- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Gazelim , Dolmam , Auscum ben çıkıyorum... Derse gitmem lazım hadi ALLAH(C.C)'a emanet olunnnn
Canımmm ausummmm :)))
Selamsız sabahsız daldım ben, ne de geçmişe baktım. Heyecanıma verin, umarım hepimiz istediğimiz notları alırız.:)))
Ama gazelim, bak ki kurtul daha fazla bekleyişten...Hem uğurlu gelir belki...Ben mesela açıklandığı anda hayatta kendimi tutamam, mümkün değil bakmam lazım...
benden hiç bahsetmemişsin ama ben yine de yüzsüzlük yapayım selam vereyim
nasılsınız biberon hanım, gazel diye biri vardı hatırladınız mı
arkadaşlar merhaba
cevap anahtarı mı verilmiş
nerden bakıyorduk bulamıyorum ben bulan varsa link atabilir mi
Gözdeciğim, anladığım kadarıyla aöf bu sene öğrencinin sabrını ciddi şekilde sınıyor. 2013-2014 kısmı açıldı ama ders listesi kısmında güz dönemi ara sınavı henüz görünmüyor. Geçen sene o sene kısmı aktif olunca hemen aktif olmuştu ders listesi kısmı ama şimdi bekliyoruz, umarım onu da yarın yüklemek gibi bir girişimleri olmaz, herkes habire f5 yapıp bekliyor sistemde...
arkadaşlar merhaba
cevap anahtarı mı verilmiş
nerden bakıyorduk bulamıyorum ben bulan varsa link atabilir mi
Aşkolsun gazelim, o sırada aus onlinedı ama telefondan girdiği için fazla kalamadı herhalde. Yoksa ben seni hiç atlar mıyım, bak geçmişe, cevap bile verdim hatta içimi döktüm sana ama nerdeee, ahh vefasızlık ahhh.:))))
hey Allahım yarabbim ya
yemin ediyorum daha bende sınancak sabır falan kalmadı
sinirden bilgisayarı geçiricem artık yere
iyice doldum zaten birde cins cins iş yapıyorlar hala
gazelcim sende gelmişsin hoşgeldin
bakamadım geçmişe
senin nasıldı sınavların
değdi mi bari çalıştığına
ben bir karar aldım artık ders çalışmayacağım
nasıl olsa kulaktan duyma bildiğim şeylerle yada hiç bilmeden sallayarak yaptım tüm sınavlarımı
bari yırtmayayım diyorum artık kendimi
çalışsakta aynı galiba çalışmasakta aynı
ayy biberonum vallahi günahını aldım hakkını helal et...
geçmişi şöyle bi kolaçan ettim ama hepsini okuyamadım malum çok ilerlemiş sayfalar...
ben seni zaten bildiğimden nazlanıyorum sana biberonum yaa
kötümü geçti sınav...iyi geçti diyeni duymadım inan kimseden...aöf yaktı bizi desene...:26:
hey Allahım yarabbim ya
yemin ediyorum daha bende sınancak sabır falan kalmadı
sinirden bilgisayarı geçiricem artık yere
iyice doldum zaten birde cins cins iş yapıyorlar hala
şu topicte sınavım iyi geçti diyen yok sanırım