2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Been Geeeldiiim :) Hemde tüm ünitelerimi bitirmiş olarak çok şükür ki :) son hafta gömülenlerdenim bende baya bi zorlandım ama bitirdim . Şimdi bol bol test çözüyorum çıkmış sorulara bakıyorum . Hakkımız da hayırlısı :)

Yarın sınava giren herkese başarılar diliyorum. Dualarım sizlerle . Allah'ım yardımcımız olsun .

Auscum
Hevicim
Biberoncum
Gözdecim
Cnacuncum
Gökçecim
Betülcüm
Vee tüm topik arkadaşlarım
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız
Bi sürü bi sürü bool şanslar diliyorum
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa

He valla hevim ya topikte hakketten bizden başka saçmalayan yok Saçma sapan bi alakasız insan olduk çıktık ah ah aöf sen nelere kaadilsin
çok iyi olmuş hevicim arkadaşım bide erkek arkadaşını sana destek olup birlikte gitmeniz en süper olmuş Bi gidin bakalım hayırlı sonuçlar alın Ama böyle diyerek beni unuttıracağını sanıyorsan sadece sanlarınla yaşa o zaman diycem çünkü zaman zaman her an sorabilirim tedarikli ol
Ben yarın ki dersimin tekrarını yapmaya gidiyim çok bekletmiyeyim uluslararası işletmeciliğimi
Iyi çalışmalar hevicim
Yarın heralda giremem nete pazar akşamı görüşmek dileğiyle efenim inşallahta tuttururuz unutma 10 da topik kapısındayım

Ayıp ettin ausum bi çırpıda heviyle errorlanırız oraya
Senin ne güzel öğlenmiş ben bu ayazda sabahın köründe sınava girecem auscum
Pazar akşamı ben 10 gibi topikte olurum tuttururuz inşallah tuttururuz dimi ausum
iyi çalışmalar canım benim öpüyorum doddoman

Dolmam , sağol gelmeye çalışacağım çünkü sınavdan sonra pazar günü de dersanem var gelmeye çalışacağım nasipse geç çıkıyorum o gün...
Auscuğum ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun bende yarınki derslerimi tekrar yapıyorum elimden geleni yaptım taktir ALLAH(C.C)'ın dualarımdasınız...

Alemsin dolmam ya RABBİM(C.C) yar ve yardımcımız olsun emeğimizin karşılığını fazlasıyla alalım ve finallerde rahat edelim en azından yüksek alırsak kafamız biraz rahat olur inşaALLAH(C.C)... Herkes duamda arkadaşlar kasmayalım kendimizi heyecan ve stres yaparsanız benim gibi bildiğimizide yapamayız mazaALLAH(C.C)... rahat olalım rahat bu lafım esas bana aslında ALLAH(C.C) sizinle olsun dualarımdasınız topik arkadaşlarım... aminnn

İnşallahda gelebilirsin betülcüm gelebilirsen çookta memnun olcam vede olcaz
Ne yaparasın betülüm işi pişkinliğe vurduk
çOK SAOLASIN BETÜLCÜM CANIM aMİİN alLAH GERÇEKTENDE YARDIMCIMIZ OLSUN DA HAYIRLISIYLA ŞU SINAVLARI ATLATALIM İYİ PUANLARLA

olumlu görüşlerin için çok teşekkürler ben elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ona karşı kesinlikle ters davranamam ilk kez bu defa böyle araya bi kaç gün girdi.. normalde salya sümük elimde çiçekle kapısındaydım.. o özür işini prensip meselesi yapmış ne diler ne bekler... çok nadir kusura bakma bu bu yüzden böyle oldu der.. tam bi ikizler burcu benim adam bi öyle bi böyle ben ona nasıl davranıcağımı bilemiyorum ne tepki vericeği hiç belli olmuyor.. giderken haber vermekten hiç bi zaman gocunmadım ama her haber verişimde burnumdan gelince bundanda sıkıldım inan yalan mı söylesem diye düşündüğüm oluyo zaman zaman ki hiç hazzetmem ve söyleyememde.. gittiğim heryere onunla gitmemi istiyo ama çağırıncada gelmiyo ben napayım şimdi.. hani kimi erkek kadını kısıtlar kendi her haltı yaparya bu öylede değil benim yapmamı istemediği hiçbişeyi kendide yapmıyo o yüzden savunamıyorum bile kendimi.. benden yapmamı istediği şeyleri o kadar güzel anlatıyorki hiç bi konuda haklı çıkamıyorum hani hiç kaçarım olmuyor yani asıl tatlı dil onda... bu konudada haklı çıkmayı başarabildi..

