2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Hayır yani o 2013-2014 dönemini aktif etmeseler , sabah akşam olmak kaydı ile iki kez bakıp çıkardık , bu ne yahu sayfanın tıklanma hitini mi artırıyorlar

Hayır yani o 2013-2014 dönemini aktif etmeseler , sabah akşam olmak kaydı ile iki kez bakıp çıkardık , bu ne yahu sayfanın tıklanma hitini mi artırıyorlar

Aynı şeyi düşündüm ausum, hani ağzımıza bir parmak bal çalıp sonra da habire f5 yaptırıyorlar. Geçen sene o yıl kısmı aktif olunca hemen diğer kısım da aktif olmuştu, şimdi ne gibi bir aksilik var ki bir türlü yüklenemedi, anlayamadım...

gözünden de kaçmamış ausum, tüh yakalandım iyimi
kontur ile gidiş dönüşü bedavaya getirmek kaydıyla reklam anlaşması yaptık
burak konyaya varıncaya kadar biraz mızmızlandı biraz uyudu derken çok şükür çok eziyet etmedi ama tam konyaya vardık, terminale girdik bir kustu sorma
otobüsleri o yüzden sevmiyorum insanın midesi altüst oluyor, çocuk ne yapsın...
keşke arabayla gitseydik dedik durduk..

geçen sefer androidi olanlar açabilmişti ama bilgisayarlardan açılmamıştı..yine öyle bi durum olabilir mi biberonum
eh malum androidler akıllı telefon ne de olsa
bakarmısınız benim rahatlığıma hiç telaş etmiyorum..çünkü bakmayacam ben
hiç boşuna tahrik etmeye çalışmayın...

Offf arkadaşım ya , böyle cins bir kadınım ben . Taktım mı takıyorum , o sonuçları hemen öğrenmeliyim , ya inan 2013-2014 ü görünce karnıma ağrı bile girmişti , zaten cevap kağıdımı çoktan hazırlamıştım , tüm ders isimleri altında 1 den 20 ye kadar numaralar , bir hevesle oturup tekrar verdiğim cevapları yazacaktım falan .
Bakma öyle son haftaya falan bırakıyorum ama ben giriştiğim işi çok önemsiyorum aslında , çok hırslı değilim ya da dizginliyorum fakat böyle gamsız da olamıyorum hiç .
Bak gör yarın sabah Yusufu okula yollamak için uyanır uyanmaz pc de sonuçlara bakarım , sanki adamlar yemeyecek içmeyecek gece yükleyecek.
Offf sanki sende bana benziyorsun biraz

hiç bakmaya niyetim yok ama şöyle bir göz ucuyla baktım çalışmalar devam ediyormuş
diğer derslere bakmayı düşünmüyorum ama inkılaba bakabilirim sanırım

Sen daha dur şeytan dürtükleyecek seni , hadi bakmışken şuna da bak gazel diyecek , arapça göz kırpacak oradan sana , fıkıh falan güzel geçmişti ya onlardan iyi notlar aldın mı acaba diye merak edeceksin

Etmelisin yani , yahu insan nasıl merak etmez

merak etmiyor değilim ausum geberiyorum meraktan ama çoğunu salladığım için hatırlayamadıkça sinir olacam sorulara...
o yüzden çok bakasım yok...ama benim ayarım belli olmaz

Ausum ne yaptınız acıklandı mı sonuclarınız :26:

Ausum ne yaptınız acıklandı mı sonuclarınız :26:

Yok tatlım sözde bugündü ama yarına kaldı .

Sonuçlar değil de cevap anahtarı açıklanacak zaten yarın , sonuçlar en az iki haftayı bulur .

Hatırlıyorum verdiğim tüm cevapları zaten cevap anahtarı yetecek bana kuzum .

Bu arada ;

Bugün cevap anahtarlarının açıklanmasını umut ediyorum ama sanki yarına kalacak gibi de hissediyorum

He he he sabah ki ilk mesajım , hisleri çok kuvvetli kadınım , umuttan kastım 2013-2014 ü yazacak olmalarını hissetmem heralde

ben de seni mucuk
yaparsın zaten güveniyorum sana

Bir soru; vakti zamanında 2. üniversite olarak iktisata kayıt yaptırmıştım, ilk yıl hemen 2 ye geçip 2. sınıfta güz yarıyıl harcını yatırıp sıkılmış okulu kendi kendime bırakmıştım. Kalan yarıyıl harcımı da yaptırıp öyle mi kaydımı aldırmalıyım ki ? Hapise falan atmasınlar beni

