sülümanın şapkası mı dolmacım
Oo yakışır bize canım ankaranın delileri oluruz artık..
Canım sınavda aklıma gelirse kulaklarını çınlatırım hem iyi olur kafam dağılır bunaldığım sorulardan hatırlarım senin sayende canımm..
Kafalar bi milyon oldu canım topikte bizden başka saçmalamayan yok vallaha
Bende öpüyorum canım iyi çalışmalar güzel tekrarlar..
Ha bide şu doktor işini erkek arkadaşıma dedim böyle böyle diye gidelim aşkım bende gideyim hatta bana da oluyor öyle bazen bakalım ne eksik neyimiz var dedi aöf sınavında sonra gideceğiz bi gün..
Havalar çok soğuk olmasın da yoksa vazgeçer vallaha benimki
Günaydın arkadaşlar , iyice dünyadan koptum artık ben , yemeden içmeden ders çalışıyorum ama bitmiyor bitmiyooooor
Neyse , bu sefer üniteler harbiden uzunmuş çok , bir de en sevmediğim durum , bir üniteyi okurken ben genelde bu çıkar bu çıkabilir diye geçiririm kafamdan ama bazı üniteler var ki uzun uzun sayfalar sırf laf salatası , bunun neresinden soru çıkacak diye düşündüyor insana
Offff , yerli malı haftasıymış , kreşten patatesli börek görevi bana verilmiş , gece 4 de yaptım böreği . Sürekli mekan değiştirip ders çalışıyorum , bir wc de çalışmadım yakında o da olur
Dolma , hevi yine çok güldürdünüz beni ya , enerjiniz daim olsun . Hevi canım al dolmayı gel bana , şöyle içimi açın , güldürün beni , eşimde bu ara tez hazırlama derdi , bizim ev Yusuf yatınca kütüphane sessizliğine bürünüyor , sıkılıyorum çook
Arzu tatlım , bu kadar yeter mi derken ? bana dersini aldın mı gibi sormamış hissi verdi , hani seni üzüen bu ukalalıksa bana öyle gelmedi , tam aksine hani genelde sen onu ararmışsın ya , bu sefer aramadığın , mesaj yazmadığın için sordu sana sanki :26:
Bana kalırsa konuşmamaya anlam veremem zaten , burun sürtmesi ise mesele bunun alası konuşarak yapılmalı , erkekler gözlerinin içine sokulmayan hatalarını öyle 3 gün konuşmayınca anlamıyor maalesef
Pantera fizik kurallarına aykırı bir hesap olmuş senin ki , çalışmasan hiç uyuma gerekirse derdim de , eee eve akşam geliyorsun zaten hadi en yarın akşam da pazar günü olan sınavlarına çalışırsın olmaz mı ?
Emleb tatlım , inşaAllah dediğin gibi olur , ufaklık sana şans getirir , özetleri ve ünite sonu sorularını atlama bari tatlım , o sorulardan 1-2 tane çıkıyor bazen .
Biberon canımın içi , pazar akşamı parti var unutma topikte .
Gözdem balım sende ben gibi gömüldün , bir cee diyip gidiyorsun .
Betülcüm , telaş yapma , Allahın izni ile hepsini hatırlarsın sınavda merak etme . Dua edelim birbirimize
Gazeeeeeel ,ahretim , sen şimdi kayınvalidenin sıcacık kollarına atmışsındır kendini KonyadaOhhh sınav öncesi ne büyük moral sana
Do major aslında çok az üniten var , bak ben o kadar çalıştım , hala 7 ünitem var , ve bu gece yarın gece çalışmaya devam edeceğim , umarım sende dün gece dediğin gibi yarılamışsındır :26:
Yazdıklarına cevap vermediğim kimse yok umarım , Unuttuysam kimseyi , affola
Yavaş yavaş çalışmaya gider ben yine
Gece gelemem , ama yarın sabah bakarım , sınavların bu kez 14:00 de çünkü .
Olur da giremezsen ;
ACI TATLI BİR DÖNEMİ DAHA BİTİRDİK DİYE CÜMLELERİME BAŞLAMAYACAĞIM ELBETTE; HERKESE ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM .
RABBİM ÇALIŞTIKLARIMIZI UNUTTURMASIN , UNUTTUKLARIMIZI DOĞRU SALLAMAYI NASİP ETSİN .
