2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: berbat geçti ya.. offf oturdum böğüre böğüre ağlıyorum bidaha sınava çalışanı zaten her türlü atıyoz bari emeğime yazık olmasın :KK43::KK43::KK43::KK43:

Çok zordu:KK43: yarın arapça da ne yapacağım bilemiyorum

Moral bozukluğu yok kızlar umarım iyi sonuçlar gelir... Yarın ki derslerinizi tekrar edin bence moral bozukluğu yapmayın..hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... aminn :KK16: :KK16: :KK16:

selam:KK3:
çoook zordu diyemem ama geçer not ancak alırım galiba:KK37:
biz de çıkmış soru 2-3tane ancak vardı
nerde olmadık şey var onu sormuş uyuzlar

AL beden de o kadar hevim ya sabah soğuğu yedi zaten ve sınava donanza şeklinde girdim :KK52::KK52:
öğlenkide o ders pek sarmadı beni böyle yapacağı belliydi zaten bide çok uykum geldi sınavda :KK14:
Amaaan ne güzel millet tıkır tıkır yapıyor acep ben de mi bi ileğen zekalılık var :26:
50 alalım ileğenlerle göbek atak kız :KK76::KK76::KK76:
Herkeslerede AUSUM VE SANADA YARINKİ SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM :KK54:

Dolmacığım benim sınıfımda soğuktu , gece uyuyamadım ve sınava 2-3 saatlik uykuyla katıldım :KK53: :KK53: :KK53:... sınavda uykum geldi:KK52::KK52::KK52: bende soruyu bırakıp uykumu açmak için bitirdiğim derslerin kodlamalarını geçirdim :KK9: :KK9: :KK9: Sonra kaldığım yerden devam ettim. Hadi yarınki sınavda başarılar dilerim ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)... aminnnn

Dipnot : Sınavdan sonra kampüsle evime dönerken sizin ileğenler aklıma geldi içten içe güldüm :KK9: :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
Hepinize basarilar diliyorum hanimlar. Bugun sinavi olanlar yuksek puanlar alir, yarinkiler de cok iyi gecer umarim.

Benim sizlere sormak istedigim bir soru var. Kredili sisteme asina degilim.

Bildigim kadariyla vizenin %30'u, finalin %70'I aliniyor. Bizim harf notumuzu ikisinin yuzdeleri alinarak elde edilen ortalamalari mi belirliyor?

Yani ornegin; aa almak icin taban puani 60 olan bir ders dusunelim. Vizeden aldigim puanin %30u alinmis hali 15 puan olsun. Finalden 65 alsam, %70'I alindiginda 45 de oradan gelir. Vize ve finali topladigimizda 60 eder ve aa alirim. (Sayilari kabaca uydurdum. Hata olabilir.) Bu sekilde mi oluyor?

Yoksa vize icin ayri, final icin ayri harf notu mu veriliyor?

Ozetle; aa almak icin taban puani cok yuksek olmayan bir dersin vizesinden istedigim kadar iyi puan alamadiysam finalde cok yuksek bir puan alsam, ornegin 100... Kurtarabilir miyim aa dusurmek icin?

Karisik sormadim umarim.

Arkadaşlarım ben geldim :KK3:

Ama hemen gideceğim , henüz yüzünü açmadığım dersim var ona çalışmam lazım .

Bugün 3 dersten sınava girdim , harbiden soru sormanın raconunu bozmuş bu aöf , siyaset sorusu mu okuyorum siyaset romanı mı anlamadığım sorular vardı :KK52:

Ama yine iyi geçti sayılır , benim yüksek notlarda gözüm yok zaten , istediğim gibi notları da alacak gibiyim . 50 üzeri olur hepsi .

Tabii attıklarım da tutarsa 50 nin epey üstü de olabilir :KK1:

Sizlerin nasıl geçti , dönüp bakamadım geçmişe , çalışmaya başlamam lazım hemen .

