2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?

Her derse verilen süre 30 dakika canım . Yarın 2 saatlik bir sınava gireceksin 09:30 11 :30 .

Başarılar tatlım :KK16:

Canlarım yine size bakmadan edemedim , sabahlayacağım bugün muhtemelen :KK52:

Şuan çay , kahve , çay , soda , yine kahve içmekten wc de ders çalışır oldum :KK52::KK52:

Çalışan çalışmayan herkese başarılar benden , çalışanlar 90-100 alsın , çalışmadan girenlere 50 yeter :KK9:

Bugün bir tekrar yapayım dedim , iki ders iç güveysinden hallice de birini sanki çalışan ben değilim :18::18:

Offf birde ingilizce geçen yılın sorularını çözdüm , 65 :26:

Ama Amerika Dış POlitikasında harikaydım 90 , bekle beni OBAMA koltuğunda gözüm var , o oval ofis benim olacak :KK52::KK52::KK52:

Kafayı sıyırıyorum galiba , çok öpüyorum herkesi . Herkese zihin açıklığı diliyorum , gidiyorum yine çalışmaya :KK55:

İleğengiller yarın sınavda devrim yapacak görün bakın :KK8:

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey soracağım ben ilk defa sınava gireceğim ve saat 09.30 da başlıyo 4 dersten gireceğim yarın . kaçta çıkacağım yazmıyor öğrenemedim acil yardımcı olur musunuz ?

merak etmeyin daha o sürenin sonuna kadar sınıfta kalan görmedim hiç o süre yetiyo artıyo hatta bazen çoook erken bitiyo daha yarım saat dolmadı diye çıkartmıyolar falan... bak bu çok acı bişi he sınav süresi yarım saat soru 20 tane sen yapıyosun 10 dakkada bekle babam geçsin 20 dakka daha... en geç 10 buçukta biter sınavın garanti verebilirim... yayıla yayıla hiiç acele etmeden çözebilirsin soruları...

merak etmeyin daha o sürenin sonuna kadar sınıfta kalan görmedim hiç o süre yetiyo artıyo hatta bazen çoook erken bitiyo daha yarım saat dolmadı diye çıkartmıyolar falan... bak bu çok acı bişi he sınav süresi yarım saat soru 20 tane sen yapıyosun 10 dakkada bekle babam geçsin 20 dakka daha... en geç 10 buçukta biter sınavın garanti verebilirim... yayıla yayıla hiiç acele etmeden çözebilirsin soruları...

Aaaaa deme öyle arzucum sen benim geçen sene ki sınav maceralarımı bir okusaydın eski topikte :KK9:

Bırak sınıfı , okulda benden başka öğrenci kalmamıştı , okulun hizmetlileri hazır hafta sonu okula gelmişler diye tadilat yapmaya başlamışlardı matkap falan , sınıfları kontrole giren polis gitti uyardı içerde öğrenci var diye :KK52::KK52:

Canlarım yine size bakmadan edemedim , sabahlayacağım bugün muhtemelen :KK52:

Şuan çay , kahve , çay , soda , yine kahve içmekten wc de ders çalışır oldum :KK52::KK52:

Çalışan çalışmayan herkese başarılar benden , çalışanlar 90-100 alsın , çalışmadan girenlere 50 yeter :KK9:

Bugün bir tekrar yapayım dedim , iki ders iç güveysinden hallice de birini sanki çalışan ben değilim :18::18:

Offf birde ingilizce geçen yılın sorularını çözdüm , 65 :26:

Ama Amerika Dış POlitikasında harikaydım 90 , bekle beni OBAMA koltuğunda gözüm var , o oval ofis benim olacak :KK52::KK52::KK52:

Kafayı sıyırıyorum galiba , çok öpüyorum herkesi . Herkese zihin açıklığı diliyorum , gidiyorum yine çalışmaya :KK55:

İleğengiller yarın sınavda devrim yapacak görün bakın :KK8:

hahaha koptum :KK70: oval ofisinde ziyaretine geliriz artık :KK70: cümleten sıyırdık galiba bünye kaldırmadı tabi bu kadar dersi yazık napsın.. :KK53: başarılar dilerim üstümüzde emeğin çok :) çok güzel motive ettin hepimizi rabbim bütün soruları ışık hızında çözmeyi nasip etsin sna inşallah.. çok çok güzel notlar alalım hepimiz.. özellikle ingilizceden :KK53:

Aaaaa deme öyle arzucum sen benim geçen sene ki sınav maceralarımı bir okusaydın eski topikte :KK9:

