2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Yok bugün açıklamayacaklar biz çatlayalım diye... Eskiden ilkokul karnelerinde "hal ve gidişat" vardı, davranış notu, belki şimdi de vardır bilmiyorum. Ama sanırım aöf bu sene bize sınav notu yanında davranış notu da verecek. Böyle yaparak bakalım hangi öğrenciler isyan ediyor, hangileri uslu uslu bekliyor bence onu ölçüyorlar.:KK52::KK52::KK52:

Hayır yani o 2013-2014 dönemini aktif etmeseler , sabah akşam olmak kaydı ile iki kez bakıp çıkardık , bu ne yahu sayfanın tıklanma hitini mi artırıyorlar:KK1:

Hayır yani o 2013-2014 dönemini aktif etmeseler , sabah akşam olmak kaydı ile iki kez bakıp çıkardık , bu ne yahu sayfanın tıklanma hitini mi artırıyorlar:KK1:

Aynı şeyi düşündüm ausum, hani ağzımıza bir parmak bal çalıp sonra da habire f5 yaptırıyorlar. :KK1: Geçen sene o yıl kısmı aktif olunca hemen diğer kısım da aktif olmuştu, şimdi ne gibi bir aksilik var ki bir türlü yüklenemedi, anlayamadım...

Hay Allahım ya , gündüz dayanamadım aöf merkez bürosunu aradım , cevap anahtarı şuan sisteme yükleniyor dediğinde saat henüz 12:00 suları idi , ne mübarek liste imiş yüklenemedi bir türlü:KK19:

Sınav sonuçlarını da sordum , 20 günden önce açıklanmaz dedi . Sebeb dedim (çünkü bu teknolojide 20 gün çok çok uzun bir süre); 2 kez optik okuyucudan geçiyor bir hata olmasın diye dedi :KK52:

Verin dedim siz onları dolmanın efsunlu okunmuş okuyucularına , 1 saatte hazır sonuçlar :KK9::KK9:

Biberonum canım ben de o anda telden girdim , size haber vereyim diye , sağıma soluma cevap yazmadan çıkmıştım zaten canım :KK19:

Gözde kuzum gelmişsin , gazele dedim sende telefonu var , mesaj yaz , ara , kafamı kızdırmasın gelsin aramıza :KK20:

Ben seni çok özlüyorum ama kuzum , depresyon meprsyon anlamaz ablalar bilesin , biz burda kafamızı beraber dağıtalım diye varız , laf olsun diye kader birliği yapmadık ki .

Gazel , hadi hadi kaç paraya anlaştın konturla itiraf et :KK60:Fotoğrafları koyayım derken firmanın reklamını da yapmışsın :KK1: Çalışkan arkadaşım benim , BUrak nasıldı durdu mu otobüste soramadım final telaşına ?

December sana da teessüflerimi bildiriyorum tatlım , benim harika geçti ya sınavlarım , nasıl unutursun ablanı :KK31:

gözünden de kaçmamış ausum, tüh yakalandım iyimi :KK60:
kontur ile gidiş dönüşü bedavaya getirmek kaydıyla reklam anlaşması yaptık :KK60:
burak konyaya varıncaya kadar biraz mızmızlandı biraz uyudu derken çok şükür çok eziyet etmedi ama tam konyaya vardık, terminale girdik bir kustu sorma :KK1:
otobüsleri o yüzden sevmiyorum insanın midesi altüst oluyor, çocuk ne yapsın...
keşke arabayla gitseydik dedik durduk..

Aynı şeyi düşündüm ausum, hani ağzımıza bir parmak bal çalıp sonra da habire f5 yaptırıyorlar. :KK1: Geçen sene o yıl kısmı aktif olunca hemen diğer kısım da aktif olmuştu, şimdi ne gibi bir aksilik var ki bir türlü yüklenemedi, anlayamadım...

geçen sefer androidi olanlar açabilmişti ama bilgisayarlardan açılmamıştı..yine öyle bi durum olabilir mi biberonum :KK53:
eh malum androidler akıllı telefon ne de olsa :KK60:
bakarmısınız benim rahatlığıma :KK62: hiç telaş etmiyorum..çünkü bakmayacam ben :KK62:
hiç boşuna tahrik etmeye çalışmayın...:KK66::KK66:

Offf arkadaşım ya , böyle cins bir kadınım ben . Taktım mı takıyorum , o sonuçları hemen öğrenmeliyim , ya inan 2013-2014 ü görünce karnıma ağrı bile girmişti , zaten cevap kağıdımı çoktan hazırlamıştım , tüm ders isimleri altında 1 den 20 ye kadar numaralar , bir hevesle oturup tekrar verdiğim cevapları yazacaktım falan .
Bakma öyle son haftaya falan bırakıyorum ama ben giriştiğim işi çok önemsiyorum aslında , çok hırslı değilim ya da dizginliyorum fakat böyle gamsız da olamıyorum hiç .
Bak gör yarın sabah Yusufu okula yollamak için uyanır uyanmaz pc de sonuçlara bakarım , sanki adamlar yemeyecek içmeyecek gece yükleyecek.
Offf sanki sende bana benziyorsun biraz :KK1:

hiç bakmaya niyetim yok ama şöyle bir göz ucuyla baktım :KK60: çalışmalar devam ediyormuş :21:
diğer derslere bakmayı düşünmüyorum ama inkılaba bakabilirim sanırım:KK14:

Sen daha dur şeytan dürtükleyecek seni , hadi bakmışken şuna da bak gazel diyecek , arapça göz kırpacak oradan sana , fıkıh falan güzel geçmişti ya onlardan iyi notlar aldın mı acaba diye merak edeceksin :KK37:

Etmelisin yani , yahu insan nasıl merak etmez :KK52:

Offf arkadaşım ya , böyle cins bir kadınım ben . Taktım mı takıyorum , o sonuçları hemen öğrenmeliyim , ya inan 2013-2014 ü görünce karnıma ağrı bile girmişti , zaten cevap kağıdımı çoktan hazırlamıştım , tüm ders isimleri altında 1 den 20 ye kadar numaralar , bir hevesle oturup tekrar verdiğim cevapları yazacaktım falan .
Bakma öyle son haftaya falan bırakıyorum ama ben giriştiğim işi çok önemsiyorum aslında , çok hırslı değilim ya da dizginliyorum fakat böyle gamsız da olamıyorum hiç .
Bak gör yarın sabah Yusufu okula yollamak için uyanır uyanmaz pc de sonuçlara bakarım , sanki adamlar yemeyecek içmeyecek gece yükleyecek.
Offf sanki sende bana benziyorsun biraz :KK1:

Sen daha dur şeytan dürtükleyecek seni , hadi bakmışken şuna da bak gazel diyecek , arapça göz kırpacak oradan sana , fıkıh falan güzel geçmişti ya onlardan iyi notlar aldın mı acaba diye merak edeceksin :KK37:

Etmelisin yani , yahu insan nasıl merak etmez :KK52:

merak etmiyor değilim ausum geberiyorum meraktan ama çoğunu salladığım için hatırlayamadıkça sinir olacam sorulara...
o yüzden çok bakasım yok...ama benim ayarım belli olmaz :KK23:

Ausum ne yaptınız acıklandı mı sonuclarınız :26:

Yok tatlım sözde bugündü ama yarına kaldı .

Sonuçlar değil de cevap anahtarı açıklanacak zaten yarın , sonuçlar en az iki haftayı bulur .

Hatırlıyorum verdiğim tüm cevapları zaten cevap anahtarı yetecek bana kuzum .

Bu arada ;

:KK19:

Bugün cevap anahtarlarının açıklanmasını umut ediyorum ama sanki yarına kalacak gibi de hissediyorum :KK31:

He he he sabah ki ilk mesajım , hisleri çok kuvvetli kadınım , umuttan kastım 2013-2014 ü yazacak olmalarını hissetmem heralde :KK52:

Yok tatlım sözde bugündü ama yarına kaldı .

Sonuçlar değil de cevap anahtarı açıklanacak zaten yarın , sonuçlar en az iki haftayı bulur .

Hatırlıyorum verdiğim tüm cevapları zaten cevap anahtarı yetecek bana kuzum .

