ayy canım çok sağol Allah razı olsun amin..
dolmacım sen unutmuyor musun çalıştıklarını, yanlışların çıkmıyor mu ayy..
Rica ederim ne demek senden de Allah razı olsunaamaan ne sor ne ben sorıyım yanlışlar çıkmaz mı,unutulmaz mı aynı belirtiler bende de var bi türlü alışamadım şu aöf ye çok zorlanıyorum ve çok tırsak bi şekildeyim :18: konuların özetini çıkardım bi de kaynaktan soru çözüyorum ama halen eksik gibi hissediyorum hiç çalışmamış gibi zaten her gün bir ünite tekrar yapıyorum o kadar
aynı dertten muzdaripiz canım beni anlattın sanki ama
bi çözümüde yok değil mi
bende bendeee
özet çıkarttım ama çıkan yanlış sayısına göre hiç çalışmamış gibi hissediyorum kendim mi
testte yanlışları değil sadece doğruları sayacak duruma geldik ..
valla aynen öyle olduk23 hevicim aman ya adınada cim ekleyince komik mi oldu ne bıraz kaynak kitap kullanıyomusun?
biraz öyle oldu galibahevicim demen yeterli dolmacımm
evet canım ben hep kaynak kitaptan çalıştım bide test çözdüm
aöf kitaplarını da okudum ama oku oku bitmedi ne kadar uzunmuş ya konularım dedim..:44:
şimdi daha iyi oldu evet çok iyi yapmışssın her ne kadar yanlışımız çok çıksada test çözmek iyi oluyo soru çeşitlerini görmüş oluyoruz hevicim seni o kadar çok iyi anlıyorumki bu ünitelerin uzunluğu benide yıldırmıştı destan misali çalış çalıs bitmiyo her çalıştığımda bu ne ya burrda insan çalışıyo insaan biraz kısa tutar adam diyip o modda çalışıyodum fredinin kabusu gibi amma daha bitmiş değil finaller var yine ünite çalışma var yine fredinin dönüşü var
biraz öyle oldu galibahevicim demen yeterli dolmacımm
evet canım ben hep kaynak kitaptan çalıştım bide test çözdüm
aöf kitaplarını da okudum ama oku oku bitmedi ne kadar uzunmuş ya konularım dedim..:44:
Bu arada bisey sorcam konuylada alakasızya biym bu avatarımızı nereden değiştiriyoduk nereden yaptığımı bulamadım bi türlü :44: gerçi avatarımdan memnunum ama bişeye bakıp küçük bişey değiştircektim amma açıklamaya girmişim bende günah çıkarıyo gibi
Zorlada olsa hadi ilk etapta bi şevkle masaya oturup kitabı açıp çalışmaya başlıyorum belli bi süre ya dediğin gibi ya dikkat dağılıyo ya da beyin uyuşuyo bakıyonda kitaba ne için boş boş boş kayık bi vaziyete geliyosun neyseki ünite bittiyo aynene ilkokul çocuklarının tenefüs zili çaldıklarında sınıfı terkedişleri gibi bende odayı terkediyorumevet test ii oluyor gerçekten hem soru çeşidi hemde pratik oluyor.
bu aöf kitaplarını hazırlayan zatı muhteremler hiç fark etmiyorlar 20 sayfa konu olduğunu insanın bi süre sonra dikkati dağılıyor ister istemez sıkıntı geliyor.. ama bizde zar zor okuyoruz ne yapalım bünyemizalıştı artık.
ayyy söyleme canım ya gelmesinler onlar vizlerde böyleysek finallerde fredinin kabusu neye dönüşecek acaba..
bildirimle kutun boş iken üstüne tıkla özel mesaj kutunuz boş yazar ona tıklayınca da bi sayfa açılır oradan yapabilirsin canımm ne uzattım ayy
Zorlada olsa hadi ilk etapta bi şevkle masaya oturup kitabı açıp çalışmaya başlıyorum belli bi süre ya dediğin gibi ya dikkat dağılıyo ya da beyin uyuşuyo bakıyonda kitaba ne için boş boş boş kayık bi vaziyete geliyosun neyseki ünite bittiyo aynene ilkokul çocuklarının tenefüs zili çaldıklarında sınıfı terkedişleri gibi bende odayı terkediyorumfredinin dönüşü muhteşem olacak emin ol hevicim
aay süpersin çok güzel anlattın çok mersi arkadaşım hiç uzatmada yok tam kararında
tasvirine bayıldımm canm
aynen arkama bile bakmadan odayı terk ediyorumm..
dönmesin desek ne fayda 8 gün kaldı..
dönüşee
sen aöf den mi çalışıyorsun canm?
bu arada avatarındaki degişikliği yaptın mı cnm :)
teşekkür ediyorum hevicimanaaam son 8 :18: evet canım aöf den çalışıyorum konular bitti şimdi özetler ve murat aldım onun sorularını çözüyorum bende şimdi sana söyliycektim avatarıma baktımda şu nergis yazısını değiştircektim vazgeçtim bişey bulamadım
rica ederim canım
ben de murattan çalışıyorum cnm soruları falan güzel oluyor..
evet ya oaraya bi cümlecik bişey bulmak zor oluyor ..
Beyaz Show izlermisin bilemiyorum ama istikrarlı ve uzun zamandır ekranlarda ben beyazı severim o geyik durumları bizde öyleyiz biraz ama bugünkü konuklar pek sarmadı beni
Anaam hevi sen gitmişin bile ben de napıyorum burda bende gidem o vakitben de murattan çalışıyorum cnm soruları falan güzel oluyor..
evet ya oaraya bi cümlecik bişey bulmak zor oluyor ..
selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor...sınava bir haftacık kaldı...nasipse haftaya bugün şu saatte sınavdan çıkmış olucaz...
ben azcık kendi sistemimden bahsedeyim..nedense artık içimden bahsetmek geldi
şimdi benim toplam 8 dersim var hepsi bitti şükür, sadece arapçadan 2 ünitem var onu da bugün yarın nasipse bitircem onu kafama takmıyorum....
gel gelelim üniteler bitti, fakat test çözerken sorun oluyor..strese giriyorum çünkü çok unuttuğum şey var...sanki o derslere hiç bakmamaış çalışmamış gibi
günde 200 soru çözüyorum....bir gün soru çözerek bir gün arapçaya çalışarak gidiyordum ama artık hızlanmam lazım çünkü zaman azaldı..benim zamanım perşembeye kadar
çünkü memlekette sınava girdiğimiz için oğlumu bırakacak yer yok, eşimde sınava giriyor malum....o yüzden gidiyoruz..perşembe yola çıkacağımız için sürem sizden daha az ve malum oraya varıncada kalabalıkta gelen gidenle çalışılmıyor..perşembeye kadar hepsini bitirmem lazım..
dört dersimin 200'er soruluk testlerini bitirdim...bugün bir ders daha bitiricem inşallah...geriye inkılap türk dili ve arapça kalıyor...arapçadan test çözmediğim için onuda eliyorum...geriye en önemli iki ders kalıyor ve en korktuğum inkılap....netten özetlerini indirdim yazdırdım..bütün bir günümde onlara çalışıcam nasipse...(çünkü daha önce çalışıp bitirdiğim bütün inkılap konularını unutmuşum)
ve onun testleri soruları da çok fazla...
allah yardımıcımız olsun inşallah...
içimi dökesim geldiokuduysanız thank you....
varmı başka içini döküp rahatlayacak..??