ileğenle mi gideceksin süper ol daha çabuk varırsın canım
ahh auscum ahh keşke sende olsaydın ohh ne güzel olurdu 2 lafın belini kırıp dedikodu yapardık sınavdan sonra yapalım dolmamın dediği gibi uygun bi saatte canım..
iyi çalışmalar auscum taze bilgilerle sınava gireceksin ne güzel bizdeki gibi bi çalışılmamış hissi yok sende..
canım sen üstesinden gelirsin
banane banane camlar kirli işte kar yağdı diye bahane arama sen ders çalışmaktan eve bakamıyorsun demi ablacım
dur ben ileğenle kayıp gelip sileyim
bende ders çalıştığım mekanın fotoğrafını çekmek istiyorum amma ankarada manzara yok bizim evin burda da yok maalesef
canım sempozyumu sınavdan sonra yapacağız zaten pazar akşamı
ay sanki canlı yayın sunacagım da bide topiktekilerle konuşmuş da plan yapmış gibi konuşuyorum..
biz buluruz yapacak bişey canım benmm
dolmacım dışarısı soğuk ya dışarıya değil de okulun içine zincirlesek üşümeyelim ertesi günde sınav var yaaa..(ay bende ne çok üşüyormuşum ya ama soğuk ankara demi dolmacım üşümem normal:))
iyi çalışmalar canım bende tekrar yapıyorum sonra görüşürüz
Herkese merhabaaa :)))
Bugün de ders çalıştım, sorularımı çözdüm, sadece bir dersimin 2 ünitesi kaldı tekrarlanmadık. Onu da yarın bitirebilirsem, cuma günü cumartesi derslerini, cumartesi de pazar derslerini son kez tekrarlayacağım.
Bir aöf edebiyat grubuna üyeyim, hep soru gönderiyorlardı ben de cevaplayamadığım için sinir oluyordum. Şimdi artık hepsini cevaplıyorum çok mutluyum. Umarım sınavda karıştırmam.:))
Gazelim, iyi yolculuklar, sağlıkla gidip sağlıkla dönün inşallah.
Ausum, dolmam, gözdem ve diğer arkadaşlarım, herkese kolaylıklar diliyorum...
Bütün ezberlerimiz su gibi olsun, bütün çalıştıklarımız aklımızda kalsın, bütün formüller ve hesaplamalar beynimize kazınsın...
Tekrarlarımı yapıyorum ama hepsi çorba oldu sankikorku bastı beni ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C) Sınav öncesi buraya yazmayaya çalışacağım nasipse ben ders çalışmaa devam edeyim
Ausum, Allah zihin açıklığı versin, siyaset de zordur şimdi. Sen aslansın, biliyoruz geçen seneki performansını, bu sene de farklı olmayacak bak görürsün.
Biri de bizim grupta yazmış, Arap ve Fars şairlerini ezberlediniz mi yoksa es mi geçtiniz diye, açıkçası ben es geçtim. Hayır, isimler Ahmet, Mehmet olsa ezberleyeyim ama 5 dönemin ayrı ayrı tamlamalardan oluşan isimleri var, en fazla 2 soru kaçar, hiç uğraşamam yoksa diğer bildiklerimi unutacağım.Ben de bugün halk hikayelerini bitirip konuyu kapatıyorum inşallah.:) Pazar günü de büyük bir zevkle muhabbete gelirim, özledim yaaa.:)))
HALK HİKAYELERİNDE BİZ DE VARMIYIZ BİBERONCUM
Evet pazar akşam bi toplanmayı istedik geleceğinede çok sevindim ben akşam 10 gibi gelebilirim umarım tutturabiliriz
Hiiiiiiiii ablaya camların pis denir mi hiç
Atlayın ileğenlerinize de geliver dolma ile , bir el atın ablanıza , ben yaşlı kadınım
Pazar günü hepimiz müsaitsek olursak bol bol laflarız tatlım , ohhh streste yok diyeceğim ama finale kalacak 1 aycık
Hatırlatma yapayım , fazla vakit yok ve tüm ünitelerden sorumlu olduğumuz finaller sadece ve sadece 40 gün sonra : 25-26 OCAK 2014 de
Hevi tatlım ya , listede neden senin hala kalan ünitelerin gözüküyor , sen bitirmemiş miydin :26:
OOOOHHHH pazar yapılcaksa iyiymişpazar akşam en geç 10 da topik kapısındayım tabiki inşallah ve hayırlısıyla
Tabiki canlı yayın yapacan hevim aöf sınav sonrası basın açıklamasıAnkarada iki aöf manyağı ileğenle ve kafalarında muhteşem yüzyılın o meşhur şapkalarından sınıfa zincirlediler kendilerini donduk üşüyoruz bi daha imkanı yok çıkıp diğer sınava başka okulda girmeyiz diye protesto yaptılar..bi de bunların izmit şubeside aynı şekilde ileğenle sınava giren biri daha yakalandı..Gün be gün ileğenliler artıyor önünü alamıyoruz ilerde bunlar ales kpss ve bilumum sınavlarada katılırlar halimiz harap..Diyerekten bi basın açıklaması bekleniyor senden
Soğuk ne demek üşüyoruz ne demek donduk ne demek daha fazlası bence hevicimbiraz abartımı oldu ne
Ah şu tekrarlar son zmanlarda ne işimiz düşüyor canım ya
Ben de şimdi gidicem malüm tekrar yapmaya Allah hepimize yardım etsin
Çok teşekkürler hevim sanada iyi çalışmalar
Ahhh dolmacığım, keşke siz olsanız keşkeee.:))) Bol bol isim var, bu sene her derste bol bol isim var bende, ne hikmetse aöf buna çalışmış bu seneki derslerde.:))) Hepsi birbirine karışmazsa iyi, yoksa sınavda error vereceğim kesin.:))) Kal gelmese bari....:))
Ben aslında pazar akşamı sosyolojiye başlayacağım sınavdan dönüp. Malum onun da finalleri 11-12 ocakta, bu 2 hafta kapak açamadım edebiyat yüzünden, özetleri hızlıca yetiştirmem lazım. Ama mutlaka uğrarım akşama bir aksilik olmazsa.
aşk olsun sana pis dermiyim ablacım:26:
sen son hafta çok ders çalışıyorsun ya yoruluyorsun
ondan yani..
hem kışın cam mı silinir ayol
sabaha karşı 4 de yatıp sabaha karşı 7 de kalkmışsın dikkat et kendine canım hasta falan olma aman
ne olacak hem dolmacım ile büyük bir leğen alırız hop atlar geliriz.. gelirken yakındaki arkadaşları da alırız ohh
söylemee söylemee final tarihini aussss yaaaaa:18:
kalan konucukları oku özet çıkar vize konularına çalış oooo :18:
Allah yardımcımız olsun..
ablacım ben son kala konularımı da bitirdim ama özet çıkarmadım sadece okudum geçtim aöfnin uzun kitaplarını tam içime sinmediği için söylemedim sana da ama okudum testlerini de çözdüm.. bitti kısaca
dolmaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyy karnım ağrıdı gülmekten canımm ya Allah sınavların iyi geçsin emi kız
bi ileğen protestosu başlatıyormuşuz bütün türkiyeyi sarıyormuş ..
ama en çok şapkalarımıza güldüm düşündüm de bir an deli sanıp direk alırlar bizi
tam üstüne bastın canım gerçekten donuyoruz kar yok ama nasıl bir ayaz var işte insanın içine işliyor doğru tespit dolmam..
ayy hala gülüyorum dolmacım
Ama yakışır ha hevi o şapkalar sülümanın şapkası ama düşünsene altımızda ileğen kafada sülümanın o şapka son süraat okula gidiyoruz
Sınav öncesi iyice bi gevşedik hevim ya artık sınavdada gülersin diycem aman ha sınav ortasında aklına şapkalı halimiz gelipte bi kahkaha koparıp coşma
Var ya şu an kafam oldu çorum :111: bi de sırtım fena ağrıyo artık bıraktım tekrarı yarın sabah çalışcam ama cumartesi sabahınkini çalışabilirim ancak
öpüyorum seni hevim iyi de tekrarlar diliyorum
konu ne tam olarak bilmiyorum zaten bilmemede gerek yok anlaşılıyor sorudanablalarım nerdesiniz... benim öküz sonunda mesaj atabildi yeter mi bu kadar diye cevap vermiyorum vermiyim demi... sıra bende azcıkta ben susayım...