Bu arada ;

:KK19:

ben de seni mucuk :KK19::KK19:
yaparsın zaten güveniyorum sana :KK8:

Bir soru; vakti zamanında 2. üniversite olarak iktisata kayıt yaptırmıştım, ilk yıl hemen 2 ye geçip 2. sınıfta güz yarıyıl harcını yatırıp sıkılmış okulu kendi kendime bırakmıştım. Kalan yarıyıl harcımı da yaptırıp öyle mi kaydımı aldırmalıyım ki ? Hapise falan atmasınlar beni

Hay Allahım ya , gündüz dayanamadım aöf merkez bürosunu aradım , cevap anahtarı şuan sisteme yükleniyor dediğinde saat henüz 12:00 suları idi , ne mübarek liste imiş yüklenemedi bir türlü:KK19:

Sınav sonuçlarını da sordum , 20 günden önce açıklanmaz dedi . Sebeb dedim (çünkü bu teknolojide 20 gün çok çok uzun bir süre); 2 kez optik okuyucudan geçiyor bir hata olmasın diye dedi :KK52:

Verin dedim siz onları dolmanın efsunlu okunmuş okuyucularına , 1 saatte hazır sonuçlar :KK9::KK9:

Biberonum canım ben de o anda telden girdim , size haber vereyim diye , sağıma soluma cevap yazmadan çıkmıştım zaten canım :KK19:

Gözde kuzum gelmişsin , gazele dedim sende telefonu var , mesaj yaz , ara , kafamı kızdırmasın gelsin aramıza :KK20:

Ben seni çok özlüyorum ama kuzum , depresyon meprsyon anlamaz ablalar bilesin , biz burda kafamızı beraber dağıtalım diye varız , laf olsun diye kader birliği yapmadık ki .

Gazel , hadi hadi kaç paraya anlaştın konturla itiraf et :KK60:Fotoğrafları koyayım derken firmanın reklamını da yapmışsın :KK1: Çalışkan arkadaşım benim , BUrak nasıldı durdu mu otobüste soramadım final telaşına ?

December sana da teessüflerimi bildiriyorum tatlım , benim harika geçti ya sınavlarım , nasıl unutursun ablanı :KK31:

bende sizleri özlüyorum ablacım
ben sıkıntıya strese girince kimseyle konuşmam içime kapanırım ne pis bir huyum var biliyorum ama hep böyleyim
biriyle konuşacak olsam tersliyorum yada kırıyorum
o yüzden kapa çeneni otur totonun üstüne diyorum napayım:KK1::KK1:
merak etme ama buralardayım
artık ders mers yok çalışmıyorum:KK53:
bazen çok bunalıyorum biliyorsun
herşey üst üste geliyor işte
şu sınav çok canımı sıktı
vicdanım rahat rahat çalıştım diyebiliyorum ama çok berbat geçti
soruları algılayamadım resmen bir soruyu en az 10 kere okudum
neyse geçti bitti
finalde napcaz bakalım

Yok bugün açıklamayacaklar biz çatlayalım diye... Eskiden ilkokul karnelerinde "hal ve gidişat" vardı, davranış notu, belki şimdi de vardır bilmiyorum. Ama sanırım aöf bu sene bize sınav notu yanında davranış notu da verecek. Böyle yaparak bakalım hangi öğrenciler isyan ediyor, hangileri uslu uslu bekliyor bence onu ölçüyorlar.:KK52::KK52::KK52:

benim hal ve gidişata 7 sülalenin delirtemediği gözdeyi bu aöf delirtti yazsınlar:KK53:

Hevi beğene beğene geliyor geçmişten :KK1:

bende beğene beğene geliyorum hıhhhhhhhhhhh:KK53::KK53::KK53::KK53:

Günaydın hevim senin de en güzel geçsin günün :KK16: su içmeye giderken ya yolda ya mutfakta sızdın kaldın demi :KK51: hiç sorma ben de uykumu çok alamadım neysekı öğleden sonra dersim var bugün rahatım en azından :KK8: 36 gün mü :KK53: anaam hevi fredi geri dönüyo kıız :18: çikolata topu kadar leziz bişey yok hevicim ya dur onun tarifine bakıp tam olarak söyliyim sana yap ama mutlaka kontrol edecem :KK52:

yaaa dolmam işte o arada ne olduysa olmuş o an beyin error veriyor şekerim..:KK52:
kabus dönüyor tam dönüyor canım..:18:
yaz canım yaz ben yapayım onları merak ettim..:KK31:
istersen ausun yemek topiğine yaz herkes okusun senin enfesss tarifini..:KK56:

