Günaydın günaydın günaydın
Çok uykum var çooook , 4 te yatıp 7 de kalktım ve koltukta kitap elimde uyumuşum , neyse ki eşim uyanıp yeter artık bırak çalışmayı demeye gelmişte beni uyurken görünce sabaha kadar koltukta donmak durumunda kalmamışım
Bugün ve yarın bitirmem gereken iki ders kaldı , pazar derslerinden birine hiç bakmayacağım zaten , yani şimdi bakmam , cumartesi sınavdan gelince gelip pazar olan o derse çalışacağım . Off offf , çok sıkıştım çook .
Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin inşaAllah .
burası ne kadar haraketli böyle maşallah
ileğenle mi gideceksin süper ol daha çabuk varırsın canım
ahh auscum ahh keşke sende olsaydın ohh ne güzel olurdu 2 lafın belini kırıp dedikodu yapardık sınavdan sonra yapalım dolmamın dediği gibi uygun bi saatte canım..
iyi çalışmalar auscum taze bilgilerle sınava gireceksin ne güzel bizdeki gibi bi çalışılmamış hissi yok sende..
canım sen üstesinden gelirsin
banane banane camlar kirli işte kar yağdı diye bahane arama sen ders çalışmaktan eve bakamıyorsun demi ablacım
dur ben ileğenle kayıp gelip sileyim
bende ders çalıştığım mekanın fotoğrafını çekmek istiyorum amma ankarada manzara yok bizim evin burda da yok maalesef
canım sempozyumu sınavdan sonra yapacağız zaten pazar akşamı
ay sanki canlı yayın sunacagım da bide topiktekilerle konuşmuş da plan yapmış gibi konuşuyorum..
biz buluruz yapacak bişey canım benmm
dolmacım dışarısı soğuk ya dışarıya değil de okulun içine zincirlesek üşümeyelim ertesi günde sınav var yaaa..(ay bende ne çok üşüyormuşum ya ama soğuk ankara demi dolmacım üşümem normal:))
iyi çalışmalar canım bende tekrar yapıyorum sonra görüşürüz
Günaydın canım fena kaptırmışsın kendini....
Bende bu hafta tekrar ettim dersleri ama sanki etmese miydim hepsi birbirine girdi umarım iyi notlar alıp atlatırız bu sınavlarıda gerçi diğer sınava da 1 ay var off offfff......
Sorma zeliş sorma , hep aynı şey oluyor her sene akıllanmıyorum .
Tekrar bende de o hissi yapıyor ama aslında pekiştiriyor kafadakileri . Bende onu yazdım bir önceki mesajda , ya çok çok az zaman kalacak finale .
Sorma zeliş sorma , hep aynı şey oluyor her sene akıllanmıyorum .
Tekrar bende de o hissi yapıyor ama aslında pekiştiriyor kafadakileri . Bende onu yazdım bir önceki mesajda , ya çok çok az zaman kalacak finale .
günaydınlar dün 2 ünite daha bitirdim
yetişmedi malesef bugün ve yarın kalan derslerin özetlerine bakıcam sadece :26:
günaydın auscum nasılsın benim hem iş hem okul hem ev olunca siteye çok giremedimdersleri bitirdim ama nasıl birde bana sor şuan aklımda hiçbirşey yok nasıl yapacağım bilmiyorum. sınavlar bittikten sonrada final için yapalım bunu bu sefer elimden geldiğince giricem söz
listeye mi ekleniyoruzHevi tatlım ya , listede neden senin hala kalan ünitelerin gözüküyor , sen bitirmemiş miydin :26:
Günaydın canım , olsun ya bitirmişsin ya ona da şükür , bak benim hala 3 dersim var çalışılacak ve biticeğine dair kocaman umutlarım var
Sınavda gelecektir aklına o unuttum sandıkların , yani inşaAllah gelir .
Final zamanı daha da sıkaşacağız , göz korkutmak gibi olmasın ama , çok çalışmak lazım çok .
listeye mi ekleniyoruzbenim sadece 6 ünitem kaldı yani hiç bakmayacağım arapçaya :2: ne olacak bilmiyorum finalde hiçbirşeyde bilmiyorum ama yetişmeyecek artık diğerlerinden soru çözüp tekrar yapıyorum pekiştirmek için. cuma cumartesi günü de arpçadan çıkmış soru lara bakmayıplanlıyorum ALLAH büyük bakalım
haklısın canım final zamanı daha da sıkışık olacağız.bu sene bitirmem lazım yoksa bir daha okul yasak banapazartesiden itibaren başlayalım finallere inşAllah tabi böyle diyorum ama birtek ben başlayamam eminim çalıştığın ek kitap var mı ben sadece aöf nin kitaplarına çalışıyorum yeterli mi acaba final için yardımcı kitap alsam mı :26:
Evet canım , ilk sayfadaki ilke mesaja bakarsan eğer kocaman bir listemiz var .
Eğer istersen , final dönemi için yeni tablo yaptığını ona adını ekleriz , sende Allahın izni ile burada bizimle motive olup , çalışırsın , hem senin bölümünden çok arkadaş var , listede yazıyor bölümlerde .
Rabbim hepimize kolaylıklar verir , sınavlardan alnımızın akı ile çıkarız dilerim .
Bende sadece aöfe çalışıyorum . Bence gerek yok yardımcıya , zaten aöfü zor yetiştiriyoruz
Konuyu okuyup , özeti iyice çalışıp , son 10 soruyu çözüyorum o kadar .
inşallah :) teşekkür ederimmmmm Allah yardımcınız olsun :) ben artık biraz ders çalışayım eşim işten gelmedenev kadını olmak zor ya yemek büyük sorun oluyor of neyse size kolay gelsin
Günaydın pantera , baktım şimdi kalan ünite sayımız benzer ama ben çalışacağım , 3 dersim kaldı benimde hiç bakılmadık .
Özetlere çalış ama üniteleri de oku geç istersen , ben öyle yapıyorum .