2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

demi yahu bende diyorum benim neyime diye anlamıyorlar..

o ismi lazım değili hiç hatırlatma valla şimdi oturur böğüre böğüre ağlarım o günden beri ne aradı ne sordu çok zoruma gidiyo böyle yapması sınava kadar aramaz heralde inatçı keçi sınavdan sorada ben aramam ama hep alttan al hep alttan al bi yere kadar ben yeri geldi elimde gülle kapısına giden insanım özür dilemek için o daha bahçeden papatya kopartıp getirmiş adam değil sağlam bi özür hakediyorum bu defa o yüzden o ne kadar konuşmassa konuşmasın umursamıcam...

senin ortamın daha güzelmiş ya ohh sakinlik miss.. benim sandalye tabure minder yatağım annem her kapıyı açışında yere yuvarlanıyor ona bi çözüm bulamadım daha

Aaaaa şu sınavlar bir bitsin hele , ben seni azıcık köşeye çekeyim . Fazla havalanmış beyzade sayende , hıhhh olur mu hiç canım ya doğanın tabiatına aykırı , sen yap tavrını , sürtsün burnu azıcık .

Hadi ben ders gittim

sürtmez onun burnu kocaman zaten sürtüremiyorum gücüm yetmiyor.. o şimdi bi güler ben salya sümük atlarım boynuna biliyor tabi..

Allah zihin açıklığı versin.. ve kolaylık....

Şarj edebildiysem ne mutlu bana canım
çok teşekkürler canım benim Ah hevim ah çok iyi olurdu o sempozyumda aöfye verip veriştirmek ama aması varki benim o akşam iyi bi tekrar yapmam gerekiyor çünkü çok fazla çalışamadım e malüm ertesi sabahta sabahın körlerinde yola düşecez :27 bensiz muhabbet edersiniz artık ben sınav sonrası yetişirim size
İvet kesinlikle tekrarları ihmal etme hevicim ben de birazdan tekrar yapmaya başlarım

Valla aynen öyle şaft kayması diye bişey var ya hevicim aynen şaft kaymasını yaşıyoruz sayelerinde
Bizde bu çene varken üstede çıkarız herbirşeylerde yaparız şimdi aklıma gelmedi yapacaklarımız
Soğukta bi daha çıkmamak adına sınava girdiğimiz okula zincirliyomuşuz kendimizi
İyi çalışmalar iyi tekrarlar canım öpüyorum

Günaydınlar tünaydınlar iyi günler ausum
Bi sor bakalım sensiz içinize sindi mi diye
Evet hevicim ile muhabbet güzeldi bi ara betülcüm de katıldı hatta çok azıcık gözdede katıldı
Hayırlısıyla şu sınavımızı atlatalım AUSUM saat belirleyip o şekilde konuşalım hep birlikte bi geyiğin gozune vuralım
Senin çalışmalar nasıl gidiyo 3,5 ders kalmış bu da harry poterdeki tren garndaki muhabbet gibi olmuş bie
Bende yavaştan yavaştan tekrarlarıma gideyim beni beklerler şimdi
İyi çalışmalar ausum canım bol enerjili öpücükler gönderiyorum buralardan oraya sana

Aşkolsun ausum beni bi gün bile olsun azıcık köşelere çekmedin engin bilgilerinden faydalanmak isterdim valla kıskandım hemen bi pepe duruşu yapayım ama pardon pardon hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç kıskanmadım

ahretim bende burda girmeyi çok istiyorum ama imkansız...
çünkü eşimde giriyor tarih okuyor o da biliyorsun, ve ikimzin sınavı da aynı saatte, ufaklığı bırakacak kimsemiz yok burda...
memlekete gitmemizin amacı anneme bırakmak için...
kilometre dolduruyoruz burda ocakta 3 yıl doluyor inşallh memlekete tayin isteyecez..
gerçi mezun olduktan sonra ne işe yarar
bu arada manzaran süpermiş aus, ben olsam masanın yönünü değiştiririm, ay ben konsantre olamam ki yaa dışarıyı izlemekten
haaa ay nasıl unuttum arapçalarım bitti ausum
şükürler olsun bütün üniteler finittoooooo
sınava kadar full test çözecem inşallah, fırsat bulabilirsem tabi (anladın sen)

hiçte bikerem basit falan değil hatırlatayım gözdem kategoriyi ben seçtim hıhh...
gerçi ben seçtim sayılmaz 5-6 tane kategori buldum, herkes bunda karar kıldı öyle oldu...
ama tek tarif değil, bir tatlı bir tuzlu birde masa hazırlayacaksın, hani ramazan masası hazırlanmıştı ya, onun gibi..
ama sen katılmazsın şimdi, ehh malum çok basit olmuş kategori...

