- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Alıntılayayımda sileme mesajı. Ushaaaaaaaaaaaaa koş, kavgada söylenmez
[
Tamamdır tatlım eğer bu kadarcık kalırsak eklerim söz sana . Yok oldu ki eklemedim , sana özel hal ve gidişat yazarım her gün
Aus önerini heyecanla bekliyorum
ohhh havam olur topikte bee
ama canım şöylede olabilir ismini yazdırıp gelmeyen çok oluyordu..
mesela bizim gibi aktif üyelerin hal ve gidişatı olabilir diye bi şart koyabilirsin...
anam sonra herkes giriyormuş topiğe sen o zma ne kızarsın bana yaa...
işte asıl bu öneri kavgada söylenmez :111:
kızarım ne yalan söyleyeyim , otur sen yaz derim hatta
Bu kadar az olunca yazılır zaten , o zaman gözümde büyümez .
Dolmaaaaaaaaaaa geçmişi okumadan gel annem , anı yakala
dualarımız onunla ama yaşlılık işte annemde dün geece çok korkmuş sabah beni aradı gece arayamamış gitti geldi deden diyor bakalım neolcak
amma yazmşsınız ausum bende pes edip ana geldim zaten evet hevim burda ausum betülüm 10 buçukta gelecek demişti tamadır
Gündüz bayağı bi sters olmuşunuz ausum yine sevgili aöf yapmış yapacağını :18::18:
Neyse stresi atıyoruz ve geyiğe varmıyız bak geyikli terliklerimide giydim ausum inanmazsan al buyurEki Görüntüle 900771
Biliyordum biliyor musun benimde önümde seninkine benzer bir kağıt var diyeceğini
Yok yok soyağacımızı bir kontrol edelim tatlım ya , var bir yerleden bir bağlantı , olmalı yani.
Bak sor burda kaç kişiyiz , hangisinin bizim gibi kağıtları hazır seksen kere sayfayı f5lemiştir
Evet , öyle bir çalışma sistemim var ne yazık ki ama yaş gidiyor artık , ünide finallerde sabahlayan aus değilim ve yoruyor inan beni , bak 3 gün geçti ancak bugün kendime gelebildim .
Hmmm , bu konuda birini önersemEn iyisi bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır diyerek kapayayım çenemi
heviiiiiiiiiii geldi bi gitti kıız noldu öyle pınaryaaa dolmam işte o arada ne olduysa olmuş o an beyin error veriyor şekerim..
Kabus dönüyor tam dönüyor canım..:18:
Yaz canım yaz ben yapayım onları merak ettim..
Istersen ausun yemek topiğine yaz herkes okusun senin enfesss tarifini..
Iyi akşamlar betülcüm
Iyiim canım sağol sen nasılsın
Dershanen nasıl geçti bakalım
Artık birimiz bismillah deyip başlayalım aöf'ye de diğer kalanlar da başlasın..
Yoksa bu gidişle kimse bakmayacak
Tamam şekerim 10 buçukta burdarım..
Bir dakika yaa ben neden erken geliyormuşum sen bana uyuya kalıyor musun demek mi isterdin dolmacım
Uyumuyorum bi kereeee
Ausumm beğene beğene geldimm
Ayy dur öpesim geldi seni
Uff açıklamadı mı cvp anahtarı
geçmişi okuyorum hah aus diyecek açıklandı bakın
bi bakıyorum yok
sonra öbür sayfaya geçiyorum bi ümit yine yok
aaaaa dedim bu ne canım bide hata vermiş sayfa ben burda okurken sinir olsum sizin olmanız çok normal canım ohh iyi yapmışsın aramakla bas fırçayı canım
Sonuç olarak açıklanmamış işte:44:
Ben hala f5liyorum ausum, olur da fazla mesai yapıyorlardır diye, umut fakirin ekmeği işte.
O tembel kayınvalide benim, itiraf ediyorum.Beceriksiz değilim, ama bu aralar bir tembelim, bir tembelim, sormayın. Akşam yemeği bile zul geliyor neden bilmem. Pazar günü oğlanın gecikmiş doğumgünü var, mercimek köftesi, çerkez tavuğu, patates salatası, rus salatası, börek ve cips yanında yenilmek üzere ton balıklı dip sos yapacağım. Bir de yaş pastamız var, biraz ufak pizzalardan ve sakallılardan almayı düşünüyorum. Hem sizin önerilerinizi alayım, yeterli mi yoksa aklınıza başka çeşit bir şeyler geliyor mu? Her türlü fikre açığım...
ne şirin terlikler bunlar yahu , bende de vardı bir on sene evvel tabii
Ne yaptın nasıl geçti günün bakalım ?