bende sizleri özlüyorum ablacım
ben sıkıntıya strese girince kimseyle konuşmam içime kapanırım ne pis bir huyum var biliyorum ama hep böyleyim
biriyle konuşacak olsam tersliyorum yada kırıyorum
o yüzden kapa çeneni otur totonun üstüne diyorum napayım
merak etme ama buralardayım
artık ders mers yok çalışmıyorum
bazen çok bunalıyorum biliyorsun
herşey üst üste geliyor işte
şu sınav çok canımı sıktı
vicdanım rahat rahat çalıştım diyebiliyorum ama çok berbat geçti
soruları algılayamadım resmen bir soruyu en az 10 kere okudum
neyse geçti bitti
finalde napcaz bakalım

benim hal ve gidişata 7 sülalenin delirtemediği gözdeyi bu aöf delirtti yazsınlar

Hevi beğene beğene geliyor geçmişten

bende beğene beğene geliyorum hıhhhhhhhhhhh

yaaa dolmam işte o arada ne olduysa olmuş o an beyin error veriyor şekerim..
kabus dönüyor tam dönüyor canım..:18:
yaz canım yaz ben yapayım onları merak ettim..
istersen ausun yemek topiğine yaz herkes okusun senin enfesss tarifini..

iyi akşamlar betülcüm
iyiim canım sağol sen nasılsın
dershanen nasıl geçti bakalım
artık birimiz bismillah deyip başlayalım aöf'ye de diğer kalanlar da başlasın..
yoksa bu gidişle kimse bakmayacak

Hevicim canıım duydun gördün 10 buçukta topikte olacaz geeeel sende bekliyoruz ama ben daha erkende gelebilirim Ausum 10 buçuk tamam
tamam şekerim 10 buçukta burdarım..
bir dakika yaa ben neden erken geliyormuşum sen bana uyuya kalıyor musun demek mi isterdin dolmacım
uyumuyorum bi kereeee
Hevi beğene beğene geliyor geçmişten
ausumm beğene beğene geldimm
ayy dur öpesim geldi seni

uff açıklamadı mı cvp anahtarı
geçmişi okuyorum hah aus diyecek açıklandı bakın
bi bakıyorum yok
sonra öbür sayfaya geçiyorum bi ümit yine yok
aaaaa dedim bu ne canım bide hata vermiş sayfa ben burda okurken sinir olsum sizin olmanız çok normal canım ohh iyi yapmışsın aramakla bas fırçayı canım

sonuç olarak açıklanmamış işte:44:

Sınavdan yeni çıkmış bu zerrecik beyinlere çok zor bir soru bu

Tahmini cevabım , okunmayan yarı yılın harcı yatırılmamalı . Yani doğrudan kaydını aldırmalısın , beleş

Bu arada bırakmasaydın ya :26:

Senin beğenileri görmeden çıkmışım kuzum .

Hmm , demek morilin bozuk olunca sağa sola çatıyorsun , gel canım gel say söv burada , her şey serbest , yeter ki rahatla .İstersen suni kavga bile yaparız seninle

Evet tatlım kısa ve net , açıklanmadı . Bizde biberonla beraber f5 rekoru kırdık

Gel öp balım , bugün öpen öpene zaten , artık Türkan Şoray kanunlarımı devreye sokma zamanı geldi

ausum F5'ler nasıl gidiyor...tuşu bozmasan bari

Vazgeçtim bi kere artık ben , nasıl olsa biberon bakıyordur

Daha kaydım duruyormudur ki, hakkımda dava açmış olabilirler mi
Neden bıraktım bilmem:44: sıkıldım sanırım, okula gitmek yok, ders dinlemek yok. Olayın içinde bulamadım kendimi
Bir etkisi de olmaz bana diye düşündüm birde:26:

Ne yapıyorsunuz benim ebedi dostlarım :) telden giriyorum geçmişe bakamadım biraz Fransız kaldım burda beni de alın beni de hem bi konuda sorum olucaktı size ama aöf ile ilgili değil iş ile ilgili

Son düzenleme:
Evet lolisscim , çalışmaya bile başlandı

Bekliyorum tatlım en kısa zamanda ünite sayılarını ve seni .

İş nasıl gidiyor ?
maşallah canım ben de başlasam iyi olur artık
kaç gündür hastayım,sesim kısık,öksürüyorum...
iş iyi çok şükür okulda çocuklarla uğraşıp duruyorum işte

ohhh öptümmmmmm işte ablacımm
ay gelmişken yusufu da öpsem dur onu da öpeyim

aman efendim türkan şoray falan dinlemeyiz biz konu sahibesi aus öpülür öpülecektir..
bu tartışmaya kapalı bi konu yanak senin olabilir ama sen bizim konu sahibemizsin canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…