Bırak sınıfı , okulda benden başka öğrenci kalmamıştı , okulun hizmetlileri hazır hafta sonu okula gelmişler diye tadilat yapmaya başlamışlardı matkap falan , sınıfları kontrole giren polis gitti uyardı içerde öğrenci var diye :KK52::KK52:

ay ciddimisin :) benim bi arkadaşım aynı şekilde en son o çıkar saatlerce onu beklerim :KK70: ışıklar söner sınıflar boşalır... bi kez bende kaldım en sona benimle bi adamı mahsur bırakaraktan son iki kişiyi salmıyorlarya :KK70::KK70: ama genede çok süre kalmıştır eminim hani süre doldu toplayın kağıtları durumuna düşülmüyor pek :KK70:

hahaha koptum :KK70: oval ofisinde ziyaretine geliriz artık :KK70: cümleten sıyırdık galiba bünye kaldırmadı tabi bu kadar dersi yazık napsın.. :KK53: başarılar dilerim üstümüzde emeğin çok :) çok güzel motive ettin hepimizi rabbim bütün soruları ışık hızında çözmeyi nasip etsin sna inşallah.. çok çok güzel notlar alalım hepimiz.. özellikle ingilizceden :KK53:

Aaaa İngilizce notumu sevdim ben yahu , 12 sene öncesinin bilgileri birde gözdenin özetlerine çalışmakla iyi bile , keşke sınavda da 65 lik gelse :KK31:

Sınav için dua paylaşmışsın tatlım , sen birde onu benim ufaklıktan dinle , öyle güzel ezberledi ki onu ;

Anneciğim yarın benim sınavıım var dua et bana dedim , gel öpeyim dedi , alnımdan öptü :KK9: yıldız verecem sana diyor yarın .

Canım benim ne demek ya , bende burada sizlerle motive oldum
:KK16:

Hepinizin dualarına iyi dileklerine gönülden aminnnnnnnnn .

Son düzenleme:
Aaaa İngilizce notumu sevdim ben yahu , 12 sene öncesinin bilgileri birde gözdenin özetlerine çalışmakla iyi bile , keşke sınavda da 65 lik gelse :KK31:

Sınav için dua paylaşmışsın tatlım , sen birde onu benim ufaklıktan dinle , öyle güzel ezberledi ki onu ;

Anneciğim yarın benim sınavıım var dua et bana dedim , gel öpeyim dedi , alnımdan öptü :KK9: yıldız verecem sana diyor yarın .

Canım benim ne demek ya , bende burada sizlerle motive oldum
:KK16:

Hepinizin dualarına iyi dileklerine gönülden aminnnnnnnnn .

oyyy yeriz biz onu topikçenek he bizim yerimizede öpsün anneciğini emi.. :) bende sınav yaptım kendimi çok güzel atmışım 35.. :KK70: inşallah aynı performansı sınavdada göstertirim geçen yıl mucizevi bi biçimde ilk sınavda 70 almıştım inanamadım kendime bu kadar güzel atılır.. yine öyle olsa ahh ah.. :KK70: bu gecede sabahlar bizim sabah 6buçuk dedimi yollardayız... iyi çalışmalar cümleten...

cevaplar için teşekkür ederim :))))

Yarın benim de sınav yerim çok uzakta ya . Bursanın bi ucundan bi ucuna gideceğim .

hepinize yarın ki sınavınızda başarılar arkadaşlar.

ben aslına e-semineri sormak için uğramıştım:KK1:
yeni keşfettim var mı sizden katılan:KK34:

çokmu zordu ? :26: benm çok zorlandım
5 derse brden girdim sabah her dersten belki 2-3 bildiğim kesin doğru dediğim sorular vardı diğerlerini hep mantık yürüterek yaptım sınıfta en son ben kaldım hala bitirmeye çalışıyodum :KK50:
ucunu hatırlayıp sonunu getiremediğim onca şey de cabası
offf inş bi mucize falan olurda güzel notlar alırımmmm
dün 3 e kadar çalıştım bide sanırım ondan karıştırdım hep bilmiyorum offf
inşallah sizlerin güzel geçmiştir :KK31:

bencede zordu..
çok fazla kelime oyunu yapmışlar sırf zor olsun diye
her geçen sınav dahada zorlaşıyor
bakalım yarın ingilizce 3 sınavım var o nasıl olacak?

auscum inşallah dediğin gibi devrim yaparız 3.yılım bitsin istiyorum artık okul yeter...
yüksek not alalımda geçelim geçer not alsam da yeter şahsım adına canımm..

yusufcuk bi tane ya..:KK54:
ne güzel bak destek oluyor anneciğine..

benim sabh ki sınavım iyi geçti yani..
ama öğeln ki okul hem çok soğuktu hemde koridorda konuşuyorlardı sinir oldum ya
bi soruyu 2 -3 kere okudum nerdeyse sinir oldum inşallah iyi not alırım..
herkes yarım saat dolup çıkınca bazı soruları bi daha okuyup değiştirdim Allahım sen yardım et bize..

arzu arkadaşımın dediği gibi dualarımı da okudum..
geçecek kadar alayım yeter ya önce yüksek diye söylerdim şimdi geçecek kadar oldu..

inşallah Allahım sen gör dualarımızı iyi puan alalım...