oyy daha çok yenisiniz sizde Allah bi ömür mutlu etsin inşallah :) Allah kolaylık versin su gibi geçer sınavların inşallahta sende bu yükün altından kalkarsın.. şehir değiştirmek gerçekten zor olsa gerek ben belde değiştircem diye zırlıyorum şimdiden annemlerle aramdaki mesafe 15 dakka halbuki.. o anlamak yerine anlattı bacım şuanki düşüncem galiba ben biraz sert çıkıştım onun ruh halini anlayabilmeliydim şuan benden bin beter durumda maddi manevi çökmüş halde herşey kafasını kurcalıyor bide ben sürekli şikayet edince patlamış olmalı.. :s uff ben ona hiç kıyamıyorum ya.. ondan bekliceğime gidip kendim özür dilicem sonunda.. yine...

aus ablam hiç öyle değil çünkü en son mesajında sakın arama sorma demişti baya bi sert bi ifadeyle ben bu yüzden aramadım zaten yoksa çoktan arardım çünkü hiç dayanamam kendi bile şaşırmıştır eminim... şimdi herşeyin normale dönmesi için çabalıyorum elimden geldiğince tatlı sözler söylemeye özen gösteriyorum dün tartışırken bile onu özlediğimi söyledim daha napayım yatmadan onu sevdiğimi hatırlattım oda sadece iyi geceler dedi soğuk adam yazınca beklediğim cevap geldi ama bizim ilişkimizde anahtar kişi o malesef o mutlu olmadıkça bende olamıyorum benim çok mutlu olduğum bi anda o kızgın yada mutsuzsa bende mutsuz oluyorum yani
ben mutsuz+o mutlu= ikimizde mutlu (sadece bi tebessüm yeter)
ben mutlu+o mutsuz=ikimizde mutsuz...

gelmeye çalışacağım arkadaşım hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol dersler beni bekler

bayanlar sınav öncesi tavsiye ettiğim dua

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

üç kere okuyun üfleyin emi... :)

bi de subhanekeyle başlamak iyi derler onuda tavsiye ederim... hepimiz için dua edeceğim rabbim en zor sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin emeklerimizin karşılıklarını katbekat fazlasıyla alalım inşallah...

kızlar herkeze basarılar sınava hazırlandım şukur kolay olmuyor tabı ıktısat 3 bıtsın ıstıyorum bıran evvel

Hafta sonu için herkese başarılar diliyorum...

hepimiz için kolay ve başarılı bir sınav olur inşallah...

ayy sınav öncesi nasıl sevindirik olduuum :) sevdicek geldi beni aldı yemeğe götürdü getirdi tatlıya bağlandı yani benim mesele :) oh şimdi rahat rahat sınavıma girebilirim

kızlar selam bende deli gibi ders çalışıyorum

hepimize başarılar diliyorum rabbim kolaylıklar versin umarım emeklerimizin karşılığını alırız .

EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ..

AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa

ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..

iyi dileklerin için teşekkürler..
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..

kocaman öpüyorum..

olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm..
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok..

sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...

nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..

vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da

dolmacım aşk olsun yani okunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..

yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..

Son düzenleme:
Herkese başarılar diliyorum inşallah herkes emeğinin karşılığını alır.
Benim de tavsiye ettiğim dua "ALLAH´ım sınavlarda bildiklerimizi yaptır,Bilmediklerimizi attır, attıklarımızı tuttur. AMİN..."
Benim gibi çalışmayanlar için bu dua çok etkili kızlar söyliyim

Daha yeni yarınki derslere baktım hangi dersler var diye.
Şimdi çalışmaya başlıyorum inşallah baya bi erken başladım çalışmaya ama
Yine de güzel geçecek sınavım ben inanıyorum
En azından dediğim gibi hedefim en az 30 almak onu gerçekleştirirsem bana yeter vizeler için.
Vizeler açıklanınca burda paylaşcam o güzel notlarımı

herkese başarılar hiç çalışmadan gireceğim ilk sınav heycan yaptım o yüzden

hepinize başarılar dilerim

arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…