BÖYLE SORULARI OKUDUKÇA '' AAA BEN BUNU BİLİYORUM , BUNU DA BİLİYORUM '' DİYELİM HEP
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM
Betülüm Allahın var sen güzel çalıştınÇorba oldu demek yoook korku bastı demek yoook
Amiiiin Allah hepimize yardım
Evet bende yarın bi ara uğrayıp bi başarılara diliycem hepinize
Pazar akşam topikte buluşuyoruz biraz konuşucaz yani hevi gelcek aus inşallah dedi biberon da gelirim dedi seni de bekliyoruz ben 10 gibi gelirim
İYİ ÇALIŞMALAR BETÜLCÜM
Auscuğum ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun bende yarınki derslerimi tekrar yapıyorum elimden geleni yaptım taktir ALLAH(C.C)'ın dualarımdasınız...Günaydın arkadaşlar , iyice dünyadan koptum artık ben , yemeden içmeden ders çalışıyorum ama bitmiyor bitmiyooooor
Neyse , bu sefer üniteler harbiden uzunmuş çok , bir de en sevmediğim durum , bir üniteyi okurken ben genelde bu çıkar bu çıkabilir diye geçiririm kafamdan ama bazı üniteler var ki uzun uzun sayfalar sırf laf salatası , bunun neresinden soru çıkacak diye düşündüyor insana
Offff , yerli malı haftasıymış , kreşten patatesli börek görevi bana verilmiş , gece 4 de yaptım böreği . Sürekli mekan değiştirip ders çalışıyorum , bir wc de çalışmadım yakında o da olur
Dolma , hevi yine çok güldürdünüz beni ya , enerjiniz daim olsun . Hevi canım al dolmayı gel bana , şöyle içimi açın , güldürün beni , eşimde bu ara tez hazırlama derdi , bizim ev Yusuf yatınca kütüphane sessizliğine bürünüyor , sıkılıyorum çook
Arzu tatlım , bu kadar yeter mi derken ? bana dersini aldın mı gibi sormamış hissi verdi , hani seni üzüen bu ukalalıksa bana öyle gelmedi , tam aksine hani genelde sen onu ararmışsın ya , bu sefer aramadığın , mesaj yazmadığın için sordu sana sanki :26:
Bana kalırsa konuşmamaya anlam veremem zaten , burun sürtmesi ise mesele bunun alası konuşarak yapılmalı , erkekler gözlerinin içine sokulmayan hatalarını öyle 3 gün konuşmayınca anlamıyor maalesef
Pantera fizik kurallarına aykırı bir hesap olmuş senin ki , çalışmasan hiç uyuma gerekirse derdim de , eee eve akşam geliyorsun zaten hadi en yarın akşam da pazar günü olan sınavlarına çalışırsın olmaz mı ?
Emleb tatlım , inşaAllah dediğin gibi olur , ufaklık sana şans getirir , özetleri ve ünite sonu sorularını atlama bari tatlım , o sorulardan 1-2 tane çıkıyor bazen .
Betülcüm , telaş yapma , Allahın izni ile hepsini hatırlarsın sınavda merak etme . Dua edelim birbirimize
Gazeeeeeel ,ahretim , sen şimdi kayınvalidenin sıcacık kollarına atmışsındır kendini KonyadaOhhh sınav öncesi ne büyük moral sana
Do major aslında çok az üniten var , bak ben o kadar çalıştım , hala 7 ünitem var , ve bu gece yarın gece çalışmaya devam edeceğim , umarım sende dün gece dediğin gibi yarılamışsındır :26:
Olur da giremezsen ;
ACI TATLI BİR DÖNEMİ DAHA BİTİRDİK DİYE CÜMLELERİME BAŞLAMAYACAĞIM ELBETTE; HERKESE ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM .
RABBİM ÇALIŞTIKLARIMIZI UNUTTURMASIN , UNUTTUKLARIMIZI DOĞRU SALLAMAYI NASİP ETSİN .
BÖYLE SORULARI OKUDUKÇA '' AAA BEN BUNU BİLİYORUM , BUNU DA BİLİYORUM '' DİYELİM HEP
Auscum
Hevicim
Biberoncum
Gözdecim
Cnacuncum
Gökçecim
Betülcüm
Vee tüm topik arkadaşlarım
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız
Bi sürü bi sürü bool şanslar diliyorum
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa
Dolmam , sağol gelmeye çalışacağım çünkü sınavdan sonra pazar günü de dersanem var gelmeye çalışacağım nasipse geç çıkıyorum o gün...
Auscuğum ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun bende yarınki derslerimi tekrar yapıyorum elimden geleni yaptım taktir ALLAH(C.C)'ın dualarımdasınız...
Alemsin dolmam yaRABBİM(C.C) yar ve yardımcımız olsun emeğimizin karşılığını fazlasıyla alalım ve finallerde rahat edelim en azından yüksek alırsak kafamız biraz rahat olur inşaALLAH(C.C)... Herkes duamda arkadaşlar kasmayalım kendimizi heyecan ve stres yaparsanız benim gibi bildiğimizide yapamayız mazaALLAH(C.C)... rahat olalım rahat bu lafım esas bana aslında ALLAH(C.C) sizinle olsun dualarımdasınız topik arkadaşlarım... aminnn
öncelikle haklısın . onun özür dilemenin ne kadar büyük erdem olduğğundan haberi yok bunu öğrenemeli . kuldan özür dilemeyen Allah dan af dileyemez diye söz vardır . Büyüklük yapamamalı ki hatalı olan o ... ama o hatalı diye asla sen uzatma tatsız suratsız sürekli şikayet eden trip atan biri gibi davranama bu haklı da olsan hksız da olsan karşı tarafı soğutur canını çok beter sıkar. ki sen haklısın . eğer ki seviyorsan bu durumu yani bu konu artık geçmiş bu birbirini dinleyerek çözme haksızken özür dileme meselesini çözmelisiniz . bunu da tatlı dille yumuşak bir kalple yapabilirsin ancak . atalarımız ne demiiş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırki evlenmeyi düşünüyorsunuz kesinlikle çözülmeli bu .
