uyumadım canım burdayım gözlerime bakşşşşşşşiiiiişşşt ne oldu pınar uyudun mu yoksam ne oldu sana
Bende cvp geçikince hemen msj yolladım uyudun mu diyede günahını aldım bak
Aynen öyle evden uzak alakasız yerlere vermişler yine bi akıllı işi yapmıyorlar
benimde cumartesi sabah tek sınav akdere öğlen tek ders hoşdere derelerden gitmişiz paçalarımı sıvayıp girecem sınavapazarda aşağı ayrancı yine tek ders
uyumadım canım burdayım gözlerime bak
önce kaydın,
şimdi yüzerek geçersin dereleri,
sınavı görmeden paçaları sıvama sen dolmacım ne olur ne olmaz hoşdere akdere
ayy sorma tek sınav için o kadar uzak yere gitmekte ayrı bi sinir ediyor beni ya
valla sınavın heyecanından bugün neler yapttık hevim ya yüzdük kaydık
sınavı görmeden paçalarımı sıvamıyımı
he ya doğru söylüyosun valla çok sinir bozucu tek ders tek ders farklı yerler farklı saatler aaaaaayyy bu kadarda gelinmez bi insanın üstüne canım yaaa
uyumadım canım burdayım gözlerime bak
önce kaydın,
şimdi yüzerek geçersin dereleri,
sınavı görmeden paçaları sıvama sen dolmacım ne olur ne olmaz hoşdere akdere
ayy sorma tek sınav için o kadar uzak yere gitmekte ayrı bi sinir ediyor beni ya
evet yani bu kadar olmaz ki canım isssyaaaaannnnnnn
zaten kafayı sıyırmış durumdayız şurda aöf bizi görde direk muaf tutacak derslerden bu kızlar uçmuş diye
tek ders için gidiyoruz yarım saat sonra bırakıyorlar yaw gittik bari 1-2 saat duralım demi
Hevicim canım ben artık gider kaçarbu bilgisayarın sesine daha fazla dayanmıycam mübarek fabrika gibi çalışıyo ya Çok güzel deşarj muhabbeti oldu ben üç gün akşam giremem hevim gündüz bi ara bakabilirsem bakarım full tekrar yapacam ama sınavdan sonra akşam yine tutturalım muhabbetin gözüne vuralım derim şahsen
Ama cuma günü gündüz mutlaka girerim hepinize bi bol şans dilerim bi okur üfürürüm bi okunmuş çikolata veririm
en güzel tatlı rüyalar olsun iyi çalışmalar hevicim Allah zihin açıklığı versin
Ne muaf tutuması aöf yüzümüze tükürecek ne olmuş size nasıl bu duruma geldiniz diyepis errorluluar diyomuş aöf
hıı elmişken 1-2 saat duralım bari dimi ne yapışkansınız öyle püsküllü belamısınız kardeşim çıkıp gitsenize artık diyolarmış
hanımlar merhaba
nasılsınız neler yapıyorsunuz
dolmayla hevi topiğikaynatıyorlar yine
okuyamadımda geçmişi konu ne merak ettim
dersler ne alemde
ben bu ara hiç tekrar yapamıyorum
malum staj var
bugün gittim çokgüzel geçti
etkinliklerimide yaptırdım
ama yorgunum bugünde ders çalışamıcam:18:
neyse ben gazelimi tebrik etmeye gelmiştim arada konuştum yine
gazelim canım arkadaşım tebrik ederim seni canı gönülden
çok sevindim 1. olmana
inan kendim 1. olmuş gibi hissettim
kırmızı yakışmış açmış seni
ama alışamadım bir değişik geldin gözüme
tekrar tebriklerhakediyordun gerçekten çok sevindim
canım benimçok teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle kazandım...
herzaman yanımda oldun canım benim...hepinize çok çok teşekkür ederim...hediyelerim gelirse daha çok sevinecem inşallah
sende epeydir katılmıyorsun, bak birinci olana 250 tl hediye çeki varbi düşün istersen...hemde tam senlik biliyomusun, çay saatleri, gün ikramları kategorisi
bu arada bende iki gündür kafamı bile kaldırmadan ders çalışıyorum, tekrar yapıyorum bütün derslerimin tekrarları bitti şükürler olsun...sadace arapçadan 2 tanecik ünitem kalmıştı, onuda yarın hallederim allah izin verirse...
kar çok yağıyor beni yolculuk telaşı bastı, rabbim izin verirse perşembe gidiyoruz....arabayla gidemeyecez bu gidişle, otobüsle de rezil olmasak bari...