Çok öpüyorum herkesi , şu stres bitmiş bir şekilde yarın akşam aranızdayım inşaAllah :KK16:

Hepinize basarilar diliyorum hanimlar. Bugun sinavi olanlar yuksek puanlar alir, yarinkiler de cok iyi gecer umarim.

Benim sizlere sormak istedigim bir soru var. Kredili sisteme asina degilim.

Bildigim kadariyla vizenin %30'u, finalin %70'I aliniyor. Bizim harf notumuzu ikisinin yuzdeleri alinarak elde edilen ortalamalari mi belirliyor?

Yani ornegin; aa almak icin taban puani 60 olan bir ders dusunelim. Vizeden aldigim puanin %30u alinmis hali 15 puan olsun. Finalden 65 alsam, %70'I alindiginda 45 de oradan gelir. Vize ve finali topladigimizda 60 eder ve aa alirim. (Sayilari kabaca uydurdum. Hata olabilir.) Bu sekilde mi oluyor?

Yoksa vize icin ayri, final icin ayri harf notu mu veriliyor?

Ozetle; aa almak icin taban puani cok yuksek olmayan bir dersin vizesinden istedigim kadar iyi puan alamadiysam finalde cok yuksek bir puan alsam, ornegin 100... Kurtarabilir miyim aa dusurmek icin?

Karisik sormadim umarim.

Başarı dileklerin için teşekkürler .

Zaten vize notlarımız açıklandığında , o dersin harf notu değerlendirmesi verilmiyor .Senin örneğinden gidersek ;

X dersten vize yüzden 15 , final yüzden 45 , ders ortalaman 60 . X dersin kendi çan eğrisinde AA karşılığı ne ise ona göre değerlendirilir . AA notu 60 ise bu ortalama geçerlidir .

Bu sene aöf her bölümde coşmuş anlaşılan...Çok zordu, öyle böyle değil. Kitabın orjinal adını, yılını ve nerede basıldığını sormuşlar, şaka gibi...Hele bir soruya kitapta hiç rastlamadım; eve gelip kitapta arayıp bulamadım o derece...3 kere döndüm anca buldum...Osmanlıcanın bahsini açmak bile istemiyorum, resmen zamanım yetmedi...

Yarın daha baba derslerim var, ve aöf bu grupta bunları sorduysa yarın sorular nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum...Tekrar yapacaktım, içimden gelmiyor...Çok moralim bozuk çoook....:KK43:((

Kizceleerr slmmm benim ewde internet cekmiyoo:KK17: ozlwdim sizi disari ciktim:KK3: bugun ki sinavim ne zordu ne kolay sacma sapan seyleri sormuslar benim onemsiz diye ustune durmadigim herseyi sormuslar:26: esimde birakip ise gitti sinavdan cikinca bakirkoy floryadan bagcilara taksi arti 2 metro degistirdim saatler sonra ewe ulastimm:KK76:

Başarı dileklerin için teşekkürler .

Zaten vize notlarımız açıklandığında , o dersin harf notu değerlendirmesi verilmiyor .Senin örneğinden gidersek ;

X dersten vize yüzden 15 , final yüzden 45 , ders ortalaman 60 . X dersin kendi çan eğrisinde AA karşılığı ne ise ona göre değerlendirilir . AA notu 60 ise bu ortalama geçerlidir .

Tesekkurler. Bu duymayi istedigim cevapti. Zor da olsa finallerde kurtarip 4.oo ortalama yapma ihtimalim var yani. :) Adalet okuyorum da, ortalamanin yuksek olmamasi cok anlamli degil.