inşallah inşallah dualarımızdasın.. varınca haber et he imkanın varsa merak ederiz.. burda bi lokma kar var orası ne güzel karlıdır şimdi bol bol fotoğraf çek

inşallah canım söz unutmazsam çekerim size de eklerim burda paylaşırım..konyamın kış manzaralarını...

canım sen aranmışsın resmen, nasıl sinir oldum yaa, maşallah paşaya ohh böyle kızı bulmuş da trip atıyor..tribini yeriz onun..tövbe tövbe...çok taviz vermişsin, ne o öyle çiçek almalar falan...o sana alıcak canım anladınmı, yok artık öyle taviz falan..topikçe yolarız saçlarını haberin olsun...beyefendideki keyfe bak, bulunmaz hin kumaşı havalarında..burnunu sürtmen lazım...şimdiden böyleyse evlenince daha beter olur, benden demesi...
hep ağlayan af dileyen sen olursun ...

Son düzenleme:

konyaya gitmeyeli yıllar oluyor özledim doğrusu iyi olur :)

işte aşk insanı böyle rezilde edebiliyor.. bazen düşünmüyor değilim yüzüğü atmayı ama çokta seviyorum biliyorum pişman olurum bunu yaparsam.. biraz ters ama çokta iyi biri en azından dürüst şimdi canım cicim yapıp ilerde böyle davransa daha kötü olurdum biliyorum bana sevgisinden o kadar eminimki zaman zaman ilgisi öyle güzel öyle tatlı oluyo bana yazdığı mesajlar söylediği sözler o kadar romantik o kadar güzel geliyoki oturur ağlarım çoğu zaman.. ben aşırı duygusalım hani bi tabir vardırya afedersiniz ota b.ka ağlamak heh tam olarak oyum ben.. insan buz devri izlerken ağlar mı ben ağlarım... animasyona ağlayan tahmin edin daha nelere ağlar... surat assa ağlıyorum tatlı bişi dese ağlıyorum oda kızıyor haliyle... bide aşırı cevap verme huyum var en büyük kavga nedenimiz.. susmam asla zaten çok konuşkanım bilirsin bizim konya insanı konuşkan olur her türlü yapıştırırım lafı halbuki sussam başarabilsem 10 dakka sora gelip özür diler haklıysam.. yani suç sadece onda değil bendede.. ne onun tamam deme huyu var ne benim.. anlıcağınız sadece onun değil benimde burnum sürtmeli ki şuan sürtüyorda.. ama bu defa özür dileyen ben olmayacağım haklılığımı biliyor ne kadar bunaldığımıda.. çiçek meselesine gelirsek almam gerekirdi çünkü cidden fena gaf yapmıştım o zaman çok kırmıştım ayrılcak benden sanmıştım o zamanda tam aşkın doruğuna ulaşmış olduğumdan kaptım beyaz gülümü dikildim karşısına beni bırakma nolur dedim kedi gibi boyun büküp.. oda senden ayrılmayı hiç düşünmedim et tırnaktan ayrılır mı hiç dedi... ve her zaman ayrılıktan söz eden nedense ben oluyorum onun ağzından daha hiç duymadım böyle bişeyi hep beni bırakıcakmış gibi hissettim ama böyle hissetmemi gerektircek hiç bişey yok ortada.. fazla paranoyak biriyim galiba bunu dilede getirir zaman zaman farkındamısın hep ayrılık kelimesi senden çıkıyo diyo.. işler ne zaman ciddiye bindi o zaman ipler koptu zaten etrafımda nişanlanıp ayrılan çift gördükçe gücüme gidiyor zaten kimse istemiyormuş gibi geliyor benim onunla evlenmemi(oda ayrı bi paranoya) sanki ayrılsam millet bayram edecek... kafam karma karışık neler kuruyorum ufacık beynimle çoğu zaman ben bile şaşıyorum..

Hanimlar bir sorum olacak size. Bu benim ilk aof deneyimim degil ve daha evvel okudugum bolumlerde okulun kitaplarinin yuzunu acmadan, Murat yayinlariyla mezun oldum.

Simdi adalet okuyorum ve benim zamanimda kredili sistem yoktu, neler degisti cok bilmiyorum sinav formatini.

