2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Been Geeeldiiim :) Hemde tüm ünitelerimi bitirmiş olarak çok şükür ki :) son hafta gömülenlerdenim bende baya bi zorlandım ama bitirdim . Şimdi bol bol test çözüyorum çıkmış sorulara bakıyorum . Hakkımız da hayırlısı :)

Yarın sınava giren herkese başarılar diliyorum. Dualarım sizlerle . Allah'ım yardımcımız olsun .

Auscum :KK16:
Hevicim :KK16:
Biberoncum :KK16:
Gözdecim :KK16:
Cnacuncum :KK16:
Gökçecim :KK16:
Betülcüm :KK16:
Vee tüm topik arkadaşlarım :nazar:
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız :KK9:
Bi sürü bi sürü bool şanslar diliyorum :KK6:
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa :KK9::KK9::KK9:

sülümanın şapkası mı dolmacım:KK9::KK9::KK9::KK9:
Oo yakışır bize canım ankaranın delileri oluruz artık..:KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK9:
Canım sınavda aklıma gelirse kulaklarını çınlatırım hem iyi olur kafam dağılır bunaldığım sorulardan hatırlarım senin sayende canımm..:21:
Kafalar bi milyon oldu canım topikte bizden başka saçmalamayan yok vallaha:KK53::KK53:
Bende öpüyorum canım iyi çalışmalar güzel tekrarlar..:KK16::KK54:

Ha bide şu doktor işini erkek arkadaşıma dedim böyle böyle diye gidelim aşkım bende gideyim hatta bana da oluyor öyle bazen bakalım ne eksik neyimiz var dedi aöf sınavında sonra gideceğiz bi gün..
Havalar çok soğuk olmasın da yoksa vazgeçer vallaha benimki:KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9: He valla hevim ya topikte hakketten bizden başka saçmalayan yok :KK53: Saçma sapan bi alakasız insan olduk çıktık ah ah aöf sen nelere kaadilsin :KK53: :KK53: :KK52: :KK52:
çok iyi olmuş hevicim arkadaşım bide erkek arkadaşını sana destek olup birlikte gitmeniz en süper olmuş :KK76: Bi gidin bakalım hayırlı sonuçlar alın :KK16: Ama böyle diyerek beni unuttıracağını sanıyorsan sadece sanlarınla yaşa o zaman diycem :KK52: :KK52: çünkü zaman zaman her an sorabilirim tedarikli ol :KK54:
Ben yarın ki dersimin tekrarını yapmaya gidiyim çok bekletmiyeyim uluslararası işletmeciliğimi :KK35:
Iyi çalışmalar hevicim :KK16:
Yarın heralda giremem nete pazar akşamı görüşmek dileğiyle efenim inşallahta tuttururuz unutma 10 da topik kapısındayım :KK52: :KK52:

Günaydın arkadaşlar , iyice dünyadan koptum artık ben , yemeden içmeden ders çalışıyorum ama bitmiyor bitmiyooooor :KK52:

Neyse , bu sefer üniteler harbiden uzunmuş çok , bir de en sevmediğim durum , bir üniteyi okurken ben genelde bu çıkar bu çıkabilir diye geçiririm kafamdan ama bazı üniteler var ki uzun uzun sayfalar sırf laf salatası , bunun neresinden soru çıkacak diye düşündüyor insana:KK14:

Offff , yerli malı haftasıymış , kreşten patatesli börek görevi bana verilmiş , gece 4 de yaptım böreği . Sürekli mekan değiştirip ders çalışıyorum , bir wc de çalışmadım yakında o da olur :KK51:

Dolma , hevi yine çok güldürdünüz beni ya , enerjiniz daim olsun . Hevi canım al dolmayı gel bana , şöyle içimi açın , güldürün beni , eşimde bu ara tez hazırlama derdi , bizim ev Yusuf yatınca kütüphane sessizliğine bürünüyor , sıkılıyorum çook :KK36:

Arzu tatlım , bu kadar yeter mi derken ? bana dersini aldın mı gibi sormamış hissi verdi , hani seni üzüen bu ukalalıksa bana öyle gelmedi , tam aksine hani genelde sen onu ararmışsın ya , bu sefer aramadığın , mesaj yazmadığın için sordu sana sanki :26:

Bana kalırsa konuşmamaya anlam veremem zaten , burun sürtmesi ise mesele bunun alası konuşarak yapılmalı , erkekler gözlerinin içine sokulmayan hatalarını öyle 3 gün konuşmayınca anlamıyor maalesef:KK34:

Pantera fizik kurallarına aykırı bir hesap olmuş senin ki , çalışmasan hiç uyuma gerekirse derdim de , eee eve akşam geliyorsun zaten hadi en yarın akşam da pazar günü olan sınavlarına çalışırsın olmaz mı ?