konuya tkrar dönersek bence ben olsam bundan sonra şöyle davranırdım . ona ders çalışıp çalışmadığımı direk söylemezdim ama ima ederdim çalıştığım anlarda hani bilmesi gereksin diye . dışarı çıkma gezme konusu genel olarak erkeklerde çok ciddiye alınan meseledir yani daha çok muhafazakar erkeklerde sizin ki nasıl bilmem ama ... ben olsam dışarı çıkarken yine ona söyler bildiridim bana niye söylüyorsun söyleme gibisinden birşey söylersede '' başıma birşey gelirse daha kolay ulaşman iin '' derdim ki bu can evinden vurur. söz söylersede üzerine kendi düşüncesizliğidir .
asla ama asla göze göz dişe diş diye yaklaşma konuya . seviyorsan ortamı yumuşatan tatlı dille çözümler bulan her daim sen ol ki öyle yapmışsın . devam et . inşallah konuyu çözersin yani özür dilemenin ne kadar büyük erdem olduğunu anlar ve senin de sıkıldığın zamanlarda keyfi kararlar verip eğlenebileceğini bir robot olmadığını fark eder.
ben evleneli 4 ay oldu hemen hemen . benim bu sene dersleri geçmem ve 2 sene içinde görev almam gerekiyor ki ilerde eşim okulu bitirmesi için memurluktan istifa edecek ve evi geçindirmek bana düşecek . onca sorumluluk var. eşim bunun ne kadar ciddi olduğunu tatlı dille hep söylüyor ama ben 3 aydır hiç ders çalışmıyorum diyebilirim. anneden aileden ayrılmak yeni bir şehir ev düzen benim derslere adapte olmamı çok zorlaştırdı . ama eşim hiç bana neden çalışmıyorsun da dizi izliyorsun uyyoorsun diye sert çıkmadı . arada bir ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor ama yorma kendini de diyor . .... çünkü ben bir insanım . ne kadar yorulduğumu ona anlatıyorum . karşı tarafın anlayışlı davranması gerekli . nişanlın büyük bir anlayışsızlık yapmış inşallah bunu anlar ve tekrarlamaz .
Betülüm Allahın var sen güzel çalıştınÇorba oldu demek yoook korku bastı demek yoook
Amiiiin Allah hepimize yardım
Evet bende yarın bi ara uğrayıp bi başarılara diliycem hepinize
Pazar akşam topikte buluşuyoruz biraz konuşucaz yani hevi gelcek aus inşallah dedi biberon da gelirim dedi seni de bekliyoruz ben 10 gibi gelirim
İYİ ÇALIŞMALAR BETÜLCÜM
Günaydın arkadaşlar , iyice dünyadan koptum artık ben , yemeden içmeden ders çalışıyorum ama bitmiyor bitmiyooooor
Olur da giremezsen ;
Auscum
Hevicim
Biberoncum
Gözdecim
Cnacuncum
Gökçecim
Betülcüm
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa
gelmeye çalışacağım arkadaşım hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol dersler beni beklerİnşallahda gelebilirsin betülcüm gelebilirsen çookta memnun olcam vede olcaz
Ne yaparasın betülüm işi pişkinliğe vurduk
çOK SAOLASIN BETÜLCÜM CANIM aMİİN alLAH GERÇEKTENDE YARDIMCIMIZ OLSUN DA HAYIRLISIYLA ŞU SINAVLARI ATLATALIM İYİ PUANLARLA
gelmeye çalışacağım arkadaşım hadi allah(c.c)'a emanet ol dersler beni bekler
He valla hevim ya topikte hakketten bizden başka saçmalayan yok Saçma sapan bi alakasız insan olduk çıktık ah ah aöf sen nelere kaadilsin
çok iyi olmuş hevicim arkadaşım bide erkek arkadaşını sana destek olup birlikte gitmeniz en süper olmuşBi gidin bakalım hayırlı sonuçlar alın Ama böyle diyerek beni unuttıracağını sanıyorsan sadece sanlarınla yaşa o zaman diycem çünkü zaman zaman her an sorabilirim tedarikli ol
Ben yarın ki dersimin tekrarını yapmaya gidiyim çok bekletmiyeyim uluslararası işletmeciliğimi
Iyi çalışmalar hevicim
Yarın heralda giremem nete pazar akşamı görüşmek dileğiyle efenim inşallahta tuttururuz unutma 10 da topik kapısındayım
Auscum
Hevicim
Biberoncum
Gözdecim
Cnacuncum
Gökçecim
Betülcüm