Biz okuduğun üzere aöf sayfasını taciz etmekle geçirdik günümüzü
hiiiiiiiii sen olur musun aşk olsun şekerim , hem senin bu saydığın doğum günü listeside ushaya fazla , seni de hamarat bulur
Ben çocukların doğum gününde özellikle gelenler arkadaşları olacaksa hep onların beğenerek yiyeceği şeylerin yapılmasını doğru bulurum , işte ne bileyim pastanın yanında renkli şekilli kurabiyeler , minik pizzalar ve süslenmiş kanepeler , patates salatası demişsin mesela civciv şeklinde yapılıyor onun gibi... Ama eğer büyük misafir ağırlıklı olacaksa yazdıkların ziyadesiyle yeter arkadaşım i şimdiden eline koluna sağlık .
Sen f5le tatlım bende süreyi 1 saate indirdim , saat başı tıklıyorum , aynen belki çalışacakları tutar
Hiiiiiiiii sen olur musun aşk olsun şekerim , hem senin bu saydığın doğum günü listeside ushaya fazla , seni de hamarat bulur
Ben çocukların doğum gününde özellikle gelenler arkadaşları olacaksa hep onların beğenerek yiyeceği şeylerin yapılmasını doğru bulurum , işte ne bileyim pastanın yanında renkli şekilli kurabiyeler , minik pizzalar ve süslenmiş kanepeler , patates salatası demişsin mesela civciv şeklinde yapılıyor onun gibi... Ama eğer büyük misafir ağırlıklı olacaksa yazdıkların ziyadesiyle yeter arkadaşım i şimdiden eline koluna sağlık .
Sen f5le tatlım bende süreyi 1 saate indirdim , saat başı tıklıyorum , aynen belki çalışacakları tutar
merhaba kızlar bence açık ögretim adalet okuyorum 1. Sınıfım aranıza katilabilirmitim
cnacuncuğum, daha önce farkedemedim, özür dilerim. Dedeciğine çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, dualarım seninle...
teşkür ettim ausum
üşüyen biriyim beni anca bunlar ısıtıyo gündüz evde olduğumdada benim bi de çanlı patiklerim var yürüdükçe inek şaban gibi
Bi 10 sene evvel mi
Noolsun be ausum dersim vardı oraya giitim neyseki bugün sakin geçtiçıkıştada biraz dolandım sonra dooğru eve geldim
Senin günün nasıldı ausum
Eveeet okudum biraz iyi bi taciz etmişsiniz ama pek bi arsızmış aöf bak sizin tacizlere aldırış etmemiş işi pişkinliğe vermiş
ahanda bi tane daha aöfliSayfanın tersinden giderken gördüm seni
Tabiki katılabilirsin hooooşşşşggggeeellldddiiinnn
bi açıklayamadılarBende atlamışım arkadaşım ya , şimdi sen yazınca gördüm .
Cnacun genelde tek tek alıntı yapıyor ya , benimde bana yazılmayan bazı mesajlar gözümden kaçıyor.
Geçmişe dönüp bakayım , neymiş rahatsızlığı ya da dolma sen bilirsin tatlım ?
10 sene az bile söyledim , lise yıllarımda vardı köpekli , yani nerden baksan 20 sene önce
Sorma bana mısın demedi aöf , neyse bugünün yarını da var , yarın hele bir açıklamasın
ben biliyorum ausum seni onun için sen istekli olanlara yza mesela bana ama çok kızmadan olsunKızarım ne yalan söyleyeyim , otur sen yaz derim hatta
Bu kadar az olunca yazılır zaten , o zaman gözümde büyümez .
DOLMAAAAAAAAAAA geçmişi okumadan gel annem , anı yakala
heviiiiiiiiiii geldi bi gitti kıız noldu öyle pınar
Veriyim tarifi ayıp ettin hevim ama ausumun mutfağında resimli koymak gerek şimdikOnun için şu anlık ben öylesine veriyim yaptığımda resimli orayada koyarım haattta sen yapıp koy oraya resimleri