- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
ileğenle mi gideceksin süper ol daha çabuk varırsın canım
ahh auscum ahh keşke sende olsaydın ohh ne güzel olurdu 2 lafın belini kırıp dedikodu yapardık sınavdan sonra yapalım dolmamın dediği gibi uygun bi saatte canım..
iyi çalışmalar auscum taze bilgilerle sınava gireceksin ne güzel bizdeki gibi bi çalışılmamış hissi yok sende..
canım sen üstesinden gelirsin
banane banane camlar kirli işte kar yağdı diye bahane arama sen ders çalışmaktan eve bakamıyorsun demi ablacım
dur ben ileğenle kayıp gelip sileyim
bende ders çalıştığım mekanın fotoğrafını çekmek istiyorum amma ankarada manzara yok bizim evin burda da yok maalesef
canım sempozyumu sınavdan sonra yapacağız zaten pazar akşamı
ay sanki canlı yayın sunacagım da bide topiktekilerle konuşmuş da plan yapmış gibi konuşuyorum..
biz buluruz yapacak bişey canım benmm
dolmacım dışarısı soğuk ya dışarıya değil de okulun içine zincirlesek üşümeyelim ertesi günde sınav var yaaa.. (ay bende ne çok üşüyormuşum ya ama soğuk ankara demi dolmacım üşümem normal:))
iyi çalışmalar canım bende tekrar yapıyorum sonra görüşürüz
OOOOHHHH pazar yapılcaksa iyiymiş pazar akşam en geç 10 da topik kapısındayım tabiki inşallah ve hayırlısıyla
Tabiki canlı yayın yapacan hevim aöf sınav sonrası basın açıklaması Ankarada iki aöf manyağı ileğenle ve kafalarında muhteşem yüzyılın o meşhur şapkalarından sınıfa zincirlediler kendilerini donduk üşüyoruz bi daha imkanı yok çıkıp diğer sınava başka okulda girmeyiz diye protesto yaptılar..bi de bunların izmit şubeside aynı şekilde ileğenle sınava giren biri daha yakalandı..Gün be gün ileğenliler artıyor önünü alamıyoruz ilerde bunlar ales kpss ve bilumum sınavlarada katılırlar halimiz harap..Diyerekten bi basın açıklaması bekleniyor senden
Soğuk ne demek üşüyoruz ne demek donduk ne demek daha fazlası bence hevicim biraz abartımı oldu ne
Ah şu tekrarlar son zmanlarda ne işimiz düşüyor canım ya
Ben de şimdi gidicem malüm tekrar yapmaya Allah hepimize yardım etsin
Çok teşekkürler hevim sanada iyi çalışmalar