çocukla yolculuk zor oluyor...dua et canım yollar açık olsun inşallah
sizin cumartesiye kadar vaktiniz var, benim yarın son..yarın herşeyi bitirmeliyim..
orda çalışılmıyor çünkü..
yarın buraya uğrayamam sanırım, hepinizi öpüyorum kızlar...
hem tebrikler hemde hayırlı yolculuklar rabbim yolunuzu açık etsin :)
canım benimçok teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle kazandım...
herzaman yanımda oldun canım benim...hepinize çok çok teşekkür ederim...hediyelerim gelirse daha çok sevinecem inşallah
sende epeydir katılmıyorsun, bak birinci olana 250 tl hediye çeki varbi düşün istersen...hemde tam senlik biliyomusun, çay saatleri, gün ikramları kategorisi
bu arada bende iki gündür kafamı bile kaldırmadan ders çalışıyorum, tekrar yapıyorum bütün derslerimin tekrarları bitti şükürler olsun...sadace arapçadan 2 tanecik ünitem kalmıştı, onuda yarın hallederim allah izin verirse...
kar çok yağıyor beni yolculuk telaşı bastı, rabbim izin verirse perşembe gidiyoruz....arabayla gidemeyecez bu gidişle, otobüsle de rezil olmasak bari...
çocukla yolculuk zor oluyor...dua et canım yollar açık olsun inşallah
sizin cumartesiye kadar vaktiniz var, benim yarın son..yarın herşeyi bitirmeliyim..
orda çalışılmıyor çünkü..
yarın buraya uğrayamam sanırım, hepinizi öpüyorum kızlar...
Günaydınlar
Kafam bir milyon yahu , ne vardı son haftaya bırakacak
Neyse kaldı 3, 5 ders
Yalnız dün gece saat 2 de eşime dedim , çıkıp sitede bir tur atayımHayırdır hatun kafayı mı yedin dedi bana Oysa o kadar çok uykum gelmiş ve elimdeki üniteyi bitirmeye inat etmiştim ki ; bana harika bir fikir gibi gelmişti
aa iyiymiş yeni kategori
sınavdan bir çıkayımda bakalım katılırım belki
ama oda mı tek tarif
zaten basit şeyler oldu gün ikramları
1 tanemi yapacağız:26:
bir inceleyeim bakayım
burdada yağıyor
hava buzzzzzz
otobüse gidin bencede en iyisi
sağ salim gidip çabucak dönersiniz inşallah
ama aus ablada demiş niye aldırmıyorsun ki adresini
çok zor olmuyor mu böyle
şimdi gitcen 1 ay sonra yine:26:
günaydın ablacımmm
son haftaya bırakırsan tabi 1 milyon olur
gerçi taze taze bilgilerle girmek daha iyi oluyordur dimi
ben çoğunu unutmuşum inan valla
bu arada burda deprem oldu sanki ya
orda da hissettin mi
şimdi bakıcam haberlere olmuş mu merak ettim
ben baya bir sallandım valla
Arzu ya senin muhteşem çalışma ortamını unutmuşum , bayıldım bayıldımOhhhh keyif insanısın sen yahu ders çalışmak neyine ?
Gönlünü aldı mı senin ismi lazım değil ?
İşte bu da benim gündüz çalışma mekanım , cam önü , kar , kahve ,,,ohhh misss .
Camlarımda ki kir değil ha kar kar
Eki Görüntüle 891787
ooooooohhhhh keyfe bak yaaaa
çikolatada var orda onu yazmamışsın abla
Bende bakayım canım ya , hissetmedim ben bir şey .
Günaydın bu arada canım
Kategori iki çeşit (tatlı / tuzlu ) ve isteğe bağlı masa düzeni . Austan al haberi
amin canım inşallah sağ salim gider döneriz...
çok teşekkür ederim..
Onu görme kız , diyetteyim ya aşk olsun
Bol enerjiye ihtiyacım var , kesme şekerde yutacağım sınava girerken