2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydın canım fena kaptırmışsın kendini....

Bende bu hafta tekrar ettim dersleri ama sanki etmese miydim hepsi birbirine girdi umarım iyi notlar alıp atlatırız bu sınavlarıda gerçi diğer sınava da 1 ay var off offfff......

burası ne kadar haraketli böyle maşallah

Sınav öncesi son hafta hepimiz tutuş modundayız ondandır

Hiiiiiiiii ablaya camların pis denir mi hiç

Atlayın ileğenlerinize de geliver dolma ile , bir el atın ablanıza , ben yaşlı kadınım

Pazar günü hepimiz müsaitsek olursak bol bol laflarız tatlım , ohhh streste yok diyeceğim ama finale kalacak 1 aycık

Hatırlatma yapayım , fazla vakit yok ve tüm ünitelerden sorumlu olduğumuz finaller sadece ve sadece 40 gün sonra : 25-26 OCAK 2014 de

Sorma zeliş sorma , hep aynı şey oluyor her sene akıllanmıyorum .

Tekrar bende de o hissi yapıyor ama aslında pekiştiriyor kafadakileri . Bende onu yazdım bir önceki mesajda , ya çok çok az zaman kalacak finale .

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

günaydınlar dün 2 ünite daha bitirdim
yetişmedi malesef bugün ve yarın kalan derslerin özetlerine bakıcam sadece :26:

günaydın auscum nasılsın benim hem iş hem okul hem ev olunca siteye çok giremedim dersleri bitirdim ama nasıl birde bana sor şuan aklımda hiçbirşey yok nasıl yapacağım bilmiyorum. sınavlar bittikten sonrada final için yapalım bunu bu sefer elimden geldiğince giricem söz

günaydınlar dün 2 ünite daha bitirdim
yetişmedi malesef bugün ve yarın kalan derslerin özetlerine bakıcam sadece :26:

Günaydın pantera , baktım şimdi kalan ünite sayımız benzer ama ben çalışacağım , 3 dersim kaldı benimde hiç bakılmadık .

Özetlere çalış ama üniteleri de oku geç istersen , ben öyle yapıyorum .

Günaydın canım , olsun ya bitirmişsin ya ona da şükür , bak benim hala 3 dersim var çalışılacak ve biticeğine dair kocaman umutlarım var

Sınavda gelecektir aklına o unuttum sandıkların , yani inşaAllah gelir .

Final zamanı daha da sıkaşacağız , göz korkutmak gibi olmasın ama , çok çalışmak lazım çok .

Hevi tatlım ya , listede neden senin hala kalan ünitelerin gözüküyor , sen bitirmemiş miydin :26:

Hevi tatlım ya , listede neden senin hala kalan ünitelerin gözüküyor , sen bitirmemiş miydin :26:
listeye mi ekleniyoruz benim sadece 6 ünitem kaldı yani hiç bakmayacağım arapçaya :2: ne olacak bilmiyorum finalde hiçbirşeyde bilmiyorum ama yetişmeyecek artık diğerlerinden soru çözüp tekrar yapıyorum pekiştirmek için. cuma cumartesi günü de arpçadan çıkmış soru lara bakmayıplanlıyorum ALLAH büyük bakalım

haklısın canım final zamanı daha da sıkışık olacağız.bu sene bitirmem lazım yoksa bir daha okul yasak bana pazartesiden itibaren başlayalım finallere inşAllah tabi böyle diyorum ama birtek ben başlayamam eminim çalıştığın ek kitap var mı ben sadece aöf nin kitaplarına çalışıyorum yeterli mi acaba final için yardımcı kitap alsam mı :26:

Evet canım , ilk sayfadaki ilke mesaja bakarsan eğer kocaman bir listemiz var .

Eğer istersen , final dönemi için yeni tablo yaptığını ona adını ekleriz , sende Allahın izni ile burada bizimle motive olup , çalışırsın , hem senin bölümünden çok arkadaş var , listede yazıyor bölümlerde .

Rabbim hepimize kolaylıklar verir , sınavlardan alnımızın akı ile çıkarız dilerim .

Bende sadece aöfe çalışıyorum . Bence gerek yok yardımcıya , zaten aöfü zor yetiştiriyoruz

Konuyu okuyup , özeti iyice çalışıp , son 10 soruyu çözüyorum o kadar .

inşallah :) teşekkür ederimmmmm Allah yardımcınız olsun :) ben artık biraz ders çalışayım eşim işten gelmeden ev kadını olmak zor ya yemek büyük sorun oluyor of neyse size kolay gelsin

Bende sadece aöfe çalışıyorum . Bence gerek yok yardımcıya , zaten aöfü zor yetiştiriyoruz

Konuyu okuyup , özeti iyice çalışıp , son 10 soruyu çözüyorum o kadar .

içimde korku var ya sınav yaklaştı ya :18:birde bugün perşembeymiş ya ben hep çarşamba sanıyorum iyi hadi 3 akşam var tekrarları bitiririm diyorum takvime bi baktım aynen böyle oldum

inşallah :) teşekkür ederimmmmm Allah yardımcınız olsun :) ben artık biraz ders çalışayım eşim işten gelmeden ev kadını olmak zor ya yemek büyük sorun oluyor of neyse size kolay gelsin

Evet , ev işlerini biraz askıya aldım ben . Oğlum kreşte iken çalışıyorum gündüz , en çokta gece çalışıyorum .

Aynen bende şimdi kaçıyorum ders çalışmaya .

merhabalarrr :80: ben geldim umutsuzz üzgün çünkü ünitelerim yetişmicek auscum zaten senin dediğin gibi yaptım son üniteleri bırakıyorum yinede yetişmiyo yumurta sıkıştı tabi panik başladı 4 ünite bitiebildim ancak ööf ye içimden baya bi sevdimmm ama nasıl ya 50 sayfa ünitemi olur Allah aşkına bıktım yaa zaten çok uzun olunca öğrenme kapasitesi azalıyor çünkü bi zamandan sonra dikkat dağılıyor off artık yetiştiği kadar...... ne yapalım bebişimi üzmeyeyim bi daha belki şans getiriri bilemediklerimi sallarım tutar (normalde salllama becerim berbattır) bakalım hayırlısı ... herlerin bitmiş ne güzel gönülden tebrik ediyorum sizi canlar...

Ausum, Allah zihin açıklığı versin, siyaset de zordur şimdi. Sen aslansın, biliyoruz geçen seneki performansını, bu sene de farklı olmayacak bak görürsün.

Biri de bizim grupta yazmış, Arap ve Fars şairlerini ezberlediniz mi yoksa es mi geçtiniz diye, açıkçası ben es geçtim. Hayır, isimler Ahmet, Mehmet olsa ezberleyeyim ama 5 dönemin ayrı ayrı tamlamalardan oluşan isimleri var, en fazla 2 soru kaçar, hiç uğraşamam yoksa diğer bildiklerimi unutacağım. Ben de bugün halk hikayelerini bitirip konuyu kapatıyorum inşallah.:) Pazar günü de büyük bir zevkle muhabbete gelirim, özledim yaaa.:)))

16 ünite
bakalım yettiği yere kadar artıkkk sterese grdim ilk defa geçen sene ne güzel
kitap açmadan gir çık yaptıydımmm tabi kaldıydımdaa

Tekrarlarımı yapıyorum ama hepsi çorba oldu sanki korku bastı beni ALLAH(C.C) hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C) Sınav öncesi buraya yazmayaya çalışacağım nasipse ben ders çalışmaa devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…