Günaydınlar :KK12: :KK12: :KK12:

Auscuğum :KK3:
Gazelim , :KK23:
Biberoncum , :21:
Hevicim, :KK3:
Dolmam :KK48:

Ve diğer topik arkadaşlarım nasılsınız bakem? Benim öğleden sonra dersim var dersaneye gideceğim eve gelincede artık başlayacağım aöf'ye nasipse... :KK52: :KK52: :KK52:
iyi akşamlar betülcüm:21:
iyiim canım sağol sen nasılsın:KK16::KK16:
dershanen nasıl geçti bakalım:KK34:
artık birimiz bismillah deyip başlayalım aöf'ye de diğer kalanlar da başlasın..:KK37:
yoksa bu gidişle kimse bakmayacak:KK52:

Hevicim canıım duydun gördün 10 buçukta topikte olacaz geeeel sende bekliyoruz ama ben daha erkende gelebilirim :KK16: Ausum 10 buçuk tamam :KK54:
tamam şekerim 10 buçukta burdarım..
bir dakika yaa ben neden erken geliyormuşum sen bana uyuya kalıyor musun demek mi isterdin dolmacım :KK36:
uyumuyorum bi kereeee:KK53:
Hevi beğene beğene geliyor geçmişten :KK1:
ausumm beğene beğene geldimm:KK9::KK9::KK9:
ayy dur öpesim geldi seni:KK54::KK54:

uff açıklamadı mı cvp anahtarı
geçmişi okuyorum hah aus diyecek açıklandı bakın
bi bakıyorum yok
sonra öbür sayfaya geçiyorum bi ümit yine yok
aaaaa dedim bu ne canım bide hata vermiş sayfa ben burda okurken sinir olsum sizin olmanız çok normal canım ohh iyi yapmışsın aramakla bas fırçayı canım:KK31:

sonuç olarak açıklanmamış işte:44:

Bir soru; vakti zamanında 2. üniversite olarak iktisata kayıt yaptırmıştım, ilk yıl hemen 2 ye geçip 2. sınıfta güz yarıyıl harcını yatırıp sıkılmış okulu kendi kendime bırakmıştım. Kalan yarıyıl harcımı da yaptırıp öyle mi kaydımı aldırmalıyım ki ? Hapise falan atmasınlar beni
Sınavdan yeni çıkmış bu zerrecik beyinlere çok zor bir soru bu :KK1:

Tahmini cevabım , okunmayan yarı yılın harcı yatırılmamalı . Yani doğrudan kaydını aldırmalısın , beleş :KK9:

Bu arada bırakmasaydın ya :26:

bende sizleri özlüyorum ablacım
ben sıkıntıya strese girince kimseyle konuşmam içime kapanırım ne pis bir huyum var biliyorum ama hep böyleyim
biriyle konuşacak olsam tersliyorum yada kırıyorum
o yüzden kapa çeneni otur totonun üstüne diyorum napayım:KK1::KK1:
merak etme ama buralardayım
artık ders mers yok çalışmıyorum:KK53:
bazen çok bunalıyorum biliyorsun
herşey üst üste geliyor işte
şu sınav çok canımı sıktı
vicdanım rahat rahat çalıştım diyebiliyorum ama çok berbat geçti
soruları algılayamadım resmen bir soruyu en az 10 kere okudum
neyse geçti bitti
finalde napcaz bakalım

benim hal ve gidişata 7 sülalenin delirtemediği gözdeyi bu aöf delirtti yazsınlar:KK53:

bende beğene beğene geliyorum hıhhhhhhhhhhh:KK53::KK53::KK53::KK53:

Senin beğenileri görmeden çıkmışım kuzum .