Hedefim cok yuksek ortalama yapmakti ve ilk defa erkenden baslayip 2 ders bitirmistim ama ozel hayatimdaki bazi sorunlar ve kosusturmacalardan oturu biraz bosladim ne yazik ki dersleri.

Bende Muratin kitabi var ve ders kitabindan yarim yamalak calismaktansa o kitaptan hallettim dersleri. Epey de soru var, hosuma gitti.

Okul Kitabindan bitirdigim derslerden biri halkla iliskilerdi ornegin. Hizlica okuyup, onemli gordugum yerleri cizdim ve kendi kendime nazarim degmesin ama:) cok rahat cozdum sorulari bu sekilde dahi.

Yardimci ktap da benim cizdigim kisimlari almis genelde. Bilemedim kararsiz kaldim yeter mi acaba.

Su saatten sonra yetmez desen ne degisecek demeyin, huyumdur hep son hafta yaptim simdiye kadar ne yaptiysam:)

Adalet 2. Sinif olan yada bilgisi olan, murat su su derslerde yeterli olmuyor diyeniniz var mi?

canım benim aranızdaki meseleri bilemem ama ben şu son olaya istinaden açıkçası çok üzüldüm...
ne olursa olsun öyle günlerce aramamak vs..hiç hoş değil...
hayatta karşınıza çıkan ilk sorunda böyle küsüp arayıp sormamak inan ilerde daha kötülerini gösterir...
oysa tam aksine sana bu dönemlerinde destek olmalıydı...
üstelik sınavlar yani, hani öyle hayati bir mesele değil...ne bileyim yan yattı çamura battı gibi basit bir mesele...
üstelik suçun da yok...senin sınavı kazanıp kazanmaman neden bu kadar tepkisini gösteriyor onun? olur veya olmaz, nedir yani hayatınız bu sınava mı bağlı...benim eşim bana ders çalışmadım diye trip atsa sanane ki derim...ona ne hakkaten..senin dersin senin okulun..onun ne kazancı veya kaybı olabilir ki...
maddi mesele için çalışmanı teşvik amaçlı söylüyorsa zaten daha beter ayıp ediyor..yani bilmiyorum ben mi yanlış anladım ama, sanırım mezun olup işe girmeni istiyor...haliyle sınavı geçemezsen mezun olamayacağından ve işe giremeyeceğinden mi böyle kızıyor...eh be kardeşim, besleyemeyeceğin kızı alma o zaman....senin maaşına mı güvenmiş nişanlanırken..canım lütfen kusura bakma biraz açık sözlüyüm, sakın kırılma gücenme, ama inan sınava çalışmadın diye böyle günlerdir aramayan adamdan ben pek hazzetmedim...ama senin hayatındır yaşantındır bişey diyemeyiz...biz sadece yorum yapar geçeriz..
fakat sadece sevgiyle aşkla yürümüyor evlilik...destek lazım, emek lazım...kötü günlerde yanında olmak lazım, derdine ortaklık lazım.bir sınav için günlerce küsüyorsa, inan evlendikten sonra daha ne büyük olaylar göreceksiniz...
öyle şeyler yaşayacaksınız ki, çok daha büyük ve önemli olacak..o zaman napıcak peki?
sen bilirsin canım...çok taviz veriyorsun bence..sen zararlı çıkarsın..biraz istikrarlı olmalısın...

Son düzenleme:

konu maddiyat değil öyle dediğine bakma ben beni çalıştırcağınıda sanmıyorum aslında öyle diyor ama aşırı kıskanç.. ya o okulunu bitirememiş ve çok pişman benim evlendikten sora koyverceğimi düşünüyo o yüzden bu yıl geçip kafam rahat evlenmek istiyo ben okumadım sen okucaksın tavrı var yani.. aslında bu kadar büyümezdi iş işte ben çok şikayet ettim o yüzden böyle oldu bu kadar büyük bi tepki beklemiyordum doğrusu.. şuan maddi manevi çökmüş durumda zaten hem maaş almıyor hem evimizi yaptırmaya çalışıyorlar yani kafası baya atık bide ben derslerle ilgili mızmızlık edince patladı heralde.. ama fena patladı yani..

