okumaz olurmuyum her sıkıştığımda okudum... sonuçlar bilmiyorum nasıl olcak belkide iyi gelir ama emin olamıyorum cvplar çok çelişkiliydi odaklanmakta çok zorlandım hatta bunun için pazartesi ilk iş soluğu ruh ve sinir hastalıklarında alacağım...
Eki Görüntüle 896163
evet canım ohhh nihayet bitti ama 40 gün sonra yine varNihayet bitti , böyle bir dünyadan kopuş yaşamamıştım son bir hafta
Şimdi bakacağım geçmişe umarım herkesin iyi geçmiştir .
Bugün dünden zordu , ve ilk kez bir sınavda silip başka işaretlediğim , soruya soruya tekrar döndüğüm yine sildiğim falan oldu . Hiç cevap üzeride bu kadar kararsız kalmazdım normalde .
Ya biliyorum ya bilmiyorum , yok değil adamlar bir soru yapmış , tamam okudun biliyorsun ama yok bilmiyorsun seçeneklere bakınca
Neyse , ben bugünde kendime yetecek kadar not alırım , fazlası gelirse ne ala .
bugünkü sınavımda zor gibiydi ya çoğu soruda 2 şık arasında kaldım..:26:
ama hayırlısıyla bunu da atlattık şimdi final zamanı..
inşallah hepimiz yüksek notlar ya da geçer not alırız da geçeriz şu derslerden
slmlar aa bende diyorum okadarda calıştım istikrarlaa.. niye böyle zordu anlayamadım. dedim çok çalıştığım için mi karıştı... ama malum herkese zormuş... hayırlısı. tek bi şey var ing. korkuyordu en ii gecende o oldu...
adalatcilere soruyorum arkadaşlar birincil ikincil ücüncül dördüncül gerekcelendirme vardı ben kitapta görmedim testlerde cıkmış sorularda yoktu... hepsinide salladım. o gerekcelendirmeleri tek tek ezberledim yuh olsun...böyle sasırtma olurmu yahu yazık bizede.
neyse gazamız mubarek ola...:)
bugünde bitti.
davranış blimlerine giriş; attıklarım tutarsa fena sayılmaz
iktisat ; emin olduğum tek soru bile yok
matematik ; liseden kalma bilgilerle bakalım
ingilizce ; idare ederdi
nasıl olmasın moral bozukluğu ya adam filozof olsa bilemez o soruları.. türk dili sınavım bile çelişkili geçti düşün yani türk dili bizim dil hani konuşuyoruz yazıyoruz.. o nasıl soru stilidir ya kim hazırlıyosa bu soruları valla çekceği öbür dünyada...
okumaz olurmuyum her sıkıştığımda okudum... sonuçlar bilmiyorum nasıl olcak belkide iyi gelir ama emin olamıyorum cvplar çok çelişkiliydi odaklanmakta çok zorlandım hatta bunun için pazartesi ilk iş soluğu ruh ve sinir hastalıklarında alacağım...
Eki Görüntüle 896163
Okulu bulamadım sınavda..
Orası diye gittiğim yer alakasız çıktı, tam ters yöndeymiş.
Allah'ım.. Sen İstanbulda doğ, baban bilmemnen burda doğsun.. Herkes evet o okul desin. Git.. Ama o okul çıkmasın.. Kaynar sular döküldü başımdan aşağı.. SultanAhmetten nefret ediyorum!
Sınava 20 dk gecikmeli girdim..
Normalde alınmamam lazımdı.
Allah bin kere razı olsun görevli hanımdan, on bin, yüz bin kere..
Telefonu ve notları babama verdim. Çantamda 1 dersin notu kalmış, binanın kapısında abla at bunu çöpe deyip sınav salonuna koştum, çıkışta beni kolumdan tutup, atmadım notunu, o kadar emek verip yazmışsın, yine çalışırsın dedi.
Allah'ım böyle iyi insanlar kaldı mı.
Allah onu sevdiklerine bağışlasın.
Sınava gelince de, yapmışım sanırım..
10-11 soru kontrol ettim, baktıklarımın hepsi doğru çıktı.
Diğerleri büyük ihtimalle yanlıştır..
Zaten kaldım diye girdim o kadar olayın üstüne ama, şaşırdım bu kadar doğru çıkmasına..:44:
gözdecim şu an itibariyla seninle aynı fikirdeyim canım felekat sıkıldı ya benimde sınavlar çokta iç açıcı değil..vaayy arkadaş nasıl iştir bu nasıl bi sınavdır ya offf ya yarınki sınavda bol diliyorum arkadaşım
Kizceleerr slmmm benim ewde internet cekmiyooozlwdim sizi disari ciktim bugun ki sinavim ne zordu ne kolay sacma sapan seyleri sormuslar benim onemsiz diye ustune durmadigim herseyi sormuslar:26: esimde birakip ise gitti sinavdan cikinca bakirkoy floryadan bagcilara taksi arti 2 metro degistirdim saatler sonra ewe ulastimm
Bu sene aöf her bölümde coşmuş anlaşılan...Çok zordu, öyle böyle değil. Kitabın orjinal adını, yılını ve nerede basıldığını sormuşlar, şaka gibi...Hele bir soruya kitapta hiç rastlamadım; eve gelip kitapta arayıp bulamadım o derece...3 kere döndüm anca buldum...Osmanlıcanın bahsini açmak bile istemiyorum, resmen zamanım yetmedi...