Hmm , demek morilin bozuk olunca sağa sola çatıyorsun , gel canım gel say söv burada , her şey serbest , yeter ki rahatla .İstersen suni kavga bile yaparız seninle :KK22:

yaaa dolmam işte o arada ne olduysa olmuş o an beyin error veriyor şekerim..:KK52:
kabus dönüyor tam dönüyor canım..:18:
yaz canım yaz ben yapayım onları merak ettim..:KK31:
istersen ausun yemek topiğine yaz herkes okusun senin enfesss tarifini..:KK56:

iyi akşamlar betülcüm:21:
iyiim canım sağol sen nasılsın:KK16::KK16:
dershanen nasıl geçti bakalım:KK34:
artık birimiz bismillah deyip başlayalım aöf'ye de diğer kalanlar da başlasın..:KK37:
yoksa bu gidişle kimse bakmayacak:KK52:

tamam şekerim 10 buçukta burdarım..
bir dakika yaa ben neden erken geliyormuşum sen bana uyuya kalıyor musun demek mi isterdin dolmacım :KK36:
uyumuyorum bi kereeee:KK53:

ausumm beğene beğene geldimm:KK9::KK9::KK9:
ayy dur öpesim geldi seni:KK54::KK54:

uff açıklamadı mı cvp anahtarı
geçmişi okuyorum hah aus diyecek açıklandı bakın
bi bakıyorum yok
sonra öbür sayfaya geçiyorum bi ümit yine yok
aaaaa dedim bu ne canım bide hata vermiş sayfa ben burda okurken sinir olsum sizin olmanız çok normal canım ohh iyi yapmışsın aramakla bas fırçayı canım:KK31:

sonuç olarak açıklanmamış işte:44:

Evet tatlım kısa ve net , açıklanmadı . Bizde biberonla beraber f5 rekoru kırdık :KK8:

Gel öp balım , bugün öpen öpene zaten , artık Türkan Şoray kanunlarımı devreye sokma zamanı geldi :KK9:

ausum F5'ler nasıl gidiyor...tuşu bozmasan bari :KK60:

Vazgeçtim bi kere artık ben , nasıl olsa biberon bakıyordur :KK52:

Tahmini cevabım , okunmayan yarı yılın harcı yatırılmamalı . Yani doğrudan kaydını aldırmalısın , beleş :KK9:

Daha kaydım duruyormudur ki, hakkımda dava açmış olabilirler mi :KK1:
Neden bıraktım bilmem:44: sıkıldım sanırım, okula gitmek yok, ders dinlemek yok. Olayın içinde bulamadım kendimi :KK9:
Bir etkisi de olmaz bana diye düşündüm birde:26:

Ne yapıyorsunuz benim ebedi dostlarım :) telden giriyorum geçmişe bakamadım biraz Fransız kaldım burda :KK43: beni de alın beni de hem bi konuda sorum olucaktı size ama aöf ile ilgili değil iş ile ilgili :KK43:

Son düzenleme:
Evet lolisscim , çalışmaya bile başlandı :nazar:

Bekliyorum tatlım en kısa zamanda ünite sayılarını ve seni .

İş nasıl gidiyor ?
maşallah canım ben de başlasam iyi olur artık
kaç gündür hastayım,sesim kısık,öksürüyorum...
iş iyi çok şükür okulda çocuklarla uğraşıp duruyorum işte:KK53:

Senin beğenileri görmeden çıkmışım kuzum .

Hmm , demek morilin bozuk olunca sağa sola çatıyorsun , gel canım gel say söv burada , her şey serbest , yeter ki rahatla .İstersen suni kavga bile yaparız seninle :KK22:

Evet tatlım kısa ve net , açıklanmadı . Bizde biberonla beraber f5 rekoru kırdık :KK8:

Gel öp balım , bugün öpen öpene zaten , artık Türkan Şoray kanunlarımı devreye sokma zamanı geldi :KK9:

Vazgeçtim bi kere artık ben , nasıl olsa biberon bakıyordur :KK52:

:KK54::KK54: ohhh öptümmmmmm işte ablacımm:KK54:
ay gelmişken yusufu da öpsem dur onu da öpeyim :KK54:

aman efendim türkan şoray falan dinlemeyiz biz konu sahibesi aus öpülür öpülecektir..
bu tartışmaya kapalı bi konu yanak senin olabilir ama sen bizim konu sahibemizsin canımm:KK53:

Son düzenleme:
X