Emleb tatlım , inşaAllah dediğin gibi olur , ufaklık sana şans getirir , özetleri ve ünite sonu sorularını atlama bari tatlım , o sorulardan 1-2 tane çıkıyor bazen .

Biberon
canımın içi , pazar akşamı parti var unutma topikte .

Gözdem balım sende ben gibi gömüldün , bir cee diyip gidiyorsun .

Betülcüm , telaş yapma , Allahın izni ile hepsini hatırlarsın sınavda merak etme . Dua edelim birbirimize :KK16:

Gazeeeeeel ,ahretim , sen şimdi kayınvalidenin sıcacık kollarına atmışsındır kendini Konyada :KK52: Ohhh sınav öncesi ne büyük moral sana :KK8::KK8:

Do major
aslında çok az üniten var , bak ben o kadar çalıştım , hala 7 ünitem var , ve bu gece yarın gece çalışmaya devam edeceğim , umarım sende dün gece dediğin gibi yarılamışsındır :26:

Yazdıklarına cevap vermediğim kimse yok umarım , Unuttuysam kimseyi , affola :KK17:

Yavaş yavaş çalışmaya gider ben yine :KK55:

Gece gelemem , ama yarın sabah bakarım , sınavların bu kez 14:00 de çünkü .

Olur da giremezsen ;

ACI TATLI BİR DÖNEMİ DAHA BİTİRDİK DİYE CÜMLELERİME BAŞLAMAYACAĞIM ELBETTE :KK52: ; HERKESE ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM .

RABBİM ÇALIŞTIKLARIMIZI UNUTTURMASIN , UNUTTUKLARIMIZI DOĞRU SALLAMAYI NASİP ETSİN .

BÖYLE SORULARI OKUDUKÇA '' AAA BEN BUNU BİLİYORUM , BUNU DA BİLİYORUM '' DİYELİM HEP :KK31:

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM :KK16:

Ayıp ettin ausum bi çırpıda heviyle errorlanırız oraya :KK9: :KK9: :KK55: :KK55:
Senin ne güzel öğlenmiş ben bu ayazda sabahın köründe sınava girecem auscum :KK36::KK36:
Pazar akşamı ben 10 gibi topikte olurum tuttururuz inşallah tuttururuz dimi ausum :KK19:
iyi çalışmalar canım benim öpüyorum doddoman :KK54: :KK54:

Betülüm Allahın var sen güzel çalıştın :KK16: Çorba oldu demek yoook korku bastı demek yoook :KK20:
Amiiiin Allah hepimize yardım :KK34:
Evet bende yarın bi ara uğrayıp bi başarılara diliycem hepinize :KK12:
Pazar akşam topikte buluşuyoruz biraz konuşucaz yani hevi gelcek aus inşallah dedi biberon da gelirim dedi seni de bekliyoruz ben 10 gibi gelirim :KK9:
İYİ ÇALIŞMALAR BETÜLCÜM :KK54: :KK16:

Dolmam , sağol gelmeye çalışacağım çünkü sınavdan sonra pazar günü de dersanem var gelmeye çalışacağım nasipse geç çıkıyorum o gün...:KK6: :KK6: :KK6:
Günaydın arkadaşlar , iyice dünyadan koptum artık ben , yemeden içmeden ders çalışıyorum ama bitmiyor bitmiyooooor :KK52:

Neyse , bu sefer üniteler harbiden uzunmuş çok , bir de en sevmediğim durum , bir üniteyi okurken ben genelde bu çıkar bu çıkabilir diye geçiririm kafamdan ama bazı üniteler var ki uzun uzun sayfalar sırf laf salatası , bunun neresinden soru çıkacak diye düşündüyor insana:KK14:

Offff , yerli malı haftasıymış , kreşten patatesli börek görevi bana verilmiş , gece 4 de yaptım böreği . Sürekli mekan değiştirip ders çalışıyorum , bir wc de çalışmadım yakında o da olur :KK51:

Dolma , hevi yine çok güldürdünüz beni ya , enerjiniz daim olsun . Hevi canım al dolmayı gel bana , şöyle içimi açın , güldürün beni , eşimde bu ara tez hazırlama derdi , bizim ev Yusuf yatınca kütüphane sessizliğine bürünüyor , sıkılıyorum çook :KK36:

Arzu tatlım , bu kadar yeter mi derken ? bana dersini aldın mı gibi sormamış hissi verdi , hani seni üzüen bu ukalalıksa bana öyle gelmedi , tam aksine hani genelde sen onu ararmışsın ya , bu sefer aramadığın , mesaj yazmadığın için sordu sana sanki :26:

Bana kalırsa konuşmamaya anlam veremem zaten , burun sürtmesi ise mesele bunun alası konuşarak yapılmalı , erkekler gözlerinin içine sokulmayan hatalarını öyle 3 gün konuşmayınca anlamıyor maalesef:KK34:

Pantera fizik kurallarına aykırı bir hesap olmuş senin ki , çalışmasan hiç uyuma gerekirse derdim de , eee eve akşam geliyorsun zaten hadi en yarın akşam da pazar günü olan sınavlarına çalışırsın olmaz mı ?

Emleb tatlım , inşaAllah dediğin gibi olur , ufaklık sana şans getirir , özetleri ve ünite sonu sorularını atlama bari tatlım , o sorulardan 1-2 tane çıkıyor bazen .

Biberon

Betülcüm , telaş yapma , Allahın izni ile hepsini hatırlarsın sınavda merak etme . Dua edelim birbirimize :KK16:

Gazeeeeeel ,ahretim , sen şimdi kayınvalidenin sıcacık kollarına atmışsındır kendini Konyada :KK52: Ohhh sınav öncesi ne büyük moral sana :KK8::KK8:

Do major
aslında çok az üniten var , bak ben o kadar çalıştım , hala 7 ünitem var , ve bu gece yarın gece çalışmaya devam edeceğim , umarım sende dün gece dediğin gibi yarılamışsındır :26:

Yazdıklarına cevap vermediğim kimse yok umarım , Unuttuysam kimseyi , affola :KK17:

Olur da giremezsen ;

ACI TATLI BİR DÖNEMİ DAHA BİTİRDİK DİYE CÜMLELERİME BAŞLAMAYACAĞIM ELBETTE :KK52: ; HERKESE ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM .

RABBİM ÇALIŞTIKLARIMIZI UNUTTURMASIN , UNUTTUKLARIMIZI DOĞRU SALLAMAYI NASİP ETSİN .

BÖYLE SORULARI OKUDUKÇA '' AAA BEN BUNU BİLİYORUM , BUNU DA BİLİYORUM '' DİYELİM HEP :KK31:

Auscuğum ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun bende yarınki derslerimi tekrar yapıyorum elimden geleni yaptım taktir ALLAH(C.C)'ın dualarımdasınız... :KK16: :KK16: :KK16:
Allah hepimize zihin açıklığı versin, allah yardımcımız olsun.çalıştığımız ve bildiğimiz yerlerden çıksın ve en güzel geçsin sınavlarımız :KK9:
Okunmuş kaleminiz,okunmuş suyunuz,okunmuş çikolatanız veee okunmuş optik okuyucunuzu da hazırladım haayydıı gazamız mübarek olaaa arkadaşlar allaa allaa allaa :KK9::KK9::KK9:

Alemsin dolmam ya :KK1: RABBİM(C.C) yar ve yardımcımız olsun emeğimizin karşılığını fazlasıyla alalım ve finallerde rahat edelim en azından yüksek alırsak kafamız biraz rahat olur inşaALLAH(C.C)... Herkes duamda arkadaşlar kasmayalım kendimizi heyecan ve stres yaparsanız benim gibi :KK1: bildiğimizide yapamayız mazaALLAH(C.C)... rahat olalım rahat bu lafım esas bana aslında :KK9: :KK9: :KK9: ALLAH(C.C) sizinle olsun dualarımdasınız topik arkadaşlarım... aminnn :KK16: :KK16: :KK16:

Dolmam , sağol gelmeye çalışacağım çünkü sınavdan sonra pazar günü de dersanem var gelmeye çalışacağım nasipse geç çıkıyorum o gün...:KK6: :KK6: :KK6:

Auscuğum ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun bende yarınki derslerimi tekrar yapıyorum elimden geleni yaptım taktir ALLAH(C.C)'ın dualarımdasınız... :KK16: :KK16: :KK16:

Alemsin dolmam ya :KK1: RABBİM(C.C) yar ve yardımcımız olsun emeğimizin karşılığını fazlasıyla alalım ve finallerde rahat edelim en azından yüksek alırsak kafamız biraz rahat olur inşaALLAH(C.C)... Herkes duamda arkadaşlar kasmayalım kendimizi heyecan ve stres yaparsanız benim gibi :KK1: bildiğimizide yapamayız mazaALLAH(C.C)... rahat olalım rahat bu lafım esas bana aslında :KK9: :KK9: :KK9: ALLAH(C.C) sizinle olsun dualarımdasınız topik arkadaşlarım... aminnn :KK16: :KK16: :KK16:

İnşallahda gelebilirsin betülcüm gelebilirsen çookta memnun olcam vede olcaz :KK9:
Ne yaparasın betülüm işi pişkinliğe vurduk :KK8: :KK8:
çOK SAOLASIN BETÜLCÜM CANIM aMİİN alLAH GERÇEKTENDE YARDIMCIMIZ OLSUN DA HAYIRLISIYLA ŞU SINAVLARI ATLATALIM İYİ PUANLARLA :KK16:

öncelikle haklısın . onun özür dilemenin ne kadar büyük erdem olduğğundan haberi yok bunu öğrenemeli . kuldan özür dilemeyen Allah dan af dileyemez diye söz vardır . Büyüklük yapamamalı ki hatalı olan o ... ama o hatalı diye asla sen uzatma tatsız suratsız sürekli şikayet eden trip atan biri gibi davranama bu haklı da olsan hksız da olsan karşı tarafı soğutur canını çok beter sıkar. ki sen haklısın . eğer ki seviyorsan bu durumu yani bu konu artık geçmiş bu birbirini dinleyerek çözme haksızken özür dileme meselesini çözmelisiniz . bunu da tatlı dille yumuşak bir kalple yapabilirsin ancak . atalarımız ne demiiş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :KK3: ki evlenmeyi düşünüyorsunuz kesinlikle çözülmeli bu .
konuya tkrar dönersek bence ben olsam bundan sonra şöyle davranırdım . ona ders çalışıp çalışmadığımı direk söylemezdim ama ima ederdim çalıştığım anlarda hani bilmesi gereksin diye . dışarı çıkma gezme konusu genel olarak erkeklerde çok ciddiye alınan meseledir yani daha çok muhafazakar erkeklerde sizin ki nasıl bilmem ama ... ben olsam dışarı çıkarken yine ona söyler bildiridim bana niye söylüyorsun söyleme gibisinden birşey söylersede '' başıma birşey gelirse daha kolay ulaşman iin '' derdim ki bu can evinden vurur. söz söylersede üzerine kendi düşüncesizliğidir .

asla ama asla göze göz dişe diş diye yaklaşma konuya . seviyorsan ortamı yumuşatan tatlı dille çözümler bulan her daim sen ol ki öyle yapmışsın . devam et . inşallah konuyu çözersin yani özür dilemenin ne kadar büyük erdem olduğunu anlar ve senin de sıkıldığın zamanlarda keyfi kararlar verip eğlenebileceğini bir robot olmadığını fark eder.

