2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

şşşşşşşiiiiişşşt ne oldu pınar uyudun mu yoksam ne oldu sana
uyumadım canım burdayım gözlerime bak

önce kaydın,
şimdi yüzerek geçersin dereleri,
sınavı görmeden paçaları sıvama sen dolmacım ne olur ne olmaz hoşdere akdere
ayy sorma tek sınav için o kadar uzak yere gitmekte ayrı bi sinir ediyor beni ya

valla sınavın heyecanından bugün neler yapttık hevim ya yüzdük kaydık
sınavı görmeden paçalarımı sıvamıyımı
he ya doğru söylüyosun valla çok sinir bozucu tek ders tek ders farklı yerler farklı saatler aaaaaayyy bu kadarda gelinmez bi insanın üstüne canım yaaa

evet yani bu kadar olmaz ki canım isssyaaaaannnnnnn
zaten kafayı sıyırmış durumdayız şurda aöf bizi görde direk muaf tutacak derslerden bu kızlar uçmuş diye
tek ders için gidiyoruz yarım saat sonra bırakıyorlar yaw gittik bari 1-2 saat duralım demi

Hevicim canım ben artık gider kaçar bu bilgisayarın sesine daha fazla dayanmıycam mübarek fabrika gibi çalışıyo ya Çok güzel deşarj muhabbeti oldu ben üç gün akşam giremem hevim gündüz bi ara bakabilirsem bakarım full tekrar yapacam ama sınavdan sonra akşam yine tutturalım muhabbetin gözüne vuralım derim şahsen
Ama cuma günü gündüz mutlaka girerim hepinize bi bol şans dilerim bi okur üfürürüm bi okunmuş çikolata veririm
en güzel tatlı rüyalar olsun iyi çalışmalar hevicim Allah zihin açıklığı versin

Ne muaf tutuması aöf yüzümüze tükürecek ne olmuş size nasıl bu duruma geldiniz diye pis errorluluar diyomuş aöf
hıı elmişken 1-2 saat duralım bari dimi ne yapışkansınız öyle püsküllü belamısınız kardeşim çıkıp gitsenize artık diyolarmış

canımm aynen bende deşarj oldum erkek arkadaşımdan sonra seninle konuşmak iyi geldi dolmam
cuma bende gelirim herkese başarılar dileriz..
ama sınav akşamı yine aöfye verelim veriştirelim sempozyumunda bende burda olurum sende olursan oooo ooo kimse tutamaz bizi canım iyi uykular tatlı rüyalar dolmacım iyi çalışmalar sanada iyi hatırlattın bende bi tekrar yapayım yarın hatta bi kaç ünitenin bide test çözeyim canımm tatlu rüyalar

sevgili aöfye cevabım dolmam sizin yüzünüzden oldu görün yaptığınızı ya herşeyiniz ayrı dert kitaplar ayrı sınav yerleri ayrı yeter kardeşim deriz üste çıkarız canımm..
evet zaten hava soğuk gelmişken accık ısınıp öyle gidelim demi ama yok dediğin gibi bela istemiyor onlarda haklı canımm

canım benim çok teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle kazandım...
herzaman yanımda oldun canım benim...hepinize çok çok teşekkür ederim...hediyelerim gelirse daha çok sevinecem inşallah
sende epeydir katılmıyorsun, bak birinci olana 250 tl hediye çeki var bi düşün istersen...hemde tam senlik biliyomusun, çay saatleri, gün ikramları kategorisi
bu arada bende iki gündür kafamı bile kaldırmadan ders çalışıyorum, tekrar yapıyorum bütün derslerimin tekrarları bitti şükürler olsun...sadace arapçadan 2 tanecik ünitem kalmıştı, onuda yarın hallederim allah izin verirse...
kar çok yağıyor beni yolculuk telaşı bastı, rabbim izin verirse perşembe gidiyoruz....arabayla gidemeyecez bu gidişle, otobüsle de rezil olmasak bari...
çocukla yolculuk zor oluyor...dua et canım yollar açık olsun inşallah
sizin cumartesiye kadar vaktiniz var, benim yarın son.. yarın herşeyi bitirmeliyim..
orda çalışılmıyor çünkü..
yarın buraya uğrayamam sanırım, hepinizi öpüyorum kızlar...