ileğenle mi gideceksin süper ol daha çabuk varırsın canım
ahh auscum ahh keşke sende olsaydın ohh ne güzel olurdu 2 lafın belini kırıp dedikodu yapardık sınavdan sonra yapalım dolmamın dediği gibi uygun bi saatte canım..
iyi çalışmalar auscum taze bilgilerle sınava gireceksin ne güzel bizdeki gibi bi çalışılmamış hissi yok sende..
canım sen üstesinden gelirsin

banane banane camlar kirli işte kar yağdı diye bahane arama sen ders çalışmaktan eve bakamıyorsun demi ablacım
dur ben ileğenle kayıp gelip sileyim
bende ders çalıştığım mekanın fotoğrafını çekmek istiyorum amma ankarada manzara yok bizim evin burda da yok maalesef

canım sempozyumu sınavdan sonra yapacağız zaten pazar akşamı
ay sanki canlı yayın sunacagım da bide topiktekilerle konuşmuş da plan yapmış gibi konuşuyorum..

biz buluruz yapacak bişey canım benmm
dolmacım dışarısı soğuk ya dışarıya değil de okulun içine zincirlesek üşümeyelim ertesi günde sınav var yaaa.. (ay bende ne çok üşüyormuşum ya ama soğuk ankara demi dolmacım üşümem normal:))
iyi çalışmalar canım bende tekrar yapıyorum sonra görüşürüz

Son düzenleme:
Herkese merhabaaa :)))

Bugün de ders çalıştım, sorularımı çözdüm, sadece bir dersimin 2 ünitesi kaldı tekrarlanmadık. Onu da yarın bitirebilirsem, cuma günü cumartesi derslerini, cumartesi de pazar derslerini son kez tekrarlayacağım.

Bir aöf edebiyat grubuna üyeyim, hep soru gönderiyorlardı ben de cevaplayamadığım için sinir oluyordum. Şimdi artık hepsini cevaplıyorum çok mutluyum. Umarım sınavda karıştırmam.:))

Gazelim, iyi yolculuklar, sağlıkla gidip sağlıkla dönün inşallah.

Ausum, dolmam, gözdem ve diğer arkadaşlarım, herkese kolaylıklar diliyorum...

Bütün ezberlerimiz su gibi olsun, bütün çalıştıklarımız aklımızda kalsın, bütün formüller ve hesaplamalar beynimize kazınsın...

Herkese selamlar. Ne alemlerdesiniz?
10 ders, tamamen çorba olmuş durumda..
Elimde 30 sayfa not var; sözde hepsini biliyorum; ama hiçbir şey bilmiyorum.
Nasıl geçeceğim, geçebilecek miyim aslında onu bile bilmiyorum..
En başta iyiydim, dersler eklendikçe afalladım şuan kafam allak bullak, inşallah sınavda da öyle olmaz.

merhaba :) hangi sitedeki edebiyat grubuna üyesiniz :) varsa ilahiyatına da ben üye olayım çok ihtiyacım var

merhaba :) hangi sitedeki edebiyat grubuna üyesiniz :) varsa ilahiyatına da ben üye olayım çok ihtiyacım var

Merhaba, facede benim grubum...Mutlaka vardır ilahiyat grupları da, ama onu en iyi buradaki ilahiyat okuyan arkadaşlar bilir. Mutlaka yardım edeceklerdir...

Günaydın günaydın günaydın

Çok uykum var çooook , 4 te yatıp 7 de kalktım ve koltukta kitap elimde uyumuşum , neyse ki eşim uyanıp yeter artık bırak çalışmayı demeye gelmişte beni uyurken görünce sabaha kadar koltukta donmak durumunda kalmamışım

Bugün ve yarın bitirmem gereken iki ders kaldı , pazar derslerinden birine hiç bakmayacağım zaten , yani şimdi bakmam , cumartesi sınavdan gelince gelip pazar olan o derse çalışacağım . Off offf , çok sıkıştım çook .

Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin inşaAllah .

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Offf gözdecim ya , kafam bir dünya resmen . Böyle gözlerim şaşı beş oluyor , kapanıyor gün içinde . Her şey birbirine karıştı hissi şimdiden var ama o sınavda geçiyor biliyorum .

Tebrik ederim canım , face ede. de ombudsman oldun desene

Siyaset çalıştığım çok mu belli oluyor

Selam canım , valla öyle bir alemdeyim ki ben , çözemiyorum ben bile Beni bir kapsule koyup uzaya mı fırlattılar yoksa öldüm de öte tarafa mı intikal oldum Zombi gibi ders çalışıyorum tatlım yani anlayacağın .

Olmaz canım sınavda , inan ben şuan taze çalıştığım halde her şey çorba gibi hissediyorum ama sınavda bir ilham geliveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…