olumlu görüşlerin için çok teşekkürler ben elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ona karşı kesinlikle ters davranamam ilk kez bu defa böyle araya bi kaç gün girdi.. normalde salya sümük elimde çiçekle kapısındaydım.. o özür işini prensip meselesi yapmış ne diler ne bekler... çok nadir kusura bakma bu bu yüzden böyle oldu der.. tam bi ikizler burcu benim adam bi öyle bi böyle ben ona nasıl davranıcağımı bilemiyorum ne tepki vericeği hiç belli olmuyor.. giderken haber vermekten hiç bi zaman gocunmadım ama her haber verişimde burnumdan gelince bundanda sıkıldım inan yalan mı söylesem diye düşündüğüm oluyo zaman zaman ki hiç hazzetmem ve söyleyememde.. gittiğim heryere onunla gitmemi istiyo ama çağırıncada gelmiyo ben napayım şimdi.. hani kimi erkek kadını kısıtlar kendi her haltı yaparya bu öylede değil benim yapmamı istemediği hiçbişeyi kendide yapmıyo o yüzden savunamıyorum bile kendimi.. benden yapmamı istediği şeyleri o kadar güzel anlatıyorki hiç bi konuda haklı çıkamıyorum hani hiç kaçarım olmuyor yani asıl tatlı dil onda... bu konudada haklı çıkmayı başarabildi..

ben evleneli 4 ay oldu hemen hemen . benim bu sene dersleri geçmem ve 2 sene içinde görev almam gerekiyor ki ilerde eşim okulu bitirmesi için memurluktan istifa edecek ve evi geçindirmek bana düşecek . onca sorumluluk var. eşim bunun ne kadar ciddi olduğunu tatlı dille hep söylüyor ama ben 3 aydır hiç ders çalışmıyorum diyebilirim. anneden aileden ayrılmak yeni bir şehir ev düzen benim derslere adapte olmamı çok zorlaştırdı . ama eşim hiç bana neden çalışmıyorsun da dizi izliyorsun uyyoorsun diye sert çıkmadı . arada bir ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor ama yorma kendini de diyor . .... çünkü ben bir insanım . ne kadar yorulduğumu ona anlatıyorum . karşı tarafın anlayışlı davranması gerekli . nişanlın büyük bir anlayışsızlık yapmış inşallah bunu anlar ve tekrarlamaz .

oyy daha çok yenisiniz sizde Allah bi ömür mutlu etsin inşallah :) Allah kolaylık versin su gibi geçer sınavların inşallahta sende bu yükün altından kalkarsın.. şehir değiştirmek gerçekten zor olsa gerek ben belde değiştircem diye zırlıyorum şimdiden annemlerle aramdaki mesafe 15 dakka halbuki.. :KK53: o anlamak yerine anlattı bacım şuanki düşüncem galiba ben biraz sert çıkıştım onun ruh halini anlayabilmeliydim şuan benden bin beter durumda maddi manevi çökmüş halde herşey kafasını kurcalıyor bide ben sürekli şikayet edince patlamış olmalı.. :s uff ben ona hiç kıyamıyorum ya.. ondan bekliceğime gidip kendim özür dilicem sonunda.. :KK43: yine...

aus ablam hiç öyle değil çünkü en son mesajında sakın arama sorma demişti baya bi sert bi ifadeyle ben bu yüzden aramadım zaten yoksa çoktan arardım çünkü hiç dayanamam kendi bile şaşırmıştır eminim... şimdi herşeyin normale dönmesi için çabalıyorum elimden geldiğince tatlı sözler söylemeye özen gösteriyorum dün tartışırken bile onu özlediğimi söyledim daha napayım yatmadan onu sevdiğimi hatırlattım oda sadece iyi geceler dedi soğuk adam yazınca beklediğim cevap geldi ama :KK37: bizim ilişkimizde anahtar kişi o malesef o mutlu olmadıkça bende olamıyorum benim çok mutlu olduğum bi anda o kızgın yada mutsuzsa bende mutsuz oluyorum yani
ben mutsuz+o mutlu= ikimizde mutlu (sadece bi tebessüm yeter)
ben mutlu+o mutsuz=ikimizde mutsuz...

Betülüm Allahın var sen güzel çalıştın :KK16: Çorba oldu demek yoook korku bastı demek yoook :KK20:
Amiiiin Allah hepimize yardım :KK34:
Evet bende yarın bi ara uğrayıp bi başarılara diliycem hepinize :KK12:
Pazar akşam topikte buluşuyoruz biraz konuşucaz yani hevi gelcek aus inşallah dedi biberon da gelirim dedi seni de bekliyoruz ben 10 gibi gelirim :KK9:
İYİ ÇALIŞMALAR BETÜLCÜM :KK54: :KK16:

Biberon

Do major

Olur da giremezsen ;

