2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazelim , Dolmam , Auscum ben çıkıyorum... Derse gitmem lazım hadi ALLAH(C.C)'a emanet olunnnn :KK16: :KK16: :KK16:

görüşürüz cnm, çabuk gel :KK34:

Canımmm ausummmm :))):KK16::KK16::KK16::KK16:

Selamsız sabahsız daldım ben, ne de geçmişe baktım. Heyecanıma verin, umarım hepimiz istediğimiz notları alırız.:)))

benden hiç bahsetmemişsin ama ben yine de yüzsüzlük yapayım selam vereyim :KK5:
nasılsınız biberon hanım, gazel diye biri vardı hatırladınız mı :KK14:

arzu'ya söz vermiştim konyadan manzaralar paylaşmak için ama konyada dışarıya ıkıp hiç gezmedik, evden eve ziyaret gibi oldu :KK1:
o yüzden otobüste giderken birkaç manzara çektim, birde okadar çalışkan biriyim ki otobüsün tv sini bile açmadım yol boyu ders çalıştım :KK37::KK37: ( ne demezsiniz) :KK60:

$2013-12-12 14.25.59.jpg $2013-12-12 14.26.33.jpg $2013-12-12 14.27.08.jpg $2013-12-17 12.54.43.jpg

arkadaşlar merhaba
cevap anahtarı mı verilmiş
nerden bakıyorduk bulamıyorum ben bulan varsa link atabilir mi

benden hiç bahsetmemişsin ama ben yine de yüzsüzlük yapayım selam vereyim :KK5:
nasılsınız biberon hanım, gazel diye biri vardı hatırladınız mı :KK14:

Aşkolsun gazelim, o sırada aus onlinedı ama telefondan girdiği için fazla kalamadı herhalde. Yoksa ben seni hiç atlar mıyım, bak geçmişe, cevap bile verdim hatta içimi döktüm sana ama nerdeee, ahh vefasızlık ahhh.:))))

arkadaşlar merhaba

Gözdeciğim, anladığım kadarıyla aöf bu sene öğrencinin sabrını ciddi şekilde sınıyor. 2013-2014 kısmı açıldı ama ders listesi kısmında güz dönemi ara sınavı henüz görünmüyor. Geçen sene o sene kısmı aktif olunca hemen aktif olmuştu ders listesi kısmı ama şimdi bekliyoruz, umarım onu da yarın yüklemek gibi bir girişimleri olmaz, herkes habire f5 yapıp bekliyor sistemde...

Gözdeciğim, anladığım kadarıyla aöf bu sene öğrencinin sabrını ciddi şekilde sınıyor. 2013-2014 kısmı açıldı ama ders listesi kısmında güz dönemi ara sınavı henüz görünmüyor. Geçen sene o sene kısmı aktif olunca hemen aktif olmuştu ders listesi kısmı ama şimdi bekliyoruz, umarım onu da yarın yüklemek gibi bir girişimleri olmaz, herkes habire f5 yapıp bekliyor sistemde...

hey Allahım yarabbim ya
yemin ediyorum daha bende sınancak sabır falan kalmadı
sinirden bilgisayarı geçiricem artık yere
iyice doldum zaten birde cins cins iş yapıyorlar hala:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

gazelcim sende gelmişsin hoşgeldin
bakamadım geçmişe
senin nasıldı sınavların
değdi mi bari çalıştığına
ben bir karar aldım artık ders çalışmayacağım
nasıl olsa kulaktan duyma bildiğim şeylerle yada hiç bilmeden sallayarak yaptım tüm sınavlarımı
bari yırtmayayım diyorum artık kendimi
çalışsakta aynı galiba çalışmasakta aynı:KK37:

arkadaşlar merhaba

hoşgeldin canım..msjımı aldınmı??

Aşkolsun gazelim, o sırada aus onlinedı ama telefondan girdiği için fazla kalamadı herhalde. Yoksa ben seni hiç atlar mıyım, bak geçmişe, cevap bile verdim hatta içimi döktüm sana ama nerdeee, ahh vefasızlık ahhh.:))))

ayy biberonum vallahi günahını aldım hakkını helal et...:KK17:
geçmişi şöyle bi kolaçan ettim ama hepsini okuyamadım malum çok ilerlemiş sayfalar...:KK17:
ben seni zaten bildiğimden nazlanıyorum sana biberonum yaa :KK34::KK34:
kötümü geçti sınav...iyi geçti diyeni duymadım inan kimseden...aöf yaktı bizi desene...:26:

hey Allahım yarabbim ya
iyice doldum zaten birde cins cins iş yapıyorlar hala:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

gazelcim sende gelmişsin hoşgeldin
bakamadım geçmişe
senin nasıldı sınavların
değdi mi bari çalıştığına
ben bir karar aldım artık ders çalışmayacağım
nasıl olsa kulaktan duyma bildiğim şeylerle yada hiç bilmeden sallayarak yaptım tüm sınavlarımı
bari yırtmayayım diyorum artık kendimi
çalışsakta aynı galiba çalışmasakta aynı:KK37:

ah gözdem ah, birkaç sayfa önceye baksan aynı senin yorumun gibi yazmıştım bende...
çalışsam da aynı çalışmasam da...artık sadece özetlere bakıp geçecem diye yazmıştım...bende stresten geberiyorum, ama sırf saf ayaklarına yatıyorum...sınavdan çıktığımdan beri suratım düzelmedi üzüntüden..gece gündüz yedim bitirdim kendimi sonuç??? fıss...
nerde bu emekler??yazık günah bunca öğrenciye..bunca masrafa paraya...