hem tebrikler hemde hayırlı yolculuklar rabbim yolunuzu açık etsin :)

Günaydınlar

Kafam bir milyon yahu , ne vardı son haftaya bırakacak

Neyse kaldı 3, 5 ders

Yalnız dün gece saat 2 de eşime dedim , çıkıp sitede bir tur atayım Hayırdır hatun kafayı mı yedin dedi bana Oysa o kadar çok uykum gelmiş ve elimdeki üniteyi bitirmeye inat etmiştim ki ; bana harika bir fikir gibi gelmişti

Son düzenleme:
Ben ders çalışmaya başladım diye mi siz gece muhabbetlerine başladınız hıııııı söyleyin bakayım

Durun durun az kaldı 4 gece sonra aranızdayım bende .

Bu arada bende karar verdim sınav salonuna ileğenle kayarak gideceğim Akşam haberlede izlersiniz beni , 35 lik kadın ders çalışmaktan sıyırmış diye

Dolma , hevi çok tatlı muhabbet kaçmış gece ya , siz kaynatırken ben Avrupa Birliği çalışıyordum , hak mı bu reva mı bana

Betülde bir ara ceee demiş gitmiş

Gözde kuzum , cuma akşamına kadar öpücüklerini aldım tatlım , bende aynı modda olacağım zaten . Tek farkımız sen tekrar yaparken ben totom tutuşmuş ünite bitirmeye çalışıyor olacağım

Gazelcim canım benim , sen şu kaydını aldırsana yahu , her seferinde Konya yollarında canınız çıkıyor , 3 gün önceden kapatmak zorunda kalıyorsun kitabı defteri.

Ne yaptın Arapçayı ?

Görüşemezsek hayırlı yolculuklar dileyeyim canım benim , yollar fena , kar iki gün daha yağacakmış . Otobüste Burak rahat durur inşaAllah .

aa iyiymiş yeni kategori
sınavdan bir çıkayımda bakalım katılırım belki
ama oda mı tek tarif
zaten basit şeyler oldu gün ikramları
1 tanemi yapacağız:26:
bir inceleyeim bakayım
burdada yağıyor
hava buzzzzzz
otobüse gidin bencede en iyisi
sağ salim gidip çabucak dönersiniz inşallah
ama aus ablada demiş niye aldırmıyorsun ki adresini
çok zor olmuyor mu böyle
şimdi gitcen 1 ay sonra yine:26:

günaydın ablacımmm
son haftaya bırakırsan tabi 1 milyon olur
gerçi taze taze bilgilerle girmek daha iyi oluyordur dimi
ben çoğunu unutmuşum inan valla
bu arada burda deprem oldu sanki ya
orda da hissettin mi
şimdi bakıcam haberlere olmuş mu merak ettim
ben baya bir sallandım valla

Arzu ya senin muhteşem çalışma ortamını unutmuşum , bayıldım bayıldım Ohhhh keyif insanısın sen yahu ders çalışmak neyine ?

Gönlünü aldı mı senin ismi lazım değil ?

İşte bu da benim gündüz çalışma mekanım , cam önü , kar , kahve ,,,ohhh misss .

Camlarımda ki kir değil ha kar kar

Bende bakayım canım ya , hissetmedim ben bir şey .

Günaydın bu arada canım

Kategori iki çeşit (tatlı / tuzlu ) ve isteğe bağlı masa düzeni . Austan al haberi

ooooooohhhhh keyfe bak yaaaa
çikolatada var orda onu yazmamışsın abla

Bende bakayım canım ya , hissetmedim ben bir şey .

Günaydın bu arada canım

Kategori iki çeşit (tatlı / tuzlu ) ve isteğe bağlı masa düzeni . Austan al haberi

hımmm iyiymiş
ama şimdi masa falanda kurmak lazım
eee bir sürü çeşit yapcan onlarıda oturup tek başımıza mı yicez misafirde lazım
neyse şu sınav bir bitsinde bakarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…