İnşallahda gelebilirsin betülcüm gelebilirsen çookta memnun olcam vede olcaz :KK9:
Ne yaparasın betülüm işi pişkinliğe vurduk :KK8: :KK8:
çOK SAOLASIN BETÜLCÜM CANIM aMİİN alLAH GERÇEKTENDE YARDIMCIMIZ OLSUN DA HAYIRLISIYLA ŞU SINAVLARI ATLATALIM İYİ PUANLARLA :KK16:
gelmeye çalışacağım arkadaşım hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol dersler beni bekler :KK9:

bayanlar sınav öncesi tavsiye ettiğim dua

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

üç kere okuyun üfleyin emi... :)

bi de subhanekeyle başlamak iyi derler onuda tavsiye ederim... hepimiz için dua edeceğim rabbim en zor sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin emeklerimizin karşılıklarını katbekat fazlasıyla alalım inşallah...

kızlar herkeze basarılar sınava hazırlandım şukur kolay olmuyor tabı ıktısat 3 bıtsın ıstıyorum bıran evvel

Hafta sonu için herkese başarılar diliyorum...

hepimiz için kolay ve başarılı bir sınav olur inşallah...

ayy sınav öncesi nasıl sevindirik olduuum :) sevdicek geldi beni aldı yemeğe götürdü getirdi tatlıya bağlandı yani benim mesele :) oh şimdi rahat rahat sınavıma girebilirim :KK70:

kızlar selam bende deli gibi ders çalışıyorum

hepimize başarılar diliyorum rabbim kolaylıklar versin umarım emeklerimizin karşılığını alırız .

EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ.. :KK16: :KK16:

AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.. :KK16:
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE:KK16:
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

:KK54: :KK54:

aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm:KK16::KK16:
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle:KK55::KK55:
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa:KK9::KK9:

ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..

iyi dileklerin için teşekkürler..:KK16:
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..:KK16:

kocaman öpüyorum..:KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9: He valla hevim ya topikte hakketten bizden başka saçmalayan yok :KK53: Saçma sapan bi alakasız insan olduk çıktık ah ah aöf sen nelere kaadilsin :KK53: :KK53: :KK52: :KK52:
çok iyi olmuş hevicim arkadaşım bide erkek arkadaşını sana destek olup birlikte gitmeniz en süper olmuş :KK76: Bi gidin bakalım hayırlı sonuçlar alın :KK16: Ama böyle diyerek beni unuttıracağını sanıyorsan sadece sanlarınla yaşa o zaman diycem :KK52: :KK52: çünkü zaman zaman her an sorabilirim tedarikli ol :KK54:
Ben yarın ki dersimin tekrarını yapmaya gidiyim çok bekletmiyeyim uluslararası işletmeciliğimi :KK35:
Iyi çalışmalar hevicim :KK16:
Yarın heralda giremem nete pazar akşamı görüşmek dileğiyle efenim inşallahta tuttururuz unutma 10 da topik kapısındayım :KK52: :KK52:

olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm.. :KK16:
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok.. :KK16:

sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...

nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..

vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da :KK54:

dolmacım aşk olsun yani:63: okunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
:KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9: yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım:KK52::KK52:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..:KK16: :KK54: :KK16:

Son düzenleme:
Herkese başarılar diliyorum inşallah herkes emeğinin karşılığını alır. :21:
Benim de tavsiye ettiğim dua "ALLAH´ım sınavlarda bildiklerimizi yaptır,Bilmediklerimizi attır, attıklarımızı tuttur. AMİN..."
Benim gibi çalışmayanlar için bu dua çok etkili kızlar söyliyim :KK23::KK53:

Daha yeni yarınki derslere baktım hangi dersler var diye.
Şimdi çalışmaya başlıyorum inşallah baya bi erken başladım çalışmaya ama :KK1:
Yine de güzel geçecek sınavım ben inanıyorum :nazar:
En azından dediğim gibi hedefim en az 30 almak onu gerçekleştirirsem bana yeter vizeler için.
Vizeler açıklanınca burda paylaşcam o güzel notlarımı :KK53::KK53: :KK53:

herkese başarılar hiç çalışmadan gireceğim ilk sınav heycan yaptım o yüzden:KK1::KK1:

hepinize başarılar dilerim:KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?

X