Tekrar basarilar hepimize.

hanımlar merhaba
nasılsınız
sınavlar herkesin mi kötü geçti ya
malesef benimde kötü geçti
eylülden bu yana ders çalıştım yok yine olmadı yine olmadı
nerde abuk sabuk soru var nerde birbirine yakın şık var nerde sorulmayacak lüzumsuz şey var hepsinden bol bol vardı
moralim çok bozuk
sınavada sinirliyim
erkek arkadaşımada
herşey mi üst üste gelir anlamıyorum
çok feci bunalıma girdim yemin ediyorum
telefonumda bozuldu:KK37:
şeytan diyo dış dünyada kapa kendini dinle kafanı
yarında gelir bakarım sizlere nasıl geçmiş sınavlarınız diye
sonra bir süre yokum
kendimi toparlamam lazım yoksa cinnet geçiricem:KK19:

gözdecim şu an itibariyla seninle aynı fikirdeyim canım felekat sıkıldı ya benimde sınavlar çokta iç açıcı değil..vaayy arkadaş nasıl iştir bu nasıl bi sınavdır ya offf ya yarınki sınavda bol diliyorum arkadaşım

dolmacığım benim sınıfımda soğuktu , gece uyuyamadım ve sınava 2-3 saatlik uykuyla katıldım :KK53: :KK53: :KK53:... Sınavda uykum geldi:KK52::KK52::KK52: Bende soruyu bırakıp uykumu açmak için bitirdiğim derslerin kodlamalarını geçirdim :KK9: :KK9: :KK9: Sonra kaldığım yerden devam ettim. Hadi yarınki sınavda başarılar dilerim allah(c.c) yar ve yardımcın olsun inşaallah(c.c)... Aminnnn

dipnot : Sınavdan sonra kampüsle evime dönerken sizin ileğenler aklıma geldi içten içe güldüm :KK9: :KK9: :KK9:

çok teşekkürler betülcüm benim moral bozuldu yarınkine çalışmaya şevkim kalmadı ama acilen toparlayıp gidip çalışmam gerek haattta şimdi gidiyorum çalışmaya..amin betülüm :KK16:
Hiç sorma ileğen ileğen dedik dedik benimizde ileğen zeka gelişti :KK9:
Ama seni şu sınav arifelerinde güldürdük ya ne mutlu bizlere ileğenin yaratıcısı hevicime buradan teşekkürlerimi iletiyorum :KK9::KK9:
Yarınki sınavda bol bol şanslar betülcüm :KK34:

Bir anda senin avatarıN karşıma çıkınca hönk oldum :KK53::KK53: nooldu pınar nooldu heviye dedim :KK9: bi de o yazı aman allahım dedim sınav öncesi kızı toparladık yine errorlanmış dedim :KK9:
HIıı Okunmuş İLEĞENİ ALMAYINCA BENİM BUGÜNKÜ SINAVLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM YA :26:
HEVİM BİRAZ İYİ GEÇMİŞ GİBİYDİ EVE GELDİM CVPLARI KONTROL ETTİM UCU UCUNA GEÇERSEM ŞÜKÜR DİYECEM OF YA YEDİ BİTİRDİ BU AÖF :KK31:
SENİN NASILDI CANIM İNŞALLAH İYİDİR :KK16:
YARINKİ SINAVLARDA DA Bİ SÜRÜ ŞANS DİLİYORUM VE DODOMAN ÖPÜYORUM :KK19:

yakışmamış bana yeni avatarım yaaa dolmam ama öyle demeee :KK17::KK17:
dolmam yollarda hiç buz yoktu sen ileğenle kaya bildin mi canım ben kaldırımlarda kaydım birazcık :KK9::KK9:
ben kontrol etmiyorum canım korkuyorum vallaha seninde yarın ki sınavun multisüper geçsin inş:KK54:

AL beden de o kadar hevim ya sabah soğuğu yedi zaten ve sınava donanza şeklinde girdim :KK52::KK52:
öğlenkide o ders pek sarmadı beni böyle yapacağı belliydi zaten bide çok uykum geldi sınavda :KK14:
Amaaan ne güzel millet tıkır tıkır yapıyor acep ben de mi bi ileğen zekalılık var :26:
50 alalım ileğenlerle göbek atak kız :KK76::KK76::KK76:
Herkeslerede AUSUM VE SANADA YARINKİ SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM :KK54:

sabah dışarısı buz gibiydi dondum vallaha canım öğlende okul soğuktu tam kapının orda orada dondum vallaha araba ile geçerken akdere yazısı gördüm aaaa dolmamın sınavı bu tarafta dedim:KK54:
aynen öğlenki benide sarmadı canımm ya neden sabah dinç oluyoruz öğlene uykumuz geliyor ondan mı:KK52::KK52:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: berbat geçti ya.. offf oturdum böğüre böğüre ağlıyorum bidaha sınava çalışanı zaten her türlü atıyoz bari emeğime yazık olmasın :KK43::KK43::KK43::KK43:

ağlama arzu inş iyi gelecek sonuçlar sen yapmışsındır bişeyler bize dediğin duaları okumadın mı canım

Heviciğim adımı görünce çok mutlu oldum :KK16: ALLAH(C.C) razı olsun umarım herkesin bugün ki sınavları iyi geçmiştir... Yarın ki sınavda sana ve tüm aöf cilere başarılar diliyorum dualarımdasınız... ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...
aminn :KK16: :KK16: :KK16:

unutmadım seni canımm
inşallah senin sınavlarında kolay geçer güzel güzel notlar alırsın alırız canım..:KK54:
aklına gelip sınav stresinde seni güldürdüysek çok sevindim işte canımm
dolmam topikte adımız ileğencilere çıktı :KK1: :KK1:

hanımlar merhaba
nasılsınız
sınavlar herkesin mi kötü geçti ya
malesef benimde kötü geçti
eylülden bu yana ders çalıştım yok yine olmadı yine olmadı
nerde abuk sabuk soru var nerde birbirine yakın şık var nerde sorulmayacak lüzumsuz şey var hepsinden bol bol vardı
moralim çok bozuk
sınavada sinirliyim
erkek arkadaşımada
herşey mi üst üste gelir anlamıyorum
çok feci bunalıma girdim yemin ediyorum
telefonumda bozuldu:KK37:
şeytan diyo dış dünyada kapa kendini dinle kafanı
yarında gelir bakarım sizlere nasıl geçmiş sınavlarınız diye
sonra bir süre yokum
kendimi toparlamam lazım yoksa cinnet geçiricem:KK19:

gözdecim inş iyi gelir sonuçlar canım öyle deme
benimde erkek arkadaşım sinir etti neden böyle yapıyorlarsa bunlar sınav öncesi
bilerek yapıyorlar sanki canım baktığıma göre şimdilik genel olarak durumlar kötü ama inş yarınki sınavlarımız iyi geçer canım üzülme sen bunalıma da girme lütfen..:KK54:

Son düzenleme:
Dolmam yollarda hiç buz yoktu sen ileğenle kaya bildin mi canım ben kaldırımlarda kaydım birazcık :KK9::KK9:
Ben kontrol etmiyorum canım korkuyorum vallaha seninde yarın ki sınavun multisüper geçsin inş:KK54:

Sabah dışarısı buz gibiydi dondum vallaha canım öğlende okul soğuktu tam kapının orda orada dondum vallaha araba ile geçerken akdere yazısı gördüm aaaa dolmamın sınavı bu tarafta dedim:KK54:
Aynen öğlenki benide sarmadı canımm ya neden sabah dinç oluyoruz öğlene uykumuz geliyor ondan mı:KK52::KK52:

Ağlama arzu inş iyi gelecek sonuçlar sen yapmışsındır bişeyler bize dediğin duaları okumadın mı canım

unutmadım seni canımm
inşallah senin sınavlarında kolay geçer güzel güzel notlar alırsın alırız canım..:KK54:

Gözdecim inş iyi gelir sonuçlar canım öyle deme
bilerek yapıyorlar sanki canım baktığıma göre şimdilik genel olarak durumlar kötü ama inş yarınki sınavlarımız iyi geçer canım üzülme sen bunalıma da girme lütfen..:KK54:
yok ya yakışmamktan değil canım bir anda resim değişince ve uzak plandan çekilmiş bi resmin yerine yakın plandan çekilmiş resmi görünce bi anda gözümü aldı kııız :KK16:
Ah gidim hevim ne yapıyım ben keşke bugün ileğenimin altına kopya yazaydım kıız böyle olmazdı diyecektimde kapıda izbandut gibi iki hoca vardı ileğinimi elimden aldılar :KK33:
Aman ne pişkiniz sınav kötü geçti halen geyik yapıyorum yuh bana ya demek istiyorum :KK14:

Dolmam yollarda hiç buz yoktu sen ileğenle kaya bildin mi canım ben kaldırımlarda kaydım birazcık :KK9::KK9:
Ben kontrol etmiyorum canım korkuyorum vallaha seninde yarın ki sınavun multisüper geçsin inş:KK54:

Sabah dışarısı buz gibiydi dondum vallaha canım öğlende okul soğuktu tam kapının orda orada dondum vallaha araba ile geçerken akdere yazısı gördüm aaaa dolmamın sınavı bu tarafta dedim:KK54:
Aynen öğlenki benide sarmadı canımm ya neden sabah dinç oluyoruz öğlene uykumuz geliyor ondan mı:KK52::KK52:

Ağlama arzu inş iyi gelecek sonuçlar sen yapmışsındır bişeyler bize dediğin duaları okumadın mı canım

unutmadım seni canımm
Aklına gelip sınav stresinde seni güldürdüysek çok sevindim işte canımm
dolmam topikte adımız ileğencilere çıktı :KK1: :KK1:

Gözdecim inş iyi gelir sonuçlar canım öyle deme

herkeslere de teker teker moral vermişssin hevim ya helal olsun sana kıız :KK19:

Okulu bulamadım sınavda.. :KK47: :KK50::KK50:
Orası diye gittiğim yer alakasız çıktı, tam ters yöndeymiş.
Allah'ım.. Sen İstanbulda doğ, baban bilmemnen burda doğsun.. Herkes evet o okul desin. Git.. Ama o okul çıkmasın.. Kaynar sular döküldü başımdan aşağı.. SultanAhmetten nefret ediyorum!:KK47:

Sınava 20 dk gecikmeli girdim..
Normalde alınmamam lazımdı.
Allah bin kere razı olsun görevli hanımdan, on bin, yüz bin kere..
Telefonu ve notları babama verdim. Çantamda 1 dersin notu kalmış, binanın kapısında abla at bunu çöpe deyip sınav salonuna koştum, çıkışta beni kolumdan tutup, atmadım notunu, o kadar emek verip yazmışsın, yine çalışırsın dedi.
Allah'ım böyle iyi insanlar kaldı mı. :KK16::KK16:
Allah onu sevdiklerine bağışlasın. :nazar:

Sınava gelince de, yapmışım sanırım..
10-11 soru kontrol ettim, baktıklarımın hepsi doğru çıktı.
Diğerleri büyük ihtimalle yanlıştır..
Zaten kaldım diye girdim o kadar olayın üstüne ama, şaşırdım bu kadar doğru çıkmasına..:44:

yok ya yakışmamktan değil canım bir anda resim değişince ve uzak plandan çekilmiş bi resmin yerine yakın plandan çekilmiş resmi görünce bi anda gözümü aldı kııız :KK16:
Ah gidim hevim ne yapıyım ben keşke bugün ileğenimin altına kopya yazaydım kıız böyle olmazdı diyecektimde kapıda izbandut gibi iki hoca vardı ileğinimi elimden aldılar :KK33:
Aman ne pişkiniz sınav kötü geçti halen geyik yapıyorum yuh bana ya demek istiyorum :KK14:

işte böyle arkadaş lazım insana canı sıkkınken bile geyik yapabilen canım:KK19::KK19:
güldürdün yine beniii dolmam:KK9::KK9:
keşke yazsaydın kopya ama ileğen neden yasak ki bi kere metal bişey değil ki:KK52:
niye verdin hemen dolmam :KK37:

Son düzenleme:
işte böyle arkadaş lazım insana canı sıkkınken bile geyik yapabilen canım:KK19::KK19:
Güldürdün yine beniii dolmam:KK9::KK9:
Keşke yazsaydın kopya ama ileğen neden yasak ki bi kere metal bişey değil ki:KK52:
Niye verdin hemen dolmam :KK37:

ileğeni arabaların yanına park alanına zincirledim canım :KK52: Benim ileğenin kenarları altın işlemeli metale giriyo ondan almadılar :KK53::KK53:
Sen ne yaptın hevim bi türlü kapatamadı bilgisayarı 9 da oturacam artık dersin başını :KK35:

Güldürdün yine beniii dolmam:KK9::KK9:
Keşke yazsaydın kopya ama ileğen neden yasak ki bi kere metal bişey değil ki:KK52:
Niye verdin hemen dolmam :KK37:

hevim ben hızlı adımlarla kaçar artık :KK55: Yarın allahtan öğlen sınavım saolsunlar lütfetmişler :KK33:
Yarın görüşürüz hevicim canım yeniden başarılar diliyorum sınavlarında allahım inşallah yardım eder hepimize ve hayırlısıyla atlatırız geçeriz :KK8:
:KK19: :KK16: :KK54:

ileğeni arabaların yanına park alanına zincirledim canım :KK52: Benim ileğenin kenarları altın işlemeli metale giriyo ondan almadılar :KK53::KK53:
Sen ne yaptın hevim bi türlü kapatamadı bilgisayarı 9 da oturacam artık dersin başını :KK35:
iyi yapmışsın dolmacı oo senin ki işlemeli dmek nerde yatırdın canım bende yaptırayım öyle ileğenime.. :KK1:
istikrarlı dolmam benim 9 dedin 9da çıktın canımm :KK6:
hevim ben hızlı adımlarla kaçar artık :KK55: Yarın allahtan öğlen sınavım saolsunlar lütfetmişler :KK33:
Yarın görüşürüz hevicim canım yeniden başarılar diliyorum sınavlarında allahım inşallah yardım eder hepimize ve hayırlısıyla atlatırız geçeriz :KK8:
:KK19: :KK16: :KK54:

amin canım inş seninde sınavların kolay geçer inş canım benim
yarın hepimiz çok kolaydı diye konuşuruz inş ve hepsinden geçeriz canım
yarın görüşmek üzere:KK54::KK54:

Moral bozukluğu yok kızlar umarım iyi sonuçlar gelir... Yarın ki derslerinizi tekrar edin bence moral bozukluğu yapmayın..hadi ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... aminn :KK16: :KK16: :KK16:

nasıl olmasın moral bozukluğu ya adam filozof olsa bilemez o soruları.. türk dili sınavım bile çelişkili geçti düşün yani türk dili bizim dil hani konuşuyoruz yazıyoruz.. o nasıl soru stilidir ya kim hazırlıyosa bu soruları valla çekceği öbür dünyada...

ağlama arzu inş iyi gelecek sonuçlar sen yapmışsındır bişeyler bize dediğin duaları okumadın mı canım

okumaz olurmuyum her sıkıştığımda okudum... sonuçlar bilmiyorum nasıl olcak belkide iyi gelir ama emin olamıyorum cvplar çok çelişkiliydi odaklanmakta çok zorlandım hatta bunun için pazartesi ilk iş soluğu ruh ve sinir hastalıklarında alacağım...

$randevu.jpg

X