EFENDİMMM ÖNCELİKLE..
TOPİKTEKİ 63 ARKADAŞIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM HERKESİN SINAVINDA BAŞARILAR DİLİYORUM... ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPİNİZE GÜZEL GEÇSİN SINAVINIZ..
AUSCUMM-DOLMACIMM-GAZELCİM-GÖZDECİM-BETÜLCÜM-BİBERONCUM..
HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..
ALLAHIM BİLDİĞİNİZ YERDEN KOLAY KOLAY SORULAR ÇÖZDÜRSÜN SİZLERE
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KOLAYLŞTIRSIN ZORLAŞTIRMASIN İNŞALLAH..
PAZAR AKŞAMI SAAT 10 DA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
aaaa sen istersinde biz gelmez miyim auscumm
gelip şenlendiririz seni yusufcuğu da da alırız yanımıza o da kayar bizimle
siz ders çalışırken bizde koridorda ileğenlerimizle kayarız sende elinde terlikle gelirsin yanımızaaa
ne güzel eşin ve sende çalışıyorsunuz sen daha önce çalışsaydın sadece eşin tezini hazırlayacaktı ama artık bir ay öncesinden başla bari ablacım çok zorlanıyorsun sana da yazık..
iyi dileklerin için teşekkürler..
sanada sınavında başarılar Allahım zihin açıklığı versin hep bildiğimin(z) yerden kolay sorular çıksın inşallah hepimiz yüksek notlar alalım..
kocaman öpüyorum..
olsun kız topiğin delisi biz oluruz ne olacak canımmm benimm..
amann ne güzel topiği şenlendiriyoruz ayoll... baksana kimseciklerde yok..
sağol canım..
erkek arkadaşım bir gün iyi bir gün kötü bayanların regl dönemindeki sinirler gibi onda da var böyle şeyler sinir etti beni bi kaşık suda su içiresim geldi yaniii uyuza... halada tepemden duman çıkıyor zaten...
nys canımm destek olmuş sağolsun ama gözüme gözükmesin..
vallaha sınavdan sonraki pazartesi günü boşuz o gün sabahtan doktora gidelim diyeceğim..
doktordan sonrada sinemaya gidelim diyeceğim bakalım ne diyecek beyefendi müsait olurlar mı bilemem de...
zaten sonuçlar bir gün sonra çıktığı için ertesi günde sonuçlar için gitmemiz gerek canım neyse sen biliyorsundur bunları..
görüşmek üzere canım benim pazar akşamı saat 10 da
dolmacım aşk olsun yani
okunmuş ileğen dememişsin canımm
neyse bu leğenleri deee artık..
yine güldürdün ya beni..
biz seninle savaşa gidiyoruz doğru tekbir getirmemiz normal yarın kavuğunu unutma bak canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm benimm.
Allahım sana da sınavında kolaylıklar versin inşallah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hep bildiğin yerden olsun canım..
yüksek notlar alırız güzel geçer sınavın inşallah..