2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

benimkiler resmen romantik takıldılar yaa...
bakışlardan belliydi :KK1:
eh ikiside genç, akla gelmese abes olur dimi :KK60: bizim sınıfta herkes öyle düşnmüştür kesin :KK53:
çıkışta sınıftan birkaç kişiyle muhabbet ettik hepsi benim gibi düşünmüş :KK60:

romantik ha :KK23: herkes öyle düşündüğüne göre vardır belki öyle bir şey gazelim :kk77::97::103:

Dolmam ben sende erken davrandım bugün :KK66::KK66::KK66::KK66:
Bende başlamayı umut ediyorum bir sürü ders notu verecekler dersaneden gene araya sıkıştırmam lazım ama...:KK14::KK14::KK14::KK14:

Tamam Auscum bende erken haberim olursa yazarım buraya , dersim için çıkmam lazım burda olursam yazarım nasipse...:KK16: :KK16: :KK16::KK16:

Allah zihin açıklığı versin tatlım , bende çıkıyorum :KK19:
oyyyyyyyyyyy ausum sen çok yaşa emi göbeğim çatladı gülmekten....:KK60:
sınavda bile yaptın ausluğunu demek :KK53: ohh iyi olmuş o adam haketmiş..söylemesen içinde kalırdı çok iyi olmuş valla..
hele mendil verdim deyince çatladım remsen :KK60:
al da sil şu sümüğünü der gibi olmuş ayyyyyyyyyy :KK60: :KK62:
aus valla kahkaha attım yaa...:KK60:
bende bizimkilere nerdeyse mum yakacaktım kürsüye..daha romantik olsun diye...edalı edalı bakışıp gülüştüler..resmen sınıfta kimse yok gibi romantik dakikalardı onlar için :KK60: kesin sınav sonu kahve içmeye gitmişlerdir :KK60: gitmedilerse adımı değiştiririm :KK60:

Hayırlı bir işe vesile olmuş sizin sınav ne güzel işte :KK1:

Kız çok ayıp olmuş mendil değil mi :KK17: Ama diğerinden zerre kadar pişman değilim , ukala dümbeleği hakketti bi kere :KK33:

Kız çok ayıp olmuş mendil değil mi :KK17: Ama diğerinden zerre kadar pişman değilim , ukala dümbeleği hakketti bi kere :KK33:

tamam Auscuğum bende çıkacağım birazdan nasipse akşama uğramaya çalışacağım buraya :KK14:

Benim bu sene en büyük şansım bu konuda Yusufun okulda olması ve erken uyandığı için akşamda erken yatması , en geç akşam 9 dan sonra bizim evde sessizlik hakim , bir de ben uykusuzluğa dayanabiliyorum , son 3 gece 3 de yatıp 5-6 gibi tekrar kalktığımda çalışmaya devam ettim .

Daha terimli konuları özetten çalış ,detay sorulabilecek soruları da aöfden bence .

Teşekkür canım ya , görende harika notlar alacağım sanır :KK9:

Cem yılmaz izledim çok ama pınarı da hatırladım canım:KK1:

:86:

:111: Biri sen biri ben , seç ? :KK8:

Gıybet yok , gıybet yok :KK52:

sümme haşa ausum gıybet değil, bizzat hakikat :KK60:

romantik ha :KK23: herkes öyle düşündüğüne göre vardır belki öyle bir şey gazelim :kk77::97::103:

çok aşikardı betülüm yaa, kaç kişi söyledi inan, ya önceden tanışıklardı, yada o anda başladı herşey :KK60:

sanırım sınav vesile oldu...:KK1:
ilerde çocuklarına anlatırlar biz bir aöf sınavında tanıştık yavrucuğum diye :KK60:
yok be canım ne ayıbı... konsantreni bozan herkesi uyarmak şart..sınav bu yaa..napıcan sınav boyu adamın burnunu çekişini mi dinleyecen...tam arkandaysa sana da grip bulaşmış olabilir ama :KK60:
onun yaptığı ayıp aslında, ne demek öyle hiç tanımadığı insanlarla laubali muhabbet falan...ikincide sorun çıkarsa birincisi geçerli, yok burda patron benim falan...
benim babamda öğretmen olduğu için sürekli sınavlarda gözetmenlik yapar, çok şey olmuş sınavlarda anlatır hep...
en son ki gözetmen olduğunda öğrencinin biri babamla birlikte gözetmenlik yapan bayana hanfendi ya oturun ya da dışarı çıkın demiş...:KK60:
kadının platform topuklu ayakkabıyla sınıfta gezmesi rahatsız etmiş öğrenciyi..kadın oturmuş artık :KK1:
babam hep söyler, rahatsız olduğunuz şeyi belirtin, konstanreni bozacak durum varsa azarlasan bile bişey diyemezler...onlar bu iş içn para alıyorlar diye anlatır hep...
bende neredeyse gidin başka yerde bakışıp gülüşün diyecektim ama tutttum kendimi :KK60:

benim bu sene en büyük şansım bu konuda yusufun okulda olması ve erken uyandığı için akşamda erken yatması , en geç akşam 9 dan sonra bizim evde sessizlik hakim , bir de ben uykusuzluğa dayanabiliyorum , son 3 gece 3 de yatıp 5-6 gibi tekrar kalktığımda çalışmaya devam ettim .