Son düzenleme:
EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ.. :KK16: :KK16:

AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.. :KK16:
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE:KK16:
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

:KK54: :KK54:

aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm:KK16::KK16:
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle:KK55::KK55:
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa:KK9::KK9:

ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..

iyi dileklerin için teşekkürler..:KK16:
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..:KK16:

kocaman öpüyorum..:KK54:

olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm.. :KK16:
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok.. :KK16:

sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...

nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..

vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da :KK54:

dolmacım aşk olsun yani:63: okunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
:KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9: yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım:KK52::KK52:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..:KK16: :KK54: :KK16:

Bir anda senin avatarıN karşıma çıkınca hönk oldum :KK53::KK53: nooldu pınar nooldu heviye dedim :KK9: bi de o yazı aman allahım dedim sınav öncesi kızı toparladık yine errorlanmış dedim :KK9:
HIıı Okunmuş İLEĞENİ ALMAYINCA BENİM BUGÜNKÜ SINAVLAR NE DESEMKİ BİLMİYORUM YA :26:
HEVİM BİRAZ İYİ GEÇMİŞ GİBİYDİ EVE GELDİM CVPLARI KONTROL ETTİM UCU UCUNA GEÇERSEM ŞÜKÜR DİYECEM OF YA YEDİ BİTİRDİ BU AÖF :KK31:
SENİN NASILDI CANIM İNŞALLAH İYİDİR :KK16:
YARINKİ SINAVLARDA DA Bİ SÜRÜ ŞANS DİLİYORUM VE DODOMAN ÖPÜYORUM :KK19:

auscum inşallah dediğin gibi devrim yaparız 3.yılım bitsin istiyorum artık okul yeter...
yüksek not alalımda geçelim geçer not alsam da yeter şahsım adına canımm..

yusufcuk bi tane ya..:KK54:
ne güzel bak destek oluyor anneciğine..

benim sabh ki sınavım iyi geçti yani..
ama öğeln ki okul hem çok soğuktu hemde koridorda konuşuyorlardı sinir oldum ya
bi soruyu 2 -3 kere okudum nerdeyse sinir oldum inşallah iyi not alırım..
herkes yarım saat dolup çıkınca bazı soruları bi daha okuyup değiştirdim Allahım sen yardım et bize..

arzu arkadaşımın dediği gibi dualarımı da okudum..
geçecek kadar alayım yeter ya önce yüksek diye söylerdim şimdi geçecek kadar oldu..

inşallah Allahım sen gör dualarımızı iyi puan alalım...

AL beden de o kadar hevim ya sabah soğuğu yedi zaten ve sınava donanza şeklinde girdim :KK52::KK52:
öğlenkide o ders pek sarmadı beni böyle yapacağı belliydi zaten bide çok uykum geldi sınavda :KK14:
Amaaan ne güzel millet tıkır tıkır yapıyor acep ben de mi bi ileğen zekalılık var :26:
50 alalım ileğenlerle göbek atak kız :KK76::KK76::KK76:
Herkeslerede AUSUM VE SANADA YARINKİ SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM :KK54:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: berbat geçti ya.. offf oturdum böğüre böğüre ağlıyorum bidaha sınava çalışanı zaten her türlü atıyoz bari emeğime yazık olmasın :KK43::KK43::KK43::KK43:

EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ.. :KK16: :KK16:

AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.. :KK16:
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE:KK16:
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

:KK54: :KK54:

aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm:KK16::KK16:
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle:KK55::KK55:
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa:KK9::KK9:

ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..

iyi dileklerin için teşekkürler..:KK16:
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..:KK16:

kocaman öpüyorum..:KK54:

olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm.. :KK16:
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok.. :KK16:

sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...

nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..

vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da :KK54:

dolmacım aşk olsun yani:63: okunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
:KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9: yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım:KK52::KK52:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..:KK16: :KK54: :KK16:

Heviciğim adımı görünce çok mutlu oldum :KK16: ALLAH(C.C) razı olsun umarım herkesin bugün ki sınavları iyi geçmiştir... Yarın ki sınavda sana ve tüm aöf cilere başarılar diliyorum dualarımdasınız... ALLAH(C.C) yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...
aminn :KK16: :KK16: :KK16:

hanımlar merhaba
nasılsınız
sınavlar herkesin mi kötü geçti ya
malesef benimde kötü geçti
eylülden bu yana ders çalıştım yok yine olmadı yine olmadı
nerde abuk sabuk soru var nerde birbirine yakın şık var nerde sorulmayacak lüzumsuz şey var hepsinden bol bol vardı
moralim çok bozuk
sınavada sinirliyim
erkek arkadaşımada
herşey mi üst üste gelir anlamıyorum
çok feci bunalıma girdim yemin ediyorum
telefonumda bozuldu:KK37:
şeytan diyo dış dünyada kapa kendini dinle kafanı
yarında gelir bakarım sizlere nasıl geçmiş sınavlarınız diye
sonra bir süre yokum
kendimi toparlamam lazım yoksa cinnet geçiricem:KK19:

X