2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

[

Tamamdır tatlım eğer bu kadarcık kalırsak eklerim söz sana . Yok oldu ki eklemedim , sana özel hal ve gidişat yazarım her gün

ohhh havam olur topikte bee
ama canım şöylede olabilir ismini yazdırıp gelmeyen çok oluyordu..
mesela bizim gibi aktif üyelerin hal ve gidişatı olabilir diye bi şart koyabilirsin...
anam sonra herkes giriyormuş topiğe sen o zma ne kızarsın bana yaa...

Aus önerini heyecanla bekliyorum

İşte asıl bu öneri kavgada söylenmez :111:

Kızarım ne yalan söyleyeyim , otur sen yaz derim hatta

Bu kadar az olunca yazılır zaten , o zaman gözümde büyümez .

DOLMAAAAAAAAAAA geçmişi okumadan gel annem , anı yakala

amma yazmşsınız ausum bende pes edip ana geldim zaten evet hevim burda ausum betülüm 10 buçukta gelecek demişti tamadır
Gündüz bayağı bi sters olmuşunuz ausum yine sevgili aöf yapmış yapacağını :18::18:
Neyse stresi atıyoruz ve geyiğe varmıyız bak geyikli terliklerimide giydim ausum inanmazsan al buyur

dualarımız onunla ama yaşlılık işte annemde dün geece çok korkmuş sabah beni aradı gece arayamamış gitti geldi deden diyor bakalım neolcak

evet canım yeniden geçmiş olsun yaşlılıkta olsa insan kesinlikle konduramıyor allahım en hayırlısını versin canım

Ne şirin terlikler bunlar yahu , bende de vardı bir on sene evvel tabii

Ne yaptın nasıl geçti günün bakalım ?

Biz okuduğun üzere aöf sayfasını taciz etmekle geçirdik günümüzü

Ben hala f5liyorum ausum, olur da fazla mesai yapıyorlardır diye, umut fakirin ekmeği işte.

O tembel kayınvalide benim, itiraf ediyorum. Beceriksiz değilim, ama bu aralar bir tembelim, bir tembelim, sormayın. Akşam yemeği bile zul geliyor neden bilmem. Pazar günü oğlanın gecikmiş doğumgünü var, mercimek köftesi, çerkez tavuğu, patates salatası, rus salatası, börek ve cips yanında yenilmek üzere ton balıklı dip sos yapacağım. Bir de yaş pastamız var, biraz ufak pizzalardan ve sakallılardan almayı düşünüyorum. Hem sizin önerilerinizi alayım, yeterli mi yoksa aklınıza başka çeşit bir şeyler geliyor mu? Her türlü fikre açığım...

heviiiiiiiiiii geldi bi gitti kıız noldu öyle pınar
Veriyim tarifi ayıp ettin hevim ama ausumun mutfağında resimli koymak gerek şimdik Onun için şu anlık ben öylesine veriyim yaptığımda resimli orayada koyarım haattta sen yapıp koy oraya resimleri

cnacuncuğum, daha önce farkedemedim, özür dilerim. Dedeciğine çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, dualarım seninle...

Hiiiiiiiii sen olur musun aşk olsun şekerim , hem senin bu saydığın doğum günü listeside ushaya fazla , seni de hamarat bulur

Ben çocukların doğum gününde özellikle gelenler arkadaşları olacaksa hep onların beğenerek yiyeceği şeylerin yapılmasını doğru bulurum , işte ne bileyim pastanın yanında renkli şekilli kurabiyeler , minik pizzalar ve süslenmiş kanepeler , patates salatası demişsin mesela civciv şeklinde yapılıyor onun gibi... Ama eğer büyük misafir ağırlıklı olacaksa yazdıkların ziyadesiyle yeter arkadaşım i şimdiden eline koluna sağlık .

Sen f5le tatlım bende süreyi 1 saate indirdim , saat başı tıklıyorum , aynen belki çalışacakları tutar

ne şirin terlikler bunlar yahu , bende de vardı bir on sene evvel tabii

Ne yaptın nasıl geçti günün bakalım ?

Biz okuduğun üzere aöf sayfasını taciz etmekle geçirdik günümüzü

teşkür ettim ausum
üşüyen biriyim beni anca bunlar ısıtıyo gündüz evde olduğumdada benim bi de çanlı patiklerim var yürüdükçe inek şaban gibi
Bi 10 sene evvel mi
Noolsun be ausum dersim vardı oraya giitim neyseki bugün sakin geçti çıkıştada biraz dolandım sonra dooğru eve geldim
Senin günün nasıldı ausum
Eveeet okudum biraz iyi bi taciz etmişsiniz ama pek bi arsızmış aöf bak sizin tacizlere aldırış etmemiş işi pişkinliğe vermiş

ooooffff yine leziz yiyecekler
Yine mi karnım acıktı ne
Koş hevi koş patates salatası kanapeler diyolar

Sağolasın ausum, hepi topu 2 çocuk olacak, dediğin gibi yetişkin ağırlıklı bir yaşgünü. Oğlum yaşından büyüklerle takılıyor.:))) Hmm ama kurabiye fikri de hiç fena değil, un kurabiyesi ya da çikolatalı kurabiye yapabilirim. Size söz, mutfak topiğine katkım olamadı ama masayı çekip koyacağım buraya.:)))

cnacuncuğum, daha önce farkedemedim, özür dilerim. Dedeciğine çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, dualarım seninle...

Bende atlamışım arkadaşım ya , şimdi sen yazınca gördüm .

Cnacun genelde tek tek alıntı yapıyor ya , benimde bana yazılmayan bazı mesajlar gözümden kaçıyor.

Geçmişe dönüp bakayım , neymiş rahatsızlığı ya da dolma sen bilirsin tatlım ?

10 sene az bile söyledim , lise yıllarımda vardı köpekli , yani nerden baksan 20 sene önce

Sorma bana mısın demedi aöf , neyse bugünün yarını da var , yarın hele bir açıklamasın

ahanda bi tane daha aöfli Sayfanın tersinden giderken gördüm seni
Tabiki katılabilirsin hooooşşşşggggeeellldddiiinnn

hoşbuldumm canmm
ben sizi niye daha önce görmemişim yaa
valla ne iyi oldu buldum sizi
napıyonuz vizeler nasıl geçti
vizelerden sonra tam gaz ders çalışmaya bŞLAdımmm
soruları görünce ahanda böle oldum

bi açıklayamadılar
kim bilir sonuçları ne zaman acıklıcaklar ya

Kızarım ne yalan söyleyeyim , otur sen yaz derim hatta

Bu kadar az olunca yazılır zaten , o zaman gözümde büyümez .

DOLMAAAAAAAAAAA geçmişi okumadan gel annem , anı yakala
ben biliyorum ausum seni onun için sen istekli olanlara yza mesela bana ama çok kızmadan olsun
eee başka isteyen yok mu dolmaaaaa sen ?

sana msj attım şekerim ondan geldim gittim..
o pınar videosunu da izledim
söz vermeyim eğer yaparsam resmini çekip söz koyacağım..
artık evde annemin günü olduğunda hepsinin fotosunu çekip asusun topiğinde paylaşacagım..
bide yaptığım keklerin fotosuna da koyacağım..

eee tarifi alalım please..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…