ayy biberonum vallahi günahını aldım hakkını helal et...:KK17:
geçmişi şöyle bi kolaçan ettim ama hepsini okuyamadım malum çok ilerlemiş sayfalar...:KK17:
ben seni zaten bildiğimden nazlanıyorum sana biberonum yaa :KK34::KK34:
kötümü geçti sınav...iyi geçti diyeni duymadım inan kimseden...aöf yaktı bizi desene...:26:

Canımsın sen benim, şimdi günahımı da aldın, pirüpak tertemiz oldum ben.:))) Nazlı arkadaşım benim, ben senin nazını her daim çekerim, hele şimdi streslisin daha da çok çekerim.:KK16::KK16:

Kötü demeyelim de, iyi de değildi. Yani özellikle orhuna deli gibi hazırlanmıştım, soruları görünce yok artık dedim, gerçi sınıfa şöyle bir baktım herkes aynı moddaydı.:))

Ben de şu soru açıklandı açıklanıyor olayını bizim edebiyat grubuna yazdım, ama orada da biraz sivrilik ettim fikirlerimle dün, şimdi beni topa tutacaklar açıklanmazsa.:18: Ama ben açıklandı yazmadım, sadece galiba açıklıyorlar dedim, kızmasınlar bana.:)))

hey Allahım yarabbim ya

Bende de kalmadı gözdem, bakalım bugün açıklayacaklar mı çok merak ediyorum. O zaman bütün aşamaları yarın yap, insanlar da boşa beklemesin değil mi?

gazelim benim telefon bozuldu ya
onada ayrı sinirliyim zaten
yine herşey üstüste geldi
inanırmısın kaç haftadır tutmayan migrenim bugün yine tuttu kulaklarım bile uğulduyor ağlıcam artık sinirden
ne yazmıştın ki sen merak ettim özelden yaz:KK1:
galiba herkesin kötü geçmiş sınavlar ya
innaırmısın bi ara bu aöf biz 1 yıl erken bitirmeyelim diye mi bu kadar kıl sorular hazırladı bizim bölüme diye düşünmüştüm
ama herkesin öyleymiş
ama yazık günah ya o kadar ders çalıştık
ben eylülden beri ders çalışıyorum
hepimiz şahidiz burda birbirimize
şimdi ben alırım en fazla 40-50 bu mu hakkım değil
eminim çoğu dersim 20-25 civarı gelir
en iyi geçen taş çatlasın 45-50 dir
gerçiartık yüksek puanda gözüm yok ya
finallere hazırlanma şevkimde kalmadı
hoş hazırlansakta işe yaramıyor
nolcak bilmiyorum:18:

haklısın gözle ablacım
sen şu baktığın yerin linkini atarmısın bana
ben başka alemlerde geziyorum galiba geçen sene baktığım yeri bulamadım ki:26:

aus ablacım toplam ünite sayım 58 eklermisin
tabi şu ana kadar çalıştıklarımdan sonra kalan 58
yoksa normalde 111 ünitem var toplam:KK52::KK52:
tabi tüm kitapları çalışamayacağım için 58 yazalım
gerçi artık onuda çalışasım yok çalışcak o kadar bol zamanımda yok
oyyyy oyyyy nasıl yetişir bilmiyorum:26::26:

Hay Allahım ya , gündüz dayanamadım aöf merkez bürosunu aradım , cevap anahtarı şuan sisteme yükleniyor dediğinde saat henüz 12:00 suları idi , ne mübarek liste imiş yüklenemedi bir türlü:KK19:

Sınav sonuçlarını da sordum , 20 günden önce açıklanmaz dedi . Sebeb dedim (çünkü bu teknolojide 20 gün çok çok uzun bir süre); 2 kez optik okuyucudan geçiyor bir hata olmasın diye dedi :KK52:

Verin dedim siz onları dolmanın efsunlu okunmuş okuyucularına , 1 saatte hazır sonuçlar :KK9::KK9:

Biberonum canım ben de o anda telden girdim , size haber vereyim diye , sağıma soluma cevap yazmadan çıkmıştım zaten canım :KK19:

Gözde kuzum gelmişsin , gazele dedim sende telefonu var , mesaj yaz , ara , kafamı kızdırmasın gelsin aramıza :KK20:

Ben seni çok özlüyorum ama kuzum , depresyon meprsyon anlamaz ablalar bilesin , biz burda kafamızı beraber dağıtalım diye varız , laf olsun diye kader birliği yapmadık ki .

Gazel , hadi hadi kaç paraya anlaştın konturla itiraf et :KK60:Fotoğrafları koyayım derken firmanın reklamını da yapmışsın :KK1: Çalışkan arkadaşım benim , BUrak nasıldı durdu mu otobüste soramadım final telaşına ?

December sana da teessüflerimi bildiriyorum tatlım , benim harika geçti ya sınavlarım , nasıl unutursun ablanı :KK31:

Son düzenleme:
Yok bugün açıklamayacaklar biz çatlayalım diye... Eskiden ilkokul karnelerinde "hal ve gidişat" vardı, davranış notu, belki şimdi de vardır bilmiyorum. Ama sanırım aöf bu sene bize sınav notu yanında davranış notu da verecek. Böyle yaparak bakalım hangi öğrenciler isyan ediyor, hangileri uslu uslu bekliyor bence onu ölçüyorlar.:KK52::KK52::KK52:

X