2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ne yapıyorsunuz benim ebedi dostlarım :) telden giriyorum geçmişe bakamadım biraz Fransız kaldım burda beni de alın beni de hem bi konuda sorum olucaktı size ama aöf ile ilgili değil iş ile ilgili

sor tabi canım..ama çalışmadığımız yerden olmasın
aöf sınavından sonra zor soru görmek istemiyorum hahhahaaaaa

aus hal ve gidişat finallerde yok mu ama o bizim neşe kaynagımızdı yaaaa:26:

Dondurulmuş kayıt değilse evet durmuyordur zaten .

İlk bölümün zaten işini yeterince görüyorsa , olayın içinde olmadığın bölümden hayır gelmez zaten

Ne yapıyorsunuz benim ebedi dostlarım :) telden giriyorum geçmişe bakamadım biraz Fransız kaldım burda beni de alın beni de hem bi konuda sorum olucaktı size ama aöf ile ilgili değil iş ile ilgili

Sor bakalım bekliyoruz merakla , dur dur bekle gözlüklerimi takayım

maşallah canım ben de başlasam iyi olur artık
kaç gündür hastayım,sesim kısık,öksürüyorum...
iş iyi çok şükür okulda çocuklarla uğraşıp duruyorum işte

Geçmiş olsun çok lolisscim , dikkat et kendine lütfen .

Ben bir hafta dinleneceğim sonra vira bismillah başlarım .

aus hal ve gidişat finallerde yok mu ama o bizim neşe kaynagımızdı yaaaa:26:

Tatlım geçen dönem çok kalabalıktık 60 küsür kişi ve inan buraya girip sizinle konuşmadan sadece biten üniteleri yazıp , hal ve gidişatları değiştirmek bile çok vakit alıyordu .

Bu dönem sayımız az , eğer böyle kalırsa eklerim yine genel istek üzerine tabloya

sor tabi canım..ama çalışmadığımız yerden olmasın
aöf sınavından sonra zor soru görmek istemiyorum hahhahaaaaa

Tamam canım aöf kadar acımasız olmam :) çalıştığım yerde bölüm değişikliğim oldu kısa süre önce. Önceki yerimde başımızda bir şef ya da sorumlu yoktu rahattık anlayacağın ama şimdi şef olan ve hepsi evrak işine dayanan bir yere geldim işinden memnunum çünkü önceki yerde hatırlamak bile istemediğim şeyler yaşadım psikolojik ilaç kullandım hasta oldum bazıları yüzünden. Şimdi ben başarılı bir çalışan olmak istiyorum :) bira çekingenlik de var bende. Neler yapmalıyım şefimin gözüne girmek için :

Gazel nasılsın usha'nın kızına talipmisin hala

iyiyim canım se nasılsın..
yok vermedi usha...turşusunu kuracakmış
ne beşi biryerdeler ne burma bilezikler vaad ettim ama yok...bir eli yağda bir eli balda olacakmış kızı
bu gidişle evde kalır ben sana diyeyim

Ooooo oooo onu bana verdi ya usha

Gazel kötü kaynana usha yapamam ben onunla dedi , gözüne beni kestirdi

hıhh benim gibi kaynanayı buldu da burun kıvırıyor....
usha tembel kaynana arıyor ausum, senin mutfak topiğin olduğunu duyunca caymıştı

Menejer benim, evde kalırsa kariyerim sonlanır. Bu ihtimali düşünmüyorum

canım geçmişteki iş tecrübelerimden biliyorum, şefin gözüne girmeye çabalama....hiç öyle yapmacık olma...çabuk çıkarsan çabuk düşersin...düşüşün de sert olur unutma bunu...
sen yeterince emek veriyorsan zaten farkedecektir seni merak etme....
ama kesin olan birşey var ki, göze girmek için yapmacık çalışan kızlar olur ya, dışardan nasıl görünüyorlar düşünsene....
sen olduğun gibi ol, yapmacık olma...farkedileceksin illa ki...