Yarın daha baba derslerim var, ve aöf bu grupta bunları sorduysa yarın sorular nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum...Tekrar yapacaktım, içimden gelmiyor...Çok moralim bozuk çoook....((
selam
çoook zordu diyemem ama geçer not ancak alırım galiba
biz de çıkmış soru 2-3tane ancak vardı
nerde olmadık şey var onu sormuş uyuzlar
çokmu zordu ? :26: benm çok zorlandım
5 derse brden girdim sabah her dersten belki 2-3 bildiğim kesin doğru dediğim sorular vardı diğerlerini hep mantık yürüterek yaptım sınıfta en son ben kaldım hala bitirmeye çalışıyodum
ucunu hatırlayıp sonunu getiremediğim onca şey de cabası
offf inş bi mucize falan olurda güzel notlar alırımmmm
dün 3 e kadar çalıştım bide sanırım ondan karıştırdım hep bilmiyorum offf
inşallah sizlerin güzel geçmiştir
Çok zorduyarın arapça da ne yapacağım bilemiyorum
hanımlar merhaba
nasılsınız
sınavlar herkesin mi kötü geçti ya
malesef benimde kötü geçti
eylülden bu yana ders çalıştım yok yine olmadı yine olmadı
nerde abuk sabuk soru var nerde birbirine yakın şık var nerde sorulmayacak lüzumsuz şey var hepsinden bol bol vardı
moralim çok bozuk
sınavada sinirliyim
erkek arkadaşımada
herşey mi üst üste gelir anlamıyorum
çok feci bunalıma girdim yemin ediyorum
telefonumda bozuldu
şeytan diyo dış dünyada kapa kendini dinle kafanı
yarında gelir bakarım sizlere nasıl geçmiş sınavlarınız diye
sonra bir süre yokum
kendimi toparlamam lazım yoksa cinnet geçiricem
evet canım ohhh nihayet bitti ama 40 gün sonra yine var
aynen auscum sorular çek çelişkiliydi..
bende senin gibi 2 şık arasında kaldığım oldu ama inşallah iyi alırız ..
sen geçecek kadar not alırsan ohh ne güzel olur..
bende alırım inş ya :26:
canım netten cevaplarına bakıyor musun?
sonuçlar ne zaman açıklanıyor. birde finallerde ağırlıklı olrak son konulardan mı çıkıyor
Arzu canım benim ya , üzme kendini lütfen .
Sen elinden geleni yaptın , sabahlara kadar çalıştın . Belki umudunu kesme attıkların tutar , tutmasa da final daha önemli biliyorsun .
Bu arada sen Gölcükte misin , bende Karamürseldeyim , hadi atla gel
arzu bende odaklanamadım sorulara neden oldu bilmiyorum aynı soruyu 3 4 kez okudum baktım olmuyor bıraktım başka soruya geçtim sonra tekrar döndüm çözdüm canım..
ruh ve sinire değil de dahiliyeden randevu alsaydın keşke çünkü b12-demir ya da başka vitamin eksikliği bunları yapıyor canım..
valla dün çok bozulduydumda bu gün baya bi salladım kafa bulandı iyicekoyverdim gitti çokta umurumda.. tek korkum benimkinin bak demiştim gezdin sen ondan böle oldu demesiydi ben bişi demeden o dedi sınav çok zordu demi diye.. bende kaldım avanak gibi nerden biliyon diye saolsun facedeki guruplar benden evvel uçurmuş sınavın ağırlığını..
eneee sen buralımıydın hiç bilmiyordum bakaus ablam şehrimdeymişte ben bilmiyorum cık cık cık..
ilginç bir deneyim oldu aus
öss dönemimden itibaren çalışkan bir öğrenciydim taki açıköğretime kadar. matamatiği özlediğimi fark ettim
sonuçları çok merak ediyorum. ünide iletişim dersi aldım ama bu sınav daha zordu
çalışmadan yapılacak bir şey değilmiş emek istiyor. inş finale çalışmayı düşünüyorum.
Bende kendimi bildim bile hep son dakika çalışarak öğrenim hayatımı geçirdim .
Örgünde okurken de final günü sabahlardım , iki gün öne çalışmak hiç işime gelmezdi.
Bende bu sefer son haftaya bırakmama sözü verdim kendime bakalım tutabilecek miyim ?
Eşim Karamürselli canım , bende 9 senedir buralı oldum doğal olarak
Bende hala aptal gibiyim , boş boş bakıyorum etrafa .
Neyse geçti gitti , 40 günü iyi değerlendirmemiz lazım şimdi .
Hmm neyse ki beyzade öğrenmiş zorluğunu da birde oradan canın sıkılmamış tatlım .
bir de odaklanmak ilgili sıkıntınız tam olarak ne?
genelde konu eksikliği ve sınava hazır olamama nedenlerinden kaynaklanıyor. normalde dikkat eksiliğiniz var mı ? sınavdan önce sizi sarsacak bir olay yaşadınız mı? öncelikle nedeni belirlemek gerekiyor