hafta sonu bütün gün evde olmama rağmen kitap açamıyorum birde kpss kitabı aldım onada çalışacağız aöf bitti de kpss kaldı nasıl yapacağız bakalım

sana da iyi akşamlar auscummm
zaten hanmların en büyük sorunu ütü sende bitirmişsin kurtulmuşsun canım ohh
auscummm o küçük yusuf paşa varya ona söyle 2 tane abla var seni yemeye gelecekler de
ben yusufa göre melodisini de buldum..
çok tatlı ya yerimmm ben yusufu yerimm
bay mikrop bay mikroppppppppppppppp

Konu yemek olunca yettim gari hevi
Kalk gidek birlikte yiyek yusufu

gel dolmam gel gel nirde kaldınn ayoll
gel şu tatlı paşayı beraber yiyelim

dolmacımm bak buraya da yazayım da nirdesin gelmedin deme geldim saatlerdir seni bekliyorum ayoll
insan bu kadar da bekletilmez ki olmaz ki böyle aaaaa

dolmacım bugün gezerken çok yoruldum hem senin için hem kendim için gezdim yaaa

Son düzenleme:

Geldim hevim geldim ama ben 8e doğru demiştim sözümdede durdum bak dediğim satte geldim sen ne zman geldin

Ne iyi etmişsin çok mersi canım benim yerimede adım attığın için

Yeşilde yanıyosun trafik lambası gibi ama hani nirdesin
Yine yeşillendi fındıık dallar amanın niye yeşillendi fındık dalları..( atmasyon tamda bilmiyorum )
Yeşil yeşiil senin yeşiil gözlerin (bunu da tam bilmiyorum sırf yeşil olsun diye )
Bi de yeşil ördek türküsü mü vardı hiç bilmiyorum onu
Bütün yeşillerle ilgili şarkıları sıraladım hevi

Yazın bile yeşil daha napıyım

Geldim hevim geldim ama ben 8e doğru demiştim sözümdede durdum bak dediğim satte geldim sen ne zman geldin

Ne iyi etmişsin çok mersi canım benim yerimede adım attığın için

hoşgeldin dolmacım baktım saat 7:15 dolma gelmez ben en iyisi dağınık olan odamı toplayım bide çantamı değiştireyim dedim işte ancak canım yorgun argın bitkin yaptım bi baktım aaa sen gelmişsin canımm

ben hemen şarkıları söylüorum sana canım..
yine yeşillendi fındık dalları acep ne hal oldu yarin halleri...
bak yeşil yeşilllll şarkısı var dolmam senin dediğin gibi bi şarkı yok
bir de yeşil ördek gibi daldım göllere sen düşürdün beni dilden dillere başım alıp gidem gurbet ellere ne sen beni unut ne ben senii offf anamm offfff

bende yeşil yaptım yazımı tam yeşerdik dolmamm

Yarına hazırlık çantası mı oohh ne güzel hevim iyi yapmışsın
İçimiz dışımız yeşil oldu dimi hevi küf tuttuk kız burada
Küf tutunca da tam takım oldu hiç bir eksik kalmadı herhal

aşkolsun dolmam küf müf tutmadık biz sadece bitkisel hayata girdik ot gibi yaşıyoruz işte..

bide topik küf tutsa tam olur canım

aşkolsun dolmam küf müf tutmadık biz sadece bitkisel hayata girdik ot gibi yaşıyoruz işte..

bide topik küf tutsa tam olur canım

hevi kıız şu an itibariyle şu renkle harbi olarak gözümü aldın
Aman allahım nöremiyorum nayır nayır nayır nolamaz nalan naptın moduna girdim resmen

hevi kıız şu an itibariyle şu renkle harbi olarak gözümü aldın
Aman allahım nöremiyorum nayır nayır nayır nolamaz nalan naptın moduna girdim resmen

sana küf tutmadığımızı gösteriyorum dolmammmm hem küf böyle olar mı mı..

nayırrr nolmazzz nalancımm..

sana küf tutmadığımızı gösteriyorum dolmammmm hem küf böyle olar mı mı..

nayırrr nolmazzz nalancımm..

Küf tutmadığımızı göstericem diye nözümden noluyodum napma nütfen nidaha nevi (hevi diyemiyorum h ler çıkmıyor ya )

Küf tutmadığımızı göstericem diye nözümden noluyodum napma nütfen nidaha nevi (hevi diyemiyorum h ler çıkmıyor ya )

ahh canım seninki küf tutmak değil..

başka bişey canım bnm ayyy nevi mi oldum ben ayyy

ahh canım seninki küf tutmak değil..

başka bişey canım bnm ayyy nevi mi oldum ben ayyy

Seni beklerken konuları gezinirken ne gördüm hevi
Yemek ismi söyleniyor alttaki seviyor sevmiyor diye o şekilde giden bi konu gördüm tam msj atacaktım ki
Ahan da hevi dedim senle kafalar yemeğe çalışıyo ya ordada yakaladık birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…