Daha terimli konuları özetten çalış ,detay sorulabilecek soruları da aöfden bence .

teşekkür canım ya , görende harika notlar alacağım sanır :KK9:

Cem yılmaz izledim çok ama pınarı da hatırladım canım:KK1:

:86:

:111: biri sen biri ben , seç ? :KK8:

gıybet yok , gıybet yok :KK52:

biri bu:KK8: Biri bumu :111: Amaan çok zormuş be ausum :KK53:
önce sen sen sen :KK9:

sümme haşa ausum gıybet değil, bizzat hakikat :KK60:

çok aşikardı betülüm yaa, kaç kişi söyledi inan, ya önceden tanışıklardı, yada o anda başladı herşey :KK60:

sanırım sınav vesile oldu...:KK1:
ilerde çocuklarına anlatırlar biz bir aöf sınavında tanıştık yavrucuğum diye :KK60:
yok be canım ne ayıbı... konsantreni bozan herkesi uyarmak şart..sınav bu yaa..napıcan sınav boyu adamın burnunu çekişini mi dinleyecen...tam arkandaysa sana da grip bulaşmış olabilir ama :KK60:
onun yaptığı ayıp aslında, ne demek öyle hiç tanımadığı insanlarla laubali muhabbet falan...ikincide sorun çıkarsa birincisi geçerli, yok burda patron benim falan...
benim babamda öğretmen olduğu için sürekli sınavlarda gözetmenlik yapar, çok şey olmuş sınavlarda anlatır hep...
en son ki gözetmen olduğunda öğrencinin biri babamla birlikte gözetmenlik yapan bayana hanfendi ya oturun ya da dışarı çıkın demiş...:KK60:
kadının platform topuklu ayakkabıyla sınıfta gezmesi rahatsız etmiş öğrenciyi..kadın oturmuş artık :KK1:
babam hep söyler, rahatsız olduğunuz şeyi belirtin, konstanreni bozacak durum varsa azarlasan bile bişey diyemezler...onlar bu iş içn para alıyorlar diye anlatır hep...
bende neredeyse gidin başka yerde bakışıp gülüşün diyecektim ama tutttum kendimi :KK60:

Gazelim , Dolmam , Auscum ben çıkıyorum... Derse gitmem lazım hadi ALLAH(C.C)'a emanet olunnnn :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Benim gözetmenlerin birini yazdım ben gazelim , adam 10 saniyede bir otomatiğe bağlamış bir şekilde burnunu çekiyordu ve neredeyse tüm sınav boyunca arkamdaki boş sırada oturdu :KK52: Bende kağıt mendil uzattım arkaya , valla ayıp oldu ama ne yapayım yani , dediğim gibi işin sırrı konsantre :KK1: Benim için çok önemli.

Ahhh hele ki ilk günkü adam , Allahım ya öyle çenesi düşüktü ki , sınav öncesi herkese bir laf atmalar , memleket sormalar , hatta çocuğun birine de sordu memleket , çocuk ona sorunca geldi yanağına şakadan tokat attı . Tokatlı olduğunun kopyasını vermiş :KK52:

Neyse bu adam kuralları okurken , burada aöfün kuralları var okuyorum dedi , 1. kural burada patron benim 2. kural bir sorun çıktığında ilk kural geçerlidir dedi.

Neyse sınav sonunda ilk kez cevapları yazayım dedim , geldi yasak dedi . Eee söylemediniz dedim , bilmiyordum (aptala yatma level 1:KK1:)

O da sizin bilmeniz gerek dedi , bende hayır patron benim diyeceğinize sizin kuralları okumanız gerek dedim :KK52:

BENİM GÖZETMENLER KADAR MANYAK OLAMAZ ANLATMIŞTIM ZATİ :KK9::KK9:
AUSUM BEN GEÇ KALDIM DERSE KOŞAR ADIMLARLA GİTMEM GEREK AMA ONDAN ÖNCE GİYİNMEME GEREK :KK52::KK52:
akşama görüşürüz ausum caanıııım benim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

hani nerde betülüm dodaman amin :KK9: :KK16:
Iyi dersler betülcüm bende yavaştan gitsem sanki geç kalıyorum :KK55:
Akşama gelirsen memnun olurum :KK54:

Bir saat belirlersek öyle gelelim olmaz mı 10 buçuk gibi nasıl? :nazar:

Dodaman dodaman amin bende geç kalmıyım :KK16: :KK16: :KK16:

Hevicim canıım duydun gördün 10 buçukta topikte olacaz geeeel sende bekliyoruz ama ben daha erkende gelebilirim :KK16: Ausum 10 buçuk tamam :KK54:

oo cnacunum canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum heleki annenin durumu daha fenadır..Allahım en hayırlısını versin ve en hayırlı şifalarını versin..Dua edin bol bol cnacuncum Allah büyüktür :KK14:

dualarımız onunla ama yaşlılık işte annemde dün geece çok korkmuş sabah beni aradı gece arayamamış gitti geldi deden diyor bakalım neolcak :KK43:

Eveeet cevap anahtarları geliyor:KK52:
Telden giriyorum dolmanın ahı tuttu:))
Suan yükleniyormuş merkézden bildiriyorum

Canımmm ausummmm :))):KK16::KK16::KK16::KK16:

Selamsız sabahsız daldım ben, ne de geçmişe baktım. Heyecanıma verin, umarım hepimiz istediğimiz notları alırız.:)))

X