arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?
merak etmeyin daha o sürenin sonuna kadar sınıfta kalan görmedim hiç o süre yetiyo artıyo hatta bazen çoook erken bitiyo daha yarım saat dolmadı diye çıkartmıyolar falan... bak bu çok acı bişi he sınav süresi yarım saat soru 20 tane sen yapıyosun 10 dakkada bekle babam geçsin 20 dakka daha... en geç 10 buçukta biter sınavın garanti verebilirim... yayıla yayıla hiiç acele etmeden çözebilirsin soruları...
Canlarım yine size bakmadan edemedim , sabahlayacağım bugün muhtemelen
Şuan çay , kahve , çay , soda , yine kahve içmekten wc de ders çalışır oldum
Çalışan çalışmayan herkese başarılar benden , çalışanlar 90-100 alsın , çalışmadan girenlere 50 yeter
Bugün bir tekrar yapayım dedim , iki ders iç güveysinden hallice de birini sanki çalışan ben değilim :18::18:
Offf birde ingilizce geçen yılın sorularını çözdüm , 65 :26:
Ama Amerika Dış POlitikasında harikaydım 90 , bekle beni OBAMA koltuğunda gözüm var , o oval ofis benim olacak
Kafayı sıyırıyorum galiba , çok öpüyorum herkesi . Herkese zihin açıklığı diliyorum , gidiyorum yine çalışmaya
İleğengiller yarın sınavda devrim yapacak görün bakın
Aaaaa deme öyle arzucum sen benim geçen sene ki sınav maceralarımı bir okusaydın eski topikte
Bırak sınıfı , okulda benden başka öğrenci kalmamıştı , okulun hizmetlileri hazır hafta sonu okula gelmişler diye tadilat yapmaya başlamışlardı matkap falan , sınıfları kontrole giren polis gitti uyardı içerde öğrenci var diye
hahaha koptumoval ofisinde ziyaretine geliriz artık cümleten sıyırdık galiba bünye kaldırmadı tabi bu kadar dersi yazık napsın.. başarılar dilerim üstümüzde emeğin çok :) çok güzel motive ettin hepimizi rabbim bütün soruları ışık hızında çözmeyi nasip etsin sna inşallah.. çok çok güzel notlar alalım hepimiz.. özellikle ingilizceden
Aaaa İngilizce notumu sevdim ben yahu , 12 sene öncesinin bilgileri birde gözdenin özetlerine çalışmakla iyi bile , keşke sınavda da 65 lik gelse
Sınav için dua paylaşmışsın tatlım , sen birde onu benim ufaklıktan dinle , öyle güzel ezberledi ki onu ;
Anneciğim yarın benim sınavıım var dua et bana dedim , gel öpeyim dedi , alnımdan öptüyıldız verecem sana diyor yarın .
Canım benim ne demek ya , bende burada sizlerle motive oldum
Hepinizin dualarına iyi dileklerine gönülden aminnnnnnnnn .
EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ..
AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa
ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..
iyi dileklerin için teşekkürler..
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..
kocaman öpüyorum..
olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm..
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok..
sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...
nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..
vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da
dolmacım aşk olsun yaniokunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..
auscum inşallah dediğin gibi devrim yaparız 3.yılım bitsin istiyorum artık okul yeter...
yüksek not alalımda geçelim geçer not alsam da yeter şahsım adına canımm..
yusufcuk bi tane ya..
ne güzel bak destek oluyor anneciğine..
benim sabh ki sınavım iyi geçti yani..
ama öğeln ki okul hem çok soğuktu hemde koridorda konuşuyorlardı sinir oldum ya
bi soruyu 2 -3 kere okudum nerdeyse sinir oldum inşallah iyi not alırım..
herkes yarım saat dolup çıkınca bazı soruları bi daha okuyup değiştirdim Allahım sen yardım et bize..
arzu arkadaşımın dediği gibi dualarımı da okudum..
geçecek kadar alayım yeter ya önce yüksek diye söylerdim şimdi geçecek kadar oldu..
inşallah Allahım sen gör dualarımızı iyi puan alalım...
EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ..
AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa
ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..
iyi dileklerin için teşekkürler..
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..
kocaman öpüyorum..
olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm..
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok..
sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...
nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..
vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da
dolmacım aşk olsun yaniokunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..