konu ne tam olarak bilmiyorum zaten bilmemede gerek yok anlaşılıyor sorudankesinlikle cevap vermelisin. erkkelerde burun sürtmesi yada ne kadar geç cevap verirsem o kadar iyi anlar gibi bir durum yoktur . bu kadar ara da anlaıdysa anlamıştır . ne kadar çabuk cevap verirde sorunlarınızı konuşursanız o kadar iyi sağlam ilişkiniz olur . ertelemeyin helak olursunuz diye hadis vardı ( yanlış hatırlamıyorsam ) erteleme asla ... bence :) ki deneyimlerim gözlemlerim böyle oldu hep
sorun şu ki yeter mi den kastı benim dersimi alıp almamış olmam.. günlerdir o beni aramıyor hemde haklı olduğum bi sebepten tartıştık ama beyimiz hiiiç akıllanmıyor malesef hiç özür dileme adeti yok olmuş bitmiş bişey için özür dilemek anlamsızmış onun için ağızdan çıkan söz ok gibiymiş çıktımı telafisi olmazmış ne ben ondan ne o benden özür beklicekmiş.. ben mesajlara cevap vermeyince annesinin telefonundan aradı konuştuk sakince bağırmadan ve kırıcı olmadan tartıştık... arayı yumuşatmak isterdim ama çok kırgındım.. mevzu benim bi kaç sefer ders çalışmayı bırakıp gezmeye gitmemdi... neymiş yetiştiremessem canıma okurmuş buydu yani mesele... benim en çok ihtiyacım olduğu anlarda beni yalnız bıraktı günlerdir ondamdan çıkmadan sabahlara kadar ders çalışıyordum bi kaç sefer dışarı çıktım diye trip atıp burda ağlamaktan helak olurken beyimiz ancak 4 gün sonra arayabildi.. e bunun üzerine hemen su koyvermemeliydim demi.. tepkimi gösterdim sonuç: bundan sonra gittiğim yerleri haber vermeyecekmişim derslerle ilgili hiç birşey söylemeyecekmişim.. tam tatlıya bağlanmamış olmakla beraber daha fazla trip atıp hepten beter duruma düşmek istemiyorum... umarım yanlış yapmıyorumdur..
sorun şu ki yeter mi den kastı benim dersimi alıp almamış olmam.. günlerdir o beni aramıyor hemde haklı olduğum bi sebepten tartıştık ama beyimiz hiiiç akıllanmıyor malesef hiç özür dileme adeti yok olmuş bitmiş bişey için özür dilemek anlamsızmış onun için ağızdan çıkan söz ok gibiymiş çıktımı telafisi olmazmış ne ben ondan ne o benden özür beklicekmiş.. ben mesajlara cevap vermeyince annesinin telefonundan aradı konuştuk sakince bağırmadan ve kırıcı olmadan tartıştık... arayı yumuşatmak isterdim ama çok kırgındım.. mevzu benim bi kaç sefer ders çalışmayı bırakıp gezmeye gitmemdi... neymiş yetiştiremessem canıma okurmuş buydu yani mesele... benim en çok ihtiyacım olduğu anlarda beni yalnız bıraktı günlerdir ondamdan çıkmadan sabahlara kadar ders çalışıyordum bi kaç sefer dışarı çıktım diye trip atıp burda ağlamaktan helak olurken beyimiz ancak 4 gün sonra arayabildi.. e bunun üzerine hemen su koyvermemeliydim demi.. tepkimi gösterdim sonuç: bundan sonra gittiğim yerleri haber vermeyecekmişim derslerle ilgili hiç birşey söylemeyecekmişim.. tam tatlıya bağlanmamış olmakla beraber daha fazla trip atıp hepten beter duruma düşmek istemiyorum... umarım yanlış yapmıyorumdur..