Gazele sonsuz katılmakla beraber ( göze grireceğim diye abartmama konusunda ) yalnız şunu da bil ki , böyle tipler olacaktır iş yerinde ve senden daha az çalışıp sırf yalakalıkları yüzünden önde olanlara da meydan verme .

Görevini yap , fikir üret , pratik bir çözüm varsa genel işleyişi yavaşlatan bir soruna söylemekten çekinme vs ...

Menejer benim, evde kalırsa kariyerim sonlanır. Bu ihtimali düşünmüyorum

Kriterleri bir daha gözden geçirin bence , yoksa senin kariyer başlamadan son bulabilir .

Evet benden de vazgeçmişti hatırladım şimdi , yemek yap(a)mamam gerekirmiş

Biraz mı???? Senin yazını okurken bir an önümdeki not defterime baktım, ders kodları başta yazıyor vakit kaybetmeyeyim diye, 1-20 soru sayıları tamam...Benim de 2013-2014'ü görünce ellerim titredi, hah tamam diye ama hevesim kursağımda kaldı resmen. Bu kadar öfkem ondan muhtemelen ama senin yazından sonra önce "yok artık bu kadar mı benziyoruz" dedim, hemen ardından "bunca şeyden sonra artık ne diye şaşırıyorsun ki, aynısınız işte" dedim.

Önemsediğini biliyorum canımın içi, sen sadece böyle çalışmaya alışmışsın, üstelik genel kültür icabı konulara hiç de uzak değilsin. O nedenle iyice okuman ve belki sadece kuramları filan yazarak çalışman yetiyor sana...

Çok sağol canım elimden geleni yapıyorum öğrenmeye çalışıyorum herşeyi iş hayatında çalıştıkca daha iyi anlıyorsun demekki bazı şeyleri :)

sende haklısın auscum zor oluyordur evet ama az kişi olursak olsun lütfen...
senin yazın çok güzel insanın ders çalışası geliyor kendini sorumlu hissediyor..
bence yapalım motivasyon için önemli..

Ben de fikrimi belirteyim istedim canım. Arkadaşlarıma katılıyorum, sen işine odaklan. Ausumun dediği gibi etrafta az iş yapıp çok konuşan ve bu konuşmayla da çok iş yaptığı sanılan tipler olacaktır, sakın onlara pabuç bırakma. Zaten şefin sağduyuluysa o da kim daha iyi çalışıyor farkedecektir. Bir de biliyorum zor, biliyorum söylemesi kolay, ama yine de söyleyeceğim, kendini üzme, stres yapma. Yine söylüyorum uzaktan söylemesi kolay, ben de çalışırken bu söylediğimi hiç yapamadım ama olan sağlığıma oldu...

Biliyordum biliyor musun benimde önümde seninkine benzer bir kağıt var diyeceğini

Yok yok soyağacımızı bir kontrol edelim tatlım ya , var bir yerleden bir bağlantı , olmalı yani.

Bak sor burda kaç kişiyiz , hangisinin bizim gibi kağıtları hazır seksen kere sayfayı f5lemiştir

Evet , öyle bir çalışma sistemim var ne yazık ki ama yaş gidiyor artık , ünide finallerde sabahlayan aus değilim ve yoruyor inan beni , bak 3 gün geçti ancak bugün kendime gelebildim .

Bize beceriksiz bir kayınvalide lazım

Hmmm , bu konuda birini önersem En iyisi bir kızı 100 kişi ister 1 kişi alır diyerek kapayayım çenemi

sende haklısın auscum zor oluyordur evet ama az kişi olursak olsun lütfen...
senin yazın çok güzel insanın ders çalışası geliyor kendini sorumlu hissediyor..
bence yapalım motivasyon için önemli..

Tamamdır tatlım eğer bu kadarcık kalırsak eklerim söz sana . Yok oldu ki eklemedim , sana özel hal ve gidişat yazarım her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…