sümme haşa ausum gıybet değil, bizzat hakikat
çok aşikardı betülüm yaa, kaç kişi söyledi inan, ya önceden tanışıklardı, yada o anda başladı herşey
sanırım sınav vesile oldu...
ilerde çocuklarına anlatırlar biz bir aöf sınavında tanıştık yavrucuğum diye
yok be canım ne ayıbı... konsantreni bozan herkesi uyarmak şart..sınav bu yaa..napıcan sınav boyu adamın burnunu çekişini mi dinleyecen...tam arkandaysa sana da grip bulaşmış olabilir ama
onun yaptığı ayıp aslında, ne demek öyle hiç tanımadığı insanlarla laubali muhabbet falan...ikincide sorun çıkarsa birincisi geçerli, yok burda patron benim falan...
benim babamda öğretmen olduğu için sürekli sınavlarda gözetmenlik yapar, çok şey olmuş sınavlarda anlatır hep...
en son ki gözetmen olduğunda öğrencinin biri babamla birlikte gözetmenlik yapan bayana hanfendi ya oturun ya da dışarı çıkın demiş...
kadının platform topuklu ayakkabıyla sınıfta gezmesi rahatsız etmiş öğrenciyi..kadın oturmuş artık
babam hep söyler, rahatsız olduğunuz şeyi belirtin, konstanreni bozacak durum varsa azarlasan bile bişey diyemezler...onlar bu iş içn para alıyorlar diye anlatır hep...
bende neredeyse gidin başka yerde bakışıp gülüşün diyecektim ama tutttum kendimi