benimkiler resmen romantik takıldılar yaa...
bakışlardan belliydi
eh ikiside genç, akla gelmese abes olur dimibizim sınıfta herkes öyle düşnmüştür kesin
çıkışta sınıftan birkaç kişiyle muhabbet ettik hepsi benim gibi düşünmüş
betülüm en iyisini yapmışsın güzel de olmuş bi enerji doldu içime
Umarım umutlarımız gerçek olır be betülüm de
Dolmam ben sende erken davrandım bugün
Bende başlamayı umut ediyorum bir sürü ders notu verecekler dersaneden gene araya sıkıştırmam lazım ama...
Tamam Auscum bende erken haberim olursa yazarım buraya , dersim için çıkmam lazım burda olursam yazarım nasipse...
oyyyyyyyyyyy ausum sen çok yaşa emi göbeğim çatladı gülmekten....
sınavda bile yaptın ausluğunu demekohh iyi olmuş o adam haketmiş..söylemesen içinde kalırdı çok iyi olmuş valla..
hele mendil verdim deyince çatladım remsen
al da sil şu sümüğünü der gibi olmuş ayyyyyyyyyy
aus valla kahkaha attım yaa...
bende bizimkilere nerdeyse mum yakacaktım kürsüye..daha romantik olsun diye...edalı edalı bakışıp gülüştüler..resmen sınıfta kimse yok gibi romantik dakikalardı onlar içinkesin sınav sonu kahve içmeye gitmişlerdir gitmedilerse adımı değiştiririm
Allah zihin açıklığı versin tatlım , bende çıkıyorum
Hayırlı bir işe vesile olmuş sizin sınav ne güzel işte
Kız çok ayıp olmuş mendil değil miAma diğerinden zerre kadar pişman değilim , ukala dümbeleği hakketti bi kere
Benim bu sene en büyük şansım bu konuda Yusufun okulda olması ve erken uyandığı için akşamda erken yatması , en geç akşam 9 dan sonra bizim evde sessizlik hakim , bir de ben uykusuzluğa dayanabiliyorum , son 3 gece 3 de yatıp 5-6 gibi tekrar kalktığımda çalışmaya devam ettim .
Daha terimli konuları özetten çalış ,detay sorulabilecek soruları da aöfden bence .
Teşekkür canım ya , görende harika notlar alacağım sanır
Cem yılmaz izledim çok ama pınarı da hatırladım canım
:86:
:111: Biri sen biri ben , seç ?
Gıybet yok , gıybet yok
romantik haherkes öyle düşündüğüne göre vardır belki öyle bir şey gazelim :97::103:
Allah zihin açıklığı versin tatlım , bende çıkıyorum
Hayırlı bir işe vesile olmuş sizin sınav ne güzel işte
Kız çok ayıp olmuş mendil değil miAma diğerinden zerre kadar pişman değilim , ukala dümbeleği hakketti bi kere
benim bu sene en büyük şansım bu konuda yusufun okulda olması ve erken uyandığı için akşamda erken yatması , en geç akşam 9 dan sonra bizim evde sessizlik hakim , bir de ben uykusuzluğa dayanabiliyorum , son 3 gece 3 de yatıp 5-6 gibi tekrar kalktığımda çalışmaya devam ettim .
Daha terimli konuları özetten çalış ,detay sorulabilecek soruları da aöfden bence .
teşekkür canım ya , görende harika notlar alacağım sanır
Cem yılmaz izledim çok ama pınarı da hatırladım canım
:86:
:111: biri sen biri ben , seç ?
gıybet yok , gıybet yok
sümme haşa ausum gıybet değil, bizzat hakikat
çok aşikardı betülüm yaa, kaç kişi söyledi inan, ya önceden tanışıklardı, yada o anda başladı herşey
sanırım sınav vesile oldu...
ilerde çocuklarına anlatırlar biz bir aöf sınavında tanıştık yavrucuğum diye
yok be canım ne ayıbı... konsantreni bozan herkesi uyarmak şart..sınav bu yaa..napıcan sınav boyu adamın burnunu çekişini mi dinleyecen...tam arkandaysa sana da grip bulaşmış olabilir ama
onun yaptığı ayıp aslında, ne demek öyle hiç tanımadığı insanlarla laubali muhabbet falan...ikincide sorun çıkarsa birincisi geçerli, yok burda patron benim falan...
benim babamda öğretmen olduğu için sürekli sınavlarda gözetmenlik yapar, çok şey olmuş sınavlarda anlatır hep...
en son ki gözetmen olduğunda öğrencinin biri babamla birlikte gözetmenlik yapan bayana hanfendi ya oturun ya da dışarı çıkın demiş...
kadının platform topuklu ayakkabıyla sınıfta gezmesi rahatsız etmiş öğrenciyi..kadın oturmuş artık
babam hep söyler, rahatsız olduğunuz şeyi belirtin, konstanreni bozacak durum varsa azarlasan bile bişey diyemezler...onlar bu iş içn para alıyorlar diye anlatır hep...
bende neredeyse gidin başka yerde bakışıp gülüşün diyecektim ama tutttum kendimi
amin dolmam amin
Benim gözetmenlerin birini yazdım ben gazelim , adam 10 saniyede bir otomatiğe bağlamış bir şekilde burnunu çekiyordu ve neredeyse tüm sınav boyunca arkamdaki boş sırada oturduBende kağıt mendil uzattım arkaya , valla ayıp oldu ama ne yapayım yani , dediğim gibi işin sırrı konsantre Benim için çok önemli.
Ahhh hele ki ilk günkü adam , Allahım ya öyle çenesi düşüktü ki , sınav öncesi herkese bir laf atmalar , memleket sormalar , hatta çocuğun birine de sordu memleket , çocuk ona sorunca geldi yanağına şakadan tokat attı . Tokatlı olduğunun kopyasını vermiş
Neyse bu adam kuralları okurken , burada aöfün kuralları var okuyorum dedi , 1. kural burada patron benim 2. kural bir sorun çıktığında ilk kural geçerlidir dedi.
Neyse sınav sonunda ilk kez cevapları yazayım dedim , geldi yasak dedi . Eee söylemediniz dedim , bilmiyordum (aptala yatma level 1)
O da sizin bilmeniz gerek dedi , bende hayır patron benim diyeceğinize sizin kuralları okumanız gerek dedim
sende allaha emanet ol betülüm teşekkürler allah zihin açıklığı versi ben de çıktım zatengazelim , dolmam , auscum ben çıkıyorum... Derse gitmem lazım hadi allah(c.c)'a emanet olunnnn
hani nerde betülüm dodaman amin
Iyi dersler betülcüm bende yavaştan gitsem sanki geç kalıyorum
Akşama gelirsen memnun olurum
bir saat belirlersek öyle gelelim olmaz mı 10 buçuk gibi nasıl?
Dodaman dodaman amin bende geç kalmıyım
Canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
oo cnacunum canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum heleki annenin durumu daha fenadır..Allahım en hayırlısını versin ve en hayırlı şifalarını versin..Dua edin bol bol cnacuncum Allah büyüktür
zinhar bakmayacam sorulara
beni tahrik edemezsiniz...